Navtex

Navtex

Son dakika navtex haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan navtex ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını navtex haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Navtex

haberleri sayfasında son dakika yaşanan navtex gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 navtex haberi bulunmuştur. Tüm navtex haberleri aşağıda listelenmiştir.
12 balina karaya vurdu! Ölüm nedenleri deprem mi? Uzmanlar gerçeği açıkladı
12 balina karaya vurdu! Ölüm nedenleri deprem mi? Uzmanlar gerçeği açıkladı Depremden 3,5 gün sonra 12 adet Akdeniz Gagalı Balina karaya vurdu. Uzmanlar bu olay sonrası çalışma başlattı. Karaya vuran balinaların ölüm nedenini araştırdı. Türkiye'de peş peşe meydana gelen depremler sonrası birçok balinanın ölmesi akıllara ölümlerinin sebebi deprem mi, sismik çalışmalar mı? sorusunu getirdi. Uzmanlar balina ölümleriyle ilgili gerçeği açıkladı.
25.02.2023 Dünya
İsveç dünyaya duyurdu: Doğal gaz boru hatlarında sızıntı var
İsveç dünyaya duyurdu: Doğal gaz boru hatlarında sızıntı var İsveç Denizcilik İdaresi, Kuzey Akım 1 ve Kuzey Akım 2 doğal gaz boru hattından Baltık Denizine sızıntı olduğunu duyurdu. Denizcilik idaresi, yayınladığı Navtex ile gemilere bölgeye yaklaşmamaları uyarısında bulundu.
27.09.2022 Dünya
Abdülhamid Han Sondaj Gemisi'yle dünyaya cevap verildi
Abdülhamid Han Sondaj Gemisi'yle dünyaya cevap verildi Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Dr. İshak Turan, Türkiye’nin sürdürdüğü enerji politikalarının uzun yıllar içerisinde enerji arzı problemine katkı sağlayacağını ifade etti. Abdülhamid Han Sondaj Gemisi’nin Akdeniz’de görev yapmasının da; eleştirilere olumlu bir cevap niteliği taşıdığını da ifade eden Turan, “Türkiye Doğu Akdeniz’deki haklarından vazgeçmediğini gösterdi” dedi.
9.09.2022 Gündem
Lviv'deki tarihi üçlü zirvede Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu! Zelenski'nin isteğini açıkladı
Lviv'deki tarihi üçlü zirvede Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu! Zelenski'nin isteğini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyareti dönüşünde gazetecilerle söyleşi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zaporijya konusu gerçekten rastgele bir konu değil. Ama birinci derecede Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu’nun bu işin yakın takibinde olması ve neler yapılması gerektiği hususunda belli bir yükü üstlenmesi lazım. Zelenski bizden şunu özellikle istedi; Rusya’nın buradaki bütün mayın ve benzeri döşemeleri söküp alması ve bu hususun süratle ürkütücü olmaktan çıkması. Çünkü bir tehdit unsuru. ‘Çernobil’i yaşamak istemiyoruz’ derken biraz da onu kastettim" ifadelerini kullandı.
19.08.2022 Siyaset
Abdülhamid Han’a Akdeniz'de Kıbrıs şehitleri eşlik ediyor
Abdülhamid Han’a Akdeniz'de Kıbrıs şehitleri eşlik ediyor Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle salı günü Mersin Taşucu’ndan Antalya Gazipaşa açıklarındaki Yörükler 1 kuyusuna uğurlanan Türkiye’nin 4’üncü sondaj gemisi Abdülhamid Han’ın destekçileri Kıbrıs şehitlerimiz oldu.
11.08.2022 Gündem
Abdülhamid Han Gemisi'ni dünya konuşuyor! ABD basınından çarpıcı 'Osmanlı' vurgusu...
Abdülhamid Han Gemisi'ni dünya konuşuyor! ABD basınından çarpıcı 'Osmanlı' vurgusu... Dünyanın 5. en büyük ve Türkiye'nin 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedefe doğru yola çıktı. Dünya basını bu gelişmeye geniş yer ayırdı.
10.08.2022 Dünya
Abdülhamid Han Akdeniz'e açıldı Yunanistan paniğe kapıldı: Erdoğan'dan güç gösterisi...
Abdülhamid Han Akdeniz'e açıldı Yunanistan paniğe kapıldı: Erdoğan'dan güç gösterisi... Abdülhamid Han Gemisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedefe doğru yola çıktı. Bu gelişme Yunanistan'da kısa sürede manşetlerdeki yerini aldı. Yunan medyası 'Erdoğan'ın bayramı sondaj kulesiyle başladı' başlıkları attı. CNN Yunanistan geminin göreve başladığı tören için 'Erdoğan güç gösterisi yaptı' yorumunda bulundu.
9.08.2022 Dünya
NAVTEX nedir? Türkiye Abdülhamid Han gemisi için Navtex yayınladı!
NAVTEX nedir? Türkiye Abdülhamid Han gemisi için Navtex yayınladı! Abdülhamid Han sondaj gemisi göreve resmen başladı. Düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Abdülhamid Han gemisinin ilk görev yerini açıkladı ve rotasını verdi. Düzenlenen törenin ardından Türkiye Abdülhamid Han sondaj gemisi için Navtex yayınladı. Peki, NAVTEX nedir? NAVTEX ne demek? Neden Naxtex yayınlanır? İşte detaylar…
9.08.2022 Gündem
Boğaz’da serseri mayın alarmı! Detaylar ortaya çıktı
Boğaz’da serseri mayın alarmı! Detaylar ortaya çıktı Ukrayna’nın Odessa’dan denize döktüğü mayınlar tedirginliğe yol açmıştı. Dün Sarıyer açıklarında balıkçılar tarafından fark edilen bir mayın da alarma neden oldu. Boğaz 5 saat boyunca gemi trafiğine kapatıldı, SAS timleri mayını etkisiz hale getirdi. Bakan Akar mayının eski tip olduğunu açıkladı.
27.03.2022 Gündem
Ayçiçek yağı dolu gemiler geliyor!  Bakan Karaismailoğlu: Azak Denizi'nden 5 gemi Karadeniz'e açıldı
Ayçiçek yağı dolu gemiler geliyor! Bakan Karaismailoğlu: Azak Denizi'nden 5 gemi Karadeniz'e açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, savaş nedeniyle bekletildikleri Rusya limanlarından kalkış izninin ardından hareket eden ayçiçeği yağı yüklü gemilerden 2'ncisinin de yarın İstanbul Boğazı’nı geçeceğini belirtti. Karaismailoğlu, “Diğer 4 ayçiçeği yağı taşıyan gemi ise Karadeniz’de seyir halinde olup, 17 Mart’a kadar ülkemiz limanlarına yanaşmaları planlanıyor" dedi.
12.03.2022 Ekonomi
Bakan Akar'dan Kazakistan mesajı: 'Her türlü yardıma hazırız'
Bakan Akar'dan Kazakistan mesajı: 'Her türlü yardıma hazırız' Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar 33 bin 275 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Kazakistan'daki son gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Bakan Akar, “Bizim inancımız Kazakistan, oradaki kardeşlerimiz kendi imkan ve kabiliyetleriyle oradaki bütün zorlukları aşacaktır. Biz Kazakistan'ın her zaman olduğu gibi bugün de yanındayız. Herhangi bir talep geldiğinde, istek olduğunda, bize emir, talimat verildiğinde biz de Kazakistanlı kardeşlerimize her türlü yardımı yapmaya, elimizden gelen desteği sağlamaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz" dedi.
8.01.2022 Gündem
MSB'den 'Dedeağaç' açıklaması: Büyük bir yığınaklama söz konusu değil
MSB'den 'Dedeağaç' açıklaması: Büyük bir yığınaklama söz konusu değil Milli Savunma Bakanlığı'nca (MSB), Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD), Dedeağaç üssüne askeri yığınak yapmasına ilişkin, "ABD'nin söz konusu sevkiyatları Atlantic Resolve Harekatı kapsamında yapılan faaliyetlerdir. Bu kapsamda çok büyük bir yığınaklama söz konusu değil. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz" açıklaması yapıldı.
30.11.2021 Gündem
Bakan Akar'dan 'Suriye' mesajı! 'Gereken ne varsa yapılacak'
Bakan Akar'dan 'Suriye' mesajı! 'Gereken ne varsa yapılacak' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye'nin kuzeyinden gerçekleştirilen terör örgütü PKK/YPG saldırılarına ilişkin, "Hak ve menfaatlerimizi korumak ve kollamak için yapılması gereken ne varsa, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bugüne kadar yapıldığı gibi, yeri ve zamanı geldiğinde aynı şekilde yapılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.
14.10.2021 Siyaset
Türkiye'den skandal mektuba çok sert tepki!
Türkiye'den skandal mektuba çok sert tepki! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Joe Biden'ın açıklamalarına sert tepki göstererek, "Bu mektup kopyala yapıştır bir mektup olmuş. Bu cümleleri ABD yönetimi daha önce de kulandı. ABD yönetimi kongreye mektup yollarken ya da bilgi verirken doğruyu söylemiyor. PKK ile YPG arasında hiçbir farkın olmadığını çok iyi biliyorlar. Bu terör örgütüne çok iyi destek veriyorlar. Bu ABD kanunlarına göre suç. Burada bulunma amacının da DEAŞ ile mücadele olmadığını biliyoruz. DEAŞ ile mücadele eden dünyadaki tek ordu bizim ordumuz." ifadelerini kullandı.
9.10.2021 Gündem
Bakan Akar'dan Rum yönetiminin skandal kararına tepki
Bakan Akar'dan Rum yönetiminin skandal kararına tepki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İzmir’de 'Adalar Denizi ve Yunanistan ile Komşuluk İlişkileri Sorunları Sempozyumu'nda açıklamalarda bulundu. Akar, Rum kesiminin Atatürk kitabıyla ilgili verdiği skandal talimata tepki gösterdi. Akar, "Çarpık ve düşmanca zihniyetin bir örneği. Şiddetle reddediyor ve şiddetle kınıyoruz." dedi.
9.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik göçmen açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik göçmen açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de 'Adalar Denizi ve Yunanistan ile Komşuluk İlişkileri Sorunları Sempozyumu'na video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başta Avrupa olmak üzere Batılı ülkeler Aylan bebekten gerekli dersleri almamıştır. Türkiye, Suriye kaynaklı düzensiz göçün önlenmesine karşı verdiği mücadelede yalnız bırakılmıştır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tarihi fırsat, Yunanistan'ın uzlaşmaz tutumu nedeniyle heba edilmiştir" ifadelerini kullandı.
9.09.2021 Siyaset
Ömer Çelik'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Katar' tepkisi
Ömer Çelik'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Katar' tepkisi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti MYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Çelik, Katar'dan gelen öğrencilerin sınavsız bir şekilde tıp eğitimi alacağı iddialarla ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "CHP'de özür dileyebilen, özgüvenli kimseler vardı. Daha demokrat kimseler olabiliyordu. Fakat bir şey söyleniyor, yalan olduğu ortaya koyuluyor, hiçbir şey olmamış gibi devam ediliyor. Bu haber yalan bir haberdir" ifadelerini kullandı.
28.06.2021 Siyaset
Türkiye'den Ege Denizi'nin uluslararası sularında NAVTEX ilanı
Türkiye'den Ege Denizi'nin uluslararası sularında NAVTEX ilanı Türkiye, Ege Denizi'nin uluslararası sularında NAVTEX ilan etti. NAVTEX kararı mutabakata rağmen Atina'nın turizm sezonunda NAVTEX ilan etmesi üzerine alındı.
23.06.2021 Gündem
AB'nin dış politika kitabında "Türkiye ile diyalog" vurgusu!
AB'nin dış politika kitabında "Türkiye ile diyalog" vurgusu! Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB-Türkiye ilişkilerinin zorlu bir dönemden geçtiğini, ilişkileri onarmanın iki tarafa da fayda getireceğini belirterek, Türkiye ile diyalog yolunu izleyeceklerini bildirdi.
20.03.2021 Dünya
Bakan Akar'dan flaş Yunanistan açıklaması! 'Ankara'ya gelmelerini bekliyoruz'
Bakan Akar'dan flaş Yunanistan açıklaması! 'Ankara'ya gelmelerini bekliyoruz' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "(Almanya ile) Önümüzdeki günlerde özellikle savunma ve güvenlik konularında bazı somut adımlar atılacağını değerlendiriyorum. (Yunanistan ile güven artırıcı önlemler toplantısı) Toplantıların devamı için Yunan komşularımızın Ankara'ya gelmelerini bekliyoruz." dedi.
3.02.2021 Siyaset
Çavuşoğlu'ndan AB'ye flaş mesaj!
Çavuşoğlu'ndan AB'ye flaş mesaj! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-AB ilişkileri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu, "AB'nin yükümlülüklerini yerine getirmediğini biliyoruz. Üyelik süreci müzakerelerinin öldürülmemesi gerekiyor" şeklinde konuştu.
22.01.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'dan Avrupa Birliği ve vize açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'dan Avrupa Birliği ve vize açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Türkiye ile AB ilişkileri hakkında konuşarak, "AB ile ilişiklerde son dönemde olumlu atmosfer var. Vize serbestisi hayata geçebilir, bu bir sözdür." ifadelerini kullandı.
18.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz resti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz resti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Doğu Akdeniz'i bir rekabet alanı olmaktan çıkartıp uzun vadeli çıkarlarımıza hizmet edecek bir iş birliği havzası haline getirmeliyiz. Hiçbir geçerliliği olmayan maksimalist haritalar üzerinden ülkemizin sahillerine hapsedilme girişimlerine itiraz ediyoruz. Doğu Akdeniz'de hakkımız olmayan bir şeyi talep etmiyoruz. Yunanistan'ı gerginliği tırmandırmaktan vazgeçmeye çağırıyoruz." dedi.
12.01.2021 Siyaset
Türkiye dünyaya duyurdu! 9 Navtex...
Türkiye dünyaya duyurdu! 9 Navtex... Türkiye, 11-14 Ocak arasında, Ege ve Doğu Akdeniz’de yapılacak, atış ve askeri eğitimler için farklı sahalarda, toplam dokuz yeni Navtex mesajı yayımladı. Eğitimler Kuzey Ege, Marmaris ve Antalya açıklarında gerçekleştirilecek.
9.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Navtex ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki navtex haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.