13 yaşındaki kızın çıplak cesedi bulundu! Şüphe edilecek en son kişi katili çıktı
13 yaşındaki kızın çıplak cesedi bulundu! Şüphe edilecek en son kişi katili çıktı Annesiyle birlikte yaşayan 13 yaşındaki kız çocuğunun cesedi evinden kilometrelerce uzakta gömülmüş halde bulundu. Üstünde kıyafeti yoktu ve 14 kez bıçaklanmıştı. Buna onu yapan iki isim ise hiç akla gelmeyecek, hatta en son düşünülecek kişilerdi. Her şey ortaya çıktığında 'Neden?' sorusu milyonların aklını kurcalamıştı. İşte 2016 yılında yaşanan o kan donduran olayın hikayesi...
31.12.2022 Dünya
Kocası ile bakıcının ilişkisini bu fotoğraf ile öğrendi! Sosyal medyayı salladı
Kocası ile bakıcının ilişkisini bu fotoğraf ile öğrendi! Sosyal medyayı salladı TikTok'ta yayınlanan bir video kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Eşi, çocuğu ve bakıcısı ile bir eğlence parkına giden 33 yaşındaki kadının hayatı burada çekilen bir kare ile altüst oldu. Zira burada bir korku trenine binen kadın hatıra için çekilen fotoğraf sayesinde eşinin kendisini bakıcıları ile aldattığını keşfetti.
30.04.2022 Yaşam
Çıplak fotoğrafları ortaya çıktı!
Çıplak fotoğrafları ortaya çıktı! 35 yaşındaki Mrs Scotland World birincisinin yıllar önce verdiği pozlar ortalığa saçıldı.
26.11.2018 Dünya
Natalie Cole hayatını kaybetti
Natalie Cole hayatını kaybetti Amerikan R'n'B ve caz müziğinin ünlü sesi, Grammy ödüllü Natalie Cole 65 yaşında hayatını kaybetti. Cazın efsanevi ismi Nat King Cole'un kızı olan Natalie Cole 2008'den beri Hepatit C tedavisi görüyordu.
1.01.2016 Magazin
‘A Tale of Love and Darkness’ filmi…
‘A Tale of Love and Darkness’ filmi… Natalie Portman’ın, ‘A Tale of Love and Darkness’ filmi…
13.08.2015 Sinema-Dizi
Futbol aşığı Natalie Weber..
Futbol aşığı Natalie Weber.. Arjantinli futbolcu Mauro Zarate'nin güzeller güzeli eşi Natalie Weber tam bir futbol aşığı olduğu ortaya çıktı…
5.03.2014 Spor

Benzer Haber Etiketleri