Nasır

Nasır

Son dakika nasır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nasır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nasır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nasır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nasır gelişmeleri de dahil olmak üzere 741 nasır haberi bulunmuştur. Tüm nasır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimizin önünü her anlamda biz açtık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimizin önünü her anlamda biz açtık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Gençlik Aşkıyla Eskişehir' programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Belediye yönetiminde çok sayıda genç arkadaşımız yer alıyor. TBMM'de gençlik kollarından yetişme 20'den fazla vekilimiz var. Görüldüğü gibi gençlerimizin önünü her alanda biz açtık. Kendinizi çok iyi yetiştirmeniz gerekiyor. Ben sizlere güveniyorum" dedi.
29.01.2024 Gündem
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız. Ankara'yı kucaklayacağız. Ankara'nın her köşesini eserlerle, hizmetlerle donatacağız" dedi.
27.01.2024 Gündem
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı gerçekleştirildiği duyurdu. İran tarafı ise saldırıda 3 kadın, 4 çocuk olmak üzere 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün İran, Pakistan’da saldırı düzenlemiş, 2 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk da yaralanmıştı.
18.01.2024 Dünya
Nasır Nasıl Geçer? Nasır Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Nasır Nasıl Geçer? Nasır Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Nasır, cildin uzun süre boyunca aynı bölgeden sürtünmesinden dolayı meydana gelir. Özellikle sıklıkla ayaklarda gözüken nasırlar dar, sıkı ve yanlış ayakkabı seçiminden dolayı oluşur. Uzun süre ayakta durmak ya da el ile uzun süreli işler yapma vücudun belirli bölgelerinde nasır oluşturabilir. Nasır evde doğal ürünlerle tedavi edilebileceği gibi çeşitli solüsyon, bant ya da oje türevli ilaçlarla da tedavi edilebilir.
8.01.2024 Sağlık
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı Türkiye ve Katar arasında çeşitli alanlarda 12 iş birliği anlaşması ile Yüksek Stratejik Komite’nin 9’uncu toplantısına ilişkin ortak bildiri imzalandı.
4.12.2023 Ekonomi
Pencereye çıkıp 'gasbediliyorum' diyerek yardım istedi
Pencereye çıkıp 'gasbediliyorum' diyerek yardım istedi Bahçelievler'de dövülerek gasbedildiğini iddia eden kişi, pencereye çıkarak yardım istedi. Çevredeki esnaf tarafından merdivenle birinci kattaki pencereden indirilen yabancı uyruklu kişi, polis merkezine götürüldü.
3.12.2023 Gündem
Gazze'de bilanço ağırlaşıyor
Gazze'de bilanço ağırlaşıyor İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda can kaybı 6 bin 150'den fazlası çocuk olmak üzere 14 bin 854’e yükseldi. İsrail, yarın başlaması beklenen 4 günlük insan ara öncesi saldırılarını yoğunlaştırdı.
23.11.2023 Dünya
Bakan Koca duyurdu: Gazzeli kanser hastaları Türkiye'ye getiriliyor
Bakan Koca duyurdu: Gazzeli kanser hastaları Türkiye'ye getiriliyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazzeli 26 kanser hastasının tedavileri için Türkiye'ye getirileceğini açıkladı.
15.11.2023 Gündem
Türkiye'de yeterince bilinmiyor! Uzman isim uyardı: Ayaktaki sorunlar ciddi hastalıkların habercisi olabilir
Türkiye'de yeterince bilinmiyor! Uzman isim uyardı: Ayaktaki sorunlar ciddi hastalıkların habercisi olabilir Tırnak mantarı, batık tırnak, nasır, diyabetik ayak gibi sorunlar, aslında daha ciddi hastalıkların habercisi olabilir uyarısı geldi. Ayakta görülen yapısal veya deri rahatsızlıklarının genel sağlığı doğrudan etkilediğini belirten Podolog Neslihan Nazlı, “Ayak sorunları, yaşam kalitesini etkileyebilir ve daha köklü sağlık sorunlarına yol açabilir. Örneğin tırnak mantarı, batık tırnak, nasır, diyabetik ayak gibi sorunlar, aslında daha ciddi hastalıkların habercisi olabilir” uyarısında bulundu.
23.10.2023 Sağlık
Sela sözleri ve okunuşu | Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? Sela vakti ve anlamı
Sela sözleri ve okunuşu | Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? Sela vakti ve anlamı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Filistin'e saldırılarında hayatını kaybedenler için camilerde sela okunacağını duyurdu. Peki, Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? İşte Sela sözleri ve okunuşu…
18.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı!
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı! İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye yapılan saldırı sonrası peş peşe açıklama yapıldı.
18.10.2023 Dünya
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Kantaron Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Kantaron Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kantaron yağı özellikle yara izlerinin tedavisinde kullanılan bir yağdır. Saç bakımı, cilt bakımı ve sindirim sistemi için de kantaron yağının kullanılması önerilir. 
11.07.2023 Sağlık
Nasır Bandı Nasıl Kullanılır? Nasır Bandı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Nasır Bandı Nasıl Kullanılır? Nasır Bandı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Nasır bandı, vücuttaki nasırın üzerine yapıştırılarak belirli bir süre orada tutulmasıyla derinin yumuşamasını sağlayan bir banttır. Yumuşayan deriden nasırın kolaylıkla soyulması da beraberinde gelmektedir. Görünüşü itibariyle yara bandını anımsatan ancak özel bir yapıya sahip olan nasır bandı sıklıkla kullanılmaktadır. Nasırın durumuna göre geçici ya da kalıcı rahatlama sağlayabilen medikal bir üründür. Aynı zamanda nasır bandı kullananların birçoğu bu üründen memnun kaldığını belirtmiştir.
4.07.2023 Sağlık
Sığır Kuyruğu Otu Nedir? Sığır Kuyruğu Otu Faydaları Nelerdir?
Sığır Kuyruğu Otu Nedir? Sığır Kuyruğu Otu Faydaları Nelerdir? Sağlık için kullanılan sığır kuyruğu otu, güneşli olan bölgelerde yetişmektedir. Bu bitki yüzyıllardır tüketilmekte. Pek çok sağlık soruna da iyi gelmektedir. 
23.06.2023 Sağlık
Sadece Jorge Jesus mu? Fenerbahçe'de 8 futbolcu Samandıra'daki eşyalarını boşalttı
Sadece Jorge Jesus mu? Fenerbahçe'de 8 futbolcu Samandıra'daki eşyalarını boşalttı Fenerbahçe transfer haberleri... Gelecek sezonun kadro yapılanmasına başlayan ve şampiyon bir takım kurmak için önce eldeki oyuncularla yolları ayırma hamlesinde bulunan Sarı Lacivertli yönetim Jorge Jesus'la birlikte 8 futbolcunun hesabını kesti. 3 yıldızdan 12 milyon euro'luk bonservis geliri elde etmek isteyen Ali Koç'un PSG Başkanı Nasır el-Halifi ile bir araya gelmesi camiada bomba etkisi yaratırken, Fenerbahçe'nin ilk etapta Renato Sanches'i İstanbul'a getirmeyi planladığı bildirildi.
9.06.2023 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz olsanız da olmasanız da devletimiz kardeşlerimizin yanında
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz olsanız da olmasanız da devletimiz kardeşlerimizin yanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da konteyner ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "'Oy yoksa hizmet yok' diyen insanları kutuplaştıran, mahalle baskılarıyla gençlerimizi bastıran kendileridir. Milletimiz bunları kaç defa sandığa gömerse gömsün bu kibirli ve kaba tavırlarından asla vazgeçmiyorlar" dedi. Erdoğan, "Daha düne kadar önüne gelene kalp yapmaktan parmakları nasır tutacaktı. Bugün ise masa yumruklamaktan neredeyse bileği kırılacak. Kılıçdaroğlu'nun demokrasi maskesi düştü" ifadelerini kullandı.
20.05.2023 Gündem
L'Equipe İcardi'nin oynamak istediği takımı açıkladı! Dikkat çeken maaş detayı
L'Equipe İcardi'nin oynamak istediği takımı açıkladı! Dikkat çeken maaş detayı Fransa'nın saygın gazetelerinden biri olan L'Equipe, Mauro İcardi'nin gelecek sezon Galatasaray'da oynamak istediğine dikkat çekti.
25.04.2023 Galatasaray
Dünya liderlerinin eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları
Dünya liderlerinin eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle lider eşleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları gönderdi.
18.02.2023 Gündem
Lider eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları
Lider eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları Lider eşleri, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
18.02.2023 Gündem
Dursun Özbek İcardi'nin bonservisini duyunca şok oldu! '3 yıldızımızı satsak bile yetmez'
Dursun Özbek İcardi'nin bonservisini duyunca şok oldu! '3 yıldızımızı satsak bile yetmez' Yaz ayı transfer döneminde kadroya katılan ve oynadığı futbolla sadece Türkiye'de değil İtalya, Arjantin ve İspanya'da da ses getiren Mauro İcardi'nin bonservis bedeli belli oldu. PSG Başkanı Nasır el-Halifi ile görüşen Dursun Özbek'in astronomik fiyat karşısında hayal kırıklığı yaşadığı belirtilirken, Galatasaray'ın 3 yıldızını satması halinde bu bonservis ücretini karşılayamayacağı anlaşıldı.
24.01.2023 Galatasaray
Bakan Nebati: İktisat Kongresi hassasiyetimiz Cumhuriyet kazanımlarına verdiğimiz önemin ifadesi
Bakan Nebati: İktisat Kongresi hassasiyetimiz Cumhuriyet kazanımlarına verdiğimiz önemin ifadesi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İzmir programı kapsamında 100 yıl sonra yeniden düzenlenecek olan İzmir İktisat Kongresi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, "İlk kongrenin yapıldığı tarihi binanın, aslına tamamen sadık kalarak yeniden inşa edilmesi sürecinde arkadaşlarımız canla başla çalışmalarını sürdürüyorlar. Kongrenin gerçekleştirildiği tarihi binanın yeniden ayağa kaldırılması ve tam 100 sene sonra, İzmir İktisat Kongresi'nin yine aynı yerinde düzenlenmesi konusundaki hassasiyetimiz; esasen tarihimize, Cumhuriyet dönemindeki kazanımlarımıza ve milletimizin iradesine verdiğimiz önemin ve gösterdiğimiz özenin de çok net bir ifadesidir" dedi.
24.01.2023 Ekonomi
Özge Ulusoy'un babasının ölümüne sebep olan sürücü hakkında dava açıldı
Özge Ulusoy'un babasının ölümüne sebep olan sürücü hakkında dava açıldı Ankara'da manken ve oyuncu Özge Ulusoy'un babası emekli albay Haydar Ulusoy'a aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuklanan Elif Nasır hakkında, 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
29.12.2022 Magazin
MİT'ten Suriye'de kritik operasyon!
MİT'ten Suriye'de kritik operasyon! MİT, PKK/YPG Tel Tamir Eyaleti Tugay sorumlusu Kemal Pir kod adlı İbrahim Mohammad Nasır'ı Suriye'de etkisiz hale getirdi.
2.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nasır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nasır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.