Nabi Avcı

Nabi Avcı

Son dakika nabi avcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nabi avcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nabi avcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nabi Avcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nabi avcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 835 nabi avcı haberi bulunmuştur. Tüm nabi avcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Dönmez: Terörden temizlediğimiz topraklardan bereket fışkırıyor
Bakan Dönmez: Terörden temizlediğimiz topraklardan bereket fışkırıyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gabar bölgesinde günlük 100 bin varil petrol üretecek rezerv tespit edildiğini hatırlatarak, “Cudi’de, bir zamanlar teröristlerin cirit attığı o dağlarda, oralardan terörü sildik. Kökünü kazıdık. Dağlardan, taşlardan terörü temizledik. Allah’a hamd olsun topraklarımızdan bereket fışkırıyor şimdi” dedi.
3.05.2023 Ekonomi
İlk 3 ay içinde hizmete sunulacak! Milli Eğitim Bakanı Özer duyurdu
İlk 3 ay içinde hizmete sunulacak! Milli Eğitim Bakanı Özer duyurdu Eskişehir’de katıldığı İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “2022’de büyük oranda tüm Türkiye’deki okul binalarının güçlendirme çalışmalarını yaptık ama eksik kalanlar var. Dolayısıyla 2023 yılında artık güçlendirme çalışmalarını ülkemizin eğitim sisteminin gündeminde çıkaracağız. Türkiye’de en güvenli yerlerin okullar olduğunu tüm Türkiye’ye göstermiş olacağız” dedi.
6.01.2023 Eğitim
Bakan Varank: Türkiye’yi global bir üretim üssü haline getireceğiz
Bakan Varank: Türkiye’yi global bir üretim üssü haline getireceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin sanayi üretiminde, ekonomik büyümede ve ihracatta müthiş bir ivme yakaladığını ifade ederek, “Yeni dünya düzeninin sunduğu fırsatları doğru bir şekilde kullanarak bu potansiyeli daha da geliştirecek ve Allah'ın izniyle ülkemizi global bir üretim üssü haline getireceğiz” dedi.
3.10.2022 Siyaset
Emine Erdoğan Sarıyer'deki "Mehmet Tabanca Anaokulu" açılışına katıldı
Emine Erdoğan Sarıyer'deki "Mehmet Tabanca Anaokulu" açılışına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Okul öncesi eğitim, çocukların dil gelişiminde, sosyal ve duygusal becerilerinin güçlenmesinde son derece önemli bir yere sahip. Ve bu çocuklar akademik hayatlarında çok daha başarılı oluyorlar." dedi.
9.09.2022 Siyaset
Likya Uygarlığı bu müzede sergileniyor
Likya Uygarlığı bu müzede sergileniyor Antalya'nın Demre ilçesindeki Likya Uygarlıkları Müzesi, Likya Birliği kentlerinden çıkarılan tarihi eserlerle Likya uygarlığını bugüne taşıyor. Binası da tarihi kalıntı olan müze, dünyada farkındalık yaratan müzelerden biri. Aynı zamanda önündeki Noel Baba Kuş Cenneti ile iç içe olması da müzenin farkındalığını artırıyor.
15.07.2022 Kültür Sanat
Şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayan anne: Hakkımı sana helal ettim
Şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayan anne: Hakkımı sana helal ettim Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki Eren Abluka-18 Operasyonu'nda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç'un (29) cenazesi, memleketi Eskişehir'de toprağa verildi. Melihat Arduç, şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayarak, "Oğlum beni bıraktın ama hakkımı sana helal ettim. Dik durmak istiyorum" dedi.
24.06.2022 Gündem
LGS taban puanları açıklandı mı, tavan puan ne? Lise taban puanları, yüzdelik dilimleri (Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve meslek lisesi)
LGS taban puanları açıklandı mı, tavan puan ne? Lise taban puanları, yüzdelik dilimleri (Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve meslek lisesi) LGS lise taban ve tavan puanları, 5 Haziran’da yapılan sınavın ardından adaylar tarafından sorgulanıyor. Yerleşebilecekleri okulları öğrenebilmek için lise taban puanları araştırması başladı. İşte Lise taban puanları, yüzdelik dilimleri hakkında merak edilenler…
6.06.2022 Eğitim
Lise taban puanları 2022! Lise taban puanları ne zaman açıklanacak 2022? Anadolu, İmam Hatip, Fen liseleri taban puanları 2021 ve yüzdelik dilimleri listesi!
Lise taban puanları 2022! Lise taban puanları ne zaman açıklanacak 2022? Anadolu, İmam Hatip, Fen liseleri taban puanları 2021 ve yüzdelik dilimleri listesi! Lise taban puanları açıklandı mı, hangi lise kaç puanla alıyor? Lise taban puanları araştırmaları hızlandı. LGS sınavı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yarın yapılacak. Sözel ve sayısal olmak üzere toplamda 90 soru sorulacak sınavda ilk oturum 09.30’da, ikinci oturum 11.30’da başlayacak. Peki, Lise taban puanları ne zaman açıklanacak 2022, kaç puanla hangi liseye gidilir? İşte Lise taban puanları 2022 ile Anadolu, İmam Hatip, Fen liseleri taban puanları 2021 ve yüzdelik dilimleri listesi!
4.06.2022 Eğitim
Bakan Kasapoğlu: Dünyanın umudu Türkiye'nin gençleri
Bakan Kasapoğlu: Dünyanın umudu Türkiye'nin gençleri Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Türkiye'de herkesin spora erişmesi için gerekli olan tesisleşmeyi sağladıklarını ifade ederek, "Gençlik bizim için en büyük umut, sadece bu ülkenin değil, dünyanın umudu Türkiye'nin gençleri. İşte gençlerimizin umudunu büyütme, gençlerle birlikte sevinci yaşama, o sevinci büyütme en büyük gayretimiz" dedi.
19.04.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Demokrasinin modası geçmeyecektir
TBMM Başkanı Şentop: Demokrasinin modası geçmeyecektir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Şentop, "bizim tarihimizde ve İslam düşüncesi ve hukukunda teokrasi olmadığını düşünüyorum. Bahsettiğimiz Batılı anlamda. Teokratik iktidar yapısı olmadığı kanaatindeyim." dedi. Şentop, "Eskiden ulusal hükümetlerin ülke sınırları içerisinde demokrasiye, özgürlüklere karşı tehdit ve risk oluşturan uygulamaları vardı. Şimdi ise çok uluslu şirketlerin demokratik davranışları, siyasi kararları etkileyen tutumları var. Bence tedbir alınmazsa, bu tedbiri uluslararası bazı sözleşmelerle, ülkelerin birlikte hareket etmesi suretiyle yapabiliriz." ifadelerini kullandı. "Demokasinin modası geçmiş değil, geçmeyecektir" diyen Şentop, sözlerine şöyle devam etti: Demokrasinin şablon ve kavram olarak kalacağını düşünüyorum ama içeriğinin boşaltılması, bozulması, manipüle edilmesi riskiyle karşı karşıyayız
6.02.2022 Siyaset
MEB son dakika duyurdu! Yeni dönem başladı, Flaş karar ve değişti! Öğretmen ve öğrenciler artık...
MEB son dakika duyurdu! Yeni dönem başladı, Flaş karar ve değişti! Öğretmen ve öğrenciler artık... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! MEB harekete geçti ve yeni karar resmen duyuruldu. Ve yeni dönem başladı. Detaylar belli oldu. Bakanlık tarafından yeniden düzenlendi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer resmen açıkladı. Öğretmen, öğrenci milyonları yakından ilgilendiriyor. İşte detaylar...
1.12.2021 Eğitim
Yeni atanan öğretmenler nasıl bir eğitimden geçirilecek? MEB’ten atanacak öğretmenlerle ilgili yeni uygulama!
Yeni atanan öğretmenler nasıl bir eğitimden geçirilecek? MEB’ten atanacak öğretmenlerle ilgili yeni uygulama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda sunum yaptı. Bakanlığın bütçesi ve çalışmaları hakkında bilgi veren Bakan Özer, mesleğe yeni atanacak öğretmenlere ilişkin yeni bir düzenleme hazırlığı yaptıklarını da söyledi. Peki, Yeni atanan öğretmenler nasıl bir eğitimden geçirilecek? İşte MEB’ten atanacak öğretmenlerle ilgili yeni uygulama!
3.11.2021 Eğitim
Şehit İkmal Onbaşı Caner Ülüğ son yolculuğuna uğurlandı
Şehit İkmal Onbaşı Caner Ülüğ son yolculuğuna uğurlandı TCG Akın Komutanlığında rahatsızlanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan İkmal Sözleşmeli Onbaşı Caner Ülüğ'ün naaşı, Eskişehir'de düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
26.05.2021 Gündem
Doğrulama kodlu mezuniyet belgesi nedir, nasıl alınır? E-devlet ile doğrulama kodlu diploma (mezuniyet belgesi)…
Doğrulama kodlu mezuniyet belgesi nedir, nasıl alınır? E-devlet ile doğrulama kodlu diploma (mezuniyet belgesi)… Yükseköğretim Kurulu (YÖK) diploma sahteciliğini engellemek için e-Devlet üzerinden sunduğu hizmetle doğrulama kodlu mezuniyet belgesi alımını sağlıyor. ‘Mezun Sorgulama ve Doğrulama Sistemi’ hizmetiyle diploma doğrulaması yapılabiliyor. Peki, doğrulama kodlu diploma nasıl yapılır, doğrulama kodlu mezuniyet belgesi nedir?
20.01.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 4 yıl...
MEB resmen duyurdu! 4 yıl... Binlerce kişi bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) harekete geçti ve resmen duyurdu. Açıklama Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan geldi. Bakan Selçuk öğretmen atamaları ile ilgili konuştu. 2021 kadroları ile ilgili bilgi veren Selçuk; "Milli Eğitim Bakanlığı, en yüksek kadroyu alıyor her zaman. Yine en yüksek kadroyu alma konusunda elbette hedefimiz var fakat bütçe yeni belirlendi. Bu konuyla ilgili kurum ve kuruluşlarla müzakereler var. Bütçenin çalışmalarının ilerlemesi süreci netleştiğinde bunu tabii ki kamuoyu ile paylaşacağız." dedi. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada ayrıca sözleşmeleri öğretmenlerin görev sürelerine de değindi. Bakan Selçuk; "Sözleşmeli öğretmenlerin görev süresini 6 yıldan 4'e indirdik" diye konuştu.
31.12.2020 Eğitim
MEB harekete geçti... Bakan Selçuk duyurdu! Parasız dağıtılacak
MEB harekete geçti... Bakan Selçuk duyurdu! Parasız dağıtılacak Yüz binlerce kişiye müjde! Bu hafta başlıyor, ocak sonuna kadar tamamlanacak. Öğrencileri ve velileri sevindirecek haberi Bakan Selçuk duyurdu. Ücretsiz olarak dağıtılacak. Binlerce öğrenci yararlanacak. Uzaktan eğitime geçilmesinin ardından online olarak yapılan dersler nedeniyle bilgisayarı ya da tableti bulunmayan öğrenciler mağduriyet yaşıyordu. Uzun süredir üzerinde çalışılan öğrencilere tablet dağıtımı ile ilgili detaylar netleşti. Bakan Selçuk 500 bin öğrenciye tablet verileceğini açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde alınan kararla bu haftadan başlayarak ocak ayı sonuna kadar 500 bin tablet bilgisayarı, resmi veriler üzerinden tespit edilen öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştıracaklarını bildirdi.
17.12.2020 Eğitim
İçişleri 81 ile genelge göndermişti! Ve başladı, 4 gün sürecek...
İçişleri 81 ile genelge göndermişti! Ve başladı, 4 gün sürecek... İçişleri Bakanlığı, dün akşam 81 il valiliğine 'Covid-19 Denetimleri' konulu genelge gönderdi. 26­- 27­- 28­- 29 Kasım 2020 tarihlerinde tüm il ve ilçelerde, vali ve kaymakamların koordinasyonunda; halkın kalabalık şekilde bulunabildiği yerlerde denetimler yoğunlaştırılıyor. Koronavirüs denetimleri başladı. Toplu ulaşım araçları tek tek durdurularak denetlendi. Sürücü ve yolcular maske takılması ve sosyal mesafeye uyulması konusunda uyarıldı.
26.11.2020 Gündem
4. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi Başlıyor
4. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi Başlıyor Kadın ve Demokrasi Derneği'nin (KADEM), T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile birlikte düzenleyeceği ve ana teması ‘Dijital Çağda İnsan Kalmak’ olan 4’üncü Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi yarın başlıyor. 26 – 28 Kasım tarihleri arasında yapılacak ve dünya çapında önemli konuşmacıların katılacağı zirvenin açılış konuşmasını Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.
25.11.2020 Gündem
TÜBA, bilişim teknolojilerinin topluma etkisini inceledi
TÜBA, bilişim teknolojilerinin topluma etkisini inceledi Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA), "Bilişim Teknolojileri ve İletişim: Birey ve Toplum Güvenliği” adlı kitabı yayımladı.
13.07.2020 Bilim ve Teknoloji
'Bilgisayar oyunu bağımlılığına karşı yasal düzenleme şart'
'Bilgisayar oyunu bağımlılığına karşı yasal düzenleme şart' Bilişim Teknolojileri Bağımlılığıyla Mücadele Araştırma Komisyonu Başkanı Avcı, Türkiye'de bilgisayar oyunu bağımlılığına ilişkin yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.
30.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 29 Ekim'de açılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 29 Ekim'de açılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Televizyondan sinemaya, müzikten bilgisayar oyunlarına kadar popüler kültürün tüm alanlarında içerik üretimine ağırlık veriyoruz. Her yıl takdim ettiğimiz kültür sanat büyük ödülleriyle ülkemiz kültür sanat erbabına desteğini gösteriyoruz. Türkiye'nin son iki asırdır siyasi, sosyal, askeri her alanda yaşadığı büyük savrulmaların en tehlikeli fay hattı işte bu noktadır. Kimliğimizi kaybettiğimizde geriye hiçbir şeyimiz kalmaz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de inşa edilen kütüphanenin 29 Ekim'de açılacağını da duyurdu.
7.09.2019 Siyaset
Teknoloji bağımlılığı Meclis'in gündeminde
Teknoloji bağımlılığı Meclis'in gündeminde TBMM Bilişim Teknolojileri Bağımlılığı Araştırma Komisyonu, teknoloji bağımlılığının Türkiye'de yaygınlığını araştırarak etkilerini belirleyecek.
20.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Takım'a destek verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Takım'a destek verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Takım ile Moldova arasında Eskişehir’de oynanan 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu ikinci maçını izledi.
26.03.2019 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulusal Raylı Sistem Araştırma ve Test Merkezi kurulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulusal Raylı Sistem Araştırma ve Test Merkezi kurulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de halka hitap etti. Gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Anadolu Üniversitesi bünyesinde Ulusal Raylı Sistem Araştırma ve Test Merkezi kuruyoruz. Ulusal Raylı Sistem Araştırma ve Test Merkezi’nin 1,5 katrilyon lira civarında bir katkı sağlamasını bekliyoruz. Türkiye’nin ilk 2 bin beygir gücündeki helikopter motoru TUSAŞ’a teslim edildi. Bu motorlardan 236 tane üretilecek." dedi.
21.03.2019 Siyaset
Türkiye'nin ilk kuduz antiserumu! İşte Financial Times'a konu olan o laboratuvar
Türkiye'nin ilk kuduz antiserumu! İşte Financial Times'a konu olan o laboratuvar Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2019 sonunda Türkiye’nin ilk kuduz antiserumunun üretileceğini belirterek, “Bu sayede Türkiye'nin yaptığı on milyonlarca dolarlık ithalatın önüne geçmiş olacağız" dedi.
6.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nabi Avcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nabi avcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.