Müzik Haberleri

Müzik Haberleri

Son dakika müzik haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müzik haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müzik haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müzik Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müzik haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 221 müzik haberleri haberi bulunmuştur. Tüm müzik haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burada seks satmaz!
Burada seks satmaz! 'Bizim endüstrimiz daha onurlu...'
2.04.2014 Arşiv
Şimdi Beethoven zamanı
Şimdi Beethoven zamanı Borusan Kültür Sanat, iki yılda bir düzenlenen BİFO & Fazıl Say Festivali ile dönüşümlü gerçekleştirilecek yeni bir tematik etkinlik dizisi başlatıyor.
12.12.2013 Kültür Sanat
O da Türkiye'ye geliyor!
O da Türkiye'ye geliyor! Dünyada yılın açık ara en çok satan ismi olan Justin Timberlake, yazın İstanbul'da!
2.12.2013 Kültür Sanat
ABD vatandaşlığını bıraktı
ABD vatandaşlığını bıraktı 73 yaşındaki efsane pop yıldızı Tina Turner'dan şaşırtan karar...
29.09.2021 Gündem
Britney'den sürpriz düet!
Britney'den sürpriz düet! 3 Aralık'ta yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan pop yıldızının albümünde bakın kim var?
14.11.2013 Kültür Sanat
Sildiği İsrail paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid'ten açıklama geldi!
Sildiği İsrail paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid'ten açıklama geldi! İsrail paylaşımını sildiği için tepki gören Gigi Hadid açıklama yaptı. Hadid, paylaşımından pişmanlık duyduğunu dile getirdi.
30.11.2023 Magazin
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı ABD ve Batı'nın koşul desteklediği İsrail'in Gazze katliamı devam ediyor. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail'e ABD askeri gönderme tartışmalarına son noktayı koydu. İsrail güçleri Suriye ve Lübnan'daki hedefleri vurdu. İsrail askerlerinin Gazze'ye düzenlediği baskın ise kameralara yakalandı. İsrail'den kalkan bir uçağın Dağıstan'a indiğini öğrenen insanlar ellerindeki Filistin bayraklarıyla havalimanına akın etti. Filistin Kızılayı, Gazze’de 14 bin kişinin sığındığı Al-Quds hastanesinin çevresinin bombalandığını duyurdu. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Hamas’ın 7 Ekim’de düzenlediği saldırıda kaçırılan 23 yaşındaki İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk’un hayatını kaybettiğini doğruladı.
30.10.2023 Dünya
Shakira: 'Kendimi Pique'ye adamıştım, ölüm bizi ayrına kadar sözüne inanıyordum'
Shakira: 'Kendimi Pique'ye adamıştım, ölüm bizi ayrına kadar sözüne inanıyordum' Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle geçtiğimiz sene bitmişti. Ünlü şarkıcı, son röportajında ayrılığıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunarak, birliktelikleri boyunca kendini Pique'ye adadığını açıkladı.
23.09.2023 Magazin
Shakira'dan ‘bıçaklı’ intikam dansı! Ödül gecesine damgasını vurdu!
Shakira'dan ‘bıçaklı’ intikam dansı! Ödül gecesine damgasını vurdu! MTV Video Müzik Ödülleri gecesinden sahneye çıkan dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, dans performansıyla gecenin en çok konuşulan ismi oldu. Gerard Pique tarafından aldatılan Shakira'nın ödül gecesinde yaptığı dansı sosyal medyada "intikam dansı" olarak yorumlandı.
14.09.2023 Magazin
Serdar Ortaç yeniden evleniyor! Canlı yayında açıkladı: 'İnci, aşkım sana çalışıyorum’
Serdar Ortaç yeniden evleniyor! Canlı yayında açıkladı: 'İnci, aşkım sana çalışıyorum’ Pop müzik kralı Serdar Ortaç, bir süredir açıklamalarıyla magazin gündemini meşgul ediyor. MS hastalığı ile boğuşan Serdar Ortaç geçtiğimiz haftalarda sahneleri bırakacağını duyurmuştu. Serdar Ortaç, şimdi de sosyal medya sayfasından açtığı canlı yayın üzerinden tekrar evlenebileceğinin sinyalini vererek kim olduğunu açıkladı.
2.09.2023 Magazin
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu?
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu? 69 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesinin ardından ailesinden ilk açıklama geldi. Sanatçının resmi sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur, "Özkan'ımızın uygulanan tedaviler sonucu hastalığı gerilemeye başlamıştı ve umutla güzel haberleri bekliyorduk ama maalesef vücudu tedavilere yeterli yanıt oluşturamamaya başladı ve çok üzülerek bildiriyoruz ki yaşam savaşı bugün sonlandı. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.
11.07.2023 Magazin
Türkiye’nin ilk 3 boyutlu yapay zeka sohbet arkadaşı
Türkiye’nin ilk 3 boyutlu yapay zeka sohbet arkadaşı Girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech’in piyasaya sürdüğü yapay zekalı sohbet arkadaşı Cere, 3 ayda 1 milyon soruya yanıt üretti. Cere’ye en çok sorulan sorular arasında dünya mutfağı, müzik ve tatil önerileri ilk 3’e girdi. Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkul, “İlk 3 ayda ulaştığımız 200 bin kullanıcımızın yüzde 65’ini genç bireyler oluşturuyor. Gençler yapay zeka teknolojilerini kullanarak öğrenmeyi ve üretmeyi sevdi” dedi.
26.06.2023 Ekonomi
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi ünlü isimlere sahnede eşlik eden usta keman sanatçısı Mustafa Taşpınarlı yaşamını yitirdi. 79 yaşındaki usta keman virtüözünün cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu.
20.06.2023 Magazin
Radyo D’de yeni program; "Ahmet ve Yaman ile Araba Hikayeleri"
Radyo D’de yeni program; "Ahmet ve Yaman ile Araba Hikayeleri" Türkiye’nin sevilen radyosu Radyo D’nin yayın akışına bir yeni program daha ekleniyor.
24.03.2023 Televizyon
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu Türkiye’nin yeni nesil teknoloji şirketi Cerebrum Tech, derin öğrenme temelli dil modeli kullanarak geliştirdiği yapay zekâ uygulaması ‘Cere’yi mobil telefon kullanıcılarının deneyimine sundu. Yazılı ve sesli sohbet edebilen Cere, ruh halinize göre müzik parçası öneriyor, gündemdeki haberleri derliyor, yemekten modaya, sağlıktan spora hemen her konuda bilgi paylaşıyor. Geniş dil modellerini baz alarak geliştirilen ve canayakın olması için özel eğitilen Cere’nin ilk mobil uygulama olduğunu söyleyen Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, “Cere hem güncel trendleri yakından takip eden bir influencer, hem de kurumsal versiyonu ile iş yaşamını kolaylaştıran bir çalışma arkadaşı. Türkçe sesli dil desteği ve mobil uygulamanın erişim kolaylığı ile kullanıcılar yapay zekanın olanaklarını hem günlük hem de iş yaşantılarında deneyimleyebilecek” dedi.
23.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Oğuzhan Koç'tan romantik sözler: Özel günlerde özel insanlara vakit ayırıyorum
Oğuzhan Koç'tan romantik sözler: Özel günlerde özel insanlara vakit ayırıyorum 31 Aralık gecesi eşi Demet Özdemir ile vakit geçirmek için 1.5 milyon TL'lik sahne tekliflerini reddettiği konuşulan Oğuzhan Koç, önceki gün görüntülendiği Etiler'deki stüdyo çıkışında açıklama yaptı. Özel hayatıyla da gündemde olan 37 yaşındaki şarkıcı, yılbaşı gecesi sahneye çıkmamasıyla ilgili sorulara yanıt verdi.
17.01.2023 Magazin
Otobüs şoförü, 16 kişinin öldüğü kaza öncesi perdeyi düzeltmeye çalışmış
Otobüs şoförü, 16 kişinin öldüğü kaza öncesi perdeyi düzeltmeye çalışmış Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı kazada 2 oğlunu kaybeden Gülten Erpek'in ifadeleri, soruşturma dosyasına girdi. İfadesinde, kazadan önce şoförün tek elle direksiyonu tuttuğunu ve perdeyi düzeltmek istediği sırada aracın kontrolünü kaybettiğini belirten Erpek, "Perdeyle çok uğraştı. Aşırı hızlı gittiğinden dolayı otobüsü toparlayamadı. Otobüs sonra benim olduğum koltuk tarafına, otobüsün sağ tarafına doğru devrildi" dedi.
1.10.2022 Gündem
Gaziantep’teki faciada acı detay! ‘Perdeyi düzeltmek isterken kontrolü kaybetti’
Gaziantep’teki faciada acı detay! ‘Perdeyi düzeltmek isterken kontrolü kaybetti’ Gaziantep’te yardım için duran 2 İHA muhabirinin de aralarında bulunduğu 16 kişinin öldüğü feci kazadan yaralı olarak kurtulan ve aynı kazada 2 oğlunu kaybeden yolcu Gülten Erpek’in ifadesi ortaya çıktı. Kazanın en yakın tanığı Gülten Erpek, kaza öncesinde şoförün tek elle direksiyonu tuttuğunu ve yan camda bulunan perdeyi düzeltmek isterken kaza yaptığını ifade etti.
1.10.2022 Yaşam
Bakan Ersoy: Öncelikli hedef maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak
Bakan Ersoy: Öncelikli hedef maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin maliyetine ilişkin, "Burada maliyet odaklı çalışmıyoruz açıkçası. Bizim öncelikli hedefimiz maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak. Kaynak sıkıntımız yok. Biliyorsunuz; Turizm Bakanlığı, turizmden de çok ciddi gelir elde ediyor. Turizmden elde ettiğimiz gelirin bir kısmını çok rahat bir şekilde kullanabiliyoruz" dedi.
27.09.2022 Kültür Sanat
Bakan Kasapoğlu: Gençlerimiz için tüm engelleri kaldırmaya devam edeceğiz
Bakan Kasapoğlu: Gençlerimiz için tüm engelleri kaldırmaya devam edeceğiz Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kınık Belediyesi protokolü ile 2019 yılında inşaatına başlanan Kınık Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katıldığı törenle hizmete girdi.
19.09.2022 Gündem
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Zeynep Bastık boşanıyor mu? Zeynep Bastık neden boşanıyor?
Zeynep Bastık boşanıyor mu? Zeynep Bastık neden boşanıyor? Zeynep Bastık ile Tolga Akış’tan boşanma kararı aldı. Ayrılık haberlerini sosyal medya hesabından da doğrulayan Akış, boşanma ile ilgili ilk kez konuştu. Peki, Zeynep Bastık ile Tolga Akış neden boşanıyor? İşte detaylar…
10.06.2022 Ünlüler Dünyası
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!"
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!" Bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Merve Boluğur, sürpriz bir kararla müziğe yöneldiğini açıklamıştı. Oyuncu, bir süredir üzerinde çalıştığı şarkısını müzikseverlerle paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, Boluğur'un 'Şşşşttt' adını verdiği parçayı eleştiri yağmuruna tuttu.
9.06.2022 Magazin
TBMM Başkanı Şentop ve İçişleri Bakanı Soylu, Trabzon Tanıtım Günleri'nin açılışını yaptı
TBMM Başkanı Şentop ve İçişleri Bakanı Soylu, Trabzon Tanıtım Günleri'nin açılışını yaptı TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, '17'nci Trabzon Tanıtım Günleri' fuarının açılışını gerçekleştirdi.
26.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Müzik Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müzik haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.