Müzeyyen Senar

Müzeyyen Senar

Son dakika Müzeyyen Senar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Müzeyyen Senar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Müzeyyen Senar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müzeyyen Senar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müzeyyen senar gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 müzeyyen senar haberi bulunmuştur. Tüm müzeyyen senar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi ünlü isimlere sahnede eşlik eden usta keman sanatçısı Mustafa Taşpınarlı yaşamını yitirdi. 79 yaşındaki usta keman virtüözünün cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu.
20.06.2023 Magazin
Atatürk'ün sevdiği şarkılar! Atatürk en çok hangi yemeği, türküyü, rengi severdi, hangi takımlıydı?
Atatürk'ün sevdiği şarkılar! Atatürk en çok hangi yemeği, türküyü, rengi severdi, hangi takımlıydı? Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım günü sevgi, saygı ve özlemle anılıyor. Onu anarken Atatürk'ün sevdiği türküler, şarkılar, yemekler, çiçekler sorgulanıyor…
10.11.2022 Gündem
Tarihi Beylerbeyi Hamamı kimin, Beylerbeyi Hamamı kaç liradan satılık?
Tarihi Beylerbeyi Hamamı kimin, Beylerbeyi Hamamı kaç liradan satılık? Üsküdar Yalıboyu Caddesi'ndeki tarihi Beylerbeyi Hamamı 48 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 1778 yılında I. Abdülhamid Han tarafından Rabia Sultan adına yaptırılan Beylerbeyi Hamamı, hisse sahipleri tarafından 48 milyon liradan satışa çıkarıldı. Tarihi hamam, 4 yıkanma, 14 giyinme odasıyla birlikte 698 metrekare net alana sahip. Beylerbeyi Hamamı’nın satışa çıkarılmasının ardından hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Tarihi Beylerbeyi Hamamı kimin, Tarihi Beylerbeyi Hamamı kaç liradan satılık?
10.10.2022 Gündem
Tarihi Beylerbeyi Hamamı 48 milyon liraya satışa çıktı
Tarihi Beylerbeyi Hamamı 48 milyon liraya satışa çıktı Üsküdar'daki 244 yıllık tarihi Beylerbeyi Hamamı, 48 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. Anıt Koruma ve Bakım Uzmanı Doç. Dr. Gamze Kaymak Heinz, "Osmanlı mimarisini yansıtan bir eser. İdeal olan, yapının özgün işlevini devam ettirmesi. 2 kuşak sonra belki de çocuklarımız ya da torunlarımız sadece kitaplardan öğrenecekler" dedi.
9.10.2022 Gündem
Koray Avcı ile karışık kaset tadında bir gece!
Koray Avcı ile karışık kaset tadında bir gece! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Koray Avcı ile sevenlerini ağırladı.
9.06.2022 Televizyon
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı!
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı! Türk sanat müziğinin en önemli sanatçılarından Müzeyyan Senar’ın bugün ölüm yıldönümü! Türk müziğinin en önemli assolistlerinden olan Müzeyyan Senar, "Benzemez Kimse Sana", "Şarkılar Seni Söyler", "Ormancı" gibi nice şarkılarıyla biliniyordu. Peki, Müzeyyan Senar kimdir? İşte Müzeyyan Senar’ın hayatı hakkında merak edilenler…
8.02.2022 Kültür Sanat
Deniz Kızı Eftalya’nın Anıları 88 yıl sonra gün yüzüne çıktı!
Deniz Kızı Eftalya’nın Anıları 88 yıl sonra gün yüzüne çıktı! Cumhuriyetin ilk yıllarında sesi ve eşsiz yorumuyla, Deniz Kızı Eftalya namıyla tanınan ve Müzeyyen Senar'a el veren, ses sanatçısı Atanasia Yeorgiadu’nun anıları 88 yıl sonra gün yüzüne çıktı.
10.12.2021 Kültür Sanat
Bülent Ersoy-Mustafa Keser arasında sular durulmuyor! Mahkemeye veriyor...
Bülent Ersoy-Mustafa Keser arasında sular durulmuyor! Mahkemeye veriyor... Sanatçı Mustafa Keser, Star TV ekranlarında Bülent Ersoy'la sunduğu "Benzemez Kimse Bize" programının bitmesinin ardından gündem olacak açıklamalarda bulunmuştu. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, açıklamaların ardından Bülent Ersoy'un Mustafa Keser'e tazminat davası açacağını duyurdu.
7.10.2021 Magazin
Ünlü besteci Sadettin Kaynak’ın trajik hayatı beyaz perdeye taşınıyor
Ünlü besteci Sadettin Kaynak’ın trajik hayatı beyaz perdeye taşınıyor Klasik Türk Müziğinin en önemli bestecilerinden Sadettin Kaynakın hayatı beyaz perdeye taşınıyor. Sadettin/ Mûsiki Dehâsı Hâfız adlı film, Sadettin Kaynakın 1952 yılında, henüz 57 yaşındayken bir müzik çalışması sırasında felç geçirmesiyle değişen trajik hayat hikâyesini konu ediyor.
22.09.2021 Kültür Sanat
Selçuk Tekay öldü mü? Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Tekay'ın besteleri ve yaşam öyküsü…
Selçuk Tekay öldü mü? Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Tekay'ın besteleri ve yaşam öyküsü… Selçuk Tekay kimdir, öldü mü, neden öldü? Soruları usta ismin hayatını kaybetmesinin ardından hayatını merak edenler tarafından sorgulanmaya başladı. Selçuk Tekay'ın ölüm haberinin ardından biyografisi, hayatı ve besteleri gündeme geldi. Besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay'ın ölüm haberini aldıktan sonra birçok ünlü isim kendisine baş sağlığı diledi. "Beraber yürüdük biz bu yollarda", "Vurgun" gibi çok sayıda unutulmaz şarkılara imza atan Selçuk Tekay Müzeyyen Senar, Emel Sayın, Adnan Şenses, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş, Muazzez Abacı, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi isimlerle çalıştı. Peki, Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında? Selçuk Tekay neden öldü? İşte, keman virtüözü Selçuk Tekay'ın yaşam öyküsü ve besteleri…
14.06.2021 Gündem
Hayatını kaybeden klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı son yolculuğuna uğurlandı
Hayatını kaybeden klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı son yolculuğuna uğurlandı Türkiye’nin önemli klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı, yaşlılığa bağlı organ yetmezliği nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Kandıralı Zincirlikuyu'nda düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
28.12.2020 Magazin
'Sanat Güneşi' Zeki Müren 89 yaşında!
'Sanat Güneşi' Zeki Müren 89 yaşında! Türk müziğinin unutulmaz sesi "Sanat Güneşi" Zeki Müren'in 89. doğum günü kutlanıyor. Zeki Müren, vefat etmeden 3 ay önce "Ülkemden kazandıklarımı ülkeme bırakırım" diyerek bugünkü karşılığı 500 milyon TL olan mirasını Türk Eğitim Vakfı ile Mehmetçik Vakfı'na bıraktı.
6.12.2020 Magazin
Ünlü şarkıların bestekarı Mustafa Diker vefat etti
Ünlü şarkıların bestekarı Mustafa Diker vefat etti İbrahim Tatlıses'in seslendirdiği "Ben İnsan Değilmiyim" adlı şarkının da bestekarı olan Mustafa Diker, cumartesi günü öğle saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu 87 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberin ardından pek çok kişi de Mustafa Diker kimdir, kaç yaşındaydı? sorularını araştırıyor. İşte Mustafa Diker'in hayatı hakkında merak edilenler...
2.08.2020 Gündem
Türkiye TRT'de bayramlaşacak!
Türkiye TRT'de bayramlaşacak! TRT 1’de canlı yapılacak Bayram Özel programları ile bayram dopdolu geçecek.
23.05.2020 Televizyon
Zeki Müren kaç yılında (yaşında) öldü?
Zeki Müren kaç yılında (yaşında) öldü? Besteci, söz yazarı, yorumcu, oyuncu kısacası sanat güneşi Zeki Müren doğum gününde anılıyor. 88. doğum günü kutlanan Zeki Müren’i sevenleri anıyor. Sosyal medyada mesajlar paylaşılıyor, klipleri, filmleri paylaşılıyor. Peki, Zeki Müren kaç yılında öldü? Zeki Müren kaç yaşında öldü? İşte Zeki Müren’in hayatı…
6.12.2019 Gündem
Diğer tarafa az kaldı
Diğer tarafa az kaldı Bülent Ersoy, Jolly Joker Vadistanbul’da hayranlarıyla buluştu.
20.01.2019 Magazin
Türkiye'nin ilk erkek oryantali taksicinin peşinde
Türkiye'nin ilk erkek oryantali taksicinin peşinde Türkiye'nin ilk erkek oryantali Yılmaz Birsen, içinde değerli eşyalarının da bulunduğu çantalarının taksici tarafından çalındığını öne sürdü.
9.01.2019 Yaşam
Bülent Ersoy: Playback söylemek sahtekarlık
Bülent Ersoy: Playback söylemek sahtekarlık Bülent Ersoy önceki akşam Levent Fuego'da sahneye çıktı. Konserlerde playback yapan şarkıcılar için ''Yalandan ağzını oynatmak, seyirciye saygısızlıktır. Hatta sahtekarlıktır'' dedi.
14.12.2018 Magazin
VeMeyhane’de Müzeyyen Senar gecesi
VeMeyhane’de Müzeyyen Senar gecesi Türkiye’nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul Bosphorus, “Cumhuriyet’in Divası Müzeyyen Senar”ın onuruna 29 Ağustos günü özel bir anma gecesi düzenliyor.
24.08.2018 Magazin
Şevval Sam'dan Talat Bulut ile ilgili soruya tek kelimelik yanıt
Şevval Sam'dan Talat Bulut ile ilgili soruya tek kelimelik yanıt Bodrum antik tiyatroda konser veren Şevval Sam, rol arkadaşı Talat Bulut hakkında açıklamalarda bulundu. Talat Bulut ile beraber aynı dizide Başrol oynayan ünlü sanatçı, taciz iddialarının ardından Bulut’un yeniden dizide rol alması ile ilgili sorulara “Maalesef” diyerek cevap verdi.
22.08.2018 Gündem
Müzeyyen 100 yaşında
Müzeyyen 100 yaşında ŞEVVAL Sam’ın başrolünde olduğu ‘Müzeyyen’ müzikali Müzeyyen Senar’ın 100’üncü doğum gününde Harbiye Açıkhava’da sahnelendi.
17.07.2018 Magazin
Google ünlü Türk sanatçıya Doodle hazırladı
Google ünlü Türk sanatçıya Doodle hazırladı Google 2015 yılında aramızdan ayrılan ünlü sanatçı Müzeyyen Senar adına özel bir Doodle hazırladı.
16.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Müzeyyen Senar Google'da Doodle oldu!
Müzeyyen Senar Google'da Doodle oldu! Müzeyyen Senar Google'da Doodle oldu. Müzeyyen Senar'ın 100. yaş günü Google tarafından unutulmadı ve Doodle yapıldı. İşte Türk Sanat Müziği’nin efsanesi Müzeyyen Senar'ın merak edilen hayatı ve eserleri...
16.07.2018 Gündem
Müzeyyen Senar 100. yaş gününde unulmadı! Müzeyyen Senar kimdir?
Müzeyyen Senar 100. yaş gününde unulmadı! Müzeyyen Senar kimdir? Dünyaca ünlü arama motoru Google Müzeyyen Senar'ı ana sayfasına taşıdı. Türk Sanat Müziğinin efsane isimlerinden olan Müzeyyen Senar 97 yıllık ömrüne 30 albüm sığdırmayı başaran Müzeyyen Senar birbirinden güzel şarkıları geride bıraktı. Peki Müzeyyen Senar kimdir?
16.07.2018 Gündem
Burnumun dikine giderim özgürlüğümden taviz vermem
Burnumun dikine giderim özgürlüğümden taviz vermem Tek başına sahnelediği Müzeyyen Müzikali’yle adından söz ettiren ve başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisiyle de beğeni toplayan Şevval Sam sanatı; kendini ve varoluşu keşfedebilmek için kullandığını söyleyerek, “Özgürlüğümden taviz vermem” diyor.
14.07.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Müzeyyen Senar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müzeyyen senar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.