Mustafa Uğurlu

Mustafa Uğurlu

Son dakika mustafa uğurlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafa uğurlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafa uğurlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Uğurlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa uğurlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 591 mustafa uğurlu haberi bulunmuştur. Tüm mustafa uğurlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
ATV Aldatmak dizisine ara verdi!  Aldatmak dizisi bu akşam var mı, neden yok?
ATV Aldatmak dizisine ara verdi! Aldatmak dizisi bu akşam var mı, neden yok? Aldatmak dizisi ATV ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. Perşembe akşamları izleyiciyle buluşan ve yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı dizinin başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu yer alıyor. Ancak 29 Şubat Perşembe günün yeni bölümü beklenen Aldatmak dizisi Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları nedeniyle ertelendi. Peki 29 Şubat Aldatmak dizisi neden yok? İşte 29 Şubat ATV yayın akışı....
29.02.2024 Magazin
Kim der 50 yaşında diye! Defne Samyeli'den kas şov
Kim der 50 yaşında diye! Defne Samyeli'den kas şov Sahne kıyafetleriyle adından sık sık söz ettiren Defne Samyeli, sosyal medya hesabında spor sonrası kaslı vücudunu paylaştı. 50 yaşındaki Samyeli, kusursuz fiziğiyle genç kızlara taş çıkarttı.
1.06.2023 Magazin
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Mustafa Uğurlu'dan şoke eden itiraf: Hem aldattım hem aldatıldım!
Mustafa Uğurlu'dan şoke eden itiraf: Hem aldattım hem aldatıldım! 'Ağır Roman' ve 'Rüzgarın Hatıraları' filmleri ile 'İçerde' ve 'Çarpışma' gibi dizilerinde rol alan, kendisi gibi oyuncu Ahmet Uğurlu'nun kardeşi Mustafa Uğurlu, günümüz ilişkilerinin çabuk tükenmesiyle ilgili yöneltilen soruya çok konuşulacak bir cevap verdi. Sanatçı, "Çay içmek için günlerce peşinden koştuğun zamanlar geçti artık. Sonuca gitmeye yönelik ilişkiler revaçta" dedi.
18.10.2022 Magazin
Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu dizide buluştu!
Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu dizide buluştu! İzleyici ile buluşmaya hazırlanan ‘Seni Çok Bekledim’in çekimleri devam ediyor. Dizinin Beykoz platoda gerçekleşen çekimlerinde başrol oyuncuları Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun ilk kez karşı karşıya geldikleri sahneler çekildi.
25.10.2020 Televizyon
Mustafa Uğurlu, sevgilisi ile tatilde
Mustafa Uğurlu, sevgilisi ile tatilde Mustafa Uğurlu, uzun süredir beraber olduğu Ayşegül isimli sevgilisiyle tatile çıktı.
30.07.2020 Magazin
Son dakika: Elçilikte operasyon! Acilen Ankara'ya çağrıldılar
Son dakika: Elçilikte operasyon! Acilen Ankara'ya çağrıldılar Dışişleri Bakanlığı’na bağlı en kritik dış temsilcilikler arasında birinci sırada gelen Türkiye’nin Washington’daki Büyükelçiliği’nde yakın zamanda iki diplomat ve bir idari memur hakkında FETÖ bağlantısı şüphesiyle soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
12.12.2018 Gündem
'En yakın arkadaşımın sevgilisi'
'En yakın arkadaşımın sevgilisi' 'Çarpışma' adlı diziyle ekrana geri dönen Mustafa Uğurlu önceki akşam Cihangir'de esmer bir güzelle görüntülendi.
3.12.2018 Magazin
Aşk tam gaz
Aşk tam gaz Mustafa Uğurlu, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisiyle önceki akşam Cihangir’de görüntülendi.
16.10.2018 Magazin
Çukur dizisinden İçerde'ye ilginç gönderme!
Çukur dizisinden İçerde'ye ilginç gönderme! Çukur dizisinin yeni sezon 2. bölümünde İçerde dizisine ilginç bir gönderme yapıldı.
25.09.2018 Televizyon
İçerde geri dönüyor
İçerde geri dönüyor Show TV'nin geçtiğimiz sezona damga vuran fenomen dizisi İçerde tekrar bölümleriyle geri dönüyor
19.06.2018 Televizyon
Projelere yetişemiyor
Projelere yetişemiyor Mustafa Uğurlu önceki akşam Cihangir’deydi. Muhabirlerin “Bayramda tatile gitme fırsatınız olmadı mı?” sorusuna Uğurlu, “Şu an elimde 10 farklı senaryo var.
18.06.2018 Magazin
İstanbul Valiliği'ni işgal girişimi davasında karar
İstanbul Valiliği'ni işgal girişimi davasında karar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Valiliği'ni işgal etmek isteyen 12'si tutuklu 14'ü rütbeli 90 askerin yargılandığı davada, 8 sanık ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı.
31.05.2018 Gündem
Mehtap Bayri kimdir?
Mehtap Bayri kimdir? Mehtap Bayri kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gündemde çok konuşulan Mehtap Bayri hakkında merak edilenleri derledik. İşte Mehtap Bayri ile ilgili detaylar...
27.03.2018 Gündem
Kimse bunu beklemiyordu! Final kararı...
Kimse bunu beklemiyordu! Final kararı... Star TV ekranlarında büyük umutlarla başlayan iddialı dizi reytinglerde 51. sıraya kadar düşünce final kararı aldı.
26.01.2018 Televizyon
Yapmayın çocuklar!
Yapmayın çocuklar! Mustafa Uğurlu, önceki gece genç sevgilisiyle Cihangir sokaklarında objektiflere takıldı.
16.01.2018 Magazin
Ekranın yeni çocuk yıldızı!
Ekranın yeni çocuk yıldızı! ‘Babamın Günahları’nda izleyiciler ekranların yeni küçük yıldızıyla tanıştı.
15.01.2018 Televizyon
Babamın Günahları ilk bölümüyle bu akşam Star TV'de başlıyor!
Babamın Günahları ilk bölümüyle bu akşam Star TV'de başlıyor! Babamın Günahları 1. bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecanlandırdı. Dizi konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Babamın Günahları bu akşam Star TV'de başlayacak. İşte Babamın Günahları dizisinin merak edilen detayları...
10.01.2018 Gündem
'Reha Komiser' ile geliyor!
'Reha Komiser' ile geliyor! Ocak 2018'de Star TV ekranlarında seyirci ile buluşacak olan 'Babamın Günahları' dizisinde yer alan İsmail Demirci, işi ve vicdanı arasında kalacak olan 'Reha Komiser'e hayat verecek.
26.12.2017 Magazin
El ele aşk
El ele aşk ‘Babamın Günahları’ dizisiyle yakında ekranlara dönecek olan Mustafa Uğurlu, önceki akşam sevgilisiyle Cihangir’de görüntülendi.
5.12.2017 Magazin
Lahmacun utandırdı
Lahmacun utandırdı ‘Babamın Günahları’ adlı dizide bir mafya babası karakterini canladıracak olan Mustafa Uğurlu, önceki akşam Cihangir Kardeşler Kebap’ta görüntülendi.
1.12.2017 Magazin
'Yusuf Müdür' mafya babası oldu!
'Yusuf Müdür' mafya babası oldu! Geçtiğimiz sezon, 'İçerde' dizisinde canlandırdığı 'Yusuf Müdür' karakteriyle çok konuşulan Mustafa Uğurlu, yakında başlayacak olan 'Babamın Günahları' projesinde bu kez 'mafya babası Ferruh Sarıca' rolüyle izleyici karşısına çıkacak.
10.11.2017 Magazin
Ahmet Uğurlu oyunculuğu bıraktı mı? Açıkladı...
Ahmet Uğurlu oyunculuğu bıraktı mı? Açıkladı... Mustafa Uğurlu abisi Ahmet Uğurlu'nun oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı. Ünlü oyuncu Ahmet Uğurlu'dan o iddiaya ilişkin açıklama geldi.
4.10.2017 Kültür Sanat
Abim oyunculuğu bıraktı
Abim oyunculuğu bıraktı Usta oyuncu Mustafa Uğurlu önceki akşam sevgilisiyle Cihangir sokaklarında gezmeye çıktı.
3.10.2017 Magazin
Yeni ikili
Yeni ikili Star Tv, bir baba-kız hikayesini ekrana getiriyor.
26.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Uğurlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa uğurlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.