Babamın Günahları

Babamın Günahları

Son dakika Babamın Günahları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Babamın Günahları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Babamın Günahları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Babamın Günahları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan babamın günahları gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 babamın günahları haberi bulunmuştur. Tüm babamın günahları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melisa Sözen'e güzel haber! Davayı kazandı
Melisa Sözen'e güzel haber! Davayı kazandı Oyuncu Melisa Sözen, Evrensel Filmcilik AŞ’ye açtığı davayı kazandı.
27.03.2021 Magazin
Kadir Doğulu kimdir? Nerelidir? Kadir Doğulu kaç yaşında?
Kadir Doğulu kimdir? Nerelidir? Kadir Doğulu kaç yaşında? Kadir Doğulu, sosyal medyada Uraz Kaygılaroğlu ile yaşadığı diyalogdan sonra trend oldu. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu kimdir? Nerelidir? Kadir Doğulu kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Gülçin Santırcıoğlu kimdir? Nerelidir? Gülçin Santırcıoğlu kaç yaşında? Boyu? Kilosu ve Burcu ne?
Gülçin Santırcıoğlu kimdir? Nerelidir? Gülçin Santırcıoğlu kaç yaşında? Boyu? Kilosu ve Burcu ne? Elveda Rumeli dizisinde canlandırdığı Hatice karakteri ile hafızalara kazınan Gülçin Santırcıoğlu şu anda Hercai dizisinde Sultan karakterini canlandırıyor. Peki Gülçin Santırcıoğlu kimdir? Nerelidir? Gülçin Santırcıoğlu kaç yaşında? İşte detaylar…
9.01.2020 Gündem
O diziden hakkını alamadı mı?
O diziden hakkını alamadı mı? Babamın Günahları isimli diziden hakkını alamadığı iddia edilen Melisa Sözen'den açıklama geldi.
22.01.2019 Magazin
Melisa Sözen, 49 bin lirasını istiyor
Melisa Sözen, 49 bin lirasını istiyor Melisa Sözen, geçen yıl Star TV’de yayınlanan, başrolü Kadir Doğulu ile paylaştığı “Babamın Günahları” dizisinden hak ettiği oyunculuk ücretini alamadığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu.
19.01.2019 Magazin
Karın keyfini çıkardı
Karın keyfini çıkardı Başrolünde yer aldığı ‘Babamın Günahları’ dizisi 4’üncü bölümde final yapan Kadir Doğulu, hafta sonunu Palandöken’deki Sway Hotels’de geçirdi.
7.02.2018 Magazin
Sabaha kadar eğlenince kavga çıktı! Neslihan Atagül...
Sabaha kadar eğlenince kavga çıktı! Neslihan Atagül... StarTV'deki 'Babamın Günahları' dizisi dört bölümde final yapan Kadir Doğulu'nun morali bozuldu.
4.02.2018 Magazin
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ocak Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ocak Çarşamba 31 Ocak Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ile güne başlangıç yapıyor. Haber dünyasının tüm gelişmelerini ve son dakika olaylarını bu sabah bülteninden anlık olarak öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Kung Fu Yoga” adlı yabancı sinema filmi yayın akışına geçecek. Sinema keyfi yapmayı seviyorsanız, bu yabancı filmi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiye erişmek istiyorsanız haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
31.01.2018 Gündem
Kimse bunu beklemiyordu! Final kararı...
Kimse bunu beklemiyordu! Final kararı... Star TV ekranlarında büyük umutlarla başlayan iddialı dizi reytinglerde 51. sıraya kadar düşünce final kararı aldı.
26.01.2018 Televizyon
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Ocak Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Ocak Çarşamba 24 Ocak Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alacak. Haberin nabzını tutan tüm gelişmeler ve olaylar, ayrıntılı şekilde ele alınıyor ve objektif bakış açısıyla seyirci kitlesine aktarılıyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Babamın Günahları” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızı renklendiriyor. Dram ağırlıklı olan dizide, bu hafta yine birbirinden farklı olayların yaşandığına tanık olabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
24.01.2018 Gündem
Hayranlarına kötü haber! Final yapıyorlar...
Hayranlarına kötü haber! Final yapıyorlar... Dizilerden final haberleri gelmeye devam ediyor.
22.01.2018 Televizyon
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe 18 Ocak Perşembe gününe ait Star TV yayın akışı, 06:45'de "Bugün" adlı ana haber bülteni ile güne başlıyor. Haberin nabzını tutan ve gündemin merkezine oturan tüm gelişmelerden tarafsız ve ayrıntılı şekilde ekranlarınızdan haberdar olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Siyah İnci" adlı dizinin yepyeni bölümü yayına geçiyor. Sürükleyici ve merak uyandırıcı yeni bölümü izlerken hem keyif alabilecek hem de akşamınızı daha heyecanlı kılabileceksiniz. Yeni bölümü seyretmeyi unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
18.01.2018 Gündem
STAR TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ocak Çarşamba
STAR TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ocak Çarşamba 17 Ocak Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 06:45'de "Bugün" adlı haber bülteni ile ekranlara dahil oluyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya kadar tüm gündem konuları hakkındaki gelişmelerden sabahın erken saatlerinde haberdar olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Babamın Günahları" adlı dram ağırlıklı dizisinin yeni bölümü başlıyor. Sürükleyici bölümü ile herkesi ekranları başına çeken diziyi izlerken bazen hüzünlenecek bazen de keyifli anların tadını çıkartabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
17.01.2018 Gündem
Ekranın yeni çocuk yıldızı!
Ekranın yeni çocuk yıldızı! ‘Babamın Günahları’nda izleyiciler ekranların yeni küçük yıldızıyla tanıştı.
15.01.2018 Televizyon
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Ocak Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Ocak Çarşamba 10 Ocak Çarşamba günü Star TV yayın akışı, 06:45’de “Bugün” haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Dünya üzerinde gelişen ve Türkiye’yi ilgilendiren sıcak olayları ayrıntıları ile ekranlarınızdan öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Babamın Günahları” adlı yepyeni dizinin yepyeni ilk bölümü ile karşılaşacaksınız. Hayattan kalmanın öyküsü ile ilerleyecek olan sürükleyici diziyi seyrederek kendinize yeni bir dizi alışkanlığı edinebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
10.01.2018 Gündem
Babamın Günahları ilk bölümüyle bu akşam Star TV'de başlıyor!
Babamın Günahları ilk bölümüyle bu akşam Star TV'de başlıyor! Babamın Günahları 1. bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecanlandırdı. Dizi konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Babamın Günahları bu akşam Star TV'de başlayacak. İşte Babamın Günahları dizisinin merak edilen detayları...
10.01.2018 Gündem
Oyuncu koçluğu üç kat efor istiyor!
Oyuncu koçluğu üç kat efor istiyor! İçerde, Çukur ve Babamın Gübahları gibi dizilerin oyuncu koçluğunu üstlenen Gülay Say, yaptığı işi şöyle anlattı: “Eğer bir karakteri siz oynuyorsanız sınırsız uçlarına kadar koşabilirsiniz. Ama bir başkasına rehberlik ediyorsanız, harcadığınız eforun üç katına çıkmanız lazım”
6.01.2018 Magazin
Babamın Günahları dizisinin yayın tarihi belli oldu!
Babamın Günahları dizisinin yayın tarihi belli oldu! Star'ın iddialı dizisi, ekran macerasına başlıyor.
28.12.2017 Televizyon
'Reha Komiser' ile geliyor!
'Reha Komiser' ile geliyor! Ocak 2018'de Star TV ekranlarında seyirci ile buluşacak olan 'Babamın Günahları' dizisinde yer alan İsmail Demirci, işi ve vicdanı arasında kalacak olan 'Reha Komiser'e hayat verecek.
26.12.2017 Magazin
El ele aşk
El ele aşk ‘Babamın Günahları’ dizisiyle yakında ekranlara dönecek olan Mustafa Uğurlu, önceki akşam sevgilisiyle Cihangir’de görüntülendi.
5.12.2017 Magazin
Lahmacun utandırdı
Lahmacun utandırdı ‘Babamın Günahları’ adlı dizide bir mafya babası karakterini canladıracak olan Mustafa Uğurlu, önceki akşam Cihangir Kardeşler Kebap’ta görüntülendi.
1.12.2017 Magazin
'Yusuf Müdür' mafya babası oldu!
'Yusuf Müdür' mafya babası oldu! Geçtiğimiz sezon, 'İçerde' dizisinde canlandırdığı 'Yusuf Müdür' karakteriyle çok konuşulan Mustafa Uğurlu, yakında başlayacak olan 'Babamın Günahları' projesinde bu kez 'mafya babası Ferruh Sarıca' rolüyle izleyici karşısına çıkacak.
10.11.2017 Magazin
Yeni ikili
Yeni ikili Star Tv, bir baba-kız hikayesini ekrana getiriyor.
26.09.2017 Magazin
Seray Sever'den duygulandıran paylaşım: İnsan acılarla büyüyor, evriliyor
Seray Sever'den duygulandıran paylaşım: İnsan acılarla büyüyor, evriliyor 2018 yılında Eray Sünbül ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, geçen aylarda ikiz bebeklerine hamile olduğunu duyurmuştu. Bebeklerine kavuşmak için gün sayan Sever, 8 Mart'ta koronavirüs nedeniyle vefat eden babası Tamer Sever'in acı haberiyle sarsılmıştı. Ünlü sunucu, sosyal medya hesabında karnı burnunda pozlarını yayınlayarak, duygularını paylaştı.
26.03.2022 Magazin
Seray Sever'den duygusal paylaşım!
Seray Sever'den duygusal paylaşım! Koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz haftalarda babası Eral Tamer Sever'i kaybeden Seray Sever'den duygusal bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Sever, yaşadığı acıyı dile getirdi.
17.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Babamın Günahları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki babamın günahları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.