Mustafa Koç

Mustafa Koç

Son dakika mustafa koç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafa koç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafa koç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Koç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa koç gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.066 mustafa koç haberi bulunmuştur. Tüm mustafa koç haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Sınırlarımız bizim kırmızı çizgimizdir
Bakan Yerlikaya: Sınırlarımız bizim kırmızı çizgimizdir İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı’da Gürbulak Gümrük Kapısı'nda incelemelerde bulundu.
12.11.2023 Gündem
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Katıldığı TV programında karısını boğrak öldüren koca mahkemede ifadesini değiştirdi. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada eşinin kendisini H.K. ile aldattığını ileri sürdü. Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım. Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım. Yırtıcı hayvanlar zarar vermesin diye de branda ile örttüm" dedi.
20.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok bakanlığa atama yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok bakanlığa atama yapıldı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile kamu kurumlarına üst düzey yönetici atamaları yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre; Gelir İdaresi Başkanlığına Bekir Bayrakdar, Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığına ise Yusuf Kıraç atandı.
7.10.2023 Gündem
Ağrı’da 4.1 büyüklüğünde deprem
Ağrı’da 4.1 büyüklüğünde deprem Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
23.08.2023 Gündem
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Geceleri gelen korkutucu sesler mahalleyi ayağa kaldırdı!
Geceleri gelen korkutucu sesler mahalleyi ayağa kaldırdı! Ankara’nın Sincan ilçesinde bir alışveriş merkezinin inşaatındaki tünelden geceleri gelen korkutucu çocuk sesleri mahalle halkını ayağa kaldırdı.
29.12.2022 Yaşam
42 bin 500 sağlık çalışanı alınacak! Bakan Koca duyurdu
42 bin 500 sağlık çalışanı alınacak! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 85 bin açıktan atama yapılacağını ilan ettiklerini belirterek, "İlk etabı olarak 31 bin 317 kişinin alımı için kılavuz yayınlamak üzere önümüzdeki hafta ÖSYM'ye gönderiyoruz. 11 bin 317 sürekli işçi alımı için de İŞKUR'a listelerimizi gönderiyoruz. Toplamda ilk etapta 42 bin 500 kişi alacağız. Mülakat yapmaksızın doğrudan atama yapacağız. Hemen ardından ikinci etap ilana çıkılacak" dedi.
11.11.2022 Gündem
Şiddet uygulayan kocasını bıçaklayarak öldürmüştü! Mahkeme kararını verdi
Şiddet uygulayan kocasını bıçaklayarak öldürmüştü! Mahkeme kararını verdi Konya'da duvarda gördüğü böcek nedeniyle 2 çocuğu ve kendisini döven alkollü eşi Mustafa Koç'u (48) bıçaklayarak öldüren ve ilk duruşmada tahliye olan Fatma Koç (52), suçun 'meşru müdafaa' kapsamında işlendiğine kanaat getirilerek, beraat etti.
1.11.2022 Yaşam
15 Temmuz'un yıl dönümünde Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaretçi akını
15 Temmuz'un yıl dönümünde Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaretçi akını Niğde Valiliği tarafından, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki kabri başında anma programı düzenlendi.
15.07.2022 Gündem
Öğrencileri taşıyan otobüs devrildi: 3 ölü, 41 yaralı
Öğrencileri taşıyan otobüs devrildi: 3 ölü, 41 yaralı Niğde'de Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 41 kişi yaralandı. AK Parti'li yetkililer ve kabineden bakanlar, kazada yaşamını yitirenler için sosyal medya hesaplarından taziye ve geçmiş olsun mesajları yayımladı.
22.05.2022 Yaşam
Afyonkarahisar'ın ilk kadın valisi Kübra Güren Yiğitbaşı oldu
Afyonkarahisar'ın ilk kadın valisi Kübra Güren Yiğitbaşı oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararla Afyonkarahisar'a atanan Kübra Güren Yiğitbaşı, kentin ilk kadın valisi oldu.
12.05.2022 Gündem
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de! 2022 Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı?
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de! 2022 Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı? Cumhurbaşkanlığı kararı ile bazı valilerin görev yerleri değişti. Atama kararnamasi ile 10 ilin valisi görevden alınırken; 9 ile yeni vali atandı. Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararda 20 ilin valisi de değişti. Peki, Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı?
12.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bazı valilerin görev yerleri değişti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bazı valilerin görev yerleri değişti! Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararıyla, 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ilin valisi Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilirken, 9 ile yeni vali atandı.
11.05.2022 Gündem
Ömer Koç kimdir? Boji’yi sahiplenen Ömer Koç ne iş yapıyor, eğitimi nedir?
Ömer Koç kimdir? Boji’yi sahiplenen Ömer Koç ne iş yapıyor, eğitimi nedir? Ömer Koç kimdir? İstanbul’un simgesi Boji’yi ünlü iş insanı Ömer Koç sahiplendi. İstanbul’un toplu taşıma araçlarında seyahat etmesiyle tanınan, dünya basınında da yer verilen Boji yeni sahibine kavuştu. Peki, Boji’nin sahibi Ömer Koç kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
12.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Görevden alındılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Görevden alındılar Cumhurbaşkanlığı tarafından çeşitli kurum ve kuruluşlara yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.11.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık...
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık... Türkiye'nin ciğerleri yanıyor. Kahreden haberler Muğla'dan peş peşe geldi. Bodrum ilçesinde Gökpınar, Aşağı Mazı ve Yukarı Mazı mahallerinde yanan çam ağaçlarının yola devrilmesi ve kaya parçalarını sürüklemesi nedeniyle zaman zaman ulaşım sağlanamıyor. Manavgat ve Gündoğmuş dışındaki yerlerde yangın kontrol altına alındı. Milas ilçesindeki yangın rüzgarın etkisiyle Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras "Artık ne yapacağımızı şaşırdık. Bizim şu anda yapabileceğimiz tek şey meskun mahalleri korumak." dedi ve Çökertme Mahallesi'ndeki yangına dikkat çekti. İşte Bodrum, Manavgat, Marmaris ve Milas'ta devam eden yangınlarda son durum...
2.08.2021 Gündem
Fenerbahçe seride durumu eşitledi!
Fenerbahçe seride durumu eşitledi! Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi play-off 1-4'üncülük etabı yarı final ikinci karşılaşmasında Arkas Spor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe HDI Sigorta seride 1-1 eşitliği yakaladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Mustafa Koç ölümünün 5'inci yılında mezarı başında anıldı
Mustafa Koç ölümünün 5'inci yılında mezarı başında anıldı Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, ölümünün 5'inci yıldönümünde Zincirlikuyu'da bulunan aile kabristanında düzenlenen törenle anıldı.
21.01.2021 Gündem
Andız pekmezine pandemi döneminde talep arttı
Andız pekmezine pandemi döneminde talep arttı Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine bağlı köylerde andız ağacı meyvelerinden yapılan pekmeze, koronavirüs döneminde talep arttı. Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, kilosu 40 liradan satılan andız pekmezi üretimini artırmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.
25.12.2020 Yaşam
"2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"nün sahibi, milli sporcu İbrahim Çolak  oldu
"2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"nün sahibi, milli sporcu İbrahim Çolak oldu Milli sporcu İbrahim Çolak, sporla ilgili pek çok kişi ve kurumdan gelen aday önerileri arasından, seçici kurul ve jüri değerlendirmesi sonucunda "2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"ne layık görüldü.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İşte yeni atanan isimler
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İşte yeni atanan isimler Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığının çeşitli birimlerine yapılan atamalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
23.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları yayımlandı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları yayımlandı... Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel ve Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde bulunan Artvin Orman Bölge Müdürü Selim Gurbetoğlu görevden alınırken, 12 ilin de bölge müdürlüğüne yeni atamalar yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 8 il müdürlüğüne atama yapıldı.
18.09.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Koç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa koç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.