Murat Ünalmış

Murat Ünalmış

Son dakika Murat Ünalmış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Ünalmış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Ünalmış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Ünalmış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat ünalmış gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 murat ünalmış haberi bulunmuştur. Tüm murat ünalmış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Ünalmış sessiz sedasız evlendi
Murat Ünalmış sessiz sedasız evlendi Melis Sezen ile başrolü paylaştığı 'Gülcemal' dizisi 13 bölüm süren Murat Ünalmış'tan müjdeli haber geldi. 42 yaşındaki oyuncu, üç yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı Albena İlieva ile nikâh masasına oturdu.
23.09.2023 Magazin
Melis Sezen'in tekne pozuna yorum yağdı!
Melis Sezen'in tekne pozuna yorum yağdı! En son 'Gülcemal' dizisinde Murat Ünalmış ile başrolü paylaşan Melis Sezen sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Dizisinin final yapmasının ardından tatile çıkan Sezen, son pozlarıyla büyüledi. Sezen, son olarak tekneden poz verdi.
3.08.2023 Magazin
Melis Sezen tatil pozlarıyla büyüledi 'Kilo almışsın' yorumu yağdı
Melis Sezen tatil pozlarıyla büyüledi 'Kilo almışsın' yorumu yağdı En son 'Gülcemal' dizisinde Murat Ünalmış ile başrolü paylaşan Melis Sezen sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Dizisinin final yapmasının ardından tatile çıkan Sezen, son pozlarıyla büyüledi. Ünlü ismin takipçileri Sezen’in son pozlarına “Kilo almışsın” yorumu yaptı.
1.08.2023 Magazin
Gülcemal neden final yapıyor? Gülcemal dizisi neden bitiyor?
Gülcemal neden final yapıyor? Gülcemal dizisi neden bitiyor? Gülcemal dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Murat Ünalmış, Melis Sezen'in yer aldığı dizi final bölümüyle ekrana geliyor. Ekran macereasına 13. bölümüyle son verecek olan Gülcemal Bursa'da çekiliyordu. Peki Gülcemal neden bitiyor?
13.07.2023 Televizyon
Melis Sezen nefesleri kesti, göğüs dekoltesiyle büyüledi!
Melis Sezen nefesleri kesti, göğüs dekoltesiyle büyüledi! Gülcemal dizisinde Murat Ünalmış ile başrolü paylaşan Melis Sezen güzelliğiyle görenleri büyülüyor. Oyunculuğu çok beğenilen Melis Sezen Instagram hesabında sütyensiz pozunu paylaştı. Ünlü ismin göğüs dekolteli pozuna çok sayıda beğeni geldi.
7.05.2023 Magazin
Gülcemal 4. bölüm fragmanı: Anne ve oğlunun intikamı derken konu yine aşka gitti!
Gülcemal 4. bölüm fragmanı: Anne ve oğlunun intikamı derken konu yine aşka gitti! Gülcemal 4 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox tv'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Deva kaçırılıyor. Murat Ünalmış ve Zafer arasındaki intikamın dönüp dolaşıp aşka evrilmesi Gülcemal'in konu örgüsünde yepyeni bir yola girildiğinin göstergesi oldu.
20.04.2023 Televizyon
Gülcemal dizisi nerede çekiliyor? Gülcemal hangi il ve ilçelerde çekiliyor?
Gülcemal dizisi nerede çekiliyor? Gülcemal hangi il ve ilçelerde çekiliyor? Gülcemal dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de 5 Nisan Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelecek dizinin başrollerinde Murat Ünalmış ve Melis Sezen yer alıyor. Annesinden intikam almak isteyen Gülcemal ile Deva arasındaki tutklu aşkı konu edinen Gülcemal hangi il, ilçelerde çekiliyor?
20.04.2023 Televizyon
Gülcemal dizisi konusu nedir? Gülcemal dizisi oyuncuları kimler? Gülcemal karakterleri...
Gülcemal dizisi konusu nedir? Gülcemal dizisi oyuncuları kimler? Gülcemal karakterleri... Gülcemal dizisi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yakında başlayacak olan Gülcemal dizisinin başrollerinde Melis Sezen ve Murat Ünalmış yer alıyor. Dizide annesine meydan okuyan Gülcemal'in Deva (Melis Sezen) ile olan tutkulu aşkı işleniyor. Peki Gülcemal dizisi oyuncuları kimler? Gülcemal ne zaman başlıyor?
20.04.2023 Televizyon
Gülcemal 3. bölüm fragmanı: Gülcemal, şeytan Zafer'le başa çıkabilecek mi?
Gülcemal 3. bölüm fragmanı: Gülcemal, şeytan Zafer'le başa çıkabilecek mi? Gülcemal 3 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Ünalmış, Melis Sezen ve Meltem Akçöl'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında yaralanan Gülcemal ile Deva arasında aşk filizleniyor. Oğlunun tüm zaaflarını bilen Zafer'in şeytani planları devreye giriyor.
13.04.2023 Televizyon
Gülcemal dizisi Gülendam kimdir? Nilay Erdönmez kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Gülcemal dizisi Gülendam kimdir? Nilay Erdönmez kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Gülcemal Gülendam kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in başrollerini oynadığı Gülcemal dizisinde Gülendam karakterini Nilay Erdönmez oynuyor. Peki Nilay Erdönmez kaç yaşında? İşte Nilay Erdönmez'in oynadığı diziler...
13.04.2023 Televizyon
Gülcemal ne demek? Gülcemal ne anlama geliyor? Gülcemal ismi kız mı, erkek mi? Gülcemal kime denir?
Gülcemal ne demek? Gülcemal ne anlama geliyor? Gülcemal ismi kız mı, erkek mi? Gülcemal kime denir? Gülcemal ne demek sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de ekrana gelen ve başrollerinde Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in rol aldığı dizinin başrolünde Gülcemal karakteri yer alıyor. Peki Gülcemal ne demek? Gülcemal ismi Kuran'da geçiyor mu?
13.04.2023 Televizyon
RTÜK Başkanı Şahin: Özel insanlar için öncelikli yayın yapabiliriz
RTÜK Başkanı Şahin: Özel insanlar için öncelikli yayın yapabiliriz Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin Nevşehir’de katıldığı programda, “Hem öncelikli yayınlarımız hem de kamu spotlarımızda derneklerden görüntü alabiliyoruz. Buradaki sanatçı dostlarımızla birlikte güzel bir kamu spotu hazırlasınlar, öncelikli yayınlar ve kamu spotu kısmında bu kardeşlerimizin hayatını nasıl kolaylaştırabilirize yönelik elimizden geleni yapalım” dedi.
26.08.2022 Gündem
Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş koronavirüse yakalandı!
Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş koronavirüse yakalandı! Haluk Bilginer'le birlikte başrolünde oynadığı 'Baba' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Tolga Sarıtaş, koronavirüse yakalandı. 30 yaşındaki ünlü oyuncunun evinde karantinaya girdiği öğrenildi.
30.12.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova'da şaşırtan veda!
Bir Zamanlar Çukurova'da şaşırtan veda! ATV'nin 4.sezonuyla seyircisi ile buluşacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisine bir başrol oyuncusu daha veda edecek.
31.08.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova sezon finali bu akşam!
Bir Zamanlar Çukurova sezon finali bu akşam! Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu akşam sezon finali ile yayında olacak. İzleyenleri acıklı bir son bekliyor.
24.06.2021 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova setinde kavga! 'Hıyar oğlu hıyar'
Bir Zamanlar Çukurova setinde kavga! 'Hıyar oğlu hıyar' Atv'nin sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova'nın çekimleri sırasında gergin anlar yaşanmıştı. Dizinin Fekeli’si Kerem Alışık ile Demir Yaman’ı Murat Ünalmış kavga etti. Kavga mahkemeye de taşındı.
2.05.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar sürprizi!
Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar sürprizi! Atv’nin sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm tanıtımında izleyicileri çok büyük bir sürpriz bekliyor. Dizinin 91. bölüm tanıtımında yer alan, 20 bölüm önce diziye veda eden Hünkar karakterinin sesi izleyicileri heyecanlandırdı.
7.04.2021 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor?
Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Peş peşe başrol oyuncularının diziden ayrıldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi final mi yapıyor?
26.03.2021 Televizyon
Birce Akalay sevgilisinden ayrıldı
Birce Akalay sevgilisinden ayrıldı Güzel oyuncu Birce Akalay ile eski sevgilisi Fasih Saylan artık ayrıldı. Şubat 2020’de aşk yaşamaya başlayan ikili ilişkilerini bitirdi.
18.03.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer!
Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer! Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış'ın başrollerini paylaştığı ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya usta oyuncu dahil oldu.
15.03.2021 Magazin
Ayrılık kararını yapımcı Burak Sağyaşar açıkladı!
Ayrılık kararını yapımcı Burak Sağyaşar açıkladı! Başrollerini Vahide Perçim, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın paylaştığı dizide şoke eden bir ayrılık kararı verildi. Vedayı yapımcı Burak Sağyaşar sosyal medyadan duyurdu.
26.10.2020 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kim, isimleri ne? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, dizi uyarlama mı?
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kim, isimleri ne? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, dizi uyarlama mı? 8 Ekim akşamı ATV'de 67. bölümüyle izleriyle buluşacak Bir Zamanlar Çukurova dizisi, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Çekimleri Adana’da gerçekleştirilen Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimler? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, uyarlama mı?
9.10.2020 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova 64.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Bir Zamanlar Çukurova 64.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor.
12.04.2020 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova fragmanı!
Bir Zamanlar Çukurova fragmanı! ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 63. bölüm fragmanı yayınlandı.
3.04.2020 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? İşte Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm fragmanları…
Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? İşte Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm fragmanları… Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 61. bölümü, izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanacak olan yeni bölümde Demir, mahkemede Züleyha kurtulsun diye binbir dil dökecek. Hünkar, Fekeli, Yılmaz, tüm konak ahalisi ve hatta Savcı Jülide nefesini tutarak Demir'in ifadesini bekleyecek. Peki Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm fragmanları…
26.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Murat Ünalmış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat ünalmış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.