Gülcemal 4. bölüm fragmanı: Anne ve oğlunun intikamı derken konu yine aşka gitti!
Gülcemal 4. bölüm fragmanı: Anne ve oğlunun intikamı derken konu yine aşka gitti! Gülcemal 4 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox tv'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Deva kaçırılıyor. Murat Ünalmış ve Zafer arasındaki intikamın dönüp dolaşıp aşka evrilmesi Gülcemal'in konu örgüsünde yepyeni bir yola girildiğinin göstergesi oldu.
20.04.2023 Televizyon
Gülcemal 3. bölüm fragmanı: Gülcemal, şeytan Zafer'le başa çıkabilecek mi?
Gülcemal 3. bölüm fragmanı: Gülcemal, şeytan Zafer'le başa çıkabilecek mi? Gülcemal 3 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Ünalmış, Melis Sezen ve Meltem Akçöl'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında yaralanan Gülcemal ile Deva arasında aşk filizleniyor. Oğlunun tüm zaaflarını bilen Zafer'in şeytani planları devreye giriyor.
13.04.2023 Televizyon
Gülcemal dizisi Gülendam kimdir? Nilay Erdönmez kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Gülcemal dizisi Gülendam kimdir? Nilay Erdönmez kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Gülcemal Gülendam kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in başrollerini oynadığı Gülcemal dizisinde Gülendam karakterini Nilay Erdönmez oynuyor. Peki Nilay Erdönmez kaç yaşında? İşte Nilay Erdönmez'in oynadığı diziler...
13.04.2023 Televizyon
Gülcemal Film Fragmanı
Gülcemal Film Fragmanı Film, doğada yalnız başına yaşayan Gülcemal’in hiç görmediği babasından kalan mirasın ardından başına gelen komik, tehlikeli ve çılgın olayları konu alıyor.
14.04.2014 Sinema-Dizi