Murat Ülker

Murat Ülker

Son dakika Murat Ülker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Ülker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Ülker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Ülker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat ülker gelişmeleri de dahil olmak üzere 479 murat ülker haberi bulunmuştur. Tüm murat ülker haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu yıl 16. kez düzenlendi. Ödüle layık görülen projeler, dünyanın dört bir yanındaki 75 bin Yıldız Holding çalışanı ve uzman jürinin oylamasıyla seçildi.
8.03.2024 Çalışma Hayatı
Forbes en zengin 10 Türk! En zengin 10 Türk kim oldu? FORBES’e göre dünyanın en zengin 10 Türkü ve servetleri
Forbes en zengin 10 Türk! En zengin 10 Türk kim oldu? FORBES’e göre dünyanın en zengin 10 Türkü ve servetleri Forbes 'En zengin 100 Türk' listesini açıkladı. Zirveye 5.2 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker yerleşti.
23.02.2024 Ekonomi
Murat Ülker Fenerbahçe başkan adayı oldu mu? Aziz Yıldırım'ın açıkladığı Murat Ülker FB Başkan adayı mı?
Murat Ülker Fenerbahçe başkan adayı oldu mu? Aziz Yıldırım'ın açıkladığı Murat Ülker FB Başkan adayı mı? Aziz Yıldırım'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a cevap veren Yıldırım, yaptığı açıklamada gönlündeki başkan adayını açıkladı. Peki Murat Ülker Fenerbahçe başkan adayı oldu mu?
23.06.2023 Futbol
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Afrodisias kazılarında önemli ‘ferman’ keşfi
Afrodisias kazılarında önemli ‘ferman’ keşfi UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan ve kültür-turizm açısından ülkemize büyük değer katacağına inanılan Afrodisias Antik Kenti’ndeki kazılar devam ederken kazı alanında bulunan “Tavan Fiyatlar Fermanı”nın bugüne dek bulunmuş en kapsamlı örnek olarak dikkat çekiyor.
21.10.2022 Kültür Sanat
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim?
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? ABD merkezli Forbes Ekonomi Dergisi, 2022 yılında dünyanın en zengin iş insanlarının listesini açıkladı. Dünyanın en zenginleri listesine 236 yeni milyarder girerken, 329 milyarder de liste dışı kaldı. Peki, Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? İşte Forbes 2022 en zenginler listesi…
2.07.2022 Ekonomi
Hamdi Ulukaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünyanın 3. en zengin Türk'ü Hamdi Ulukaya serveti, çocukluğu ve hayat hikayesi!
Hamdi Ulukaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünyanın 3. en zengin Türk'ü Hamdi Ulukaya serveti, çocukluğu ve hayat hikayesi! Forbes dergisi, 2022 yılının en zengin milyarderlerini açıkladı.  Elon Musk 219 milyar dolar ile listenin başını çekerken Amazon’un sahibi Jeff Bezos 171 milyar dolar ile 2. sırada yer alıyor. n zengin Türk listesinin başında ise Murat Ülker yer aldı. Ülker’i 2,4 milyar dolarlık servetiyle Ferit Şahenk takip etti. 3. sıra ise Hamdi Ulukaya’nın oldu. Peki, Hamdi Ulukaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Hamdi Ulukaya serveti, çocukluğu ve hayat hikayesi…
8.04.2022 Gündem
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi!
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi! En zengin 10 Türk belli oldu. ABD merkezli Forbes dergisi, 2022 yılı dünyanın en zenginleri listesini yayımladı. Dünyada zirvede 219 milyar dolarlık servetiyle Tesla'nın kurucusu Elon Musk yer alırken, Forbes dergisine göre, Türkiye’de dolar milyarderi sayısı ise 27’den 24’e geriledi. En zengin Türk listesinin başında ise Murat Ülker var. Peki, En zengin 10 Türk kim, dünyanın en zengin Türkleri kimler oldu? İşte en zengin 10 Türk…
8.04.2022 Dünya
Yıldız Holding'den fiyat tartışmalarına ilişkin açıklama
Yıldız Holding'den fiyat tartışmalarına ilişkin açıklama Yıldız Holding tarafından, Pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in basın mensuplarının zincir marketlerdeki fiyat tartışmalarına ilişkin değerlendirmesinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zincir marketlerde denetimlerin artacağına yönelik açıklamasıyla yakın veya uzak bir ilgisinin bulunmadığı bildirildi.
25.09.2021 Ekonomi
Bir ilk gerçekleşti! Çikolata devine Türk CEO...
Bir ilk gerçekleşti! Çikolata devine Türk CEO... Yıldız Holding bünyesinde faaliyet gösteren global premium çikolata şirketi GODIVA’nın yeni CEO’su, Yıldız Holding’in Strateji ve Büyümeden Sorumlu Başkanı Nurtaç Ziyal Afridi oldu. Son iki aydır GODIVA’nın yönetim sürecine nezaret etmekte olan Afridi, ekibiyle birlikte gelecek üç yıllık dönem için oluşturduğu güçlü stratejiyle, dinamik bir çoklu-kanal yapısıyla GODIVA için yeni pazarlama fırsatlarını hayata geçirecek.
18.12.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir döneme giriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir döneme giriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi Hastanesi'nin açılışında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Ekonomimizi çökertme çabalarına karşı, istihdamı ve teknoloji üretimini yükselttik. Böylece geçmişin ihmallerini telafi etmenin ötesinde Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomiye sokma hedeflerinin temelini oluşturduk. Demokrasi ve kalkınma mücadelemizde yeni bir dönemine giriyoruz" dedi.
20.06.2020 Siyaset
Aziz Yıldırım: Bana bulaşmazlarsa...
Aziz Yıldırım: Bana bulaşmazlarsa... Rıdvan Dilmen, Aziz Yıldırım'ın Ali Koç ile ilgili pozitif düşünceleri olduğunu ve en az 2 dönem başkanlıkta kalmasını istediğini söyledi.
8.10.2018 Fenerbahçe
Tasarruf önlemleri başladı
Tasarruf önlemleri başladı Arjantin’deki G20 zirvesinde piyasalara önemli mesajlar veren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ‘ortak akıl’ konusunda ekonomist, yazar ve akademisyenlerden sonra bu kez iş insanları ve iş dünyasının sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu.
24.07.2018 Ekonomi
Denge Eğitim Projesi’ne Murat Ülker’den tam destek!
Denge Eğitim Projesi’ne Murat Ülker’den tam destek! Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Aydın’da Yemekte Denge Eğitim Projesi’nin uygulandığı Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret etti.
27.03.2018 Ekonomi
Dünyanın en zengini belli oldu
Dünyanın en zengini belli oldu Amazon'un kurucusu ve Üst Yöneticisi Jeff Bezos, 112 milyar dolarlık servetiyle Forbes'un dünyanın en zenginleri listesinde, Bill Gates'i tahtından indirerek, ilk sırada yer aldı.
6.03.2018 Ekonomi
Zengin daha zengin
Zengin daha zengin Forbes Türkiye’nin ‘En Zengin 100 Türk’ listesine göre, zenginlerin serveti 121.4 milyar dolara çıktı. Listenin zirvesine 4.8 milyar dolarlık servetiyle 5’inci kez Murat Ülker çıkarken, 9 kişi de listede milyarderlik koltuğuna oturdu.
1.03.2018 Ekonomi
Türkiye’nin en zengin isimleri belli oldu
Türkiye’nin en zengin isimleri belli oldu Forbes dergisi Türkiye'nin en zengin isimlerini açıkladı. 4.8 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker Türkiye'nin en zengin adamı oldu.
1.03.2018 Ekonomi
Murat Ülker neden sattığını açıkladı
Murat Ülker neden sattığını açıkladı Yıldız Holding'in son zamanlarda yaptığı hisse satışı haberlerine dün bir yenisi daha eklendi. Yıldız Holding Ülker Bisküvi'nin sermayesinin yüzde 30’una denk gelen hisseyi 2 milyar liraya Pladis'e sattı. Bu son satış ile Pladis'in payı yüzde 51'e çıktı. Yaşanan son gelişmeler farklı yorumlanınca Murat Ülker'den bir açıklama geldi.
3.01.2018 Ekonomi
Murat Ülker'den Fenerbahçe açıklaması
Murat Ülker'den Fenerbahçe açıklaması Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın listesinde yer alacağı iddia edilen Murat Ülker, sarı-lacivertli kulüp hakkında ilk kez konuştu.
25.09.2017 Fenerbahçe
Başkanlık yarışı! Müthiş isimlere teklif götürüldü...
Başkanlık yarışı! Müthiş isimlere teklif götürüldü... Ali Koç, 1907 Derneği’nin gecesinde başkan adaylığını yeniden açıkladı. Koç’un konuşması ayakta alkışlanırken, camia içerisinde de büyük heyecan yarattı. Aziz Yıldırım da seçim için yoğun mesai harcıyor. Yıldırım, kongrede üyelerin karşısına güçlü bir listeyle çıkmak için müthiş isimlere teklif götürdü.
23.09.2017 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan 2018 hamlesi!
Aziz Yıldırım'dan 2018 hamlesi! Ali Koç’un adaylığı sürecinin taraftarlardan büyük destek bulması Başkan Aziz Yıldırım’a da kolları sıvattırdı…
20.09.2017 Fenerbahçe
Nazifoğlu yönetimi topa tuttu
Nazifoğlu yönetimi topa tuttu Levent Nazifoğlu, Galatasaray yönetimini krizleri yönetememekle ve Riva ile Florya'dan gelen maddi kaynağı amacı dışında kullanmakla eleştirdi.
17.07.2017 Galatasaray
Aziz Yıldırım: Şimdi hedef Şampiyonlar Ligi
Aziz Yıldırım: Şimdi hedef Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün dergisine yazdığı başyazıda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
31.05.2017 Fenerbahçe
Avrupa şampiyonu Fenerbahçe, basınla buluştu
Avrupa şampiyonu Fenerbahçe, basınla buluştu Basketbol THY Avrupa Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe, medya gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
22.05.2017 Fenerbahçe
"F.Bahçe'yi dünyaya tanıttık, bunu parayla yapamazsınız!"
"F.Bahçe'yi dünyaya tanıttık, bunu parayla yapamazsınız!" THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u 80-64 yenerek tarihinde ilk kez şampiyon olan Fenerbahçe Kulübünün başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertlilerin yeni hedefinin kalıcı başarılar olduğunu söyledi.
21.05.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Murat Ülker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat ülker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.