Murat Kekilli

Murat Kekilli

Son dakika murat kekilli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat kekilli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat kekilli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Kekilli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat kekilli gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 murat kekilli haberi bulunmuştur. Tüm murat kekilli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin dört bir yanında hayranları var! İşte Adanalı sanatçılar...
Türkiye'nin dört bir yanında hayranları var! İşte Adanalı sanatçılar... Adana, Türk müzik tarihinde önemli bir yere sahip olan birçok ünlü şarkıcıyı bünyesinde barındırıyor. Bu şarkıcılar arasında Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur, Ümit Besen, Hakkı Bulut, Murat Kekilli ve Murat Göğebakan gibi isimler bulunuyor. Her biri kendi alanlarında büyük başarılar elde etmiş ve Türkiye'nin dört bir yanında tanınan bu sanatçılar, Adanalı olmalarıyla da öne çıkıyor. İşte Adanalı ünlü seslerden bazıları...
20.02.2024 Adana
Murat Kekilli koruyucu aile başvurusu yaptı!
Murat Kekilli koruyucu aile başvurusu yaptı! Asrın felaketi diye adlandırılan depremlerin ardından afet bölgesine giden Murat Kekilli, koruyucu aile olmak için harekete geçti. Ünlü şarkıcı, "Depremzede birkaç çocuğu evlat edinmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na müracaat ettim" açıklamasını yaptı.
7.03.2023 Magazin
Gamze Özçelik ve ekibi Hatay’da konteyner kent kuruyor!
Gamze Özçelik ve ekibi Hatay’da konteyner kent kuruyor! Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile afet bölgesinde bulunan eski oyuncu Gamze Özçelik ve ekibi Hatay'da konteyner kent kurma çalışmalarını başlattı.
16.02.2023 Magazin
Murat Kekilli: Allahu Ekber yerine 'Oley' mi deseydiler?
Murat Kekilli: Allahu Ekber yerine 'Oley' mi deseydiler? 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık Kahramanmaraş depremleri, 10 ili birden etkileyerek Türkiye'yi yasa boğdu. Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'dan binlerce acı haber geldi. Ünlü sanatçı Murat Kekilli, felaketin ardından enkaz altında kalan kişilerin günler sonra kurtarılma anında "Allahu Ekber" diye atılan tekbiri eleştiren kişileri "Oley mi?" deseydiler diye topa tuttu.
16.02.2023 Magazin
Ünlü isim okul yıllarına ait poz paylaştı! Gören tanıyamadı
Ünlü isim okul yıllarına ait poz paylaştı! Gören tanıyamadı Ünlü sanatçı okul yıllarında çekilen fotoğrafını paylaştı. Sevenleri tanımakta zorlandı.
16.11.2022 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Murat Kekilli fırtınası!
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Murat Kekilli fırtınası! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi önceki akşam Murat Kekilli’yi ağırladı. Enerjisi ve performansı ile unutulmaz bir geceye imza atan ünlü sanatçı, hem kendi parçalarını hem de birçok usta sanatçının şarkısını kendine has tarzı ve yorumuyla seslendirdi.
12.10.2022 Magazin
Erzincanlılar Kekilli’nin konseriyle coştu
Erzincanlılar Kekilli’nin konseriyle coştu Erzincan’da sahne alan ünlü sanatçı Murat Kekilli söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu.
28.08.2022 Magazin
Murat Kekilli’den 'rahmetli Bülent Ersoy' gafı! Yüz ifadesi anında değişti, iki kez özür diledi...
Murat Kekilli’den 'rahmetli Bülent Ersoy' gafı! Yüz ifadesi anında değişti, iki kez özür diledi... Konya’nın Hüyük ilçesinde konser veren ünlü sanatçı Murat Kekilli, sahnede vefat etmiş bazı sanatçıları onların sesleriyle taklit etmeye çalışırken, Bülent Ersoy’u yanlışlıkla “rahmetli Bülent Ersoy” diye anons etti ardından hem ünlü sanatçıdan hem de hayranlarından özür diledi.
23.07.2022 Magazin
Doyasıya müzik, doyasıya eğlence 'Afara'da
Doyasıya müzik, doyasıya eğlence 'Afara'da Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı 'Afara', dördüncü bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
7.05.2022 Televizyon
Afara 4. Bölüm konukları kim? 6 Mayıs Afara konukları…
Afara 4. Bölüm konukları kim? 6 Mayıs Afara konukları… Afara 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın üstlendiği eğlence programı Afara'nın bu haftaki konukları merak ediliyor. İşte Afara 4. Bölüm konukları...
6.05.2022 Televizyon
Tarkan, Yıldız Tilbe'nin pasını taca attı!
Tarkan, Yıldız Tilbe'nin pasını taca attı! Yıldız Tilbe, pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik dünyası için sosyal medyada düzenlenen bir akıma dahil oldu. Tarkan'ın 'Kış Güneşi' şarkısını seslendiren Tilbe, "Tarkan'a pas atıyorum" dedi. Ancak ünlü şarkıcı, 'Megastar'dan beklemediği bir yanıt aldı.
3.05.2021 Magazin
Murat Kekilli'nin paylaşımı olay oldu!
Murat Kekilli'nin paylaşımı olay oldu! Şarkıcı Murat Kekilli, merhum sanatçı Murat Göğebakan'ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski eşi Sema Bekmez'in ölümüyle ilgili yapyığı paylaşımla gündem oldu.
9.11.2020 Magazin
Della Miles kimdir? Della Miles nerelidir, kaç yaşındadır? Müslüman mı?
Della Miles kimdir? Della Miles nerelidir, kaç yaşındadır? Müslüman mı? ABD’li sarkıcı Della Miles’in Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek için Akçakale’ye gitmesinin ardından sanatçı hakkında merak edilenler de arttı. Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok şarkıcının vokalistliğini yapan Della Miles kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde…
17.10.2019 Yaşam
Dengi Dengine 1.Bölüm 2. Fragmanı
Dengi Dengine 1.Bölüm 2. Fragmanı TRT1'in merakla beklenen dizisi Dengi Dengine'nin 1. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı
31.05.2019 Televizyon
En acı veda! Böyle uğurladı...
En acı veda! Böyle uğurladı... Murat Kekilli, hayatını kaybeden babasını gözyaşları içinde toprağa verdi.
30.03.2019 Magazin
Murat Kekilli'nin babası yaşamını yitirdi
Murat Kekilli'nin babası yaşamını yitirdi Adanalı sanatçı Murat Kekilli'nin babası Mustafa Kekilli, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
29.03.2019 Magazin
Murat Dalkılıç kimdir?
Murat Dalkılıç kimdir? Murat Dalkılıç kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Sahnede düşme görüntüleri yayılan Murat Dalkılıç'ın o kişi olmadığı öne sürüldü. İşte Murat Dalkılıç'ın hayatına dair bilgiler...
24.07.2018 Gündem
Murat Kekilli o sözleri duyunca çıldırdı: Şerefsizliktir
Murat Kekilli o sözleri duyunca çıldırdı: Şerefsizliktir Şarkıcı Murat Kekilli, "Afrin'e tarafsız ol" diyenlere çok kızdı. Kekilli, "Ayıp lan ayıp. Hainliktir şerefsizliktir." diyerek Mehmetçik'e destek oldu.
28.01.2018 Magazin
Murat Kekilli’nin 99 depremi anısı
Murat Kekilli’nin 99 depremi anısı Kocaeli Fuarı'nda konser veren Murat Kekilli, sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
27.07.2017 Kültür Sanat
İrem Derici sevenlerini coşturdu
İrem Derici sevenlerini coşturdu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı'nın 51'inci yılı yaz etkinlikleri kapsamında, ünlü şarkıcı İrem Derici konser verdi.
6.07.2017 Kültür Sanat
Kocaeli Fuarı’nda İrem Derici konseri
Kocaeli Fuarı’nda İrem Derici konseri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı'nın 51'inci Yılı Yaz Etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı İrem Derici konser verecek.
4.07.2017 Kültür Sanat
Murat Boz, Kocaeli’yi salladı
Murat Boz, Kocaeli’yi salladı Kocaeli Fuarı’nın 51'inci yılında yaz boyunca devam edecek konser ve etkinlikler 28 Haziran İzmit’in kurtuluşunda Murat Boz konseriyle başladı.
29.06.2017 Kültür Sanat
Murat Kekilli'den Mustafa Ceceli'ye destek!
Murat Kekilli'den Mustafa Ceceli'ye destek! Murat Kekilli, son günlerde boşanma davası ve yeni kız arkadaşıyla ilgili sosyal medyada eleştirilen Mustafa Ceceli'ye destek verdi. İşte Murat Kekilli'nin Mustafa Ceceli'ye verdiği destek mesajı...
1.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Kekilli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat kekilli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.