Müjde Uzman

Müjde Uzman

Son dakika Müjde Uzman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Müjde Uzman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Müjde Uzman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müjde Uzman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müjde uzman gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 müjde uzman haberi bulunmuştur. Tüm müjde uzman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama...
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama... Kızılcık Şerbeti 39 bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa, Fatih'in evlenme teklifini kabul etti. Alev'in Apo'nun aşkından şüphelendiği fragmanda, Kıvılcım Ömer'i beklemeden boşanma davasını açtı.
10.11.2023 Televizyon
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say, 6 Şubat depreminden etkilenen vatandaşlar için konut üreten Yuva Projesi ekibiyle bir araya geldi.
19.09.2023 Magazin
Burcu Kara güzel haberi duyurdu! 'Dualarım karşılık buldu'
Burcu Kara güzel haberi duyurdu! 'Dualarım karşılık buldu' Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımla ilk çocuğu Ali’nin geçirdiği hastalığı açıklayan Burcu Kara, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
19.09.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan Müjde Uzman açıklaması: Tehdit edildim
Sinan Akçıl'dan Müjde Uzman açıklaması: Tehdit edildim Sinan Akçıl takıntılı hayranlarından şikâyetçi. Oyuncu Müjde Uzman’la görüştüğü için ölüm tehditleri aldığını söyleyen şarkıcı, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı: “Günah benden gitti diyerek oturduğum sitenin fotoğraflarını yolluyor. Çok tehlikeli.”
19.09.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti dizisinde Müjde Uzman veda haberi sarstı! Alev karakterini ünlü isim oynayacak!
Kızılcık Şerbeti dizisinde Müjde Uzman veda haberi sarstı! Alev karakterini ünlü isim oynayacak! Geçtiğimiz kış sezonunda damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisinde yaz tatili devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarına kısa bir süre içerisinde başlayacak olan dizide oyunculardan ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Son iddiaya göre Alev karakterini oynayan oyuncu Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti'ne veda etti. Yerine düşünülen isim ise herkesin tepkisini çekti.
15.07.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 3. fragmanı: Doğa Fatih'e tekme atacakken Pembe Apo'yu basıyor! Hem de Nursema'nın nikahında...
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 3. fragmanı: Doğa Fatih'e tekme atacakken Pembe Apo'yu basıyor! Hem de Nursema'nın nikahında... Kızılcık Şerbeti 28 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşcıoğlu, Ceren Karakoç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema ve Umut'un nihakında Alev ve Apo şevu izliyoruz. Ancak Pembe onları çok uygunsuz bir şekilde yakalıyor. Öte yandan Doğa'nın intikam planı ikinci sezona kaldı.
1.06.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm fragmanı: Nursema gelinliği giydi! Kıvılcım, Alev ve Abdullah'ın aşk şifresini çözdü!
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm fragmanı: Nursema gelinliği giydi! Kıvılcım, Alev ve Abdullah'ın aşk şifresini çözdü! Kızılcık Şerbeti 28 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema ve Umut evleniyor. Nursema'nın gelinliği dikkat çekerken, Fatih'ten Umut'a güldüren bir istek geldi. Abdullah, Fatih'i Aylin ile yakaladı ve "Senin hiç mi utanman yok" diyerek Fatih'le tartışma kapısını araladı.
26.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti Alev'in isim hikayesi bambaşka çıktı! Müjde Uzman'ın ismi bakın nasıl koyulmuş...
Kızılcık Şerbeti Alev'in isim hikayesi bambaşka çıktı! Müjde Uzman'ın ismi bakın nasıl koyulmuş... Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev'i Müjde Uzman kariyerinde adeta bir sıçrama yaşıyor. Pek çok projede yer alan oyuncu, Kızılcık Şerbeti'yle herkesin diline düştü. Müjde Uzman, bir röportajında isminin koyulma hikayesini anlattı.
9.04.2023 Televizyon
Yeni kabus: Insomnia!  Kaza ve hatalara sebep oluyor
Yeni kabus: Insomnia! Kaza ve hatalara sebep oluyor  Son günlerde hemen herkes uyku problemleri yaşadığını, uykusunun bölündüğünü ve bu rahatsızlığın hayat kalitesini düşürdüğünü söylüyor. Uzmanlar uzun süre uyku sorunu yaşayanları kazalara karşı uyararak, bazı davranış değişiklikleri ile bu sorunun üstesinden gelmenin ise mümkün olduğu görüşünde.
26.03.2023 Sağlık
Kızılcık Şerbeti Alev kimdir? Müjde Uzman kaç yaşında? Müjde Uzman hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Alev kimdir? Müjde Uzman kaç yaşında? Müjde Uzman hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti Alev kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini Müjde Uzman oynuyor. Peki Müjde Uzman kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
24.03.2023 Televizyon
Müjde Uzman üç haftadır uyuyamıyor! Hastalığını açıkladı
Müjde Uzman üç haftadır uyuyamıyor! Hastalığını açıkladı 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Alev Karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Müjde Uzman uykusuzluk çektiğini belirterek üç hafta uyumadığını söyledi. Oyuncu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Meditasyon, nefes teknikleri, lavanta, papatya, pasiflora, erken kalkma, çalışma, yorulma..." yazarak hiçbir şeyin işe yaramadığını ifade etti.
19.03.2023 Magazin
Oğuzhan Uğur acısını paylaştı!
Oğuzhan Uğur acısını paylaştı! Müjde Uzman'la bir dargın bir barışık aşk yaşayan şarkıcı ve YouTuber Oğuzhan Uğur, köpeği Sushi'nin öldüğünü sosyal medyadan duyurdu. Uğur çok sevdiği köpeğine "Hoşça kal Suşi" notuyla veda etti.
15.04.2022 Magazin
Müjde Uzman'dan Oğuzhan Uğur itirafı!
Müjde Uzman'dan Oğuzhan Uğur itirafı! Haziran 2021'de aşk yaşamaya başlayan oyuncu Müjde Uzman ile YouTuber ve müzisyen Oğuzhan Uğur, bir dargın bir barışık şekilde ilişkilerini sürdürüyor. Bugüne kadar dört kez ayrıldıkları ve geçtiğimiz günlerde "birlikteliklerine beşinci kez şans verdikleri" yönündeki haberlerle dikkat çeken ikiliden Uzman, Oğuzhan Uğur itirafında bulundu ve son dönemde ortalarda görünmemesinin sebebini açıkladı.
5.04.2022 Magazin
Yıldız Tilbe'den tepki çekecek açıklama! 'Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler'
Yıldız Tilbe'den tepki çekecek açıklama! 'Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler' Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sahipsiz saldırgan köpekler için "Bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" dedi. Kısa sürede tepki çeken Tilbe, yeni bir açıklama yaparak saldırgan köpeklerin insan öldüren kişilerden bir farkının olmadığını söyledi.
12.03.2022 Magazin
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu...
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu... Gülşen'den çok konuşulacak bir hareket daha! Sahne kıyafetleri ile gündeme gelen Gülşen, bir konserinde erkek arkadaşının kucağına oturmuş ve bu hareketi çok konuşulmuştu. Gülşen'in bu sefer de sahnede davulcuya para veren menajerine yaptığı kalça hareketi magazin gündemine bomba gibi düştü. Gülşen'in görüntüsünü izleyen Yeliz Yeşilmen'den ise dikkat çeken bir yorum geldi...
12.03.2022 Magazin
Öykü Karayel ve oğlu Roman'dan Can Bonomo'ya sürpriz!
Öykü Karayel ve oğlu Roman'dan Can Bonomo'ya sürpriz! Mutlu evlilikleriyle ünlüler dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Öykü Karayel ile Can Bonomo, yaklaşık bir yıl önce oğulları Roman'ı kucaklarına almışlardı. Sosyal medya hesaplarından sık sık keyifli anlarını yayınlayan ünlü çiftten yeni bir kare geldi. Bonomo, eşi ve oğlunun kendisine yaptığı sürprizle havalara uçtu.
12.03.2022 Magazin
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ünlü oyuncu Müjde Uzman geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle gündeme gelen ikiliden Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz hafta ilişkilerinin bitme sebebini açıklamış ve 'Biz hiç ex (eski) olmadık, hep nex'i (sonrası) zorladık. Biz EKG cihazı gibiydik, sürekli hareketli.' demişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Oğuzhan Uğur ve Müjde Uzman'dan sürpriz bir haber geldi...
12.03.2022 Magazin
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem'
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem' Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, tv8'de haftanın beş günü yayınlanan 'Survivor All Star 2022'de, birleşme partisine katılma mücadelesi veriliyor. Son olarak Aşkım Burçe Tunay'ın veda ettiği yarışmada ünlüler adına yarışan Barış Murat Yağcı, kendisine takım tarafından yapılan eleştirilere sert bir şekilde yanıt verdi. İşte Barış'ın yaptığı sert açıklamalar...
5.03.2022 Magazin
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman neden ayrıldı? Sebebini böyle açıkladı: 'EKG cihazı gibiydik!'
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman neden ayrıldı? Sebebini böyle açıkladı: 'EKG cihazı gibiydik!' Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur, dijital platformda Canan Özgen'in sunumuyla yayınlanan '40' programına katıldı. Müjde Uzman'la birlikteliği boyunca 'Ayrıldılar' ve 'Yeniden barıştılar' haberleriyle gündeme gelen Uğur, ünlü oyuncu ile neden ayrıldıklarını ilk kez açıkladı. Oğuzhan Uğur, "Biz hiç ex (eski) olmadık, hep nex'i (sonrası) zorladık. Biz EKG cihazı gibiydik" dedi.
5.03.2022 Magazin
Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur'dan bir kez daha kötü haber!
Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur'dan bir kez daha kötü haber! YouTube'da çektiği videolar ile adından söz ettiren Oğuzhan Uğur aradığı aşkı oyuncu Müjde Uzman'da bulmuştu. Yaz başından bu yana bir dargın bir barışık aşk yaşayan ünlü çift, üçüncü kez şans verdikleri ilişkilerinde de mutluluğu bulamadı.
29.11.2021 Magazin
Müjde Uzman ile Oğuzhan Uğur ikinci kez ayrıldı!
Müjde Uzman ile Oğuzhan Uğur ikinci kez ayrıldı! Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile aynı yaştaki oyuncu Müjde Uzman, ikinci kez şans verdikleri ilişkilerinde de mutluluğu bulamadı.
27.09.2021 Magazin
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman aşkı bitti mi?
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman aşkı bitti mi? Geçtiğimiz ay birlikteliklerini duyuran oyuncu Müjde Uzman ile müzisyen ve Youtuber Oğuzhan Uğur, sosyal medyada birbirlerini takipten çıktı. İkilinin birlikte yer aldıkları fotoğrafları da kaldırması 'ayrılık' iddiasını güçlendirdi.
13.08.2021 Magazin
Oğuzhan Uğur, Müjde Uzman'a elini öptürdü
Oğuzhan Uğur, Müjde Uzman'a elini öptürdü Müjde Uzman ile Oğuzhan Uğur'un bayramlaşma videosu sosyal medyada gündem oldu. Oğuzhan Uğur, Müjde Uzman'a elini öptürdükten sonra yanaklarından ve alnından öptü.
21.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Müjde Uzman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müjde uzman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.