Orgeneral Kamil Başoğlu'nun kaçırılması davasında flaş karar!
Orgeneral Kamil Başoğlu'nun kaçırılması davasında flaş karar! Yargıtay, darbe girişiminde Orgeneral Başoğlu'nun kaçırılması davasında verilen 1 sanığa ağırlaştırılmış, 4 sanığa müebbet hapis cezası kararını onadı.
15.11.2019 Gündem
Darbeci binbaşıdan "vurun" emri
Darbeci binbaşıdan "vurun" emri Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'ndaki faaliyetlere ilişkin, aralarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski Başyaveri Albay Ali Yazıcı, eski Alay Komutanı Albay Muhsin Kutsi Barış'ın da bulunduğu 534 kişinin yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam edildi.
29.09.2021 Gündem
‘Bu darbeyi kim yaptı’ o da bilmiyormuş
‘Bu darbeyi kim yaptı’ o da bilmiyormuş Eski Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Komutanı Kurmay Albay Barış, “Darbe teşebbüsünü sizce kim yaptı?” sorusuna şu yanıtı verdi: Ben sizden daha çok merak ediyorum
29.09.2021 Gündem
Gülen’i tanımam namaz kılmam!
Gülen’i tanımam namaz kılmam! Genelkurmay ve TRT gibi kritik kurumlarının ele geçirilmesi planlarının yapıldığı Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Komutanı Muhsin Kutsi Barış, kandırıldığını ileri sürdü. Barış, "Gülen’i tanımam. Medyadan duydum. Namaz kılmam" dedi.
29.09.2021 Gündem