Muhammet Fatih Safitürk

Muhammet Fatih Safitürk

Son dakika Muhammet Fatih Safitürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muhammet Fatih Safitürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muhammet Fatih Safitürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhammet Fatih Safitürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhammet fatih safitürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 muhammet fatih safitürk haberi bulunmuştur. Tüm muhammet fatih safitürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehit kaymakam Safitürk'ün babası toprağa verildi
Şehit kaymakam Safitürk'ün babası toprağa verildi Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün Sakarya’nın Arifiye ilçesinde yaşayan babası Asım Safitürk (80) dün hayatını kaybetti. Asım Safitürk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı cenaze töreninin ardından Kalaycı Mezarlığı'nda oğlunun yanında toprağa verildi.
14.09.2022 Yaşam
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: İstediğimiz, arzu ettiğimiz görüntü bu
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: İstediğimiz, arzu ettiğimiz görüntü bu Mardin’in Derik ilçesinde, 'Tandem Uçuş Festivali'nin 2’nci etabı kapsamında, yamaç paraşütü programına katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "Gençlerin bu tür etkinliklerde bulunduklarını görmekten çok mutluluk duyuyoruz. İstediğimiz, arzu ettiğimiz görüntü bu" dedi.
19.11.2021 Gündem
Bakan Soylu: Her adımı atmakta kararlıyız
Bakan Soylu: Her adımı atmakta kararlıyız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye ile Kongo arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi noktasında her türlü adımı atmakta kararlı olduğumuzu, bakanlığımızın da bu konuda tüm çalışanlarıyla seferber olacağını bir kez daha ifade etmek istiyorum" dedi.
5.05.2021 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu, 81 il valisiyle Kovid-19 ile mücadelede son  durumu değerlendirdi
İçişleri Bakanı Soylu, 81 il valisiyle Kovid-19 ile mücadelede son durumu değerlendirdi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 81 ilin valisiyle yaptığı toplantıda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele çerçevesinde, şehirlerdeki mevcut durum, hafta içi ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları, alınan yeni tedbirler ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklardaki denetimler değerlendirildi.
7.12.2020 Siyaset
Bakan Soylu'dan 81 ilin valisiyle corona virüs toplantısı
Bakan Soylu'dan 81 ilin valisiyle corona virüs toplantısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 81 ilin valisiyle yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirlerini ele aldı.
12.08.2020 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye dünyada en çok uluslararası yardım yapan ülkedir
İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye dünyada en çok uluslararası yardım yapan ülkedir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Deniz Feneri Derneği'nin 1000 Şehidimiz Adına 100 Su Kuyusu" Proje Tanıtım ve İmza Törenine katıldı.
10.07.2020 Gündem
Yargıtay'dan Kaymakam Safitürk'ün şehit edilmesi ile ilgili flaş karar!
Yargıtay'dan Kaymakam Safitürk'ün şehit edilmesi ile ilgili flaş karar! Yargıtay, Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün şehit edilmesi davasında Şerif Mesutoğlu'nun 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ile 28 yıl hapis cezasını onadı.
11.06.2020 Gündem
Bakan Soylu helallik istedi!
Bakan Soylu helallik istedi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün katıldığı AK Parti Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Kongresi’nde gençlerden helallik istedi ve “Bunları belki size son kez söylüyorum. Eğer, sıkıntıda olduğunuz görülüyorsa da geri çekilmekten hiç bir zaman vaz geçmeyin.Geri çekilmekte bir erdemdir; Geri adım atmakta bir erdemdir.Recep Tayyip Erdoğan’ın neferiyim. Recep Tayyip Erdoğan’ın neferi olarak hayatıma devam edeceğim.Beni hatırlayacağınız zaman bu dergaha eğri odun yanlış odun taşımaz diye, hatırlayın" dedi.
25.02.2018 Siyaset
PKK’nın katliamcısı Lice’de yok edildi
PKK’nın katliamcısı Lice’de yok edildi Başta Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk olmak üzere Elazığ Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bombalı saldırıların faili olan PKK’lı Murat Üçer etkisiz hale getirildi
2.02.2018 Gündem
Resepsiyonda şehit aileleri ağırlanacak
Resepsiyonda şehit aileleri ağırlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında vereceği resepsiyonda şehit aileleri ile çalışmaları ve yaşam hikayeleriyle fark yaratan vatandaşlarla bir araya gelecek
29.08.2017 Siyaset
Şehit kaymakamın babası: Benim çocuk devletin kaynaklarını peşkeş çekmediği için...
Şehit kaymakamın babası: Benim çocuk devletin kaynaklarını peşkeş çekmediği için... Mardin'in Derik Belediye Başkan Vekili Kaymakam Safitürk'ün şehit olduğu terör saldırısına ilişkin 11'i tutuklu 15 sanığın ifadesi alındı. Şehidin babası Asım Safitürk ve yakınlarının da katıldığı duruşma ertelendi
29.09.2021 Gündem
Erciş'te halk plajı açıldı!
Erciş'te halk plajı açıldı! KHK kapsamında görevlendirme yapılan Erciş Belediyesi, şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk anısına yapılan etüt merkezi ile Van Gölü kıyısına yapılan halk plajını hizmete açtı
9.08.2017 Yaşam
Şehit Kaymakam Safitürk'ün babası: Saldırı olacağını biliyordu
Şehit Kaymakam Safitürk'ün babası: Saldırı olacağını biliyordu Mardin'in Derik İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı suikastta şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası Akif Şentürk, "Korktuğumuz başımıza geldi. Oğlum kendisine saldırılacağını biliyordu fakat görevini terk etmedi" dedi.
29.09.2021 Gündem
Şehit kaymakamın hayali gerçek oluyor
Şehit kaymakamın hayali gerçek oluyor Mardin'in Derik ilçesinde PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün hayali gerçek oluyor.
29.04.2017 Trabzonspor
Şehit kaymakamın hayali gerçek oluyor!
Şehit kaymakamın hayali gerçek oluyor! PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu geçen yıl şehit düşen Kaymakam Safitürk'ün Mardinli çocukları Trabzonspor maçına getirme hayali gerçek oldu
27.04.2017 Trabzonspor
O hainin fotoğrafı ortaya çıktı
O hainin fotoğrafı ortaya çıktı Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'e yönelik saldırıyı planlayan teröristin fotoğrafı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
O teröristin kim olduğu belli oldu!
O teröristin kim olduğu belli oldu! Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün şehit edildiği saldırıyı planlayan teröristin, 'Kurtay' kod adlı PKK'lı Ümran Cengiz olduğu açıklandı.
29.09.2021 Gündem
İçişleri Bakanı o suikasti planlayan kişinin yakalandığını açıkladı
İçişleri Bakanı o suikasti planlayan kişinin yakalandığını açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden, Mardin Derik Kaymakamı şehit Muhammet Safitürk'ün katliamını planlayan kişinin yakalandığını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Aylık 666 TL destek
Aylık 666 TL destek 1 Şubat’tan sonra alınacak her işçi, aylık 666 lira işsizlik fonundan desteklenecek
10.02.2017 Ekonomi
Terör örgütü PKK'ya 557 günde ağır darbe
Terör örgütü PKK'ya 557 günde ağır darbe Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılar düzenleyen, bayram gününü bile kana bulamaktan, çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü PKK'ya yönelik 24 Temmuz 2015'ten bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda yaklaşık 10 bin terörist etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
Mardin’de 12 kamu personeli ihraç edildi
Mardin’de 12 kamu personeli ihraç edildi Mardin’de çeşitli kurumlarda görev yapan 12 kamu personeli, yeni çıkan Kanun Hükmünde Kararname ile görevlerinden ihraç edildi.
29.09.2021 Gündem
AK Partili vekil, HDP'li isme şehit isimleriyle karşılık verdi!
AK Partili vekil, HDP'li isme şehit isimleriyle karşılık verdi! Meclis'te, HDP'li vekil Burcu Çelik, tutuklu vekillerin isimlerini sayınca AK Partili Ahmet Hamdi Çamlı, PKK'nın şehit ettiği isimleri okuyarak karşılık verdi.
29.09.2021 Gündem
Kaymakam Safitürk'ün şehit edilmesi davasında 2 kişi daha tutuklandı
Kaymakam Safitürk'ün şehit edilmesi davasında 2 kişi daha tutuklandı MARDİN'in Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit edildiği saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan 2 kişi, savcılığın itirazı üzerine yeniden çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tutuklu sayısı da 9'a yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Murat Karayılan ve Duran Kalkan için yakalama emri çıkarıldı
Murat Karayılan ve Duran Kalkan için yakalama emri çıkarıldı Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit edilmesi ile ilgili soruşturmada PKK, KCK yöneticileri Murat Karayılan ve Duran Kalkan için yakalama emri çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
PKK her köşeye sıkıştığında katliam yaptı
PKK her köşeye sıkıştığında katliam yaptı Bölücü terör örgütü PKK'nın asker, polis, kadın, yaşlı ve çocuk ayrımı gözetmeksizin gerçekleştirdiği kanlı eylemler, örgütün kurulduğu ilk yıllardan bugüne yüzlerce kişinin ölümüne ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden oldu. Terör örgütünün, güvenlik güçlerinin etkin ve kararlı mücadelesi karşısında köşeye sıkıştığı dönemlerde, büyük şehirleri hedef alarak kitlesel eylemlere yöneldiği görülüyor. Bu yıl, terör örgütünün gerçekleştirdiği eylemlerde sivillerin de aralarında bulunduğu 250'ye yakın kişi hayatını kaybetti
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muhammet Fatih Safitürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhammet fatih safitürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.