Muhammed Mursi

Muhammed Mursi

Son dakika Muhammed Mursi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muhammed Mursi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muhammed Mursi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhammed Mursi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhammed mursi gelişmeleri de dahil olmak üzere 479 muhammed mursi haberi bulunmuştur. Tüm muhammed mursi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra ziyaret ettiği Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısırlı mevkidaşı Abdulfettah es-Sisi tarafından İttihadiye Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.
14.02.2024 Gündem
Türkiye'nin hamlesi sonrası Atina diken üstünde
Türkiye'nin hamlesi sonrası Atina diken üstünde Mısır hükümetinin hidrokarbon arama faaliyetlerinde Türkiye’nin kıta sahanlığı sınırlarını kabul etmesi ve boru hattı projesi güzergâhından Rum kesimini çıkarma önerisi, Atina’yı çok rahatsız etti. Yunan Dışişleri Bakanı, Mısır’a gidecek.
6.03.2021 Gündem
Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek hayatını kaybetti
Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek hayatını kaybetti Mısır basını eski Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in 92 yaşında öldüğünü duyurdu.
25.02.2020 Dünya
İngiltere'de Sisi hakkında tutuklanma emri çıkarılması istendi
İngiltere'de Sisi hakkında tutuklanma emri çıkarılması istendi İngiltere'de Mısır'ın demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin hapishanede ölümüyle ilgili olarak darbeyle iktidara gelen Abdulfettah es-Sisi hakkında tutuklama emri çıkarılması istendi.
20.01.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Genel Kurulu'nda flaş çağrı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Genel Kurulu'nda flaş çağrı Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşan ve kürsüden Aylan bebeğin fotoğrafını gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dünya Aylan bebeği çok çabuk unuttu. Unutmayın ki bir gün aynı durum sizin de başınıza gelebilir.Dünyanın bir yanı yüksek refah seviyesi, lüksle hayatını sürdürürken diğer tarafta açlığın, sefaletin, cehaletin kol gezmesi kabul edilemez. Tüm ülkeleri adalet, ahlak, vicdan esası üzerine bina ettiğimiz politikalarımıza ve girişimlerimize destek vermeye davet ediyorum.Nükleer güç ya herkese yasak ya da herkese serbest olmalıdır"dedi. İsrail'i sert dille eleştiren Erdoğan, "Birkaç gün önce masum bir Filistinli kadının İsrailli askerler tarafından öldürülmesi vicdanları harekete geçiremiyorsa artık sözün bittiği yerdeyiz demektir" ifadelerini kullandı.
24.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörist başının iadesi için gerekli adımları attık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörist başının iadesi için gerekli adımları attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD’deki programı kapsamında Türk, soydaş ve Müslüman toplumuyla buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Pensilvanya'daki terörist başının ülkemize iadesi ve FETÖ'nün ABD'deki faaliyetlerinin tamamen bitirilmesi konusunda gerekli adımları attık." ifadelerini kullandı.
23.09.2019 Siyaset
Abdullah Mursi'nin cenazesi de gece defnedildi
Abdullah Mursi'nin cenazesi de gece defnedildi Mısır'ın demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin küçük oğlu Abdullah Mursi'nin cenazesi, yalnızca ailesi, amcaları ve birkaç yakın arkadaşının katılmasına izin verilen törenle babasının mezarının yakınında bulunan mezarlığa defnedildi.
6.09.2019 Dünya
Mısır’da savcılık Mursi'nin oğlu Abdullah'ın ölümünü soruşturuyor
Mısır’da savcılık Mursi'nin oğlu Abdullah'ın ölümünü soruşturuyor Mısır’da savcılık, dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Muhammed Mursi’nin küçük oğlu Abdullah’ın (25) ölüm nedenini soruşturuyor.
5.09.2019 Dünya
Mursi'nin oğlu hayatını kaybetti
Mursi'nin oğlu hayatını kaybetti Mısır'da hapishanede hayatını kaybeden, ülkenin demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin küçük oğlu Abdullah Mursi, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
5.09.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş güvenli bölge çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş güvenli bölge çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye'de kurulması planlanan güvenli bölge ile ilgili olarak "Suriye'nin kuzeyindeki terör bataklığını kurutmak ülkemizin en öncelikli meselesidir. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarıyla başlattığımız süreci inşallah çok yakında farklı bir aşamaya geçireceğiz. NATO müttefikimiz ve stratejik ortağımız ABD'den gerçek bir müttefike yaraşır adımlar atmasını bekliyoruz" dedi.
6.08.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar! Osaka'da basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yaptırımlar konusunda sayın Trump da açıklık getirdi. Böyle bir şeyin olmayacağını kendisinden özellikle dinlemiş olduk. Bizim S-400 olayı bir taraftan yürürken, bir yandan da ABD'den 100 savaş uçağı alıyoruz" dedi.
29.06.2019 Dünya
Türk hackerlar devlet sitelerine siber saldırı düzenledi!
Türk hackerlar devlet sitelerine siber saldırı düzenledi! Türk bilgisayar korsanları, Mısır'daki bazı devlet kurumlarının sitelerini hackleyerek, 17 Haziran'da mahkeme salonunda hayatını kaybeden Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin fotoğrafını paylaştı.
27.06.2019 Dünya
Mursi’nin ailesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür!
Mursi’nin ailesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür! Mısır’da hayatını kaybeden eski Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin ailesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.
24.06.2019 Siyaset
Mursi'nin ailesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Mursi'nin ailesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür Mısır'da mahkeme salonunda hayatını kaybeden Muhammed Mursi'nin ailesi, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
24.06.2019 Dünya
Mursi'nin mezarını sadece İsrail kanalının görüntülemesine izin verdiler
Mursi'nin mezarını sadece İsrail kanalının görüntülemesine izin verdiler Mısır'daki Sisi yönetimi, ülkenin demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin defnedildiği mezarlıktan sadece İsrail Kamu Yayın Kurulu (KAN) muhabiri Roi Kais'in görüntü almasına izin verdi.
21.06.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mücadele gedeceğiz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mücadele gedeceğiz... Türkiye'deki uluslararası medya mensuplarıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizlere hak, hukuk, özgürlük dersleri verenler Mısır halkının özgür iradesiyle yüzde 52 oyla seçtiği cumhurbaşkanının, darbe mahkemelerinde ölümüne sessiz kalsa da biz, sessiz kalamayız. Merhum Cemal Kaşıkçı cinayetinin unutulmasına nasıl rıza göstermemişsek Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin dramının da birileri tarafından unutturulmasına asla izin vermeyeceğiz. Uluslararası hukukun verdiği imkanları sonuna kadar kullanarak, meselenin aydınlığa kavuşturulması için mücadele edeceğiz" dedi.
20.06.2019 Gündem
ABD'nin önde gelen iki gazetesinde Mursi'nin ölümü yorumlandı
ABD'nin önde gelen iki gazetesinde Mursi'nin ölümü yorumlandı ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post ve New York Times, Mısır'ın demokratik yollarla seçilmiş ilk ve tek Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin mahkeme salonundaki ölümü hakkında 2 makaleyi sayfalarına taşıdı.
19.06.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayrılığı tahrik etmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayrılığı tahrik etmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikri Asım Fikir ve Düşünce Derneğince Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "İstanbul Biz Birlikte Türkiyeyiz Buluşması"nda kanaat önderleri ve mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.
19.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler: 20 dakika yerde çırpınıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler: 20 dakika yerde çırpınıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mursi mahkeme salonunda 20 dakika yerde maalesef çırpınıyor. Yetkililer Mursi'ye müdahale etmiyordu. Ben de diyorum ki Mursi eceliyle değil öldürülmüştür" dedi.
19.06.2019 Siyaset
Mahir Ünal'dan tartışılan görüşme açıklaması: Küçükkaya sadece telefonla görüşeceğini söyledi
Mahir Ünal'dan tartışılan görüşme açıklaması: Küçükkaya sadece telefonla görüşeceğini söyledi CNN TÜRK'te açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, ortak yayın öncesi tartışılan görüşmeye ilişkin "Küçükkaya adaylarla sadece telefonla görüşeceğini söyledi" ifadelerini kullandı.
19.06.2019 Siyaset
Independent: Mursi 20 dakika yerde kıvrandı, aile salondan çıkarıldı
Independent: Mursi 20 dakika yerde kıvrandı, aile salondan çıkarıldı İngiliz Independent gazetesi, Mısır güvenlik güçlerinin mahkeme salonunda fenalaşan ülkenin ilk ve tek seçilmiş cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye yere düştükten sonra 20 dakika boyunca müdahale etmediklerini sayfasına taşıdı.
19.06.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla bir araya geldi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimlerine ilişkin, "Binali Yıldırım gibi kabiliyeti olan bir adayımız var. Adayımızla beraber, arkasında da Cumhurbaşkanlığı ve kabinenin olduğu bir yapının İstanbul'a yakışır bir hizmeti vereceğinden kimsenin endişesi olmasın. Bunu başarmamız lazım." dedi.
18.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnandıklarımızdan asla taviz vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnandıklarımızdan asla taviz vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin vefatına ilişkin, "Bunun normal bir ölüm olduğuna inancım yok." dedi.
18.06.2019 Gündem
"Emek ve Adalet Yürüyüşü"
"Emek ve Adalet Yürüyüşü" Hizmet-İş Sendikasının, Bolu Belediyesindeki işten çıkarmaları protesto etmek amacıyla düzenlediği "Emek ve Adalet Yürüyüşü"nün sekizinci günü Kahramankazan ilçesinin girişinde sona erdi
18.06.2019 Gündem
BM'den Mursi çağrısı
BM'den Mursi çağrısı BM, Mursi'nin ani vefatı dolayısıyla bağımsız bir kuruluş tarafından hızlı, tarafsız, eksiksiz ve şeffaf bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu.
18.06.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Muhammed Mursi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhammed mursi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.