Müge Boz

Müge Boz

Son dakika Müge Boz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Müge Boz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Müge Boz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müge Boz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müge boz gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 müge boz haberi bulunmuştur. Tüm müge boz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vina'nın annesine benzerliği dikkat çekti
Vina'nın annesine benzerliği dikkat çekti Oyuncu Müge Boz (39), önceki gün basketbolcu eşi Caner Erdeniz'le (36) Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Kasım 2019'da dünyaya gelen Vina büyüdükçe adeta annesinin kopyası oldu.
20.10.2023 Magazin
Müge Boz: İşte gerçek 90’larda ben ve kardeşim
Müge Boz: İşte gerçek 90’larda ben ve kardeşim Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Müge Boz, kardeşi Merve Boz ile 90'lı yıllarda çekilen fotoğraflarını paylaştı.
5.10.2023 Magazin
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu!
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu! Kanal D’nin efsane dizisi ‘Sadakatsiz’de oynadığı ‘Derin’ karakteriyle şöhreti yakalayan Melis Sezen, iş insanı sevgilisi Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başı pozunu paylaştı.
2.07.2023 Magazin
Ünlüler deniz sezonunu açtı!
Ünlüler deniz sezonunu açtı! Havaların ısınmasıyla bayram tatilini fırsat bilen ünlü isimler, kendilerini yazlık mekanlara attı. Instagram sayfalarına bikinili ve mayolu fotoğraflar düşmeye başladı. Zeynep Bastık, Özlem Yıldız, Dilan Çiçek Deniz ,Müge Boz gibi isimler, sezonu açtığını paylaşımlarıyla duyurdu.
24.04.2023 Magazin
Tuba Ünsal: Vina bana benziyor, hiç uğraşma
Tuba Ünsal: Vina bana benziyor, hiç uğraşma Oyuncu Müge Boz sosyal medya hesabından 'Vina kime benziyor?' diye sordu. İlk cevap Tuba Ünsal'dan geldi.
29.03.2023 Magazin
Müge Boz: Herkesin olduğu gibi bizim de deprem korkumuz var
Müge Boz: Herkesin olduğu gibi bizim de deprem korkumuz var Müge Boz ve basketbolcu eşi Caner Erdeniz, kızları Vina ile birlikte Etiler'de görüntülendi. Yaşanan depremler sonrası hayata dönmeye çalıştıklarını belirten Müge Boz,“Bizim de deprem korkumuz var. 'Kendi evimizde neler yapabiliriz?' diye düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.
10.03.2023 Magazin
Müge Boz: Caner ile tekliflere açığız
Müge Boz: Caner ile tekliflere açığız Oyuncu Müge Boz, 2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenmiş, aynı yıl kızları Vina dünyaya gelmişti. Tam bir doğa tutkun olan ve her fırsatta karavan tatiline çıkan Boz, "Gitmek istediğiniz bir yer var mı?" sorusunu cevapladı. İşleri nedeniyle eşinin olmadığı zamanlarda Vina’yla ilgilenen 35 yaşındaki basketbolcuya da "Oyuncu eşi olmak zor mu?" sorusu yöneltildi.
10.11.2022 Magazin
Müge Boz hamile mi? Açıklama geldi
Müge Boz hamile mi? Açıklama geldi Caner Erdeniz ile mutlu bir evliliği olan Müge Boz'un ikinci bebeğine hamile olduğu ve bir kez daha anne olmaya hazırlandığı iddia edildi. 38 yaşındaki Boz, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.
22.08.2022 Magazin
Sezon bitti, ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı! Ama bir farkla...
Sezon bitti, ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı! Ama bir farkla... Yoğun sezonun ardından ünlü simalar bir bir tatile çıktı. Çeşme, Bodrum, Antalya'yı koy koy gezen ünlüler, bu defa tatillerine farklılık getirdi. Elvin Levinler, Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Altan Düzyatan, Yasemin Özilhan, Müge Boz, Kaan Urgancıoğlu, Şevval Sam, Kadir Doğulu-Neslihan Atagül gibi isimler bu seneki tatillerinde karavan tercih etti. İşte ünlülerin karavan tatillerinden görüntüler...
10.06.2022 Magazin
Müge Boz arkadaşlarıyla kamp yapıyor!
Müge Boz arkadaşlarıyla kamp yapıyor! Müge Boz, tam bir doğa tutkunu. Önceki gün kızı Vina’yı eşi Caner Erdeniz’e emanet edip arkadaşlarıyla kamp yapan Boz, bu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
20.04.2022 Magazin
Caner Erdeniz ve Anıl Altan kızlarını parka götürdü!
Caner Erdeniz ve Anıl Altan kızlarını parka götürdü! Pelin Akil'in oyuncu eşi Anıl Altan ile Müge Boz'un basketbolcu eşi Caner Erdeniz, geçtiğimiz akşam kızlarını da alarak Bebek’te bir mekanda yemek yedi. Babalar ve kızları, yemek yedikten sonra parkın yolunu tuttular.
8.04.2022 Magazin
'Maske Kimsin Sen'de dinazor belli olunca Alican Yücesoy isyan etti! 'Seni mahvedeceğim'
'Maske Kimsin Sen'de dinazor belli olunca Alican Yücesoy isyan etti! 'Seni mahvedeceğim' Final yapma kararı alan Maske Kimsin Sen yarışmasında Dinozor maskesinin altındaki isim Müge Boz oldu. Müge Boz'un yakın arkadaşı Alican Yücesoy açıklamasında "Senle koca bir gün geçirdik nasıl olur ya?" dedi.
6.02.2022 Magazin
'Aşkımız özgür ve kendine münhasır'
'Aşkımız özgür ve kendine münhasır' Müge Boz ve Caner Erdeniz, birbirlerinin ruh eşi olduğunu söylüyor. Tanıştıktan 15 gün sonra aile olmaya karar veren çift, “Bizim aşkımız özgür ve kendine münhasır. Konuşmadan anlaştığımız çok olur. Yin ve yang gibiyiz” dedi
13.05.2021 Magazin
Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi başlayacak? “Leyla ile Mecnun Exxen ile tekrar yayınlanacak” iddiası! O gemi bir gün gelecek…
Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi başlayacak? “Leyla ile Mecnun Exxen ile tekrar yayınlanacak” iddiası! O gemi bir gün gelecek… Leyla ile Mecnun yeniden mi yayınlanacak? TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun dizisinin Acun Ilıcalı'nın ocak ayında piyasaya çıkardığı Exxen platformunda yeniden çekileceği iddia edildi. Leyla ile Mecnun dizisinin tekrar başlayacağı haberleri hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Peki, Leyla ile Mecnun yeniden mi başlıyor?
23.03.2021 Gündem
Müge Boz'dan flaş hamilelik açıklaması!
Müge Boz'dan flaş hamilelik açıklaması! Oyuncu Müge Boz (36), basketbolcu eşi Caner Erdeniz (33) ve kızı Vina ile yürüyüşe çıktığı Belgrad Ormanı'nda objektiflere takıldı.
3.03.2021 Magazin
Müge Boz'dan aşk dolu paylaşım: Seni çok beğeniyorum
Müge Boz'dan aşk dolu paylaşım: Seni çok beğeniyorum Oyuncu Müge Boz, basketbolcu eşi Caner Erdeniz ile tanışma yıl dönümlerini romantik bir paylaşımla kutladı.
2.02.2021 Magazin
Müge Boz canlı yayında duyurdu! İkinci bebek...
Müge Boz canlı yayında duyurdu! İkinci bebek... Müge Boz, Instagram’dan yaptığı canlı yayında, hayatının dönüm noktasını anlattı. Ailesiyle ilgili de konuşan güzel oyuncu, ikinci çocuk müjdesini verdi.
27.04.2020 Magazin
"Açıklama yaptık, artık konuşmuyoruz"
"Açıklama yaptık, artık konuşmuyoruz" Oyuncu Müge Boz, önceki gece basketbolcu eşi Caner Erdeniz ile birlikte Bebek’te objektiflere yanısıdı.
28.02.2020 Magazin
Güldüren düşünce
Güldüren düşünce Müge Boz, Caner Erdeniz’le Etiler’deydi.
26.01.2020 Magazin
"İkinci çocuğu düşünüyoruz"
"İkinci çocuğu düşünüyoruz" Müge Boz’un eşi, Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ikinci çocuk fikrine sıcak baktıklarını söyledi.
13.01.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Müge Boz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müge boz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.