Gazete Vatan Logo
Magazin Müge Boz: Caner ile tekliflere açığız

Müge Boz: Caner ile tekliflere açığız

Oyuncu Müge Boz, 2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenmiş, aynı yıl kızları Vina dünyaya gelmişti. Tam bir doğa tutkun olan ve her fırsatta karavan tatiline çıkan Boz, "Gitmek istediğiniz bir yer var mı?" sorusunu cevapladı. İşleri nedeniyle eşinin olmadığı zamanlarda Vina’yla ilgilenen 35 yaşındaki basketbolcuya da "Oyuncu eşi olmak zor mu?" sorusu yöneltildi.

Müge Boz: Caner ile tekliflere açığız

Müge Boz, önceki gün basketbolcu eşi Caner Erdeniz ile Etiler’de görüntülendi. Mesleği nedeniyle uzun seyahatler yapan Erdeniz, "Gitmek istediğiniz bir yer var mı?" sorusuna, "Mardin’i çok merak ediyorum, gitmek istiyorum. En merak ettiğim yerlerden biri Mardin. Ailece görmek istiyoruz, oranın kültürünü yaşamak isteriz” yanıtını verdi.

"YILLAR ÖNCE YAYLALARI GEZMİŞTİM"

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Müge Boz, "Karadeniz’i gitmek çok istiyoruz. Yıllar önce Karadeniz'e gitmiştim ve oradaki yaylaları gezme şansım olmuştu, çok etkilenmiştim. Hem insanı hem yemekleri hem de doğası gerçekten beni çok etkilemişti. O yüzden Caner’i oraya götürüp, Vina’ya da Karadeniz’in güzelliğini ve insanını tanıştırmak istiyorum” şeklinde konuştu.

"MÜGE'Yİ ÇOK ÖZLEDİK"

Sinema filmlerinin yanı sıra reklam kampanyalarında da rol alan güzel oyuncu, "Sürekli seyahat ediyorsunuz. Caner Bey, Vina’ya bakmakta zorlanıyor mu?" sorusu üzerine, "Caner’e sormak lazım, ben yokken Vina’yla o ilgilendi" karşılığını verdi. Bu sırada Erdeniz, "Vina’yla tek başımızaydık, çok zorlanmadık. Kızımla vakit geçirmeyi seviyorum. Müge’yi çok özledik” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

"KENDİ ALANLARIMIZA SAYGI GÖSTERİYORUZ"

"Oyuncu eşi olmak zor mu?" sorusunu ünlü basketbolcu, "Zor değil. Herkesin kendi düzeni var, o konuda Müge de ben de karşılıklı olarak kendi alanlarına saygı gösteriyoruz. Müge’nin oyuncu olması benim için bir zorluk değil” şeklinde cevapladı.

"TEKLİFLERE AÇIĞIZ"

"Eşinizle ileride bir sinema filmi olur mu?" sorusu yöneltilen güzel oyuncu ise "Açıkçası ben Caner’i çok yetenekli görüyorum, reklam filmlerinde de yer aldığı için. Kamera karşısında çok rahat. Geçen seneye göre bu sene daha da iyi. 'Tekliflere açığız' diyelim” açıklamasını yaptı.

CANER'İN KARAVAN PROBLEMİ!

Bir röportajında basketbolcu eşinin boyunun 1.98 cm. olmasından dolayı karavana sığamadığını söyleyen oyuncu, "Gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi çok seviyoruz. Önümüzde karavan tatilimiz var, heyecanlıyız. Caner boyundan dolayı karavanda biraz zorlanıyor ama olsun, ona da katlanacağız" demişti.

Haberin Devamı