Gazete Vatan Logo
Magazin Müge Boz hamile mi? Açıklama geldi

Müge Boz hamile mi? Açıklama geldi

Caner Erdeniz ile mutlu bir evliliği olan Müge Boz'un ikinci bebeğine hamile olduğu ve bir kez daha anne olmaya hazırlandığı iddia edildi. 38 yaşındaki Boz, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Müge Boz hamile mi? Açıklama geldi

Oyuncu Müge Boz, 2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenmiş, aynı yıl kızları Vina dünyaya gelmişti.

Mutlu birliktelikleri devam eden çiftin kızları, geçtiğimiz kasım ayında iki yaşına basmıştı. Sosyal medya hesabından Vina ile verdiği pozları paylaşan Müge Boz da kızının yeni yaşını şu sözlerle kutlamıştı:

"Canım minişim, bitanecik papatyam, melek suratlı karamelam. Doğum günün kutlu olsun Vina'm. İyi ki beni annen olarak seçtin, hayatıma girdin, ailem oldun. Senden o kadar çok şey öğreniyorum ki ne şanslıyım. Her anın benim için çok kıymetli bir deneyim, bana her bakışın ileri gitme sebebim. Kendi yolunda ilerlerken, bana ihtiyaç duyduğun sürece hep yanında olacağım."

Güzel oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağmıştı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Vina'ya "Çok mutlu ve sağlıklı yıllar geçirin huzurla, birlikte", "Çok mutlu ve sağlıklı yıllar geçirin huzurla, birlikte", "İyi ki doğdun gülen papatya" gibi iyi dileklerde bulunmuştu.

'İKİNCİ ÇOCUK' SORUSUNA YANIT

Haberin Devamı

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda görüntülenen güzel oyuncu, muhabirlerle sohbet etmişti. Boz, "İkinci çocuk düşünceniz var mı?" sorusuna da yanıt vermişti. Müge Boz, "Evet, düşünüyoruz. Benim gönlümde hep üç çocuk var. Kısmet diyelim artık" ifadelerini kullanmıştı.

BOZ'DAN HAMİLELİK AÇIKLAMASI

Şimdilerde setlerden uzak olan ve daha önce gönülnde üç çocuk isteği olduğunu ifade eden Müge Boz’un iki buçuk aylık hamile olduğu iddia edildi. Çıkan iddiaların ardından ünlü isim, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Instagram'da yaklaşık bir milyon takipçisi olan 38 yaşındaki güzel oyuncu, açıklamasında; “Arkadaşlar şuan hamile değilim. Böyle bir şey olsa hemen sizlerle bu güzel haberi paylaşıyor oluruz” ifadelerini kullandı.