Müdahil

Müdahil

Son dakika müdahil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müdahil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müdahil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müdahil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müdahil gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.784 müdahil haberi bulunmuştur. Tüm müdahil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi!
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen-32 Operasyonu'nda elebaşılığını Hakkı Saral’ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 24 şüpheli yakalandı.
26.04.2024 Gündem
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçe açıklaması: Şerefsizce bir saldırıya uğradık
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçe açıklaması: Şerefsizce bir saldırıya uğradık Trabzonspor, Fenerbahçe maçından sonra yaşanan gelişmelerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Bordo-mavili ekibin Başkanı Ertuğrul Doğan, sert açıklamalarda bulundu.
20.03.2024 Fenerbahçe
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Koç açıklamasında Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini belirtti. Ali Koç ligden çekilme ihtimalleri hakkında; "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Maç 2-2 bitse şampiyonluk gitti. " ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Futbol
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Beşiktaş'tan penaltı açıklaması: MHK'den cevap alamadık
Beşiktaş'tan penaltı açıklaması: MHK'den cevap alamadık Beşiktaş, Süper Lig'de geçen hafta oynanan Sivasspor maçında VAR izlemesi sonucu iptal edilen penaltı ile ilgili MHK'ye yaptıkları başvuruya cevap verilmediğini açıkladı.
3.02.2024 Beşiktaş
Fatih Camii imamını bıçaklayan şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı! İşte istenen ceza
Fatih Camii imamını bıçaklayan şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı! İşte istenen ceza Fatih Camii'nde slogan atarak imam Galip Usta ile Bilal Erdem'i bıçakladığı iddiasıyla tutuklanan Ömer Salgın hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, şüpheli Ömer Salgın hakkında "Kasten öldürmeye teşebbüs" ve "Kasten yaralama" suçlarından toplam 34 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı.
25.01.2024 Gündem
Aziz Yıldırım'dan başkanlık açıklaması: Herhangi bir çalışmam yok
Aziz Yıldırım'dan başkanlık açıklaması: Herhangi bir çalışmam yok Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, yazılı bir açıklama yaparak; başkanlık için herhangi bir çalışması olmadığını belirtti ve "Fenerbahçe'nin şu an bir başkan sorunu yoktur. Aksine, sükunete ihtiyacı vardır" dedi.
8.01.2024 Futbol
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu!
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu! Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) pompalı tüfekle öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21) yargılandığı davanın ilk duruşmasında; savcı mütalaasını vererek, sanığın 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
21.12.2023 Gündem
CHP ve İYİ Parti cephesinde neler oluyor? Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı
CHP ve İYİ Parti cephesinde neler oluyor? Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı CHP ve İYİ Parti Cephesinde sular durulmuyor. CHP ve İYİ Parti'de içinde süreç nasıl değerlendiriliyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, kulis bilgilerini aktardı. Canova, CHP'de "Meral Akşener'in savaş ilanı karşısında 'Sonuna kadar sabırla yürütmek gerekir' görüşünde olanlar var. 'Sükûnetimizi korumamız lazım. Ekrem Bey'in bazen Karadeniz damarı tutuyor' deniyor ama 'Meral Akşener'in açtığı yola giremeyiz' yaklaşımı var bu kesimde de" ifadelerini kullandı.
20.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Aralık ayının sonunu işaret etti
Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Aralık ayının sonunu işaret etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da pazar günü yapılacak temayül yoklamasına ilişkin, "Aralık ayının sonuna doğru birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklayacağız." dedi.
15.12.2023 Gündem
'Dijital telif yasası kaçınılmaz oldu' dedi ve ekledi: 120 sene önceki aylayışla olmaz
'Dijital telif yasası kaçınılmaz oldu' dedi ve ekledi: 120 sene önceki aylayışla olmaz Dijital Telif Yasası düzenlemesinin henüz çıkmaması dijital yayıncılıkta birçok sorunu beraberinde getiriyor. Türkiye İnternet Medya Birliği Başkanvekili Avukat Cüneyd Altıparmak, “Şu an yaşananın hırsızlıktan farkı yok. Dijital Telif Yasası çıkmadığı için hırsızlığın bir cezası da yok. 120 yıl önceki anlayışla yapılan kanun, bugünkü internet çağında hiçbir eseri koruyamaz. Yeni bir düzenleme acilen yasalaşmalı.” dedi.
5.12.2023 Gündem
Yılın son MGK'sından Gazze vurgusu çıktı! 7 maddelik bildiri
Yılın son MGK'sından Gazze vurgusu çıktı! 7 maddelik bildiri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki MGK toplantısı sonrası 7 maddelik MGK bildirisi yayımlandı. Bildiride 'İsrail Gazze’de işlediği ve tarihe kara bir leke olarak geçen insanlık dışı suçların neticeleri ile er ya da geç yüzleşmek zorunda kalacak' ifadeleri yer aldı.
29.11.2023 Gündem
Esir takası anlaşmasında pürüz
Esir takası anlaşmasında pürüz İsrail Başbakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise rehinelerin cuma gününden önce serbest bırakılmayacağı belirtildi.
22.11.2023 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor." ifadelerini kullandı.
7.11.2023 Gündem
Tekirdağ’da benzerine az rastlanacak dava! 20 yıllık evlilik iptal edildi, gerekçesi şaşırttı...
Tekirdağ’da benzerine az rastlanacak dava! 20 yıllık evlilik iptal edildi, gerekçesi şaşırttı... Eşine az rastlanır olay Tekirdağ'da yaşandı. Kapaklı ilçesinde yaşayan çift, boşanmak için Çerkezköy 2. Aile Mahkemesine başvurdu. G.A. isimli kadının eşi U.A.’dan boşanmak istemesi üzerine U.A. da evliliğin geçerli olmadığını belirtip, nikah merasimi sırasında orada olmadığını ve imzayı da kendisinin atmadığını belirterek evliliğin iptali davası açtı. Mahkeme, dosyaları inceleyerek, ‘evliliğin yokluğu’ hükmüne karar verdi.
1.11.2023 Gündem
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken kritik gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Gazze'deki can kaybı artarken ABD'den İsrail'de adeta soğuk duş etkisi yaratan bir haber geldi. Daha önce İsrail'e adeta sınırsız destek veren Biden'dan dikkat çeken bir Gazze uyarısı geldi. BM yaptığı açıklama ile Gazze'de temiz suyun tükendiğine dair uyarıda bulundu. İran ise rehineler ile ilgili flaş bir açıklamaya imza attı.
16.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından İsrail Başbakanı Netanyahu kameraların karşısına geçmiş ve 'savaştayız' demişti. Netanyahu'nun bu açıklamasından saatler sonra İsrail resmen Hamas'a savaş ilan etti. Gazze'yi ablukaya alan İsrail güçlerinin saldırıları sürüyor. Hamas yetkilisinden İsrail'e ültimatom gibi bir uyarı geldi. Gazze'deki acı bilançoyu ise Filistin Sağlık Bakanı dünyaya duyurdu. Öte yandan Hamas tarafından büyük bir saldırı başladı. İşte bölgeden dakika dakika son gelişmeler...
10.10.2023 Dünya
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi Çanakkale'de çıkan yangına müdahale sürüyor. 21 saattir devam eden orman yangınını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, helikopterle havadan incelerken son durumu açıkladı.
23.08.2023 Gündem
Park kavgasında MHP Eyüpsultan eski ilçe başkanı öldürüldü
Park kavgasında MHP Eyüpsultan eski ilçe başkanı öldürüldü Eyüpsultan’da iddiaya göre çıkan park kavgasında MHP Eyüpsultan eski İlçe Başkanı Köksal Kaçmaz vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda 1 kişi de yaralandı.
22.08.2023 Yaşam
Devlet Bahçeli'den 'Kıbrıs Türk'tür paylaşımı ve BM'ye sert tepki
Devlet Bahçeli'den 'Kıbrıs Türk'tür paylaşımı ve BM'ye sert tepki Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), sosyal medya üzerinden "Kıbrıs Türk'tür" mesajıyla, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bir videosunu paylaştı. Devlet Bahçeli, Kıbrıs'ta 'yol projesi' kapsamında çıkan gerginlikle ilgili ve ABD'nin terör örgütüyle ortak tatbikatıyla ilgili açıklama yapmıştı.
19.08.2023 Gündem
Ömer Çelik'ten BM'ye sert tepki: KKTC’nin egemenlik haklarına kimse saygısızlık yapamaz
Ömer Çelik'ten BM'ye sert tepki: KKTC’nin egemenlik haklarına kimse saygısızlık yapamaz Kıbrıs'ta Pile köyündeki yol çalışmalarında çıkan olaylar nedeniyle BM'ye tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Barış Gücü’nün Rum Kesimi’ni memnun etmeye dönük söz konusu tavrı, bizatihi Kıbrıs’taki varlığını ve itibarını zedelemiştir. Cumhurbaşkanımızın BM platformlarında açık ve net şekilde dile getirdiği gibi, herkes Kıbrıs’ta iki eşit egemen halk olduğu gerçeğine tam saygı göstermelidir. KKTC’nin egemenlik haklarına kimse saygısızlık yapamaz." dedi.
19.08.2023 Gündem
Kıbrıs'ta yol projesi gerginliği! Pile-Yiğitler yolundaki arbedede 8 KKTC polisi yaralandı
Kıbrıs'ta yol projesi gerginliği! Pile-Yiğitler yolundaki arbedede 8 KKTC polisi yaralandı Birleşmiş Barış Gücü askerlerinin yol yapımına engel olması Kıbrıs'a gerilime neden oldu. KKTC tarafına araçlarıyla barikat kurup tel örgü çekmek isteyen BM askerleri olayların çıkmasına neden olmuştu.Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Polis Genel Müdürlüğü, dün Pile-Yiğitler yolu yapımı sırasında Birleşmiş Milletler Barış Gücü askerleri ile yaşanan arbedede 8 polisin yaralandığını duyurdu.
19.08.2023 Dünya
Tescil ve kayıt işlemleri için rüşvet alırken suçüstü yakalanan liman başkanı tutuklandı
Tescil ve kayıt işlemleri için rüşvet alırken suçüstü yakalanan liman başkanı tutuklandı Antalya'da bir tekne sahibinden deniz araçlarının tescil ve kayıt işlemleri için 3 bin euro rüşvet alırken jandarma tarafından suçüstü yakalanan Manavgat Liman Başkanı İ.E.B., adliyeye sevk edildi. Liman başkanı İlhan Emre Baş, çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutulandı.
19.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Müdahil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müdahil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.