Mossad

Mossad

Son dakika mossad haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mossad ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mossad haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mossad

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mossad gelişmeleri de dahil olmak üzere 431 mossad haberi bulunmuştur. Tüm mossad haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alınmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.
9.03.2024 Gündem
Mossad adına ajanlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı
Mossad adına ajanlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı Mossad'a bilgi sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheliden 6’sı tutuklandı.
8.03.2024 Gündem
Hamza Turhan Ayberk kimdir, aslen nereli? MOSSAD'dan gözaltına alınan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk'in biyografisi
Hamza Turhan Ayberk kimdir, aslen nereli? MOSSAD'dan gözaltına alınan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk'in biyografisi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği ortak operasyonla, edindikleri bilgileri İsrail istihbarat servisi MOSSAD’a satan 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden birinin televizyonlarda sabah programlarına katılan ve eski bir kamu personeli olan Hamza Turhan Ayberk olduğu tespit edildi. Peki, Hamza Turhan Ayberk kimdir?
5.03.2024 Gündem
MİT'ten kritik operasyon! MOSSAD’a bilgi satan 7 kişi gözaltına alındı
MİT'ten kritik operasyon! MOSSAD’a bilgi satan 7 kişi gözaltına alındı MİT ve İstanbul emniyetinin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı.
5.03.2024 Gündem
Türkiye'de MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli tutuklandı
Türkiye'de MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli tutuklandı Türkiye'de İsrail İstihbarat Servisi MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
5.02.2024 Gündem
MİT'ten MOSSAD'a bir darbe daha: 7 kişi gözaltında
MİT'ten MOSSAD'a bir darbe daha: 7 kişi gözaltında MİT ve İstanbul Emniyeti tarafından İstanbul ve İzmir’de eş zamanlı düzenlenen operasyonda MOSSAD'a dolaylı yoldan bilgi sattığı tespit edilen 7 kişi gözaltına alındı.
2.02.2024 Gündem
İsrail’in esir takası anlaşmasına dair taslağı kabul ettiği iddia edildi
İsrail’in esir takası anlaşmasına dair taslağı kabul ettiği iddia edildi İsrail’in dün Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen toplantıda yeni bir esir takası anlaşması için sunulan taslağı kabul ettiği öne sürülerek, taslağın bugün Hamas tarafına sunulmasının beklendiği iddia edildi.
29.01.2024 Dünya
Uğur Mumcu kimdir? Gazeteci Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü?
Uğur Mumcu kimdir? Gazeteci Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü? Uğur Mumcu'nun katledilişinin bugün 31. yıl dönümü. Mumcu, 24 Ocak tarihinde bombalı suikastle hayatını kaybetti. 27 Ocak tarihinde ise son yolculuğuna uğurlanan Uğur Mumcu’nun ölümünün üzerinden 31 yıl geçti. Peki, Uğur Mumcu kimdir, suikastı nasıl oldu ve ne zaman? Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü?
24.01.2024 Gündem
Bakan Fidan uyardı: Savaş sarmalı daha büyük bir girdaba dönüşüyor
Bakan Fidan uyardı: Savaş sarmalı daha büyük bir girdaba dönüşüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara’da Hırvatistan Dışişleri Bakanı Gordan Grlic Radman ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuştu. Bakan Fidan "Gazze'de başlayan savaş sarmalı daha büyük bir girdaba dönüşüyor" uyarısında bulunurken Hırvatistan Dışişleri Bakanı Grlic Radman ise "Bizim için Türkiye (AB'ye) aday ülkedir ve AB'nin anahtar partneri olarak kalacaktır" ifadelerini kullandı.
16.01.2024 Gündem
Telefon dolandırıcılarına 15 ilde operasyon
Telefon dolandırıcılarına 15 ilde operasyon İstanbul merkezli 15 ilde kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak ve sahte sigorta sitesi kurarak vatandaşları 5 milyon 885 bin lira dolandıran şebekeye düzenlenen operasyonlarda 41 şüpheli gözaltına alındı.
16.01.2024 Gündem
Togg'u 20 santimetre karla kaplı yollarda test ettiler! İşte çıkan sonuç
Togg'u 20 santimetre karla kaplı yollarda test ettiler! İşte çıkan sonuç Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Sedat Bingöl (35) ile Gökhan Şensoy (37), aldıkları yerli otomobil Togg'ları, 20 santimetre kalınlığındaki karlı yollarda da test etti.
16.01.2024 Gündem
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Ortadoğu'da tansiyonu zirveye çıkaran hamle gece saatlerinde geldi. Suriye ve Irak'ta patlamalar meydana geldi. Kısa süre sonra İran önceden belirlenen hedeflere füze saldırısı düzenlediğini dünyaya duyurdu. Devlet kontrolündeki İRNA saldırıda Mossad'ın karargahının yok edildiğini duyurdu. Füze saldırıları sonrası ABD'den ilk açıklama geldi.
16.01.2024 Dünya
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Dünya
Bakan Koca'dan 'Mossad ajanı' doktor iddiasına yanıt
Bakan Koca'dan 'Mossad ajanı' doktor iddiasına yanıt Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "MOSSAD ajanlarına karşı gerçekleştirilen operasyon çerçevesinde şahıslar arasında iddia edildiği gibi yabancı uyruklu doktor yoktur. Doktor olduğu iddia edilen yabancı uyruklu şahıs temizlik görevlisidir" dedi.
8.01.2024 Gündem
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı MOSSAD için casusluk yaptıkları öne sürülen çoğu Suriyeli ve Filistinli şüphelilerin, kendi vatandaşlarına ait bilgileri 100-200 dolar karşılığında İsrail’e sattıkları ortaya çıktı. İşte küçük paralara ancak kilit bilgiler toplayan muhbirlerin yaptığı faaliyetler ve MOSSAD’ın para trafiğinin detayları...
7.01.2024 Gündem
Mossad ajanlarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı
Mossad ajanlarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı İsrail gizli servisi Mossad'a çalıştıkları gerekçesi ile MİT ve emniyet unsurları tarafından çökertilen casus ağındaki 34 şüphelinin sorgusu TEM Şube'de sürerken, soruşturmayla ilgili yeni ayrıntılar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Çeşitli yaş grubundaki sabotaj ekibinin, İsrail dış istihbarat servisinin Tel Aviv’deki Hamas masasına bakan birim tarafından yönetilip yönlendirildiği ortaya çıktı.
4.01.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan Can Atalay açıklaması
Bakan Tunç'tan Can Atalay açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Medeni Kanunu Çalıştayı'nın ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Tunç, İsrail İstihbarat Servisi Mossad'a çalıştıkları iddiasıyla Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri yürüttükleri tespit edilen kişilere yönelik operasyonla ilgili konuştu. Tunç, "Bu kapsamda da 34 gözaltı var. Şu anda gözaltı süresi içerisinde ifadeler alınıyor. Yine 12 kişi hakkında da yakalama kararı çıkarıldı." dedi. Bakan Tunç, "Yine en son yapılan soruşturmayla beraber hakkında işlem yapılan kişi sayısı 100'ü geçmiş durumda. Şu anda devam eden davalar önceki soruşturmalardan sonra açılan davalar bakımından da 25 tutuklu sözkonusu. 4 ayrı dava şu anda devam ediyor bir de soruşturma devam ediyor." şeklinde konuştu.
4.01.2024 Gündem
İstanbul’da yakalanan casusların hedefinde Wi-Fi şifreleri var! Fotoğraf başı 100 dolar alıyorlardı
İstanbul’da yakalanan casusların hedefinde Wi-Fi şifreleri var! Fotoğraf başı 100 dolar alıyorlardı MOSSAD'a çalıştıkları iddiasıyla Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri yürüttükleri tespit edilen 34 şüpheliyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
4.01.2024 Gündem
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri İsrail İstihbarat Servisi için Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri içinde olabilecekleri değerlendirilen kişilere yönelik İstanbul merkezli 8 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
2.01.2024 Gündem
İran’da 5 soyguncu idam edildi
İran’da 5 soyguncu idam edildi İran’ın farklı eyaletlerinde 14 ayrı silahlı soygun gerçekleştiren 5 kişi, idam edildi.
1.01.2024 Dünya
İsrail’i ayağa kaldıran görüntü! Suikast girişimlerinin hepsinden sağ kurtuldu
İsrail’i ayağa kaldıran görüntü! Suikast girişimlerinin hepsinden sağ kurtuldu Hamas'ın İsrail'e karşı son yılların en büyük operasyonunu düzenlemesi ile adı bir kez daha gündeme gelen Deif'in akıbeti belli oldu. Mossad'ın ölüm listesinde ilk sıralarda olan ve defalarca suikast düzenlediği Deif'in görüntüleri İsrail kamuoyunda şok etkisi yarattı.
20.12.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Hamas İsrail'e kabusu yaşattı! Dünya İsrailli generalin esir alındığı görüntüleri konuşuyor
Hamas İsrail'e kabusu yaşattı! Dünya İsrailli generalin esir alındığı görüntüleri konuşuyor Orta Doğu güne İsrail-Hamas çatışmasıyla başladı. Son olarak birçok İsrail askerinin esir alındığını bilinirken bir generalin de esirler arasında yer aldığı öğrenildi.
8.10.2023 Dünya
MİT'in 'Hayalet Hücreleri' tek tek öldürdü! Terör örgütüne ağır darbe
MİT'in 'Hayalet Hücreleri' tek tek öldürdü! Terör örgütüne ağır darbe MİT 2018'in Ağustos ayı itibarıyla terörle mücadele konseptini değiştirdi. Analitik teknik ve operatif imkanlarla insan istihbaratı yeteneklerini bir araya getirerek terör örgütlerine büyük darbe vurdu. PKK ve DEAŞ terör örgütünün 400'ü üst düzey olmak üzere 2 bine yakın kritik ismi etkisiz hale getirdi. Peki MİT bu dönüşümü nasıl sağladı, terör örgütlerinin belini nasıl kırdı? Ayrıntıları CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı. Öte yandan MİT, siber tehditlere karşı yeni bir adım attı. Yurt içi ve yurt dışından gelecek tehditlere karşı Siber İstihbarat Başkanlığı kuruldu.
17.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mossad ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mossad haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.