Moody

Moody

Son dakika Moody haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Moody ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Moody haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Moody

haberleri sayfasında son dakika yaşanan moody gelişmeleri de dahil olmak üzere 790 moody haberi bulunmuştur. Tüm moody haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borsa güne yükselişle başladı! Moody's etkisi
Borsa güne yükselişle başladı! Moody's etkisi Borsa dünkü dalgalı seyrin ardından yeni güne yükselişle başladı. BIST 100 endeksi, yüzde 0,99 yükselişle 8.104,04 puandan açıldı.
18.01.2024 Ekonomi
Moody's'ten Türk bankaları kararı
Moody's'ten Türk bankaları kararı Dev tahvil fonu şirketlerinden Pimco, Türkiye'nin yatırım yapılabilir seviyede kredi notunu geri kazanacağına yönelik değerlendirmede bulundu.
18.01.2024 Ekonomi
Borsa'da yatırımcı için yeni fırsat
Borsa'da yatırımcı için yeni fırsat Bank of America’nın rekor alımları, Moody’s’in pozitif mesajları, TCMB’nin olumlu geçen yatırımcı toplantısı ve mevduat faizlerindeki gerileme borsayı desteklemeye devam ediyor. Piyasadaki yaygın beklenti, iyimserliğin sürmesi halinde BIST 100 endeksinin yukarı harekete zirve yönünde devam etmesi.
16.01.2024 Ekonomi
Moody's Türkiye için not kararını açıkladı
Moody's Türkiye için not kararını açıkladı Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.
13.01.2024 Ekonomi
Moody's Türkiye kredi notu saat kaçta açıklanacak? Moody's Türkiye raporu açıklandı mı 12 Ocak, Moody's notu ne zaman açıklanacak? Moody's kararı
Moody's Türkiye kredi notu saat kaçta açıklanacak? Moody's Türkiye raporu açıklandı mı 12 Ocak, Moody's notu ne zaman açıklanacak? Moody's kararı Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in not kararı da bu kapsamda merak ediliyor. Peki, Moody's kredi notu saat kaçta açıklanacak, Moody's Türkiye kredi notu ne zaman açıklanacak? Moody's Türkiye kredi notu açıklandı mı?
12.01.2024 Ekonomi
Türkiye raporu için geri sayım! Piyasalar Moody's'e odaklandı
Türkiye raporu için geri sayım! Piyasalar Moody's'e odaklandı Kredi derecelendirme kuruluşları, büyüyen ve sürekli ivme kazanan Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerini açıklamaya başladı. S&P'nin not görünümünü yükseltmesiyle başlayan değerlendirmelerde sıra Moody's'e geldi. Moody's'in bugün saat 24:00'e kadar not ve not görünümüne ilişkin açıklama yapması bekleniyor.
12.01.2024 Ekonomi
Moody's takvimini açıkladı! Türkiye ilk sırada, 14 gün sonra not açıklaması gelebilir
Moody's takvimini açıkladı! Türkiye ilk sırada, 14 gün sonra not açıklaması gelebilir Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2024 yılına ilişkin not takvimini açıkladı. Türkiye için ilk rapor tarihi 12 Ocak 2024 oldu. Türkiye ekonomisi para ve mali alanda atılan adımlar ve reformların etkisiyle güçlenmesine devam ederken kredi derecelendirme kuruluşları da not takvimlerinde ilk sıraları belirledi.
29.12.2023 Ekonomi
Moody's kararı borsayı nasıl etkiler? Moody's Türkiye kredi notu ne oldu?
Moody's kararı borsayı nasıl etkiler? Moody's Türkiye kredi notu ne oldu? Cuma günü uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’in Türkiye’ye yönelik değerlendirmesi bekleniyordu ancak Moody’s herhangi bir değerlendirme yapmadı. Moody’s’in not görünümünü artıracağına yönelik beklentilerin etkisiyle birlikte Borsa İstanbul’da yükselişler görülmüş, endeks 8 bin puana yakalamıştı. Peki, Moody's kararı borsayı nasıl etkiler?
19.12.2023 Ekonomi
Borsada satış baskısı sürüyor! Halka arz edilen şirketler zarara sürükledi
Borsada satış baskısı sürüyor! Halka arz edilen şirketler zarara sürükledi Cuma günü uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’den beklenen Türkiye değerlendirmesinin gelmemesi ve halka arzlarda düşünülen getirilerin sağlanamaması BIST 100 endeksini aşağı çekti. Yaşanan bu kayıpta halka arz edilen şirketler öne çıktı. Yatırımcıların geçen hafta cuma günü uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’den bekledikleri Türkiye değerlendirmesinin gelmemesi ve halka arzlarda hayal edilen kazançların sağlanamaması borsanın yeni haftaya düşüşle başlamasına yol açtı.
19.12.2023 Ekonomi
Borsa yatırımcısına sert uyarı yapıldı
Borsa yatırımcısına sert uyarı yapıldı Borsa son günlerde sert hareketlere sahne oluyor. Çarşamba günü sert düşüş gösteren ve 7500 puan seviyelerine inen borsa perşembe ve cuma günleri önemli ölçüde yükseldi. Peki faiz kararı öncesinde borsa haftaya nasıl başlar? İşte detaylar...
18.12.2023 Ekonomi
Moody's kararı ne oldu? Moody's Türkiye notu nedir, B3 kredi notu ne anlama geliyor?
Moody's kararı ne oldu? Moody's Türkiye notu nedir, B3 kredi notu ne anlama geliyor? Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notuna ilişkin güncelleme yapılmadığını duyurdu. Peki, Moody's kararı ne oldu? Moody's Türkiye notu nedir?
16.12.2023 Ekonomi
Moody's Türkiye kredi notu saat kaçta açıklanacak? Moody's not kararı ne zaman açıklanacak? Moody's kredi notu anlamları…
Moody's Türkiye kredi notu saat kaçta açıklanacak? Moody's not kararı ne zaman açıklanacak? Moody's kredi notu anlamları… Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’in, bugün Türkiye’nin kredi notu ve görünümüne dair güncelleme yapması bekleniyor. Kurumun mevcut durumda Türkiye’ye verdiği not, Ağustos 2022’den bu yana yatırım yapılabilir seviyenin 6 kademe altı olan B3 seviyesinde, görünüm ise durağanda bulunuyor. Peki, Moody's Türkiye kredi notu saat kaçta açıklanacak? Moody's not kararı ne zaman açıklanacak? Moody's kredi notu anlamları…
15.12.2023 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan yeni rekor! Rezervlerde tırmanış sürüyor
Merkez Bankası'ndan yeni rekor! Rezervlerde tırmanış sürüyor Merkez Bankası rezervleri, mayıs sonundan bu yana 42,9 milyar dolar artarak 141,4 milyar dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.
14.12.2023 Ekonomi
S&P İsrail'in kredi notu görünümünü "negatife" düşürdü
S&P İsrail'in kredi notu görünümünü "negatife" düşürdü Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, İsrail'in kredi notu görünümünü durağandan negatife düşürdü.
25.10.2023 Ekonomi
Moody's, Türkiye'nin büyüme tahminini açıkladı
Moody's, Türkiye'nin büyüme tahminini açıkladı Moody's, Türkiye ekonomisi için bu yıla ilişkin büyüme tahminini yüzde 2,6'dan yüzde 4,2'ye ve gelecek yıl için yüzde 2'den yüzde 3'e yükseltti.
31.08.2023 Ekonomi
Moodys'in kredi notu değişikliği Türkiye'ye yatırımları artırır mı? Olumlu yansıdı
Moodys'in kredi notu değişikliği Türkiye'ye yatırımları artırır mı? Olumlu yansıdı Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türk bankalarının görünümü negatiften durağana çevirmesinin olumlu yansımaları oldu. Borsa İstanbul bu durumdan pozitif etkilendi. Kararın yabancı yatırımcının da Türkiye piyasasına bakışını genişletmesi bekleniyor.
18.08.2023 Ekonomi
Moody's'ten flaş karar! Türk bankalarının görünümünü yükseltti
Moody's'ten flaş karar! Türk bankalarının görünümünü yükseltti Moody's'ten Türkiye ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Moody's Investors Service, Türk bankacılık sistemi için görünümü negatiften durağana yükseltti.
15.08.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında büyük sürpriz! Kimse ne olduğunu anlamadan artacak
Altın fiyatlarında büyük sürpriz! Kimse ne olduğunu anlamadan artacak Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Altın fiyatları üst üste rekor kırmasının ardından bir miktar düşüşe geçti. Son birkaç haftadır da altında dalgalı seyir sürüyor. Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulunarak, 'Kimse ne olduğunu anlamadan fiyatlar artacak" dedi.
15.08.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek: Körfez'den çok önemli imkanlar Türkiye'ye tahsis edilecek
Bakan Şimşek: Körfez'den çok önemli imkanlar Türkiye'ye tahsis edilecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir taraftan mali disiplini yeniden tesis ederken, bir taraftan da enflasyonu tek haneye düşürecek bir çaba içerisine girdiklerini belirterek, “Eylülün başında orta vadeli programı açıklayacağız” dedi. Şimşek "İnanıyorum ki Körfez merkezli finans kuruluşlarından da ihracatın finansmanına yönelik Körfez'den çok önemli imkanlar Türkiye’ye tahsis edilecek" dedi.
11.08.2023 Ekonomi
Fitch'ten ABD'ye 'negatif' uyarı! Borç krizinde son tarih yaklaştı...
Fitch'ten ABD'ye 'negatif' uyarı! Borç krizinde son tarih yaklaştı... Fitch, ABD'ye sert bir uyarıda bulunarak ülkenin temerrüde düşmenin eşiğine geldiğini söyledi. Çıkmaza girmiş bir Kongre'nin ABD'nin mükemmel kredi notunu tehlikeye atabileceğini belirten derecelendirme kuruluşu, dünyanın en büyük ekonomisini 'negatif' izlemeye aldığını açıkladı.
25.05.2023 Ekonomi
Moody’s Türkiye büyüme tahminini yükseltti
Moody’s Türkiye büyüme tahminini yükseltti Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, aralarında Türkiye'nin de olduğu birçok G20 ekonomisi için büyüme tahminlerini yükseltti. Moody's Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahminini yüzde 2'den yüzde 2,3'e yükseltti.
1.03.2023 Ekonomi
Zorlu Enerji “Çevresel-Sosyal-Yönetişim” skorunu ileri düzeye yükseltti
Zorlu Enerji “Çevresel-Sosyal-Yönetişim” skorunu ileri düzeye yükseltti Zorlu Holding Akıllı Hayat 2030 Sürdürülebilirlik Stratejisi doğrultusunda daha iyi bir gelecek için çalışmaya devam eden Zorlu Enerji, uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody’s tarafından yapılan Çevresel, Sosyal ve Yönetişim (ESG) değerlendirmesinde elde ettiği 61 puanla notunu “İleri Düzey” seviyesine yükseltti. Zorlu Enerji, ESG faaliyetlerinde gösterdiği yüksek başarı ile küresel ölçekte aktif olarak değerlendirilen 57 enerji şirketi arasında 4’üncü oldu.
22.12.2022 Ekonomi
Moody's Türkiye için büyüme tahminini yükseltti
Moody's Türkiye için büyüme tahminini yükseltti Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin 2022 yılı büyüme rakamlarında yukarı yönlü revizeye gitti. Kuruluş, Türkiye'nin 2022'de yüzde 5,3 oranında büyüyeceğini tahmin etti.
11.11.2022 Ekonomi
Türkiye ekonomisiyle son dakika açıklaması! Patlama yapabilir
Türkiye ekonomisiyle son dakika açıklaması! Patlama yapabilir Türkiye’nin ikinci çeyrekte yüzde 7.6 büyümesinin ardından Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) Başekonomisti Robin Brooks, “Türkiye’nin net ihracatı son 2 yılda büyümeye katkı sağladı. Türkiye ekonomisinin büyük bir patlama yapması için piyasalara yönelik küçük bir adım atması bile yeterli. Politikada küçük bir değişim bu büyük patlamanın önünü açacak” diye konuştu.
2.09.2022 Ekonomi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli, "2023’e kadar her alanda ve her komşumuzla normalleşme atmosferinin hakim olması samimi arzumuz ve umudumuzdur." açıklamasında bulundu. Bahçeli ayrıca, 'Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir. Bu ülkede yaşayan hiç kimse, kökeni ve mezhebi ne olursa olsun ülkemizin ötekisi veya hasmı değildir.' ifadelerini kullandı.
15.08.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Moody ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki moody haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.