Moody's

Moody's

Son dakika moody's haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan moody's ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını moody's haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Moody's

haberleri sayfasında son dakika yaşanan moody's gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 moody's haberi bulunmuştur. Tüm moody's haberleri aşağıda listelenmiştir.
Moody's'ten Türk bankaları kararı
Moody's'ten Türk bankaları kararı Dev tahvil fonu şirketlerinden Pimco, Türkiye'nin yatırım yapılabilir seviyede kredi notunu geri kazanacağına yönelik değerlendirmede bulundu.
18.01.2024 Ekonomi
Moody's Türkiye için not kararını açıkladı
Moody's Türkiye için not kararını açıkladı Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.
13.01.2024 Ekonomi
Moody's takvimini açıkladı! Türkiye ilk sırada, 14 gün sonra not açıklaması gelebilir
Moody's takvimini açıkladı! Türkiye ilk sırada, 14 gün sonra not açıklaması gelebilir Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2024 yılına ilişkin not takvimini açıkladı. Türkiye için ilk rapor tarihi 12 Ocak 2024 oldu. Türkiye ekonomisi para ve mali alanda atılan adımlar ve reformların etkisiyle güçlenmesine devam ederken kredi derecelendirme kuruluşları da not takvimlerinde ilk sıraları belirledi.
29.12.2023 Ekonomi
Moody's, Türkiye'nin büyüme tahminini açıkladı
Moody's, Türkiye'nin büyüme tahminini açıkladı Moody's, Türkiye ekonomisi için bu yıla ilişkin büyüme tahminini yüzde 2,6'dan yüzde 4,2'ye ve gelecek yıl için yüzde 2'den yüzde 3'e yükseltti.
31.08.2023 Ekonomi
Moodys'in kredi notu değişikliği Türkiye'ye yatırımları artırır mı? Olumlu yansıdı
Moodys'in kredi notu değişikliği Türkiye'ye yatırımları artırır mı? Olumlu yansıdı Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türk bankalarının görünümü negatiften durağana çevirmesinin olumlu yansımaları oldu. Borsa İstanbul bu durumdan pozitif etkilendi. Kararın yabancı yatırımcının da Türkiye piyasasına bakışını genişletmesi bekleniyor.
18.08.2023 Ekonomi
Moody's'ten flaş karar! Türk bankalarının görünümünü yükseltti
Moody's'ten flaş karar! Türk bankalarının görünümünü yükseltti Moody's'ten Türkiye ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Moody's Investors Service, Türk bankacılık sistemi için görünümü negatiften durağana yükseltti.
15.08.2023 Ekonomi
Moody’s Türkiye büyüme tahminini yükseltti
Moody’s Türkiye büyüme tahminini yükseltti Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, aralarında Türkiye'nin de olduğu birçok G20 ekonomisi için büyüme tahminlerini yükseltti. Moody's Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahminini yüzde 2'den yüzde 2,3'e yükseltti.
1.03.2023 Ekonomi
Moody's Türkiye için büyüme tahminini yükseltti
Moody's Türkiye için büyüme tahminini yükseltti Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin 2022 yılı büyüme rakamlarında yukarı yönlü revizeye gitti. Kuruluş, Türkiye'nin 2022'de yüzde 5,3 oranında büyüyeceğini tahmin etti.
11.11.2022 Ekonomi
Ekonomide sevindiren gelişme! Moody's resmen açıkladı: Daha da büyüyecek
Ekonomide sevindiren gelişme! Moody's resmen açıkladı: Daha da büyüyecek Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, Türkiye'deki mali disiplinin, kamu finansmanının dayanıklılığını sürdürmesini sağlayacağını bildirdi.
10.11.2021 Ekonomi
Moody's 2022 yılını işaret etti: Dengelenecek!
Moody's 2022 yılını işaret etti: Dengelenecek! Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, 2022'de küresel kredi koşullarının dengelenmesinin beklendiğini bildirdi.
2.11.2021 Ekonomi
Moody's: Türkiye'de katılım bankacılığının payı 5 yılda en az iki katına yükselecek
Moody's: Türkiye'de katılım bankacılığının payı 5 yılda en az iki katına yükselecek Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, Türkiye’de katılım bankacılığının toplam bankacılık varlıkları içerisindeki payının gelecek 5 yılda en az iki katına yükselmesinin beklendiğini bildirdi.
6.09.2021 Ekonomi
Yabancılar Türkiye'nin 2021 büyüme tahminlerini değiştirdi! Moody's, JPMorgan, Goldman Sachs...
Yabancılar Türkiye'nin 2021 büyüme tahminlerini değiştirdi! Moody's, JPMorgan, Goldman Sachs... Türkiye, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının olumsuz etkilerine rağmen bu yılın ikinci çeyreğinde rekor büyüme kaydederken, ülke ekonomisine ilişkin 2021 büyüme tahminlerinde yeni revizyonlar art arda geldi.
2.09.2021 Ekonomi
Moody's, Azerbaycan'ın not görünümünü "pozitife" yükseltti
Moody's, Azerbaycan'ın not görünümünü "pozitife" yükseltti Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Azerbaycan'ın kredi notunu teyit ederken, not görünümünü "pozitife" çevirdi.
6.04.2021 Ekonomi
Moody's'den flaş 'Türkiye' açıklaması
Moody's'den flaş 'Türkiye' açıklaması Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, Türk lirasının güçlenmesini, sermaye girişlerinin yaşanmasını sağlayan para politikalarındaki değişimin Türkiye’nin kredisi açısından pozitif bir unsur olduğunu bildirdi.
3.03.2021 Ekonomi
Katılım bankaları ile ilgili flaş açıklama! İkiye katlanacak
Katılım bankaları ile ilgili flaş açıklama! İkiye katlanacak Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'ten Türkiye açıklaması geldi. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde 2'ye katlanacağı duyuruldu. Moody's, Türkiye'de katılım bankalarının toplam bankacılık varlıkları içerisindeki payının gelecek 5 yıl içerisinde 2 katına çıkmasının beklendiğini duyurdu.
15.02.2021 Ekonomi
Moody's Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin güncelleme  yapmadı
Moody's Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin güncelleme yapmadı Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notu ve not görünümüne ilişkin güncelleme yapılmadığını duyurdu.
5.06.2020 Ekonomi
Moody's: ABD ekonomisinde büyük açıklar yaşanacak
Moody's: ABD ekonomisinde büyük açıklar yaşanacak Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı ABD'nin hayata geçirdiği güçlü ekonomik politikaların büyüme şokunu hafifleteceğini ancak orta vadeli mali riskleri artıracağını bildirdi.
6.04.2020 Dünya
Moody's'ten flaş Türkiye açıklaması
Moody's'ten flaş Türkiye açıklaması Fitch Ratings'in Türkiye'nin görünümünü yükseltmesinin ardından kredi derecelendirme kuruluşu Moody`s de Türkiye ekonomisinin hızlı bir şekilde toparlandığını açıkladı.
14.11.2019 Ekonomi
Moody's'e Türkiye'den sert cevap!
Moody's'e Türkiye'den sert cevap! Moody's'in Türkiye'nin notunu düşürmesi ile ilgili Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan açıklama geldi.
8.03.2018 Gündem
Moody's: Türkiye'nin kredi notu yukarı çekilebilir
Moody's: Türkiye'nin kredi notu yukarı çekilebilir Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi profilinin, dirençli ekonomi ve güçlü kamu finansmanını siyasi risklere ve dış hassasiyete karşı dengelediğini duyurdu.
17.11.2017 Ekonomi
Moody's İngiltere'yi 'negatif'e düşürdü
Moody's İngiltere'yi 'negatif'e düşürdü Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, İngiltere'nin görünümünü de 'Durağan'dan 'Negatif'e düşürdü
23.09.2017 Ekonomi
Moody's Türkiye için büyüme beklentisini yükseltti!
Moody's Türkiye için büyüme beklentisini yükseltti! Moody's, Türkiye için 2017 yılı büyüme beklentisini yüzde 2,6'dan yüzde 3,7'ye yükseltti.
30.08.2017 Ekonomi
Katar'a bir darbe daha! Moody's'ten kötü haber
Katar'a bir darbe daha! Moody's'ten kötü haber Moody's Katar bankacılık sistemi için görünümü 'negatif'e indirdi.
8.08.2017 Ekonomi
Bu kez Çin hedefte!
Bu kez Çin hedefte! ABD merkezli uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Çin'in kredi notunu 1989'dan sonra ilk kez düşürme kararı aldı.
26.05.2017 Ekonomi
O markanın kredi notu 'Çöp' seviyesine indi!
O markanın kredi notu 'Çöp' seviyesine indi! Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody`s, İsveç merkezli telekomünikasyon şirketi Ericsson'un kredi notunu çöp seviyesine indirdi.
4.05.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Moody's ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki moody's haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.