Mithat Yenigün

Mithat Yenigün

Son dakika Mithat Yenigün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mithat Yenigün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mithat Yenigün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mithat Yenigün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mithat yenigün gelişmeleri de dahil olmak üzere 146 mithat yenigün haberi bulunmuştur. Tüm mithat yenigün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Pekcan: Türkiye ile KKTC arasındaki ticaret Türk lirası ile olmalı
Bakan Pekcan: Türkiye ile KKTC arasındaki ticaret Türk lirası ile olmalı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) arasındaki ticaretin Türk lirası ile yapılması gerektiğini ifade etti.
5.03.2021 Ekonomi
Türk müteahhitlerden yurt dışında 100 bin Türk işçi hedefi!
Türk müteahhitlerden yurt dışında 100 bin Türk işçi hedefi! Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması öngörülüyor. Türk müteahhitler yurtdışında, Türk işgücü sayısını da üç kat artırarak 100 bine çıkarmayı hedefliyor.
8.02.2021 Ekonomi
Bakan Pekcan'dan müteahhitlik sektörüyle ilgili açıklama
Bakan Pekcan'dan müteahhitlik sektörüyle ilgili açıklama Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Müteahhitlik sektörümüz bugün itibarıyla dünyanın 128 farklı ülkesinde 418,7 milyar dolar değerinde 10 bin 525 proje üstlenmiş bulunmaktadır." dedi.
19.01.2021 Ekonomi
Bakan Pekcan: Önümüzdeki dönemde daha fazla yabancı yatırımcı çekilmesi öncelik olacak
Bakan Pekcan: Önümüzdeki dönemde daha fazla yabancı yatırımcı çekilmesi öncelik olacak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, önümüzdeki dönemde Türkiye'ye daha fazla yabancı yatırım çekilmesinin önemli bir öncelik olmaya devam edeceğini, bu kapsamda sivil toplum kuruluşların somut görüş ve önerileri doğrultusunda istişare halinde yapılacak çalışmalara önem verdiklerini söyledi.
26.11.2020 Ekonomi
Yurtdışından talep yağıyor! AB standartlarında yapılıyor
Yurtdışından talep yağıyor! AB standartlarında yapılıyor Türkiye dünyada ikinci... Fiyatlar Çin ile aynı seviyelerdeyken, kalite AB standartlarına uygun.
28.09.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan: İç piyasanın canlanması memnuniyet verici
Bakan Pekcan: İç piyasanın canlanması memnuniyet verici Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Sanayi üretimi endeksinde yüzde 17,6'lık artışla Avrupa'da 1'inci sırada yer aldık. Zaten ilk çeyrekte, büyümede G20 ülkeleri arasında yüzde 4,5 büyüme ile birinci sıraya gelmiştik. Bu veriler ve iç piyasanın canlanması memnuniyet verici" dedi.
16.08.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan: Yatırımcılarımıza her türlü desteği vermeye hazırız
Bakan Pekcan: Yatırımcılarımıza her türlü desteği vermeye hazırız Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Bu süreçte Türkiye'de üretilebilir bazı ürünlerin maalesef yurt dışından getirildiğini görüyoruz. Bizim aldığımız önlemler yerli üreticiyi korumaya yöneliktir. Yatırımcılarımıza, Ticaret Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.
7.06.2020 Ekonomi
Ticaret Bakanı Pekcan'dan 'ulusal para birimi ile ticaret' açıklaması
Ticaret Bakanı Pekcan'dan 'ulusal para birimi ile ticaret' açıklaması Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan "Merkez bankalarının parasal genişlemeye gittiği bu dönemde, küresel finans dengelerinde görülebilecek değişiklikleri, yaşanabilecek istikrarsızlıkları göz önüne alarak, ulusal para birimleri üzerinden ticarete daha fazla ağırlık vermemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.
10.05.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan STK temsilcileriyle bir araya geldi
Bakan Pekcan STK temsilcileriyle bir araya geldi Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, artık iş dünyasının, ihracat desteklerinden otomasyon sistemi üzerinden yararlanabileceğini belirterek, "Ofislerinden müracaat edecekler ve desteklerimizin her aşamasından yararlanıp sonuçlandırabilecekler." dedi.
4.12.2019 Ekonomi
İstihdam odaklı kredi paketi nedir? Hangi firmalara ne kadar kredi verilecek?
İstihdam odaklı kredi paketi nedir? Hangi firmalara ne kadar kredi verilecek? Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalara, hizmet alanlarına göre farklı tutarlarda istihdam odaklı hizmet kredisi verecek. İstihdam odaklı kredi paketi müjdesini, Malatya İş Dünyası ile Buluşma programına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak duyurdu. Peki, İstihdam odaklı kredi paketi nedir?
1.11.2019 Ekonomi
Türk inşaat sektörü dünya ikincisi
Türk inşaat sektörü dünya ikincisi Türkiye, küresel pazarda süren durgunluğa ve artan risklere rağmen uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'nin "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 44 firmayla ikinci sırada yer aldı.
22.08.2019 Ekonomi
Bakan Pekcan: Kadroları daha da artıracağız
Bakan Pekcan: Kadroları daha da artıracağız Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ticaret müşavirlerine hitaben "Çalışmalarınızı yerel personelle de destekliyoruz. Kadroları daha da artıracağız, inşallah daha da güçlendireceğiz. Sizi daha verimli, daha etkin ve proaktif olarak iş dünyası ile beraber el ele yol alırken Türkiye'nin önünü açarken düşünüyorum." ifadesini kullandı.
1.05.2019 Ekonomi
Ticaret Bakanı Pekcan: Tam bir icraat dönemi olacak
Ticaret Bakanı Pekcan: Tam bir icraat dönemi olacak Ticaret Bakanı Pekcan, "Önümüzdeki dönem, ekonomide çok önemli adımların atılacağı tam bir icraat dönemi olacak bizim için." dedi.
5.04.2019 Ekonomi
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ibra edilmedi!
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ibra edilmedi! Fenerbahçe Kulübü Genel Kurul toplantısında eski Başkan Aziz Yıldırım ibra edilmedi.
26.11.2018 Fenerbahçe
Yeni çalışma  grupları kurulacak
Yeni çalışma grupları kurulacak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan başkanlığında gerçekleştirilen ikinci İstişare Kurulu Toplantısı’nda Yeni Ekonomi Programı’nın (YEP) yanı sıra Gümrük Birliği’nin güncellenmesi, Eximbank imkanlarının güçlendirilmesi, e-ticaret ve dijitalleşmeye ilişkin yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.
21.09.2018 Ekonomi
5 yıldızlı kampanya
5 yıldızlı kampanya Konutta 5’inci tarihi kampanya, ‘5 yıldızlı fırsat’ sunuyor. ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ adlı kampanyanın en önemli özelliği, peşinatı döviz veya altınla ödeyenleri kur farkından koruması. 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya, faizi 0.98’e çekerken yüzde 10 indirim de var.
28.08.2018 Ekonomi
Konutta büyük fırsat kampanyası bugün başlıyor
Konutta büyük fırsat kampanyası bugün başlıyor Konutta 5’inci seferberlik bugün başlıyor. Kampanya kapsamında konut kredisi faizleri yüzde 2’yi aşan seviyelerden yeniden yüzde 0.98’e indirilecek ve vade 120 ay olacak. Peşinat oranı da yüzde 10 olarak belirlendi. Kampanya 31 Ekim’e kadar devam edecek.
27.08.2018 Ekonomi
Otobana nasıl çıkarız?
Otobana nasıl çıkarız? Seçim heyecanı bitti, sıra ekonomiye geldi. Yeni dönemde, ‘Türkiye ekonomisi otoban hızına ulaşacak’ diyen iş dünyası temsilcileri, bu yola çıkarken yapılması gerekenlerin rotasını çizdi. Yeni dönem beklentileri arasında, OHAL’in kaldırılması, reformlara odaklanılması, yatırım ortamının iyileştirilmesi ve kısa vadeli teşvikler yerine uzun dönemli yol haritalarının belirlenmesi var
25.06.2018 Ekonomi
Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listeleri belli oldu!
Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listeleri belli oldu! Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde yönetim listeleri de heyecan yarattı. Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç'un özellikle yönetim listesine kimleri aldığı günün merak konusu oldu.
2.06.2018 Fenerbahçe
"Yeni bir spor kanalı kurulacak"
"Yeni bir spor kanalı kurulacak" Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, basın mensupları ile bir araya geldi.
25.05.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe finalde yıkıldı! Avrupa ikincisi...
Fenerbahçe finalde yıkıldı! Avrupa ikincisi... Euroleague'de üst üste üçüncü kez finale yükselen Fenerbahçe Doğuş, finalde Real Madrid'e 85-80 mağlup olarak Avrupa ikincisi oldu.
20.05.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: "Başkanlığı bırakmamı istediler..."
Aziz Yıldırım: "Başkanlığı bırakmamı istediler..." Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın başkanlıktaki 20. yılı nedeniyle Ankara'da özel bir gece organize edildi.
10.03.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'ın zafer planı belli oldu! Yeni isimler....
Aziz Yıldırım'ın zafer planı belli oldu! Yeni isimler.... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım haziran ayında yapılacak seçimde net olarak stratejisini belirledi.
8.02.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım 2 isim dışında bütün kadroyu değiştiriyor
Aziz Yıldırım 2 isim dışında bütün kadroyu değiştiriyor Aziz Yıldırım, seçimdeki rakibi Ali Koç karşısında zafer elde etmek için kulübe mali destek sağlayacak isimleri yeni yönetimine almayı planlıyor. Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu dışında bütün yönetimini değiştirecek.
7.02.2018 Fenerbahçe
Fuar da dönüştü
Fuar da dönüştü CNR Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bu yıl yeni proje lansmanları değil kentsel dönüşüm projeleri ön plana çıktı. Bakanlık, Doğu Anadolu’daki dönüşüm projelerini maketlerle tanıtırken, zirvede yatay yapılaşmanın ve yeşilin önemine dikkat çekildi
23.11.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mithat Yenigün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mithat yenigün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.