Mithat Can Özer

Mithat Can Özer

Son dakika Mithat Can Özer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mithat Can Özer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mithat Can Özer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mithat Can Özer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mithat can özer gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 mithat can özer haberi bulunmuştur. Tüm mithat can özer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi ve detayları belli oldu
Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi ve detayları belli oldu Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı yaza damga vurdu. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Böylece ilan edilen aşkın ardından çiçeği burnunda çiftle ilgili evlilik iddiaların ortaya atılmıştı. Magazin kulislerinde ise evlilik tarihine günler kaldığı iddiası vardı. Düğün detayları ortaya çıktı.
20.09.2023 Magazin
Alina Boz -  Umut Evirgen ile ilgili bomba iddia! Düğüne sadece günler kaldı...
Alina Boz - Umut Evirgen ile ilgili bomba iddia! Düğüne sadece günler kaldı... Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı yaza damga vurdu. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Böylece ilan edilen aşkın ardından çiçeği burnunda çiftle ilgili evlilik iddiaların ortaya atılmıştı. Magazin kulislerinde ise evlilik tarihine günler kaldığı iddiası var.
10.09.2023 Magazin
Alina Boz ve Umut Evirgen aşka geldi: Romantik pozları gündem oldu
Alina Boz ve Umut Evirgen aşka geldi: Romantik pozları gündem oldu Güzel oyuncu Alina Boz, 4 yıldır birlikte olduğu Mithat Can Özer'den ayrıldıktan sonra Umut Evirgen ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Ünlü çiftten aşk pozları geldi.
16.08.2023 Magazin
Alina Boz aşka geldi! Sevgilisi Umut Evirgen’le samimi pozuna beğeni yağdı: “Alina körkütük aşık...”
Alina Boz aşka geldi! Sevgilisi Umut Evirgen’le samimi pozuna beğeni yağdı: “Alina körkütük aşık...” Oyuncu Alina Boz, Sezen Aysu’nun oğlu Mithat Can Özer'le 4 yıllık birlikteliğini sonlandırdıktan sonra adı birçok ünlü ile aşk dedikodusuna karışan yönetmen Umut Evirgen'le yeni bir ilişkiye başlamıştı. Alina Boz, sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı.
15.08.2023 Magazin
Umut Evirgen ve Alina Boz çiftinden yeni karar!
Umut Evirgen ve Alina Boz çiftinden yeni karar! Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı yaza damga vurdu. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Kısa bir süre önce yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Evlilik iddiaları havalarda uçuşurken çiçeği burnunda çiftten yen karar geldi.
7.08.2023 Magazin
Umut Evirgen ve Alina Boz'un romantik karesine Demet Akalın'dan yorum geldi!
Umut Evirgen ve Alina Boz'un romantik karesine Demet Akalın'dan yorum geldi! Magazin dünyasına damga vuracak aşk iddiası belgelendi. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. 15 gün önce yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Aşkını geçtiğimiz hafta sosyal medyada ilan eden Umut Evirgen'in ardından bir paylaşım da Alina Boz'dan geldi. Demet Akalın, ikilinin romantik karesine yaptığı yorumla şaşırttı.
3.08.2023 Magazin
Umut Evirgen ve Alina Boz aşkını ilan etti! İşte ilk kare
Umut Evirgen ve Alina Boz aşkını ilan etti! İşte ilk kare Magazin dünyasına damga vuracak aşk iddiası belgelendi. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. 15 gün önce yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı.
25.07.2023 Magazin
Alina Boz ile Mithat Can Özer ayrıldı! Umut Evirgen harekete geçti
Alina Boz ile Mithat Can Özer ayrıldı! Umut Evirgen harekete geçti Oyuncu Alina Boz, 4 yıldır kendisinden 17 yaş büyük sevgilisi Mithat Can Özer ile aşk yaşıyordu. Uzun süreli birliktelikleriyle zaman zaman gündeme gelen ünlü çiftten düğün haberi beklenirken ayrılık haberi geldi. Alina Boz ile Mithat Can Özer'in, 4 yıllık birlikteliklerine nokta koyduğu iddia edildi. Umut Evirgen ayrılık haberi sonrası harekete geçti. İşte detaylar...
13.07.2023 Magazin
Alina Boz ile Mithat Can Özer çiftinden üzücü haber geldi!
Alina Boz ile Mithat Can Özer çiftinden üzücü haber geldi! Oyuncu Alina Boz, 4 yıldır kendisinden 17 yaş büyük sevgilisi Mithat Can Özer ile aşk yaşıyordu. Uzun süreli birliktelikleriyle zaman zaman gündeme gelen ünlü çiftten düğün haberi beklenirken ayrılık haberi geldi. Alina Boz ile Mithat Can Özer'in, 4 yıllık birlikteliklerine nokta koyduğu iddia edildi. İşte ayrılığın detayları...
12.07.2023 Magazin
Alina Boz ve Mithat Can Özer mekana ayrı ayrı geldi! Ayrıldılar mı?
Alina Boz ve Mithat Can Özer mekana ayrı ayrı geldi! Ayrıldılar mı? Dijital bir platformda 'Aşk 101'dizisinin ardından Maraşlı dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Alina Boz, önceki gün kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Mithat Can Özer’le Etiler’de bulunan bir mekan çıkışı görüntülendi. Mekana ayrı ayrı gelen sevgililerden Alina Boz, giriş kapısında açıklama yaptı. Mithat Can Özer ise çıkışta konuşmayı tercih etti.
17.06.2022 Magazin
Sezen Aksu sahnelere dönecek mi? Mithat Can açıkladı...
Sezen Aksu sahnelere dönecek mi? Mithat Can açıkladı... 'Minik Serçe' lakaplı Sezen Aksu, 2016'da İstanbul'da müzikseverlerin karşısına çıktığı ve "Sezen'li Yıllar" adını taşıyan konser ile 40 yıllık sahne hayatına veda etmişti. Usta sanatçının oğlu Mithat Can Özer, önceki gün Armutlu'da görüntülendi. Mithat Can, müzik kariyerinde unutulmaz şarkılara imza atan annesi ile ilgili soruya yanıt verdi.
12.06.2022 Magazin
Alina Boz'dan imaj değişikliği!
Alina Boz'dan imaj değişikliği! Son olarak Burak Deniz ile başrolleri paylaştığı 'Maraşlı' dizisinde rol alanAlina Boz, imajında değişikliğe gitti. Sosyal medyadan yeni imajını takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, hayranlarını ikiye böldü.
22.02.2022 Magazin
Alina Boz ve Mithat Can Özer cephesinde yeni gelişme! Ayrıldıkları söyleniyordu ama...
Alina Boz ve Mithat Can Özer cephesinde yeni gelişme! Ayrıldıkları söyleniyordu ama... Geçtiğimiz haftalarda ayrıldıkları söylenen Alina Boz ve Mithat Can Özer, ayrılmadığı gibi aynı eve taşınma kararı aldı. Çift, gözlerden uzak olmak ve birlikte yaşamak için Zekeriyaköy’den aylığı 45 bin liraya villa kiraladı.
16.02.2022 Magazin
Mithat Can Özer: Benimle bir alakası yok
Mithat Can Özer: Benimle bir alakası yok Oyuncu Alina Boz (23), önceki gün sevgilisi Mithat Can Özer’le (39) Etiler’deki bir mekan çıkışı görüntülendi.
2.10.2021 Magazin
Sezen Aksu'ya şaşırtan sürpriz! Bir kamyon dolusu...
Sezen Aksu'ya şaşırtan sürpriz! Bir kamyon dolusu... Mithat Can Özer, önceki gün sevgilisi Alina Boz’la annesi Sezen Aksu’yu Bodrum-Akyarlar’daki evinde ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde 67’nci yaşını kutlayan ünlü sanatçının evinin bahçesine kamyonetle çiçek getirildi.
28.07.2021 Magazin
Alina Boz ve sevgilisi Mithat Can Özer tatilde! İskelede...
Alina Boz ve sevgilisi Mithat Can Özer tatilde! İskelede... Son olarak 'Maraşlı' ve 'Aşk 101' dizileriyle ekranlara gelen Alina Boz, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'le birlikte Bodrum'a giderek yaz sezonunu açtı.
17.07.2021 Magazin
Alina Boz'dan evlilik açıklaması!
Alina Boz'dan evlilik açıklaması! Sanat, iş ve medya olmak üzere 3 kategoride toplam 35 ödülün sahibini bulduğu Quality Ödül Töreni, geçtiğimiz gün Portaxe’de düzenlendi. Oyuncu Alina Boz, güzelliği ve zarafetiyle ödül töreninin en dikkat çekici isimlerden oldu.
4.06.2021 Magazin
Çeşme’ye yerleşiyorlar
Çeşme’ye yerleşiyorlar Mithat Can Özer ve Alina Boz, Çeşme’ye yerleşme kararı aldı. Ancak Özer’in bu kararı annesi Sezen Aksu’dan veto yedi.
9.08.2020 Magazin
Alina Boz: Sadece iki uzun ilişkim oldu
Alina Boz: Sadece iki uzun ilişkim oldu Alina Boz, 'Kutsal Motor' adlı YouTube kanalında yayınlanan “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” programına konuk oldu.
4.01.2020 Magazin
Evleneyim ve güzel bir ailem olsun
Evleneyim ve güzel bir ailem olsun Elimi Bırakma dizisinde başrol oynayan Alina Boz, 'InStyle Türkiye’nin kasım sayısı için objektif karşısına geçti. Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer ile uzun süredir birlikte olan güzel oyuncu, hayallerinden ve hayatından bahsetti.
12.11.2019 Magazin
Alina Boz: Evlilik için çok erken
Alina Boz: Evlilik için çok erken 'Minik Serçe' lakaplı şarkıcı Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşayan oyuncu Alina Boz, ‘Karakomik Filmler’ serisinin ilk filmleri 'Kaçamak' ve '2 Arada'nın galasına tek başına katıldı.
17.10.2019 Magazin
Sezen Aksu, babasını son yolculuğuna uğurladı
Sezen Aksu, babasını son yolculuğuna uğurladı SANATÇI Sezen Aksu’nun, İzmir’de 91 yaşında vefat eden babası Sami Yıldırım’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Sezen Aksu’yu, acılı gününde, Sibel Can, Gülben Ergen, Emel Müftüoğlu, Sıla, Müjde Ar ve Demet Akbağ’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler de yalnız bırakmadı.
24.08.2019 Magazin
Sosyal medyaya küstü
Sosyal medyaya küstü Instagram’da 1 milyon 700 bin takipçisi olan Alina Boz, “O dünya büyüdü... Geçtiğimiz birkaç ayda küstüm. Biraz sosyal medya detoksu yaptığımı söyleyebilirim” dedi.
21.08.2019 Magazin
'Evlilik haberleri doğru değil'
'Evlilik haberleri doğru değil' TRT 1'de yayınlanan 'Elimi Bırakma' dizisinin güzel oyuncusu Alina Boz ile rol arkadaşı Alp Navruz, geçtiğimiz gün Kartal İstMarina Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
3.05.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mithat Can Özer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mithat can özer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.