Gazete Vatan Logo
Magazin Sezen Aksu sahnelere dönecek mi? Mithat Can açıkladı...

Sezen Aksu sahnelere dönecek mi? Mithat Can açıkladı...

'Minik Serçe' lakaplı Sezen Aksu, 2016'da İstanbul'da müzikseverlerin karşısına çıktığı ve "Sezen'li Yıllar" adını taşıyan konser ile 40 yıllık sahne hayatına veda etmişti. Usta sanatçının oğlu Mithat Can Özer, önceki gün Armutlu'da görüntülendi. Mithat Can, müzik kariyerinde unutulmaz şarkılara imza atan annesi ile ilgili soruya yanıt verdi.

Sezen Aksu sahnelere dönecek mi? Mithat Can açıkladı...

Pop müziğin duayen isimlerinden Sezen Aksu ile Sinan Özer, Temmuz 1981'de Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde nikâh masasına oturmuştu. Aynı yıl kasım ayında oğulları Mithat Can'ın doğumuyla anne ve baba olma mululuğu yaşayan ikili, 1983 yılında boşanmıştı.

"ANNEMLE ÇALIŞAN MEŞHUR CANAN HANIM"

Mithat Can Özer, geçtiğimiz gün Armutlu'da objektiflere takıldı. Aracını yıkamaya bırakan Özer, basın mensuplarını fark edince şaşkınlık yaşadı. "Annemle de birlikte çalışan meşhur Canan Hanım" sözleriyle, yanındaki hanımefendinin kim olduğunu açıklama gereği duydu.

AĞLATAN VEDA!

Sezen Aksu, Ocak 2016'da Maslak'ta verdiği konserde, 40 yıllık sahne hayatına veda ettiğini açıklamıştı. "Bunlar benim son istanbul konserlerim" diyen sanatçı, yaptığı duygusal veda konuşmasıyla hem kendi ağlamış, hem de hayranlarını ağlatmıştı.

Minik Serçe, "Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Üretmeye devam edeceğim fakat daha önceden söz verdiğim birkaç konseri de yaptıktan sonra sahneye veda ediyorum, İstanbul'da son konserim. Bugün 40 yılın anısına burada benimle olduğunuz için şükranla doluyum" demişti.

Haberin Devamı

SEZEN AKSU SAHNELERE DÖNECEK Mİ?

"Sezen Hanım sahnelere geri dönecek mi?" sorusu yöneltilen Mithat Can Özer, şu yanıtı verdi:

Konserle ilgili hiçbir şey dediğini duymadım. Tekrar sahnelere çıkarsa hoş olur tabii ki. O eksiklik biraz bizim hayatımızda da oldu doğruyu söylemek gerekirse. Bende bir bilgi olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

ALİNA BOZ AÇIKLAMASI

Uzun süredir kendisinden 17 yaş küçük oyuncu Alina Boz ile aşk yaşayan 40 yaşındaki müzisyen, "Sizi yan yana göremiyoruz, ilişkiniz nasıl gidiyor?" sorusunu da cevapladı.

Mithat Can Özer, "Biz çok fazla ortalarda olmadığımız için yan yana göremiyorsunuz. Yoksa devam, her şey yolunda. Onun işleri var, benin de bunlar hakkında konuşmam olmaz" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Altun/Milliyet