Missouri

Missouri

Son dakika missouri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan missouri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını missouri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Missouri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan missouri gelişmeleri de dahil olmak üzere 314 missouri haberi bulunmuştur. Tüm missouri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi? 2024'te gözlemlenecek tam güneş tutulması, astronomi tutkunlarının merakla beklediği bir olay. Güney Pasifik Okyanusu üzerinde başlayacak olan bu görsel şölen, Meksika'nın Pasifik kıyılarından itibaren izlenebilecek. Ancak tam ve en etkileyici görüntü, ABD'nin 13 eyaletinden geçen rotada yaşanacak. Peki, Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
15.03.2024 Gündem
Komşusunun küçük kızını tecavüz edip katletti: 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor!
Komşusunun küçük kızını tecavüz edip katletti: 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor! ABD'de 21 yıl önce yaşanan vahşet tüyler ürpertti. 2002 yılında meydana gelen olayda 24 yaşındaki Johnny Johnson, komşusunun 6 yaşındaki küçük kızına sapkın hisler besledi. Küçük kızı tecavüz edip öldüren cani polislere yaptıklarını anlattı. Bu süre zarfında şizofreni tanısı koyulan Johnson, 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor.
1.08.2023 Dünya
Arkadaşını kurtarmak için cezaevini bastı görevlileri katletti! İdama giderken son yemeği ve sözleri tüyler ürpertti
Arkadaşını kurtarmak için cezaevini bastı görevlileri katletti! İdama giderken son yemeği ve sözleri tüyler ürpertti Tahliye olduktan sonra hücre arkadaşını kurtarmak için cezaevini basarak dehşet saçtı. Yaptığı plan yolunda gitmeyince 2 görevliyi öldürmek zorunda kalan Tisius, idam cezasına çarptırıldı. 2 gün önce idam edilen Michael Tisius’un son yemeği ve ölmeden önce söylediği son sözleri ise tüyler ürpertti.
8.06.2023 Dünya
Yeni koronavirüs tehlikesi! On binlerce fare birden fazla virüs taşıyor
Yeni koronavirüs tehlikesi! On binlerce fare birden fazla virüs taşıyor Missouri Üniversitesi'nden araştırmacılar, New York şehrini istila eden farelerin, COVID-19'a neden olan virüs SARS-CoV-2'nin birden fazla varyantını taşıyor olabileceğini açıkladı.
10.03.2023 Dünya
Müebbet hapse mahkum edildi! 28 yıl sonra suçsuz olduğu anlaşıldı
Müebbet hapse mahkum edildi! 28 yıl sonra suçsuz olduğu anlaşıldı ABD'de cinayet nedeniyle müebbet hapse mahkum edilen bir kişinin, 28 yıl sonra masum olduğu ortaya çıktı.
15.02.2023 Dünya
İsimleri, meslekleri ve görüntüleri aynı olan iki yabancı! DNA testinde şaşırtan sonuç
İsimleri, meslekleri ve görüntüleri aynı olan iki yabancı! DNA testinde şaşırtan sonuç Benzerlikleri herkesi şaşkına çeviriyor. İki beyzbol oyuncusu hem görüntü, hem de isim olarak birbirlerine benziyor. Rahatsızlıkları bile aynı. Öyle ki her ikisi de takımları tarafından yıllarca karıştırıldı. Akraba olup olmadıklarını öğrenmek için DNA testi yapıldı. İşte ilginç olayın detayları...
13.01.2023 Dünya
Zaman makinesini denerken kayboldu! 1930'lardaki gizemli ceset gerçeği
Zaman makinesini denerken kayboldu! 1930'lardaki gizemli ceset gerçeği Bir ülke esrarengiz bu olayı konuşuyor. Çılgın Mike olarak bilinen mucit, zaman makinesini takıntı haline getirmişti. Elektrik mühendisi olan Çılgın Mike, hayalindeki zaman makinesini tasarlayıp denedi, sonrasında olanlar gizemli bir hal almaya başladı. İşte haberin detayları...
11.01.2023 Dünya
ABD’de etkili olan kar fırtınasında can kaybı 22’ye yükseldi
ABD’de etkili olan kar fırtınasında can kaybı 22’ye yükseldi ABD'de etkili olan kar fırtınası nedeniyle birçok eyalette meydana gelen kazalarda ve aşırı soğuklarda hayatını kaybedenlerin sayısı 22'ye yükseldi.
25.12.2022 Dünya
ABD'de kar fırtınasının neden olduğu kazalarda can kaybı 17'ye yükseldi
ABD'de kar fırtınasının neden olduğu kazalarda can kaybı 17'ye yükseldi ABD'de etkili olan kar fırtınası nedeniyle birçok eyalette meydana gelen kazalarda hayatını kaybedenlerin sayısı 17'e yükseldi.
24.12.2022 Dünya
Her gittiği yerde dehşet saçtı! En son 50 yıl önce görüldü, gizemi hala çözülemedi
Her gittiği yerde dehşet saçtı! En son 50 yıl önce görüldü, gizemi hala çözülemedi ABD'de hayatında değişiklik arayan bir kadın gittiği her yerde dehşet saçtı. En son neredeyse 50 yıl önce görülen kadının kan donduran gizemi ise hala devam ediyor. İşte esrarengiz olayın detayları...
17.12.2022 Dünya
Cips yiyip su içti, idamı iptal edildi! Yetkililer bir saatten fazla uğraştı ama olmadı
Cips yiyip su içti, idamı iptal edildi! Yetkililer bir saatten fazla uğraştı ama olmadı Borç batağında olan adam, hayat sigortasından gelecek para için eşini öldürmek istedi ve kiralık katil tuttu. İki kiralık katil Parker ve Smith, adamın eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü. 35 yıl önce işlediği cinayet yüzünden idam sehpasına giden Smith, kahvaltıyı reddetti; cips yiyip su içti. İdam vakti geldiğinde ise adeta işkence gördü...
29.11.2022 Dünya
ABD'de 243 yolcunun bulunduğu tren kamyonla çarpışarak raydan çıktı
ABD'de 243 yolcunun bulunduğu tren kamyonla çarpışarak raydan çıktı ABD’de Los Angeles'tan Chicago'ya giden ve içerisinde 243 yolcunun bulunduğu tren, Missouri eyaletinde yer alan Mendon kenti yakınlarında bir kamyonla çarpışarak raydan çıktı.
27.06.2022 Dünya
ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj kararı ülkede deprem etkisi yarattı! Öfkeli on binler sokağa döküldü...
ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj kararı ülkede deprem etkisi yarattı! Öfkeli on binler sokağa döküldü... ABD Yüksek Mahkemesi, ülkede 50 yıldır yürürlükte olan kadına Kürtaj hakkı veren 1973 tarihli "Roe V. Wade" kararını bozdu. Mahkeme tarafından yapılan açıklamada, "Anayasa kürtaj hakkı vermemektedir. Roe v. Wade reddedildi. Kürtaj hakkını düzenleme yetkisi halka ve seçilmiş temsilcilere iade edildi" ifadeleri kullanıldı.
25.06.2022 Dünya
İdam edilmeden önce son sözleri isyan ettirdi! Çeyrek asır sonra bir ilk...
İdam edilmeden önce son sözleri isyan ettirdi! Çeyrek asır sonra bir ilk... 1996'nın sıcak bir temmuz günüydü. Kız kardeşiyle birlikte yolda yürüyorlardı. Missouri'deydiler. ABD'nin orta batısındaki bu eyalette yaşıyorlardı. Daha önce de pek çok kez kız kardeşiyle birlikte hareket etmişlerdi. Yine öyle yapacaklardı. Taşra kasabasındaki bir evi kendilerine hedef olarak belirleyip amaçlarına ulaşacaklardı. Yaşadıkları yerden kilometrelerce uzaklıktaki De Soto'ya gittiler. Evleri tek tek gözlediler. Saatleri bulan bu gözlem sonucunda hangi evi seçeceklerine karar verdiler.
5.05.2022 Dünya
Sevgililer günü nasıl ortaya çıktı, ilk ne zaman kutlanmaya başladı? 14 Şubat neden Sevgililer günü, nereden çıkmıştır?
Sevgililer günü nasıl ortaya çıktı, ilk ne zaman kutlanmaya başladı? 14 Şubat neden Sevgililer günü, nereden çıkmıştır? Sevgililer günü ne zaman ortaya çıktı, 14 Şubat neden Sevgililer günü? 14 Şubat sevgililer gününe az bir süre kala, çiftler birbirine hediye seçmek için hazırlıklara başlarken Orta Çağ’a dayanan sevgililer gününün ilk nasıl ortaya çıktığını da araştırmaya başladı. Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı, 14 Şubat sevgililer günü nereden çıkmıştır, ilk ne zaman kutlanmaya başlandı?
9.02.2022 Gündem
Dünyada ilk kez Türkiye'de! Yeni bir endemik bitki türü keşfedildi
Dünyada ilk kez Türkiye'de! Yeni bir endemik bitki türü keşfedildi Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Neval Güneş Özkan ve Bartın Üniversitesi Ulus Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Dr. Bilge Tunçkol, Bolu-Yedigöller Milli Parkı’nda yaptıkları çalışmalarda, bilim dünyası için yeni bir bitki türü tanımladılar.
12.01.2022 Yaşam
TikTok, ABD'yi karıştırdı! Tüm kurumlar harekete geçti, Beyaz Saray devreye girdi
TikTok, ABD'yi karıştırdı! Tüm kurumlar harekete geçti, Beyaz Saray devreye girdi Sosyal medya uygulaması ‘TikTok’ ABD’yi karıştırdı. Şiddet olaylarına ilişkin uyarı ülke çapında alarma yol açtı. Okullar kapatıldı, çocuklara kısıtlama getirildi. Beyaz Saray'ın bile devreye girdiği tehditle ilgili yapılan inceleme sonrası hiçbir şey bulunamadı.
18.12.2021 Dünya
ABD'de hortum felaketinde bilanço ağırlaşıyor
ABD'de hortum felaketinde bilanço ağırlaşıyor ABD’nin Kentucky, Illinois, Arkansas, Tennessee ve Missouri eyaletlerinde yaşanan hortum felaketinde can kaybı 93’e ulaşırken, Kentucky eyaletinde ise can kaybının en az 80 olduğu aktarıldı.
12.12.2021 Dünya
Hortum nasıl oluşur? Hortum neden olur?
Hortum nasıl oluşur? Hortum neden olur? ABD'de Arkansas, Illinois, Kentucky, Missouri ve Tennessee olmak üzere beş eyalette en az 24 kasırga bildirildi. ABD'nin Arkansas eyaletine bağlı Monette kentinde şiddetli fırtına ve yağış etkili olurken kentin farklı noktalarında hortumlar meydana geldi. ABD'nin Kentucky eyaletini vuran bir kasırganın ardından en az 50 kişinin öldüğü açıklandı. Hortumlar korku dolu anlara neden oldu. Peki, Hortum nasıl oluşur? İşte detaylar…
11.12.2021 Gündem
ABD hortum felaketi! En az 50 kişi öldü
ABD hortum felaketi! En az 50 kişi öldü ABD'nin Kentucky eyaletini vuran bir kasırganın ardından en az 50 kişinin öldüğü açıklandı. Kasırgada birçok yapı hasar gördü. Kentucky valisi Andy Beshear ölü sayısının 100'leri geçebileceğini belirtti.
11.12.2021 Dünya
Aşı karşıtı doktordan TikTok'ta akılalmaz reçete! 'Bunu sakın yapmayın'
Aşı karşıtı doktordan TikTok'ta akılalmaz reçete! 'Bunu sakın yapmayın' Kovid-19 aşıları hali hazırda salgına karşı elimizdeki en büyük silah olmaya devam ediyor. Ancak buna rağmen dünyanın birçok yerinde yükselen bir aşı karşılığı da mevcut. Çeşitli platformlarda örgütlenen aşı karşıtları insanlara vücutlarında aşıyı atmak için 'detox' reçeteleri verirken doktorlar bu konuda kritik uyarılarda bulunuyor.
14.11.2021 Dünya
Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır? Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi…
Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır? Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi… ABD'de 37 eyalette yüzlerce kişiyi hasta eden 'salmonella' salgınının arkasında Meksika'dan ithal edilen soğanlar çıktı. Yetkililer "Aldığınız soğanların nereden geldiklerini bilmiyorsanız hemen çöpe atın. Bu soğanlarla temas etmiş olabilecek tüm yüzeyleri yıkayın ve sterilize edin" uyarısında bulundu. Söz konusu uyarının ardından “Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi…
21.10.2021 Gündem
Hastalarını bağımlı hale getirip istismarda bulundu! Sapık doktor dehşeti
Hastalarını bağımlı hale getirip istismarda bulundu! Sapık doktor dehşeti Onlarca kadın hastasını önce reçeteli ilaçlara bağımlı hale getirip sonra iğrenç şekillerde taciz etti. Çalıştığı kurumların yöneticileri de polis de kadınların şikayetlerine kulak tıkadı.
15.10.2021 Dünya
ABD sığınmacıları Meksika’da bekletme uygulamasına geri dönüyor
ABD sığınmacıları Meksika’da bekletme uygulamasına geri dönüyor ABD yönetiminin haziran ayında uygulamadan kaldırdığı, sığınmacıların Meksika’da bekletilmesini öngören Göçmen Koruma Protokolü (MPP), mahkeme kararıyla hafta sonu yeniden uygulamaya girecek.
20.08.2021 Dünya
Maske ile ilgili flaş karar! Zorunluluk kaldırıldı
Maske ile ilgili flaş karar! Zorunluluk kaldırıldı ABD'de Başkan joe Biden koronavirüsü tedbirlerinin devamından yana tutum sergilerken, ülkenin 23 eyaletinde maske takma zorunluluğu kaldırıldı.
13.04.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Missouri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki missouri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.