Minsk

Minsk

Son dakika minsk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan minsk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını minsk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Minsk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan minsk gelişmeleri de dahil olmak üzere 802 minsk haberi bulunmuştur. Tüm minsk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze'deki gelişmelere en fazla ilgi gösteren liderlerden biri olduğunu kaydeden Rus lider Putin, "Önemli ve başrol oynadığını belirtmek isterim" dedi.
14.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
22.04.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
8.04.2023 İddaa
Merkel, Rus troller tarafından kandırıldı! Emekli maaşını bile sormuşlar, iddia doğrulandı
Merkel, Rus troller tarafından kandırıldı! Emekli maaşını bile sormuşlar, iddia doğrulandı Rusya’da Wowan ve Lexus olarak bilinen Putin’e yakın troller, kendilerini, Zelenski’den önceki Ukrayna eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko olarak tanıtıp eski Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmenin içeriği yayınlanırken Merkel cephesinden beklenen açıklama geldi.
21.02.2023 Dünya
Bakan Akar: Azerbaycan Ordusuna bundan sonra kimsenin yan bakmasına imkan ve fırsat vermeyeceğiz
Bakan Akar: Azerbaycan Ordusuna bundan sonra kimsenin yan bakmasına imkan ve fırsat vermeyeceğiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Azerbaycan Ordusuna bundan sonra kimsenin yan bakmasına imkan ve fırsat vermeyeceğiz” dedi.
22.12.2022 Gündem
Rusya Devlet Başkanı Putin'den sert uyarı: Düşmandan geriye hiçbir şey kalmaz
Rusya Devlet Başkanı Putin'den sert uyarı: Düşmandan geriye hiçbir şey kalmaz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'li basketbolcu Brittney Griner ile silah kaçakçısı Viktor Bout’un takas edilmesinin ardından "ABD ile yeni mahkum takası mümkün" dedi. Minsk Anlaşması'na atıfta bulunup 'ihanete uğradık' diyen Putin, Rusya'ya nükleer silahlarla saldırmaya cüret eden her ülkenin yeryüzünden silineceğini belirtti.
9.12.2022 Dünya
Merkel'den Putin itirafı: Putin, politik açıdan işiniz bitti mesajı verdi
Merkel'den Putin itirafı: Putin, politik açıdan işiniz bitti mesajı verdi Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, geçtiğimiz yıl Moskova’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldiklerinde Putin'in kendisine "Politik açıdan işiniz bitti" mesajı verdiğini söyledi.
25.11.2022 Dünya
Azerbaycan’dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron’a tepki
Azerbaycan’dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron’a tepki Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Azerbaycan karşıtı ifadelerine ilişkin, “Fransa'nın, tek taraflı tutumu ve asılsız suçlamaları, bu ülkenin arabuluculuk çabalarının gözden geçirilmesini gerektiriyor” ifadelerine yer verildi.
14.10.2022 Dünya
Belarus savaşa katıldı mı, Belarus AB üyesi mi? Belarus ordusu (askeri gücü)!
Belarus savaşa katıldı mı, Belarus AB üyesi mi? Belarus ordusu (askeri gücü)! Kırım Köprüsü ve Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yapılan saldırılar, Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimi tırmandırdı. Peki, Belarus savaşa katıldı mı, Belarus AB üyesi mi? Belarus ordusu, askeri gücü…
10.10.2022 Dünya
Ales Bialiatski kimdir? Nobel barış ödülü alan Ales Bialiatski kaç yaşında, nereli, neden tutuklu?
Ales Bialiatski kimdir? Nobel barış ödülü alan Ales Bialiatski kaç yaşında, nereli, neden tutuklu? 2022 ödülü şu an hapiste tutulan Belaruslu insan hakları aktivisti Ales Byalyatski'ye gitti. Ödülü paylaşan iki kurum ise, Rusya'dan Memorial ve Ukrayna'dan İnsan Hakları Merkezi oldu. Peki, Ales Bialiatski kimdir? Nobel barış ödülü alan Ales Bialiatski kaç yaşında, nereli, neden tutuklu?
7.10.2022 Kültür Sanat
New York’taki BM Genel Merkezi önünde “Ermenistan” protestosu
New York’taki BM Genel Merkezi önünde “Ermenistan” protestosu ABD'de yaşayan Azerbaycanlılar, Ermenistan'ın sınırda gerçekleştirdiği provokasyonları New York kentindeki Birleşmiş Milletler Genel Merkezi önünde protesto etti. Ermenistan'ın yönelik saldırgan politikasına tepki gösteren Azerbaycanlılar, Ermenistan'ın kalıcı barış anlaşması imzalamasını istedi.
24.09.2022 Dünya
Aliyev: Ermenistan'ın barış istemediğini ve hala intikamcı fikirlerle yaşadığını görüyoruz
Aliyev: Ermenistan'ın barış istemediğini ve hala intikamcı fikirlerle yaşadığını görüyoruz Ermenistan işgalinden kurtarılan Laçın şehrini ziyaret eden Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, “Ermenistan'ın barış istemediğini ve hala intikamcı fikirlerle yaşadığını görüyoruz” ifadelerini kullanarak, “Kimsenin çağrısı, hiçbir beyanı, hiçbir girişim bizi durduramaz. Toprağımızdayız ve topraklarımızı koruyoruz” dedi.
21.09.2022 Dünya
THY, bazı yurt dışı uçuşlarını durdurma kararını uzattı
THY, bazı yurt dışı uçuşlarını durdurma kararını uzattı THY, Rusya'nın saldırıları nedeniyle Ukrayna hava sahasının sivil uçuşlara kapatılması üzerine Yekaterinburg, Minsk, Soçi, Ukrayna ve Rostov için aldığı seferleri durdurma kararını 31 Ekim 2022'e kadar uzattığını açıkladı.
5.09.2022 Ekonomi
ABD’den 100 Belaruslu kurum ve kişiye yaptırım
ABD’den 100 Belaruslu kurum ve kişiye yaptırım ABD Dışişleri Bakanlığı, Belarus’taki iki yıl önceki devlet başkanlığı seçimlerinin ardından patlak veren barışçıl protestolara yönelik baskı ve şiddet uygulayan 100 kişi ve kuruma yaptırım uyguladı.
9.08.2022 Dünya
Çavuşoğlu ile Blinken tahıl anlaşması ve Dağlık Karabağ'ı görüştü
Çavuşoğlu ile Blinken tahıl anlaşması ve Dağlık Karabağ'ı görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Ukrayna tahılının ihracatının devamını ve Dağlık Karabağ sorununu ele aldı.
4.08.2022 Siyaset
THY'den flaş karar! 30 Eylül'e kadar uzatıldı
THY'den flaş karar! 30 Eylül'e kadar uzatıldı Türk Hava Yolları (THY), Rusya'nın saldırıları nedeniyle Ukrayna hava sahasının sivil uçuşlara kapatılması sonrasında Yekaterinburg, Minsk, Soçi, Ukrayna ve Rostov için aldığı seferleri durdurma kararını uzattı.
26.07.2022 Ekonomi
Aliyev Ermenistan'a resti çekti: Toprak bütünlüğünü sorgulayacağız
Aliyev Ermenistan'a resti çekti: Toprak bütünlüğünü sorgulayacağız Azerbaycan’da 9. Küresel Bakü Forumu’na katılan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, “Biz Ermenistan tarafından Dağlık Karabağ’ın statüsü hakkında sözler duymaya başladık. Bu, tamamen sorumsuzca ve Ermenistan'ın kendisi için tehlikelidir” ifadelerini kullanarak, “Ermenistan, Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünü sorgulamaya devam ederse, Azerbaycan'ın başka seçeneği kalmayacak ve Ermenistan'ın toprak bütünlüğünü sorgulayacaktır” dedi.
16.06.2022 Dünya
THY'den flaş sefer kararı! Uçuşlar 30 Hazirana kadar...
THY'den flaş sefer kararı! Uçuşlar 30 Hazirana kadar... THY'den son dakika sefer kararı. Türk Hava Yolları (THY), Rusya'nın saldırıları nedeniyle Ukrayna hava sahasının sivil uçuşlara kapatılması üzerine Ukrayna, Yekaterinburg, Minsk, Rostov ve Soçi için aldığı seferleri durdurma kararını uzattı.
13.05.2022 Ekonomi
Rusya harekete geçti! Flaş Ruble hamlesi
Rusya harekete geçti! Flaş Ruble hamlesi Putin'in 'Ruble ile ödeme şartı' sonrası Avrupa Birliği ve Rusya arasında yeni bir enerji krizi ortaya çıktı. Rusya'nın doğal gaz ödemelerinde rubleye geçme talebinin yankıları devam ederken, Moskova'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, iki ülkeye Rus doğalgazı şimdiden ruble ile satılıyor...
25.04.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: “Ukrayna'da özel harekatın bir sonraki aşaması başlıyor”
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: “Ukrayna'da özel harekatın bir sonraki aşaması başlıyor”   Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya’nın Ukrayna’da devam eden askeri operasyonuna dair yaptığı açıklamada, “Ukrayna'da özel harekatın bir sonraki aşaması başlıyor” dedi.
19.04.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Batılı ülkeler, Ukrayna krizini bahane ederek Rusya'ya karşı hibrit savaş ilan etti
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Batılı ülkeler, Ukrayna krizini bahane ederek Rusya'ya karşı hibrit savaş ilan etti Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov yaptığı konuşmada, “Batılı ülkeler, Ukrayna krizini bahane ederek Rusya'ya karşı birçok alanda hibrit savaş ilan etti” dedi.
14.04.2022 Dünya
Ukrayna'daki operasyonlar için Putin'den flaş açıklama!
Ukrayna'daki operasyonlar için Putin'den flaş açıklama! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken Putin'den operasyonlarla ilgili yeni açıklama geldi.
12.04.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşı devam ederken dünyaya kritik mesaj: Önceliğimiz Türkiye olur!
Ukrayna-Rusya savaşı devam ederken dünyaya kritik mesaj: Önceliğimiz Türkiye olur! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 45. güne girildi. Azerbaycan Cumhuriyeti Millî Meclisi Milletvekili ve akademisyen Prof. Dr. Anar İsgenderov, Karabağ’daki son gelişmeler başta olmak üzere Rusya-Ukrayna savaşı, Avrupa’nın Rusya yaptırımları ve doğal gaz krizi gibi kritik konularda Milliyet.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu.
9.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Minsk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki minsk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.