Mini Elbise

Mini Elbise

Son dakika mini elbise haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mini elbise ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mini elbise haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mini Elbise

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mini elbise gelişmeleri de dahil olmak üzere 224 mini elbise haberi bulunmuştur. Tüm mini elbise haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel ışıltılı mini elbisesiyle olay pozlar verdi!
Hande Erçel ışıltılı mini elbisesiyle olay pozlar verdi! Her paylaşımıyla gündem olan Hande Erçel, son paylaşımıyla akılları baştan aldı. Işıltılı mini elbise giyen Erçel, güzelliği ile bir kez daha mest etti.
15.06.2023 Magazin
Oyuncu Melis Sezen süper mini elbisesiyle olay oldu!
Oyuncu Melis Sezen süper mini elbisesiyle olay oldu! Miami dönüşü ayağının tozuyla İstanbul'da bir markanın davetine giden Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen süper mini elbisesinin iddialı dekoltesiyle dikkat çekti. Kasığına kadar yırtmacıyla dikkatleri üzerine çeken Sezen'e bir bakan bir daha baktı.
8.12.2022 Magazin
Berna Keklikler beyaz mini elbisesiyle büyüledi!
Berna Keklikler beyaz mini elbisesiyle büyüledi! Survivor'a katılarak geniş kitlelerce tanınan Berna Keklikler, cesur sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Survivor'ın sivri dilli yarışmacısı, bu defa beyaz mini elbisesiyle takipçilerini büyüledi.
25.10.2022 Magazin
Hazal Kaya'dan mini elbiseli poz! Karnı büyümeye başladı
Hazal Kaya'dan mini elbiseli poz! Karnı büyümeye başladı Geçtiğimiz günlerde dört aylık hamile olduğunu ve kız bebek beklediğini açıklayan Hazal Kayal, önceki akşam bir davete katıldı. Kaya, mini sarı elbisesiyle fotoğrafını paylaştı. Ünlü oyuncunun karnı büyümeye başladı.
11.09.2022 Magazin
Tozluyaka'nın Hazal'ı Çağla Şimşek sarı mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı!
Tozluyaka'nın Hazal'ı Çağla Şimşek sarı mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı! Tozlu Yaka dizisinde Hazal karakterine hayat veren Çağla Şimşek, Instagram'ı kasıp kavuruyor. Sarı mini elbisesiyle bahçede pozlar veren Şimşek'e yorum yağdı.
19.07.2022 Magazin
Yargı'nın Savcı Derya'sı Şükran Ovalı ezber bozdu!
Yargı'nın Savcı Derya'sı Şükran Ovalı ezber bozdu! Şeref Meselesi, Ekşi Elmalar, Şeref Bey, Bez Bebek gibi projelerde oynayan Şükran Ovalı, şimdilerde Yargı dizisinde Savcı Derya karakterine hayat veriyor. Güzel oyuncu sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden...Ovalı mini elbisesiyle adeta şov yaptı. Güzelliğine güzellik katan oyuncuya yorum ve beğeni yağdı.
26.04.2022 Magazin
Ömür Gedik mini elbisesiyle kamera karşısına geçti!
Ömür Gedik mini elbisesiyle kamera karşısına geçti! Hayvan haklarıyla ilgili yaptığı çalışmalarla sık sık gündeme gelen şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle iletişim kuruyor. Ömür Gedik, son olarak mini elbiseli kombinini takipçileriyle paylaştı.
21.02.2022 Magazin
Burcu Özberk'in siyah elbiseli pozlarıyla Instagram'ı salladı!
Burcu Özberk'in siyah elbiseli pozlarıyla Instagram'ı salladı! Aşk Mantık İntikam'da Esra karakterine hayat veren Burcu Özberk, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Güzel oyuncunun son olarak paylaştığı siyah elbiseli pozu sevenlerinden tam not almayı başardı.
9.12.2021 Magazin
Gece kulübünde bir kadın güvenliğin parmağını ısırarak kopardı!
Gece kulübünde bir kadın güvenliğin parmağını ısırarak kopardı! İstanbul Beyoğlu’nda gittiği bir gece kulübünde tartıştığı güvenlik görevlisinin parmağını ısırarak koparan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Kazakistan uyruklu Uluossyn Malgazhdarova hakim karşısına çıktı. Kulüpteki güvenlik görevlilerinin bayıltana kadar kendisini darp ettiğini söyleyen Malgazhdarova, parmağı bilinçli olarak kopartmadığını söyledi. Duruşmada ifade veren güvenlik görevlisi Cumhur Cengiz ise, parmağının koptuğunu görünce dehşete kapıldığını söyleyerek, “Telefon ışığıyla parmağımı arayıp buldum” dedi.
27.10.2021 Gündem
Sosyal medya fenomeni babasının tabutunun başında mini elbisesiyle poz verdi
Sosyal medya fenomeni babasının tabutunun başında mini elbisesiyle poz verdi Siyah mini bir elbise ve topuklu ayakkabılar giyerek babasının cenazesine gelen, ardından tabutun başında cenazeye yakışmayacak şekilde poz veren kadına, sosyal medyada tepki yağdı.
26.10.2021 Dünya
Seray Sever süper minisiyle mest etti!
Seray Sever süper minisiyle mest etti! Doya Doya Moda programında jüri üyeliği yapan Seray Sever'in yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Seray Sever son olarak süper minisiyle mest etti.
18.06.2021 Magazin
Ne yaptın Özge!
Ne yaptın Özge! Özge Özpirinçci geçen hafta ünlülerin akın ettiği Özgür Masur’un defilesine mini bir elbiseyle katıldı.
9.02.2020 Magazin
Selin Ciğerci, mini elbisesiyle kalça dansı yaptı
Selin Ciğerci, mini elbisesiyle kalça dansı yaptı Fenomen ve şarkıcı Selin Ciğerci, dün gittiği kadınlar matinesinde mini elbisesiyle kalça dansı yaptı. Ciğerci'nin dansını gören kadın hayranları ise o anları videoya kaydetti.
23.12.2019 Magazin
Hadise'nin konser elbisesi büyük beğeni topladı
Hadise'nin konser elbisesi büyük beğeni topladı Şarkıcı Hadise Mersin'in Tarsus ilçesinde unutulmaz bir konser verdi.
29.12.2018 Magazin
Mevlitte mini elbise giydi, olay oldu!
Mevlitte mini elbise giydi, olay oldu! Şarkıcı Berkay ile Özlem Ada Şahin kızları Arya için bir mevlit düzenledi. Özlem Ada Şahin, mevlit fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.
29.04.2018 Magazin
Yeni yıl şıklığı için  bilmeniz gerekenler
Yeni yıl şıklığı için bilmeniz gerekenler 2018’e girerken ihtiyacınız olan elbiseyi seçmeniz bu adımları takip edin: Maxi miniler bu sezonun modası. Özellikle ipek takımlar gözde oldu. Ne giyerseniz giyin kesinlikle üstüne kimono giyin...
22.12.2017 Arşiv
Heidi Klum'un yılbaşı elbisesi sadece 79 TL!
Heidi Klum'un yılbaşı elbisesi sadece 79 TL! Alman model Heidi Klum, indirim marketlerinde satılan 14.99 poundluk (79 TL) ışıltılı elbisesiyle lüks markalara meydan okudu.
4.12.2017 Magazin
25 yıl sonra aynı oturuş
25 yıl sonra aynı oturuş Ünlü oyuncu Sharon Stone (59) Beverly Hills’te düzenlenen bir yardım etkinliğinin konukları arasındaydı.
20.10.2017 Magazin
Eşi kurtardı
Eşi kurtardı Oyuncu Burak Sevinç’le tiyatrocu eşi Şirin Kılavuz, önceki akşam bir davete katıldı.
16.05.2017 Magazin
Moda kurbanı olmayın vücudunuza göre giyinin
Moda kurbanı olmayın vücudunuza göre giyinin İşte Benim Stilim programında genç kızlara moda tüyoları veren İvana Sert kış gardrobunu açtı ve bu sezon için mutlaka giyilmesi gereken parçaları söyledi, nasıl şık olunacağını anlattı.
14.11.2016 Arşiv
Mini elbiseyle scooter!
Mini elbiseyle scooter! MTV'de yayınlanan yarışma programı Geordie Shore'un çekimleri için Ayia Napa'da hem tatil hem çekim yapan Chloe Ferry ve Marnie Simpson birçok aktiviteye katıldı...
15.07.2016 Magazin
Kalbini durdururum dedi mini elbiseyle dans etti!
Kalbini durdururum dedi mini elbiseyle dans etti! Star Tv'nin izdivaç programı Evleneceksen Gel'de Solmaz, talibi Menderes'e 'Dans edersem kıskanır mısın?' deyince stüdyoda ilginç anlar yaşandı. 'Beni dans ederken görme. Kalbini durur.' diyen gelin adayının bu iddiası üzerine Seda Sayan, Solmaz'dan dans etmesini istedi. Topuklu ayakkabıları ve mini elbisesi sebebiyle rahat dans edemeyen Solmaz, performansını gören damat adayının yüzünün kızardığını görünce bakın stüdyoda neler yaşandı.
4.04.2016 Sinema-Dizi
Frikik vermemek için...
Frikik vermemek için... Üzerindeki mini elbise kadar dövmeleri de dikkat çekti.
15.03.2015 Magazin
Moda maratonu başladı
Moda maratonu başladı Sezonun son moda haftalarının ilk durağı bu hafta New York’ta başladı...
6.09.2014 Magazin
'Erkeğe bakarken röntgenini çekerim'
'Erkeğe bakarken röntgenini çekerim' Oyuncu Hande Ataizi bir süredir moda sektörüne de el attı...
1.03.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Mini Elbise ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mini elbise haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.