Gazete Vatan Logo

Yeni yıl şıklığı için bilmeniz gerekenler

2018’e girerken ihtiyacınız olan elbiseyi seçmeniz bu adımları takip edin: Maxi miniler bu sezonun modası. Özellikle ipek takımlar gözde oldu. Ne giyerseniz giyin kesinlikle üstüne kimono giyin...

Yeni yıl şıklığı için  bilmeniz gerekenler

Yeni yıla girerken, tatil partilerinde hatta sokak partisinde bile bu sezon akla gelen ilk şey ışıltı, pul, payettir… 2018’e girerken ihtiyacınız olan elbiseyi seçmeniz bu adımları takip edin.

Payetler

Çeşitli canlı renklerin üzerine bir o kadar canlı payetler kullanabilirsiniz. Elle dikebileceğiniz gibi tatil havasını yakalamak için hazır tasarlanmış bir parça da tercih edebilirsiniz. Ya da baştan ayağı payetli bir elbise tercih edebilirsiniz.

Kimono

Ne giyerseniz giyin kesinlikle üstüne kimono giyin. Hem de en parlak olanlarından. Yeni yılın en belirgin modası canlı renkleri kombinlemekse kimonolarınız bundan geri kalmamalı. Kimonoyu bir kemer eşliğinde elbise olarak da kullanabilirsiniz.

Trençkot elbiseler

Hem ceket hem elbise hem kimono ne ararsanız. Hepsi bir arada. En iyi giyinen olmak için envai çeşit ceket elbiseden birini tercih etmeniz yeterli.

Mini elbiseler

Maxi miniler bu sezonun modası. Mini eteğin dönüşüyle birlikte mini elbiseler de altın çağını yaşıyor desek abartmış olmayız. Canlı renkler, payetli versiyonlar ve teninize ışıltı katabilecek her türlü model yeni yıla girerken seçmeniz gerekenlerden.

Haberin Devamı

Tişört-elbise

Geçen sene kime sorsanız saçmalamayın derdi ama evet kombinezon görünümlü elbiseler ile içine giyilen tişörtler moda oldu. Yeni yıl gecesi için arkadaşlar arasındaki bir partide gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Kadifeler

Ceket, bot, elbise ya da pantolon kadife sezonun göz bebeği. Kadifenin hissi ile yılbaşına girmek ise herkesin hayali.

Özellikle mini ve maksi elbiselerde kadife yumuşaklığı yeni yılı en güzel ifade edenlerden.

Diğer stiller

Blazer ceket

Siyah mini bir etek, mini elbise ya da düz herhangi bir rengin üstüne blazer ceketinizi gönül rahatlığıyla üzerinize geçirip partiye gidebilirsiniz. Lame ve gümüş ile kırmızı renk blazerlar ise inanılmaz hip bir duruş yaratıyorlar.

Tulumlar

Artık üniforma oldular. Dekolteli ya da nefes aldırmayacak kadar kapalı olsunlar tulumlar yeni yıl gecenizin kurtarıcısı olmaya adaylar. Özellikle kadife görünümlü tulumları deri ceketle kombinleyip eforsuz bir stil yakalamak istiyorsanız sizin zamanınız geldi demektir.

Sahte kürksüz asla

Düz bir elbiseniz var ama gecede, partide herkesin size bakmasını istiyorsunuz. Yanıt renkli sahte kürk. Şal ya da mont olarak kullanabilirsiniz.

Pijama takımı

Hem partiye hem de yatağa girerken giymelik bu pijama setleri iki sezondur liderliğini sürdürüyorlar. Özellikle ipek takımlar gözde oldular. Tercihiniz kadife ya da parlak kumaş da olabilir.

Haberin Devamı