Milli Sporcu

Milli Sporcu

Son dakika Milli sporcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milli sporcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milli sporcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Sporcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli sporcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.403 milli sporcu haberi bulunmuştur. Tüm milli sporcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu Adana'da Geleneksel Karakucak Güreşleri'ni 3 kez üst üste kazanan pehlivan İbrahim Bölükbaşı'na 910 gramlık 24 ayar altın kemeri vermeyen ve mahkeme sonucu haczedilen Karaisalı Belediyesi'nin başkanı Saadettin Aslan, MHP'den aday gösterilmedi. Aslan, bağımsız girdiği seçimi kaybetti.
3.04.2024 Adana
4 milyon lira ödendi Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın ailesi şikayetten vazgeçti
4 milyon lira ödendi Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın ailesi şikayetten vazgeçti Kayseri'de, Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın (21), TIR'a arkadan çarpan otomobilde ölümüyle ilgili tutuklanan sürücü Ramazan Öner (27), 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında taraflar şikayetçi olmadığı için tahliye oldu. Otomobil sürücüsü sanık Öner'in avukatı, müvekkilinin yakınları tarafından Buket Kaya'nın ailesine 4 milyon TL ödendiğini ve yapılan protokolle şikayetten vazgeçildiğini, ayrıca kazada yaralanan M.T.'nin de maddi manevi yanında olduklarını söyledi. Duruşma, sanık avukatının sunduğu görüntülerin incelenmesi için ertelendi.
28.03.2024 Gündem
Adana'da doktor tavsiye etti! Milli takıma yükseldi
Adana'da doktor tavsiye etti! Milli takıma yükseldi Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan 15 yaşındaki Serdar Murat Yıldız, 6 yaşındayken çok hareketli olduğu için doktora götürüldü. Doktorun tavsiyesi üzerine milli takıma kadar yükseldi.
29.02.2024 Adana
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Milli güreşçi Nesrin Baş, Avrupa şampiyonu oldu. Milli gururumuz Güreşçi Nesrin Baş’ın kariyeri ve özel hayatına yönelik detaylar şampiyonluk sonrası sorgulanmaya başlandı. 
17.02.2024 Diğer Sporlar
İzmir’de Cumhuriyet heyecanı! Saat kulesinde “Yüz Akıyla 100 Yıl” filmi
İzmir’de Cumhuriyet heyecanı! Saat kulesinde “Yüz Akıyla 100 Yıl” filmi Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’ncü yılı kutlamaları, Efes Kültür Yolu Festivali ile aynı döneme denk gelince ortaya coşkulu bir sinerji çıktı. İzmir’in tarihi saat kulesinde kurulan ekrana, 29 Ekim akşam 19:23’te “Yüz Akıyla 100 Yıl” dijital sergisi yansıtıldı.
30.10.2023 Gündem
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam Bugün Cumhuriyet’in 100. yaşını kutlayan Türkiye’de çok büyük bir gurur ve coşku yaşanıyor. Yurdun dört bir yanında evler, sokaklar, meydanlar bayraklarla donatıldı. Yer gök kırmızı-beyaza boyandı. Kazanımlarıyla modern dünyanın kapılarını aralayan Cumhuriyet, daha nice yüz yıllarca yaşayacak, Atatürk’ün dediği gibi ‘İlelebet payidar’ kalacak...
29.10.2023 Gündem
Dünya rekortmeni Ercümen'den 100'üncü yıla özel dalış
Dünya rekortmeni Ercümen'den 100'üncü yıla özel dalış Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle Antalya'da özel dalış gerçekleştiren Milli Sporcu ve Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, “Benim için de tarifsiz bir duygu. Çok mutluyum" dedi. Ercümen, dalış sonrası özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
28.10.2023 Gündem
Milli sporcunun öldüğü kazada otomobil sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı!
Milli sporcunun öldüğü kazada otomobil sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı! Kayseri'de otomobilin TIR'a arkadan çarptığı, Wushu Kung Fu dalında Avrupa şampiyonu olan milli sporcu Buket Kaya'nın (21) hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü Ramazan Öner'in ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli, ifadesinde, "Aracı ben kullanıyordum, alkollü olduğum doğrudur. Kazanın nasıl meydana geldiğini hatırlamıyorum" dedi.
27.10.2023 Yaşam
Avrupa Şampiyonu milli sporcu Buket Kaya kazada hayatını kaybetti
Avrupa Şampiyonu milli sporcu Buket Kaya kazada hayatını kaybetti Kayseri'de otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada hayatını kaybeden Buket Kaya'nın (21), Wushu Kung Fu dalında Avrupa Şampiyonu milli sporcu olduğu ortaya çıktı.
23.10.2023 Gündem
Şahika Ercümen ne rekoru kırdı? Şahika Ercümen kimdir, kaç yaşında, nereli?
Şahika Ercümen ne rekoru kırdı? Şahika Ercümen kimdir, kaç yaşında, nereli? Türkiye serbest dalış tarihinde kadın ve erkeklerde sabit ağırlıkla 100 metreye inen ilk sporcu olan, sabit ağırlık çift palet branşında da 91 metre dalışıyla Türkiye rekorunu kıran Şahika Ercümen, yeni başarılara odaklandı.
17.10.2023 Gündem
MEB duyurdu! Açık öğretim liselerine nakil ve geçişle ilgili yeni karar
MEB duyurdu! Açık öğretim liselerine nakil ve geçişle ilgili yeni karar Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), örgün eğitimden açık öğretim liselerine geçişleri sınırlandıran yönetmeliğin ardından, bu liselere geçişlere izin verilecek istisnai durumlarla ilgili usul ve esasları da belirledi.
14.09.2023 Eğitim
Milli Sporcu Yerleştirme Sonuçları açıklandı! YSK Milli Sporcu yerleştirme sonuçları sorgulama ekranı
Milli Sporcu Yerleştirme Sonuçları açıklandı! YSK Milli Sporcu yerleştirme sonuçları sorgulama ekranı YKS milli sporcu yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından 13 Eylül Çarşamba günü açıklandı. 4-8 Eylül 2023 tarihleri arasında tercihleri alınan spor dallarında yetenekli ve üstün başarılı adaylar için spor alanlarındaki yükseköğretim programlarına yapılan yerleştirme işlemleri https://sonuc.osym.gov.tr sayfasından öğrenilebiliyor.
13.09.2023 Eğitim
Avrupa Oyunları’nda 2'si altın 5 madalya geldi
Avrupa Oyunları’nda 2'si altın 5 madalya geldi Polonya'da düzenlenen 3’üncü Avrupa Oyunları'nda (Krakow-Malopolska 2023) milli sporcular Nafia Kuş ve Sude Yaren Uzunçavdar altın madalya kazandı.
26.06.2023 Diğer Sporlar
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel öldü mü, hastalığı ne? Söke Belediye Başkanı kimdir, kaç yaşında, nereli?
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel öldü mü, hastalığı ne? Söke Belediye Başkanı kimdir, kaç yaşında, nereli? Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel hayatını kaybetti. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmekte olan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'in sabahı karşı İzmir'deki evinde vefat ettiği öğrenildi.
7.06.2023 Gündem
Survivor Sabriye Şengül yeni imajıyla herkesi şoke etti!
Survivor Sabriye Şengül yeni imajıyla herkesi şoke etti! Survivor Sabriye Şengül değişimiyle sık sık gündeme geliyor. Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Milli sporcu Sabriye Şengül son olarak da imaj değişikliğine gitti ve saç rengini değiştirdi. Survivor Sabriye son halini paylaşarak "Nasıl olmuş?" diye sordu.
2.06.2023 Magazin
Milli eskrimci Nisanur Erbil: Tarih yazacağım
Milli eskrimci Nisanur Erbil: Tarih yazacağım Milli eskrimci Nisanur Erbil, "Avrupa şampiyonluğu, dünya ikinciliği ve sayısız madalya koleksiyonum var. Tek eksik olan olimpiyat şampiyonluğu, o da Samsun'a gelecek. Eskrimde tarih yazacağım" dedi.
31.05.2023 Diğer Sporlar
Bakan Kasapoğlu: İzmir'in 50 yıllık özlemini bugün gerçekleştiriyoruz
Bakan Kasapoğlu: İzmir'in 50 yıllık özlemini bugün gerçekleştiriyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir İnciraltı’nda Göztepe Spor Kulübünün Amatör Sporlar Yerleşkesi’nin yapılacağını müjdesini verdi. Bakan Kasapoğlu, “50 yılın özlemini bugün gerçekleştiriyoruz. İzmir'in bu önemli sorununu birlikte çözüyoruz. 600 bin metrekare bir alan burası. Yeşil alan, eğitim ve spor alanlarıyla yeni bir vizyondan bahsediyorum.” dedi.
10.05.2023 Gündem
İrem Derici uçağın tuvaletinden paylaştı! Sefo'dan güldüren yorum
İrem Derici uçağın tuvaletinden paylaştı! Sefo'dan güldüren yorum Yaklaşık olarak dört aydır eski 'Surivor' yarışmacısı ve milli sporcu Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün uçak tuvaletinin aynasından çektiği bir kareyi takipçilerinin beğenisine sundu. Rapçi Sefo, Derici'nin paylaşımına kayıtsız kalamayarak, meslektaşının gönderisine eğlenceli bir yorum yaptı.
29.04.2023 Magazin
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu Grekoromen Stil A Milli Takımı, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de sona eren 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 6 madalya kazanarak takım halinde 17 yıl sonra tekrar Avrupa şampiyonu oldu.
23.04.2023 Diğer Sporlar
Rıza Kayaalp, 12'nci kez Avrupa şampiyonu oldu Karalin'in rekorunu egale etti
Rıza Kayaalp, 12'nci kez Avrupa şampiyonu oldu Karalin'in rekorunu egale etti Hırvatistan’da yarın sona erecek olan 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda mücadele eden Rıza Kayaalp 12’nci kez Avrupa şampiyonu oldu.
22.04.2023 Diğer Sporlar
Milli cimnastikçi Adem Asil, Avrupa Şampiyonu oldu
Milli cimnastikçi Adem Asil, Avrupa Şampiyonu oldu Antalya'da gerçekleştirilen 10. Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda erkekler halka aleti finalinde milli cimnastikçi Adem Asil, şampiyon oldu.
15.04.2023 Diğer Sporlar
Atakan Işıktutan'dan şaşırtan İrem Derici itirafı: Önce o bana mesaj attı!
Atakan Işıktutan'dan şaşırtan İrem Derici itirafı: Önce o bana mesaj attı! Ünlü şarkıcı İrem Derici, eski 'Survivor' yarışmacısı Atakan Işıktutan ile aşk yaşıyor. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden milli sporcu Işıktutan, geçtiğimiz akşam bir spor markasının lansmanına katıldı. Gazetecilerin sorularını cevaplayan ünlü isim, Derici ile tanışma hikayelerini anlattı.
20.03.2023 Magazin
Survivor ile ünlenen Anıl Tetik'ten şaşırtan karar!
Survivor ile ünlenen Anıl Tetik'ten şaşırtan karar! Survivor yarışmasıyla tanıdığımız Anıl Tetik, yarışma bittikten sonra oyunculuğa adım atmıştı. Son olarak Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'te yer alan Tetik, geçtiğimiz gün bir arkadaşıyla birlikte Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını cevaplayarak, oyunculuğu bıraktığını açıkladı.
9.03.2023 Magazin
Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri sahiplerini buldu
Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri sahiplerini buldu Teknoloji ile spor, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor ödüllerinde buluştu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor teknolojilerinde yenilikçiliğin önemine dikkat çekerek “Her alanda olduğu gibi sporda da teknoloji tabanlı girişimlerimize, yerli ve milli üretimimize özel bir ehemmiyet atfetmeliyiz” dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da TÜBİTAK BİGG Spor kapsamında yakında spor teknolojileriyle ilgili yeni bir çağrıya çıkacaklarının müjdesini verdi.
25.01.2023 Diğer Sporlar
Bakan Kasapoğlu: 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandık
Bakan Kasapoğlu: 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandık Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Türkiye, 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandı. Daha önce bu bir elin parmaklarını geçmiyordu" dedi.
29.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Milli Sporcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli sporcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.