Milli Eğitim Bakanı Selçuk

Milli Eğitim Bakanı Selçuk

Son dakika Milli Eğitim Bakanı Selçuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milli Eğitim Bakanı Selçuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milli Eğitim Bakanı Selçuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli eğitim bakanı selçuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.557 milli eğitim bakanı selçuk haberi bulunmuştur. Tüm milli eğitim bakanı selçuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu: Okulun ilk günü...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu: Okulun ilk günü... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kurban Bayramı'nın bitimiyle eve dönüş trafiğinin yaşanacağını belirterek, trafik kurallarına uyma çağrısında bulundu.
24.07.2021 Gündem
Türkiye tek yürek! Siyasilerden 15 Temmuz mesajı
Türkiye tek yürek! Siyasilerden 15 Temmuz mesajı FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçti. Türkiye’de birçok etkinlikle şehitler anılırken, o gece yaşanan acıların izleri de hafızlarda tazeliğini koruyor. Siyasiler, hain darbe girişiminin 5. yıl dönümü dolayısıyla özel mesajlar paylaştı.
15.07.2021 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu! İlk kez oldu, yakında tüm Türkiye'de...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu! İlk kez oldu, yakında tüm Türkiye'de... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı. İlk kez oldu. Yakında tüm Türkiye'de uygulanacak. Pilot uygulamalar tamamlandı. Bakan Ziya Selçuk, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının telafi programına katılabileceğini belirterek, "İlk kez mobil okullarımız ile tarlalardayız." ifadesini kullandı.
12.07.2021 Eğitim
Okulların açılış tarihi ile ilgili son dakika açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu
Okulların açılış tarihi ile ilgili son dakika açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu MEB'den okulların açılmasıyla ilgili son dakika açıklaması. Milyonlarca öğrencinin beklediği tarih belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılış tarihi ile ilgili konuşarak, "Tereddütsüz eylülde okula başlamakla ilgili bir süreci yönetiyoruz. 31 Ağustos'ta öğretmenlerimiz gelecek, 6 Eylül'den itibaren öğrencilerimiz gelecek" dedi. Bakan Selçuk ayrıca, LGS tercih sonuçlarının 26 Temmuz'da açıklanacağını duyurdu.
5.07.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş duyuru! Devam edecek, yaz aylarında...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş duyuru! Devam edecek, yaz aylarında... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. Yaz aylarında da devam edecek. Bakan Selçuk, 2020-2021 eğitim öğretim döneminin son gününde Ankara'nın Akyurt ilçesinde köy okulunu ziyaret ederek, öğrencilerin karne sevincini paylaştı. Türkiye'nin pek çok yerini dolaştığını, tüm okullarda öğrencilerin gerçek anlamda sosyal duygusal telafi yaptığına şahit olduğunu anlatan Bakan Selçuk, bu yıl diğer yıllardan farklı olarak yaz aylarında da etkinliklerin süreceğini belirtti.
2.07.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk resmen duyurdu! İlk defa oluyor, ve başladı...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk resmen duyurdu! İlk defa oluyor, ve başladı... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. İlk defa oldu ve başladı. Milli Eğitim Bakanı Selçuk yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 'ASELSAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gibi okullarımız artık yüzde 1'lik dilimden öğrenci alıyor. Türkiye'nin en yüksek puanlı öğrencileri bu okullara geliyor ve bu da doğru yolda olduğumuzun göstergesi. Girişimcilik sürecinin bütün aşamaları çocuklarla uygun olarak paylaşılıyor. On binlerce çocuğumuz bu eğitimi alıyor. 40 üzerinde meslek lisemiz ihracata başladı. Bu ilk defa olan bir iş.'
30.06.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz dağıtılıyor, ortaokul ve lise öğrencileri...
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz dağıtılıyor, ortaokul ve lise öğrencileri... MEB resmen duyurdu. Ücretsiz dağıtılacak. Ortaokul ve lise öğrencilerine verilecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan açıklama geldi; iş birliği yapıldı. 'Birlikte Yürüyelim' projesi kapsamında hayırseverlerin desteğiyle görme yetersizliği olan 1000 ortaokul ve lise öğrencisine akıllı baston ulaştırılacak. Önümüzdeki 2 yıl içinde de 2 bin 200 adet temin edip, ücretsiz olarak öğrencilere dağıtılacak.
22.06.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş açıklama! 5 Temmuz'a kadar...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş açıklama! 5 Temmuz'a kadar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu. 5 Temmuz'a kadar sürecek. Detayları Bakan Selçuk açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencilerin bu yazı okuyarak, sporla ve sanatla geçirmesinin önemine işaret ederek, "Bunun için elimizde ne imkan varsa sadece Milli Eğitim Bakanlığının birikimini değil, tüm Türkiye'nin birikimini harekete geçiriyoruz." dedi.
21.06.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Yüz yüze eğitim ve telafi...
MEB resmen duyurdu! Yüz yüze eğitim ve telafi... Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veli merak ediyor. MEB son dakika olarak duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı. Yüz yüze eğitim ve yaz okulu ile ilgili yeni açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada "Eylül'de tüm kademelerde tam zamanlı yüz yüze eğitime başlamak istiyoruz. Maskesiz eğitim için riskin kalmadığını bilmeye ihtiyacımız var" dedi.
17.06.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması! Belli oldu
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması! Belli oldu Milli Eğitim Bakanı Selçuk tek tek duyurdu. Öğrencilerin beklediği tarih belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okullarda yeni dönemin yol haritasını belirledi. Bakan Selçuk, 'Amacımız' dedi ve beklenen açıklamayı yaptı. Yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih belli odu. Milli Eğitim Bakanı Selçuk, yüz yüze eğitime eylül ayında başlamayı planladıklarını açıkladı.
13.06.2021 Eğitim
Telafi eğitimi nasıl olacak, ne zaman 2021? Telafi eğitim öğretmenlere zorunlu mu?
Telafi eğitimi nasıl olacak, ne zaman 2021? Telafi eğitim öğretmenlere zorunlu mu? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un "telafi eğitimi" açıklaması sonrası öğrenciler ve veliler telafi eğitimi ne zaman başlayacak, nasıl olacak, sorularına yanıt aramaya başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle bir yandan da uzaktan eğitim devam ederken, isteyen öğrencilere telafi programı için okulların 2 Temmuz'a kadar açık olacak. Peki, telafi eğitim nedir, nasıl olacak? Telafi eğitim zorunlu mu?
3.06.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu! Bu ay hepsi tamamlanacak
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu! Bu ay hepsi tamamlanacak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugüne kadar 813 bin öğretmenin aşılandığını, bu ay da geriye kalan eğitim çalışanlarının aşısının tamamlanacağını açıkladı. Bakan Selçuk okulların eylül başında açılmasını istediklerini belirterek, "Her zaman açmaktan yana riski gördüğümüzde de kapatırız. Toplum, bireyler, kurumlar ne derse desin, bilimsel veriler olduğunda okulu kapatırız. Öğretmenimizin, çocuklarımızın sağlığını riske sokacaksak bunun adı eğitim olmaz, risk olur" dedi.
3.06.2021 Eğitim
Bakan Selçuk canlı yayında açıkladı! İşte okulların açılacağı tarih
Bakan Selçuk canlı yayında açıkladı! İşte okulların açılacağı tarih Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı. Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu. Detaylar belli oldu. İlkokul, ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? sorusunun cevabı yanıt buldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Selçuk, corona virüsüyle mücadele tüm hızıyla sürerken, eğitimde normalleşmeye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Şu ana kadar 813 bin öğretmenin aşılandığını aktaran Bakan Selçuk, kalan öğretim görevlilerinin hepsinin 7 Haziran'dan itibaren aşı olabileceğini belirtti. Ayrıca Bakan Selçuk, yüz yüze eğitimin neden şehirlerde iki gün, köylerde 5 gün olduğunu detaylıca anlattı. Bakan Selçuk, 1 Eylül'de yeni eğitim öğretim yılının açılabileceğini söyledi.
2.06.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Selçuk, corona virüsüyle mücadele tüm hızıyla sürerken, eğitimde normalleşmeye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Şu ana kadar 813 bin öğretmenin aşılandığını aktaran Bakan Selçuk, kalan öğretim görevlilerinin hepsinin 7 Haziran'dan itibaren aşı olabileceğini belirtti. Ayrıca Bakan Selçuk, yüz yüze eğitimin neden şehirlerde iki gün, köylerde 5 gün olduğunu detaylıca anlattı. Bakan Selçuk, 1 Eylül'de yeni eğitim öğretim yılının açılabileceğini söyledi.
2.06.2021 Eğitim
Telafi eğitimi ne zaman başlayacak? Telafi eğitimi zorunlu mu? Telafi eğitimi hangi sınıflar için yapılacak?
Telafi eğitimi ne zaman başlayacak? Telafi eğitimi zorunlu mu? Telafi eğitimi hangi sınıflar için yapılacak? Milyonlarca öğrenci bekliyordu ve tarih belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) açıkladı! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs salgını nedeniyle eğitimde yaşanan sıkıntıları gidermek için telafi eğitimi sürecinin başlayacağını duyurmuştu. Telafi eğitimi için tarih netleşti. Peki, Telafi eğitimi nedir? Telafi eğitimi ne zaman başlayacak? Telafi eğitimi hangi sınıflar için yapılacak? Telafi eğitimi nasıl olacak? İşte MEB tarafından yapılan açıklama ve telafi eğitiminin detayları...
30.05.2021 Eğitim
Okullar açılacak mı 1 Haziran 2021? Okullar ne zaman açılacak, 1 Haziran’da yüz yüze eğitim başlayacak mı?
Okullar açılacak mı 1 Haziran 2021? Okullar ne zaman açılacak, 1 Haziran’da yüz yüze eğitim başlayacak mı? Okullar açılacak mı? İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 1 Haziran itibariyle okulların açılıp açılmadığını sorguluyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında uzaktan eğitime geçilince, yüz yüze eğitimin normalleşmeyle başlayıp başlamayacağı merak konusu oldu. Okula dönüş tarihi ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklama yaptı. Peki, Okullar ne zaman açılacak, 1 Haziran’da okullar yüz yüze eğitime başlayacak mı?
28.05.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk resmen duyurdu! Haziranda başlıyor
Milli Eğitim Bakanı Selçuk resmen duyurdu! Haziranda başlıyor Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan flaş açıklama geldi! Haziran ayı itibariyle başlıyor. Eğitimde telafi uygulamasıyla ilgili duyuru yapıldı. Bakan Ziya Selçuk sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Büyük ve kapsamlı bir telafi süreciyle; akademik, sosyal duygusal ve fiziksel alanda olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Haziran ayı itibarıyla başlayacağımız çalışmalar 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacak" ifadelerini kullandı.
26.05.2021 Eğitim
1 Haziran'da okullar açılacak mı? Okullar ne zaman açılacak, ne zaman kapanacak?
1 Haziran'da okullar açılacak mı? Okullar ne zaman açılacak, ne zaman kapanacak? Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi devam ediyor. Ülke geleninde tam açılmaya giden yolda ilk olarak kademeli normalleşme süreci devreye alındı. 1 Haziran'a kadar sürecek bu dönemde ilk hafta geride kalırken pek çok kişinin de gündeminde kademeli normalleşme sürecinin sonrasında atılacak adımlar yer alıyor. Özellikle 1 Haizran'da okulların açılıp açılmayacağı ile okulların yaz tatili süreci merak konusu oldu. Peki, 1 Haziran'da okullar açılacak mı? Okullar ne zaman açılacak, ne zaman kapanacak? Okullar ne zaman yaz tatiline girecek? Okullar ne zaman tatil olacak? İşte okullardaki eğitim süreci ile ilgili merak edilenler...
23.05.2021 Eğitim
40 yaş üstü tüm öğretmenlere aşı müjdesi!
40 yaş üstü tüm öğretmenlere aşı müjdesi! Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Meslektaşlarımız için öncelikli Kovid-19 aşı uygulaması sürüyor, bugün 40 yaş üzeri tüm öğretmenlerimiz ve okul çalışanlarımızın aşı randevuları açıldı" dedi.
18.05.2021 Eğitim
MEB resmen tarihleri duyurdu! 9,10,11,12. sınıflar için bir ilk...
MEB resmen tarihleri duyurdu! 9,10,11,12. sınıflar için bir ilk... Milyonlarca kişi merakla bekliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Bakan Selçuk yeni dönemi anlattı. Türkiye'de bir ilk olacak. MEB öğretmenlerin idari izinli olduğu 10-11 ve 12 Mayıs'ta uzaktan eğitime ara verecek. Sınav iptallerinin sonra konuşulacağını belirten Milli Eğitim Bakanı Selçuk öğrencilerin sorularını yanıtlarken "Yeni ortaöğretim tasarımında HEY saatleri uygulanacak. Hayalinize, spor-sanat etkinliklerinize ve hayatın kendisine daha fazla vakit ayırabilin diye" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da okulların açılıp açılmayacağına ilişkin soruya "Kabine toplantısında değerlendireceğiz" diye yanıt verdi.
8.05.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş şifre açıklaması!
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş şifre açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocukların sosyal medya kullanımı hakkında velilere uyarıda bulunarak, "Ne olur çocuklarımızı dijital ortamlarda yalnız ve savunmasız bırakmayalım. Çocuklarınızın sosyal medya hesaplarının, cep telefonu ve tabletlerinin şifrelerini bilin" dedi.
7.05.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika uzaktan eğitim açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika uzaktan eğitim açıklaması Koronavirüs salgınında 17 günlük tam kapanma süreci başlıyor. Vakalarda görülen artış nedeni ile yüz yüze eğitime ara verilip uzaktan eğitim sürecine geçilmişti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan uzaktan eğitim ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren açıklamada uzaktan eğitimin kesintisiz devam edeceği vurgulandı.
29.04.2021 Eğitim
MEB resmen açıkladı! Tarih belli oldu 3-7 Temmuz...
MEB resmen açıkladı! Tarih belli oldu 3-7 Temmuz... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca kişinin beklediği kararları açıkladı. Tam kapanma kararı sonrası okullarda 3 Mayıs sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 tarihi sonrasına ertelenmişti. Bakanlık bir açıklama daha yaparak Açık Öğretim Okulları 3. Dönem sınavları 3-7 Temmuz 2021 tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacağını duyurdu.
27.04.2021 Eğitim
23 Nisan coşkusu 101 yaşında!
23 Nisan coşkusu 101 yaşında! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 101. açılış yıl dönümü kutlanıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, beraberindeki heyet ve çocuklar ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Bakan Selçuk, Anıtkabir özel defterini imzaladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un ardından TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Şentop ve devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti.
23.04.2021 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika açıklaması! Yarın...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika açıklaması! Yarın... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. Dün İçişleri Bakanlığı'nca yayımlanan genelgeyle korona tedbirleri nedeniyle 3 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlamasında yarın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının nasıl yapılacağını anlatan Selçuk, "Bu sene 23 Nisan kutlu olsun ifadesi yerine, 23 Nisan 'mutlu olsun' ifadesi şeklinde değerlendirmemiz söz konusu." dedi. Öte yandan Bakan Selçuk, 'Gün içerisinde ilan edeceğiz' diyerek bir haber daha verdi.
22.04.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Milli Eğitim Bakanı Selçuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli eğitim bakanı selçuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.