Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz

Son dakika milli eğitim bakanı ismet yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milli eğitim bakanı ismet yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milli eğitim bakanı ismet yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli eğitim bakanı ismet yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 472 milli eğitim bakanı ismet yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm milli eğitim bakanı ismet yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kasapoğlu'nun amcası son yolculuğuna uğurlandı
Bakan Kasapoğlu'nun amcası son yolculuğuna uğurlandı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun vefat eden amcası İbrahim Kasapoğlu, İstanbul'da toprağa verildi.
19.03.2022 Gündem
LGS şampiyonları  kolej tercih etti
LGS şampiyonları kolej tercih etti LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan 18 şampiyonun 14’ü özel okulları tercih etti. Şampiyonların 9’u ise Robert Kolej’e ön kayıt yaptırdı
2.07.2018 Gündem
Prof. Dr. Fuat Sezgin uğurlandı! Erdoğan böyle veda etti
Prof. Dr. Fuat Sezgin uğurlandı! Erdoğan böyle veda etti İslam Bilim Tarihi Araştırmacısı Prof. Dr. Fuat Sezgin düzenlenen cenaze töreninin ardından son Gülhane Parkı'nda yer alan İstanbul İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi yanındaki alanda toprağa verildi. Cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2019 yılını Prof. Dr. Fuat Sezgin yılı ilan edeceğiz, gerekli talimatı verdik" dedi.
1.07.2018 Gündem
Bakan Yılmaz'dan atanacak öğretmenlerle ilgili flaş açıklama!
Bakan Yılmaz'dan atanacak öğretmenlerle ilgili flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz bir televizyon kanalında soruları yanıtladı. Bakan Yılmaz 2 Temmuz'da kontenjanların ilan edileceğini, tercihlerin 13 Temmuz'a kadar yapılacağını belirti. Yılmaz, "Özel okullara kesin kayıt yaptıranlar bizim listemizden düşecek. Geçici kayıt yaptıranlar listemizde olacak. Herhangi bir okulu kazandıysa, özel okula gitmek istemezse kazandığı okula gidebilecek. Burada bir karışıklık var mı?" dedi
28.06.2018 Gündem
Geçen yıla göre hareket etmeyin!
Geçen yıla göre hareket etmeyin! Yüzde 10’un mutlu olacağı, yüzde 90’ı ilgilendirmeyen, ama ortaokuldan mezun olan öğrencilerin neredeyse yüzde 100’ünün girdiği sınavın sonuçları dün açıklandı.
26.06.2018 Gündem
Son dakika: Devamsızlıktan kalan 9 bin 77 öğrenci mezun edildi
Son dakika: Devamsızlıktan kalan 9 bin 77 öğrenci mezun edildi Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, ortaöğretim kurumlarında devamsızlıktan kalan 9 bin 77 öğrencinin, bu yıla mahsus mezun edildiğini bildirdi.
22.06.2018 Eğitim
Artık öğrencilere ev ödevi verilmeyecek
Artık öğrencilere ev ödevi verilmeyecek Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, bundan sonra hiçbir öğretmenin öğrencisine ev ödevi vermeyeceğini belirterek, "Öğrencilerimizin dikkatlerini daha çok derse yoğunlaştırmalarını, konuyu derste öğrenmelerini istiyoruz." dedi.
20.06.2018 Eğitim
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren flaş 'ev ödevi' açıklaması
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren flaş 'ev ödevi' açıklaması Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Bundan sonra hiçbir öğretmenimiz, öğrencisine ev ödevi vermeyecektir. Öğrencilerimizin dikkatlerini daha çok derse yoğunlaştırmalarını, konuyu derste öğrenmelerini istiyoruz. İnanıyoruz ki çocuklarımız da okulda, sınıfta öğrendiklerini eve gittiklerinde tekrarlayacaklar, öğrendiklerini daha da pekiştireceklerdir. Bundan sonra ezber olmayacak, eski dershane eğitim usulleri tekrar edilmeyecek. Tam gün eğitime geçen okullarımızda öğle yemeklerini Bakanlık olarak biz karşılayacağız" dedi.
20.06.2018 Gündem
LGS’de 15 okul tercih edilecek
LGS’de 15 okul tercih edilecek Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, liselere yerleştirme sistemine ilişkin, “Pansiyonlu okullarda, sınavla alan okullarda ve sınavsız alan okullarda 5, 5, 5 olmak üzere öğrenciler 15 okul tercihinde bulunacak” dedi.
19.06.2018 Gündem
Son dakika: Bakan Yılmaz'dan öğretmen ve öğrencilere müjde
Son dakika: Bakan Yılmaz'dan öğretmen ve öğrencilere müjde Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Öğretmenlerimize her 4 yılda bir, öğrencilere 5. ve 9. sınıflarda yeni bilgisayar vereceğiz." dedi.
19.06.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım'dan AK Parti'li Yıldız'a taziye ziyareti
Başbakan Yıldırım'dan AK Parti'li Yıldız'a taziye ziyareti Başbakan Binali Yıldırım, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dün AK Parti'lilere yönelik silahlı saldırıda ağabeyini kaybeden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'a taziye ziyaretinde bulundu.
15.06.2018 Gündem
Bakan Yılmaz'dan LGS açıklaması
Bakan Yılmaz'dan LGS açıklaması Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Liseye geçiş sınavı, 8. sınıf öğrencilerinin okulda öğrendikleri akademik bilgileri günlük hayatta kullanabilme becerilerinin ölçüldüğü bir sınav olarak kurgulanmıştır. Bu sınavda okuyan, okudukları hakkında analiz yapan, irdeleyen başarılı olacaktır." dedi.
5.06.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım: Arkamızda 81 milyonun desteği, duası var
Başbakan Yıldırım: Arkamızda 81 milyonun desteği, duası var AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, "Biz dün olduğu gibi, bugün de bir çok zorluğa göğüs gererek bu günlere geldik. Milletçe 15 yılda büyük badireler atlattık ama yılmadık, yorulmadık. Biliyoruz ki arkamızda 81 milyonun desteği, duası var." dedi.
26.05.2018 Siyaset
Bakan Yılmaz gözyaşlarını tutamadı
Bakan Yılmaz gözyaşlarını tutamadı Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz iftar programında anlattığı Kudüs'te nöbet tutan son Osmanlı askeri Iğdırlı Onbaşı Hasan'ın hikayesinde duygusal anlar yaşadı.
26.05.2018 Siyaset
Yerli ve milli enerji için 10 meslek lisesi
Yerli ve milli enerji için 10 meslek lisesi Milli Enerji Eğitim Hamlesi kapsamında 10 teknik ve meslek lisesi inşa edilecek. Enerji Bakanı Berat Albayrak, “Milli enerji ve maden politikası hedeflerinin gerçekleşmesi için kalifiye, yetişmiş ve nitelikli insan kaynağının oluşturulması da gerekiyor” dedi
16.05.2018 Ekonomi
Bakan müjdeyi verdi! Haziran'da yapılacak...
Bakan müjdeyi verdi! Haziran'da yapılacak... Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Bu yıl 25 bin öğretmenimizi eğitim ailesiyle buluşturacağız. 5 bin adayın mülakatları Haziran'da yapılacak" dedi.
16.05.2018 Gündem
Bak: "Türkiye'nin genç yeteneklerini keşfetmeye geliyoruz"
Bak: "Türkiye'nin genç yeteneklerini keşfetmeye geliyoruz" Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında gerçekleştirilen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi'nin tanıtımı İstanbul'da yapıldı.
14.05.2018 Futbol
Yağmur altında 10 km yürüdü
Yağmur altında 10 km yürüdü Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’ın Refahiye İlçesi Dumanlı Yaylası’nda düzenlenen Gençlik ve Doğa Festivali’nin açılışını yaptıktan sonra yaylada yağmur altında 10 km yürüyüş yaptı. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak,Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve kızı Büşra Bahar Köylübay ile birlikte yürüyüşe katılan Yıldırım’a yol boyunca Türk bayrağı taşıyan kalabalık bir genç grubu da eşlik etti.
13.05.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar Erzincan'da toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Yakında Erzincan'a yakışır bir stadyumun da temelini atacağız. Hayırlı uğurlu olsun. dedi.
12.05.2018 Siyaset
Öğretmen perfomans sistemi bu yıl uygulanmayacak
Öğretmen perfomans sistemi bu yıl uygulanmayacak Öğretmen performans sistemi, üniversitelerden gelen görüşlerin gelmeye devam etmesi ve analiz çalışmalarının sürmesi nedeniyle bu yıl uygulanmayacak.
8.05.2018 Gündem
Milyonlarca öğrenci için geri sayım başladı
Milyonlarca öğrenci için geri sayım başladı Yaklaşık 1 milyon öğrenci 2 Haziran’da liseye, 2.3 milyondan fazla genç de 30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde üniversiteye geçiş için sınavlara girecek. Lise sınavına 1 ay, üniversite sınavlarına ise yaklaşık 2 ay kaldı.
2.05.2018 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: Öğretmen atamaları seçimden sonra
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: Öğretmen atamaları seçimden sonra Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, ataması yapılacak 25 bin öğretmen için mülakatların başladığını belirterek, "İnşallah seçimden sonra atamaların hepsini ilan edeceğiz" dedi.
29.04.2018 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: 25 bin öğretmen alımı için mülakatları başlattık
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: 25 bin öğretmen alımı için mülakatları başlattık Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, '80 yılda atanan öğretmenden daha fazlasını bizim dönemimizde atadık. Şu anda da 25 bin öğretmen alımı için mülakatları başlattık.' dedi.
28.04.2018 Gündem
23 Nisan oturumunda CHP'li Özel'in sözleri, Başbakan Yıldırım'ı kızdırdı
23 Nisan oturumunda CHP'li Özel'in sözleri, Başbakan Yıldırım'ı kızdırdı Meclis'in 23 Nisan özel oturumunda gerginlik yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in 15 Temmuz'da Başbakan Binali Yıldırım ile ilgili sözlerine çok kızan Yıldırım, "O gece tanklar senin genel başkanına yol verirken bu ülkenin başbakanı uçaklara “alçakları vurun” demiştir" dedi.
23.04.2018 Gündem
Liselere giriş sınavına 996 bin öğrenci başvurdu
Liselere giriş sınavına 996 bin öğrenci başvurdu Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 2 Haziran'daki liselere giriş sınavı için 996 bin öğrencinin başvurduğunu açıkladı.
20.04.2018 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli eğitim bakanı ismet yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.