Millî Savunma Bakanı

Millî Savunma Bakanı

Son dakika Millî Savunma Bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Millî Savunma Bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Millî Savunma Bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Millî Savunma Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan millî savunma bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 millî savunma bakanı haberi bulunmuştur. Tüm millî savunma bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Güler, ABD'li mevkidaşı Austin ile görüştü
Bakan Güler, ABD'li mevkidaşı Austin ile görüştü Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile görüştü.
16.06.2023 Dünya
Bakan Akar, Ukrayna Savunma ve Altyapı bakanlarıyla görüştü
Bakan Akar, Ukrayna Savunma ve Altyapı bakanlarıyla görüştü Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ve Ukrayna Altyapı Bakanı Oleksandr Kubrakov ile görüştü. Görüşmede Ukrayna’ya sağlanan insani yardım ve tahıl sevkiyatı konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
14.09.2022 Ekonomi
Bakan Akar, Sırbistanlı mevkidaşıyla görüştü
Bakan Akar, Sırbistanlı mevkidaşıyla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balkan ülkelerine yaptığı ziyarete eşlik eden Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Belgrad'da Sırbistan Savunma Bakanı Nebojsa Stefanovic ile bir araya geldi.
7.09.2022 Siyaset
İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliği ile ilgili flaş açıklama! Bakan Akar duyurdu
İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliği ile ilgili flaş açıklama! Bakan Akar duyurdu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliği talebine ilişkin, ''Siz bizim bu somut mücadelemize katılmayacaksınız, katılmadığınız gibi teröristlere destek vereceksiniz, bunlar için güvenli ülke olacaksınız, size sığınacaklar. Ondan sonra ‘Ben NATO’ya gireceğim.’ Niçin? ‘Bana saldırı olursa Türkiye bana yardım etsin.’ diye. NATO’ya girmenin anlamı bu. Bu konudaki bencilliğin, mantık katliamının açıkça görülmesi lazım.'' dedi.
27.06.2022 Siyaset
Bakan Akar'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması: Terör yuvasına dönüşmeleri NATO için tehdit
Bakan Akar'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması: Terör yuvasına dönüşmeleri NATO için tehdit Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleriyle ilgili net mesajlar verdi. Bakan Akar, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya başvurusuyla ilgili, "İttifak üyesi bir ülkeye saldıran, güvenlik güçlerini şehit eden, masum insanlarını katleden teröristleri görmezden gelen bir anlayış dostluk ve ittifak ruhu ile bağdaşmaz. İsveç ve Finlandiya’nın terör örgütlerine siyasi ve finansal destek sağlaması, silah yardımı yapması, oraların terör yuvasına dönüşmesi NATO için de bir tehdit" ifadelerini kullandı. Yunanistan ile yükselen tansiyonu da değerlendiren Bakan Akar, sorunların suhuletle çözülmesi gerektiğini vurguladı.
17.06.2022 Siyaset
Bakan Akar'dan orman yangınları ile ilgili açıklama
Bakan Akar'dan orman yangınları ile ilgili açıklama Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar orman yangınlarına ilişkin, "İHA'larımız, helikopterlerimiz, çıkarma gemilerimiz, itfaiye araçlarımız, arazözlerimiz, su tanklarımız, araç/iş makinalarımız, çekicilerimiz, personelimiz görev alıyor. İhtiyaçlar doğrultusunda tüm imkan ve kabiliyetlerimiz seferber edilmiş bulunuyor, her türlü destek sağlanıyor. TSK terörle mücadelede, yangınla mücadelede her zaman, her yerde milletinin emrinde" dedi.
3.08.2021 Siyaset
Bakan Akar, Rus mevkidaşı Şoygu ile telefonda görüştü
Bakan Akar, Rus mevkidaşı Şoygu ile telefonda görüştü Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Karabağ’da ateşkes sonrası sürece ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. DHA-Flaş Haber - Türkiye-Ankara -
11.11.2020 Gündem
Bakan Akar, Libya Savunma Bakanı ile bir araya geldi
Bakan Akar, Libya Savunma Bakanı ile bir araya geldi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Libya Savunma Bakanı Selahaddin Namroush ile bir araya geldi.
1.09.2020 Gündem
Bakan Akar, ABD Ankara Büyükelçisini kabul etti
Bakan Akar, ABD Ankara Büyükelçisini kabul etti Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Ankara Büyükelçisi David M. Satterfield’i kabul etti. Görüşmede ikili ve bölgesel konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
6.08.2020 Gündem
Bakan Akar Katar'da Al Thani ile görüştü
Bakan Akar Katar'da Al Thani ile görüştü Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Katar'a önemli bir ziyarette bulundu. Bakan Akar, Katar Emiri Al Thani tarafından kabul edildi.
19.07.2020 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar, NATO toplantısında konuştu
Milli Savunma Bakanı Akar, NATO toplantısında konuştu MSB'den yapılan açıklamaya göre; Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, 30 NATO ülkesinin Savunma Bakanları’nın katıldığı televideo konferans toplantısında konuştu.
17.06.2020 Gündem
MSB duyurdu! Tedavi gören asker şehit oldu
MSB duyurdu! Tedavi gören asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Rasulayn bölgesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan askerin tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu duyurdu. Tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Bekir Can Hereklioğlu'nun (24) acı haberi, ailesinin yaşadığı Yumurtalık ilçesinin Narlıören Mahallesi'ne ulaştı.
16.11.2019 Gündem
İlker Başbuğ: Her iki ülke uçak krizinden ders aldı
İlker Başbuğ: Her iki ülke uçak krizinden ders aldı 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu
29.09.2021 Gündem
Milli Savunma Bakanı Yılmaz'dan flaş açıklama
Milli Savunma Bakanı Yılmaz'dan flaş açıklama 'Tezkereden sonra hemen adım beklemeyin'
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Millî Savunma Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki millî savunma bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.