Michelle Obama

Michelle Obama

Son dakika Michelle Obama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Michelle Obama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Michelle Obama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Michelle Obama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan michelle obama gelişmeleri de dahil olmak üzere 381 michelle obama haberi bulunmuştur. Tüm michelle obama haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Zelenski'nin en güçlü silahı' Olena Zelenska! Ukrayna First Lady'si bu kez bir mektup yazdı...
'Zelenski'nin en güçlü silahı' Olena Zelenska! Ukrayna First Lady'si bu kez bir mektup yazdı... Rusya Ukrayna Savaşı'nın 14'üncü gününe girdiği dakikalarda, dünyanın dört bir yanından milyonlarca kişinin sosyal medya akışlarına bir paylaşım düştü. Ukrayna lideri Zelenski'nin eşi Olena Zelenska'nın "Küresel Medyaya Açık Mektup" başlığıyla paylaştığı çok güçlü ifadeler içeren metin, Zelenska için neden "Ukrayna'nın en güçlü silahı" yorumları yapıldığını da bir kez daha ortaya koymuş oldu...
9.03.2022 Dünya
Amerika, Kamala Harris'in ekibindeki peş peşe istifaları konuşuyor! İşte perde arkası...
Amerika, Kamala Harris'in ekibindeki peş peşe istifaları konuşuyor! İşte perde arkası... ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in ekibindeki peş peşe istifalar Beyaz Saray kulislerinde en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. İşte ABD Başkanı Biden'ın yerine Başkan olması beklenen isimlerden biri olan Haris'in ekibindeki istifaların perde arkası...
6.12.2021 Dünya
Obama'nın köpeği Bo öldü
Obama'nın köpeği Bo öldü ABD’nin eski Başkanı Obama 12 yıllık dostu olan köpeği Bo'nun hayatını kaybettiğini duyurarak, " Ailemiz gerçek ve sadık dostunu kaybetti" dedi.
9.05.2021 Dünya
Annenin şok eden oyunu! Çıplak görüntülerini yaydı...
Annenin şok eden oyunu! Çıplak görüntülerini yaydı... ABD'de bir kadın, kızının amigo takımına girebilmesi için son günlerin tartışmalı deepfake teknolojisini kullandı. Raffaela Spone isimli anne, amigo takımının seçmeleri için kızının rakiplerinin sahte görüntülerini yaydığını itiraf edince tutuklandı.
18.03.2021 Dünya
Obama çiftinden 6 film projesi
Obama çiftinden 6 film projesi Eski ABD Başkanı Barack ve eşi Michelle Obama tarafından kurulan Supreme Ground Productions'un 6 yeni projede Netflix ile birlikte çalışacağı duyuruldu.
6.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Okuduğu şiir hayatını değiştirdi! 2036'da başkanlığa aday
Okuduğu şiir hayatını değiştirdi! 2036'da başkanlığa aday ABD Başkanı Joe Biden'ın yemin töreninde okuduğu şiirle büyük övgü alan şair Amanda Gorman, bir gecede sosyal medyada yüz binlerce takipçi kazandı. "The Hill We Climb" (Tırmandığımız Tepe) adlı şiirini okuduktan sonra 22 yaşındaki Gorman'ın Instagram'daki takipçi sayısı 20 binden 2,2 milyona, Twitter'daki takipçi sayısı da 90 binden 1,1 milyona çıktı.
21.01.2021 Dünya
Obama'nın 'A Promised Land' kitabı bir ayda 3 milyondan fazla sattı
Obama'nın 'A Promised Land' kitabı bir ayda 3 milyondan fazla sattı Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın anılarını kaleme aldığı "A Promised Land" kitabı, piyasaya çıkmasının üzerinden sadece bir ay geçmesine rağmen 3 milyonun üzerinde sattı.
17.12.2020 Dünya
Kaya Çilingiroğlu: Hiç kıskanç değilim
Kaya Çilingiroğlu: Hiç kıskanç değilim Kaya Çilingiroğlu, Posta'dan Dilara Doğan'ın konuğu oldu.
25.05.2019 Magazin
Michelle Obama, ABD'de en hayran olunan kadın
Michelle Obama, ABD'de en hayran olunan kadın Gallup'un araştırmasında, eski ABD Başkanı Barack Obama da en hayranlık duyulan erkek çıktı.
28.12.2018 Dünya
Obama çiftinin serveti 135 milyon doları aştı
Obama çiftinin serveti 135 milyon doları aştı Milyar dolarlık marka olma yolunda ilerleyen Barack ve Michelle Obama çiftinin konuşmalardan kazandıkları hariç servetlerinin 135 milyon doları aştığı belirtiliyor.
20.11.2018 Ekonomi
"Trump’ı asla affetmeyeceğim"
"Trump’ı asla affetmeyeceğim" ABD’nin eski First Lady’si Michelle Obama bugün satışa sunulan anı kitabında ABD Başkanı Trump’a ağır eleştiriler yöneltirken özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri de anlatıyor.
14.11.2018 Dünya
Cenazede Bush’un Obama’nın eşine yaptığı jest çok konuşuldu!
Cenazede Bush’un Obama’nın eşine yaptığı jest çok konuşuldu! Geçen hafta beyin kanseriyle mücadelesini kaybeden Cumhuriyetçi Arizona Senatörü ve eski başkan adaylarından John McCain'e, dün Washington Ulusal Katedrali’nde cenaze töreni düzenlendi. McCain'in kızı ABD Başkanı Trump'ı sert bir dille eleştirirken, ABD'nin eski başkanlarından George W. Bush ile eski ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle'e çaktırmadan şeker vermesi sosyal medyada çok konuşuldu.
2.09.2018 Dünya
First Lady şıklık yarışını Melania Trump kazandı
First Lady şıklık yarışını Melania Trump kazandı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte’in Washington ziyaretinde First Lady Melania Trump tüm zarafetiyle rol çaldı. Her giydiği kıyafetle de dünyaya mesaj üstüne mesaj yağdırdı.
27.04.2018 Arşiv
Ortaya döktü! 'Hayat kadınlarıyla cinsel ilişkiye giriyordu! Birbirlerine...'
Ortaya döktü! 'Hayat kadınlarıyla cinsel ilişkiye giriyordu! Birbirlerine...' Trump'ın kovduğu FBI eski Direktörü, yeni çıkardığı kitabında Trump'ın Moskova'da bir grup cinsel ilişki işçisi ile ilişkiye girdiği videoyu anlattı.
13.04.2018 Dünya
Her gün daha çok seviyorum
Her gün daha çok seviyorum ABD’nin eski devlet başkanı Barack Obama, eşi Michelle Obama’nın doğum gününü romantik bir mesajla kutladı: “Sen sadece eşim ve çocuklarımın annesi değil, benim en iyi arkadaşımsın. Seni her geçen gün daha çok seviyorum”
18.01.2018 Magazin
Başkan Trump’ı kızdıracak anket
Başkan Trump’ı kızdıracak anket Gallup’un yaptığı son ankete göre Amerikan halkının en çok takdir ettiği erkek eski Başkan Obama, kadın ise eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ABD’de Gallup araştırma şirketinin gerçekleştirdiği son anketin sonuçları, Başkan Donald Trump’ı kızdıracağa benziyor.
28.12.2017 Dünya
Beyonce'a bayılıyor!
Beyonce'a bayılıyor! Son olarak 'Örümcek Adam-Eve dönüş' filminde 'Michelle' karakteriyle seyirci karşısına çıkan ABD'li oyuncu ve şarkıcı Zendaya (21), Glamour dergisinin kasım sayısına kapak oldu.
4.10.2017 Magazin
First lady’den özel kutlama
First lady’den özel kutlama Aralarında eski ABD Başkanı Barack Obama’nın eşi Michelle Obama ile tenis yıldızı Serena Williams’ın da bulunduğu dostları ve aile üyeleri, ünlü şarkıcı Beyonce için özel bir doğum günü kutlaması hazırladı.
5.09.2017 Dünya
Bakın Beyonce doğum gününü nasıl kutladı?
Bakın Beyonce doğum gününü nasıl kutladı? ABD’nin eski first lady’si Michelle Obama ile dünyaca ünlü tenisçi Serena Williams'ın da aralarında bulunduğu dostları ve aile üyeleri, Beyonce için özel bir doğum günü kutlaması hazırladı.
5.09.2017 Magazin
Tarkan'dan bomba hamle! Gençleşecek...
Tarkan'dan bomba hamle! Gençleşecek... Tarkan, İsviçre/Cenevre’de Ajda Pekkan’ın da müdavimi olduğu dünyaca ünlü klinikte hücrelerini yeniletip gençleşecek.
20.08.2017 Magazin
Melania Trump sonunda Beyaz Saray'a taşındı
Melania Trump sonunda Beyaz Saray'a taşındı ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, yaklaşık 5 ay sonra Beyaz Saray'a taşındı.
12.06.2017 Dünya
Obamalar Washington'da kalmaya niyetli! 8 milyon dolar verdiler!
Obamalar Washington'da kalmaya niyetli! 8 milyon dolar verdiler! Eski ABD Başkanı Barack Obama Washington’un prestijli Kaloramo mahallesindeki daha önce kirada oturduğu evi 8 milyon dolara satın aldı.
1.06.2017 Dünya
Melania Trump'ın Suudi Arabistan'da başı açıktı, orada kapandı!
Melania Trump'ın Suudi Arabistan'da başı açıktı, orada kapandı! Suudi Arabistan'da saçını kapamaması dünya basını tarafından tartışılan First Lady Melania Trump, Vatikan'da Papa Francesco'nun karşısında başını örttü.
24.05.2017 Dünya
İslam dünyasına ‘ortaklık’ önerdi
İslam dünyasına ‘ortaklık’ önerdi Seçim kampanyası döneminde İslam karşıtı sözleriyle tepki çeken ABD Başkanı Trump, Müslüman dünyasına İslami aşırılıkla mücadelede ‘ortaklık’ önerdi
21.05.2017 Dünya
'Eşimin beni terk edeceğini düşündüm'
'Eşimin beni terk edeceğini düşündüm' Beyaz Saray'daki görevinin son bulmasının ardından eşinin kendisini terk edebileceğini düşündüğünü söyleyen ABD'nin eski başkanı Obama, eski First Lady'e minettar olduğunu belirtti
8.05.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Michelle Obama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki michelle obama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.