Mhp'li Başkan

Mhp'li Başkan

Son dakika MHP'li başkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MHP'li başkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MHP'li başkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mhp'li Başkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mhp'li başkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 mhp'li başkan haberi bulunmuştur. Tüm mhp'li başkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP'li başkanın evlat acısı! Elif Su hayatını kaybetti
MHP'li başkanın evlat acısı! Elif Su hayatını kaybetti Adana'da MHP'li Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ın kansere yakalanan kızı 11 yaşındaki Elif Su, hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti.
23.05.2022 Gündem
MHP'li belediye başkanına silahlı saldırı girişimi!
MHP'li belediye başkanına silahlı saldırı girişimi! Nevşehir'in Gülşehir ilçe Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, daha önceden husumetli olduğu bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.
29.09.2021 Gündem
MHP'li isme, Ak Partili başkana hakaretten 5 ay hapis
MHP'li isme, Ak Partili başkana hakaretten 5 ay hapis MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'e hakaret ettiği iddiasıyla 5 ay hapis cezasına çarptırıldı, mahkeme hükmün açıklanmasını geri bıraktı.
29.09.2021 Gündem
Mersin’de CHP ve MHP'nin otogar kavgası
Mersin’de CHP ve MHP'nin otogar kavgası Mersin Şehirlerarası İşletmesi sorunu CHP’li vekil Aytuğ Atıcı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı karşı karşıya getirdi.
26.05.2016 Yaşam
MHP ilçe başkanı, uyuşturucu satıcısını tekme tokat dövdü
MHP ilçe başkanı, uyuşturucu satıcısını tekme tokat dövdü Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde MHP İlçe Başkanı, bonzai adlı uyuşturucuyu sattığı belirlenen bir kişiyi tekme tokat dövdü
29.09.2021 Gündem
Rahatsızlanan MHP Akhisar İlçe Başkanı hastaneye kaldırıldı
Rahatsızlanan MHP Akhisar İlçe Başkanı hastaneye kaldırıldı MHP Akhisar İlçe Başkanı Uğurlu, seçim sonuçlarını takip ederken rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı
29.09.2021 Gündem
MHP İlçe Başkanının evine silahlı saldırı
MHP İlçe Başkanının evine silahlı saldırı MHP Kadirli İlçe Başkanı Kemal Çağlar Balcılar'ın evine pompalı tüfekle saldırı düzenlendi
29.09.2021 Gündem
MHP'li başkan hayatını kaybetti!
MHP'li başkan hayatını kaybetti! Mustafa Bıçaklı, trafik kazasında hayatını kaybetti
29.09.2021 Gündem
Türkiye aşkına, vatan uğruna! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, binler Saraçhane Meydanı'na akın ediyor...
Türkiye aşkına, vatan uğruna! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, binler Saraçhane Meydanı'na akın ediyor... 15 Temmuz 2016 günü Türkiye, demokrasisine yönelen büyük tehlikeyi canlarını ortaya koyan halkın verdiği destansı mücadele sayesinde bertaraf etti. Millet iradesini hiçe sayan cuntacıların girişimi, sokaklara dökülen halk tarafından tarihin çöplüğüne gömüldü. O gün şehit ve gazi olan kahramanların anısı ise yaşatılmaya devam ediyor.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde “Türkiye Aşkına” temasıyla Türkiye genelinde ve yurt dışında binlerce anma etkinliği düzenleniyor.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul Saraçhane Meydanı’nda gerçekleşecek etkinliklere katılacak ve millete seslenecek.
Etkinliğe MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılacak.
15.07.2022 Gündem
Ordu'da Hilmi Güler'den rekor oy farkı
Ordu'da Hilmi Güler'den rekor oy farkı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Cumhur İtifakı adayı AK Parti'li Hilmi Güler, yakın rakibi İçişleri eski Bakanı Saadet Partisi'nin adayı İdris Naim Şahine 146 bin 355 oy fark atarak seçimlere damgasını vurdu.
1.04.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Zelanda' açıklaması: Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Zelanda' açıklaması: Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yeni Zelanda'daki terör saldırısı ile ilgili, 'Bu olayda Avrupa'nın sesi çıktı mı? Hayır. Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor.' açıklamasında bulundu.
19.03.2019 Siyaset
MHPli Yalçın: Tahrik fırsatçıları, şeref ve haysiyet düşkünüdür
MHPli Yalçın: Tahrik fırsatçıları, şeref ve haysiyet düşkünüdür MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İstanbul'da sahnelenen çirkin tahriki fırsat bilerek her türlü edepsizliği sergileyenler, şeref ve haysiyet düşkünüdür. Bu tahriklerin, ekmeklerine yağ süreceğini sanıp ellerini ovuşturanlar; erken seçimler sonucunda aç kalacaklardır dedi.
7.05.2018 Siyaset
Bahçeli'yi korumaya aldılar
Bahçeli'yi korumaya aldılar Meclis Genel Kurulunda Ak Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı'nın "Şerefsizler" diye seslenmesi sert tartışmalara neden oldu.
29.09.2021 Gündem
"Kemal Kılıçdaroğlu, sağcıları solculardan çok seviyor"
"Kemal Kılıçdaroğlu, sağcıları solculardan çok seviyor" CHP Genel Başkanlığı’na aday olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Habertürk'ten Balçiçek İlter'e konuştu...
29.09.2021 Gündem
Dak edene duk edilir!
Dak edene duk edilir! Erdoğan'dan ağır eleştiriler...
17.10.2012 Siyaset
MHP'nin o afişi kaldırıldı
MHP'nin o afişi kaldırıldı MHP Sakarya İl Teşkilatı’nın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın demokratik açılımla ilgili söylediği iddia edilen sözler ile Habur Sınır Kapısı’nda teslim olan teröristler, BDP’li milletvekilinin polis memurunu tokat atması ve AK Parti Sakarya milletvekillerinin Osman Baydemir’i ziyaretine ilişkin fotoğrafların yer aldığı ’Bu görüntüleri hayal bile edemezdik’ yazılı afiş gerginliğe neden oldu...
22.05.2011 Siyaset
Muhalefete çakmanın ödülü
Muhalefete çakmanın ödülü Sabah gazetesi muhalefetin adaylarına ‘vurduğu’ günler, bazı illerde bedava dağıtılıyor
25.03.2009 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mhp'li Başkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mhp'li başkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.