Mhp Genel Merkezi

Mhp Genel Merkezi

Son dakika MHP Genel Merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MHP Genel Merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MHP Genel Merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mhp Genel Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mhp genel merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.724 mhp genel merkezi haberi bulunmuştur. Tüm mhp genel merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli oyunu kullandı! "Miletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum"
Devlet Bahçeli oyunu kullandı! "Miletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum" MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Ankara Anıttepe Ortaokulu'nda kullandı.
31.03.2024 Gündem
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde siyasi parti liderleri ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu.
27.03.2024 Gündem
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Gündem
Devlet Bahçeli, Muharrem İnce'yi kabul etti
Devlet Bahçeli, Muharrem İnce'yi kabul etti MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Merkez binasında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi kabul etti
1.06.2022 Siyaset
Muharrem İnce: Kimde toplanıyorlarsa birer çeyrek altın versinler
Muharrem İnce: Kimde toplanıyorlarsa birer çeyrek altın versinler Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 6 muhalefet partisi liderinin buluşmalarına ilişkin "'İttifak olmaz' demiyorum. Anlaştığınız konuları alt alta yazarsınız, ittifak ortaklarıyla imzalarsınız. Ortaya bir lider çıkarırsınız. 'Adayımız da bu' dersiniz. O ittifak başarılı olur ama ortada aday yok, üzerinde uzlaştıkları metin yok. Gerisi altın gününe döner. Kimin evinde toplanıyorlarsa birer çeyrek altın versinler. Şu an altın günü olarak devam ediyor" dedi.
15.04.2022 Siyaset
Seçimle ilgili yeni gelişme! AK Parti ve MHP düğmeye bastı
Seçimle ilgili yeni gelişme! AK Parti ve MHP düğmeye bastı MHP, hazırladığı raporu AK Parti’ye verdi: “Seçim barajı yüzde 5 olsun. İttifak içi baraj uygulansın. Daraltılmış bölgeye itirazımız var.” Rapor Erdoğan’a sunulduktan sonra iki parti ortak çalışma yapacak.
18.06.2021 Siyaset
Ahmet Vefik Alp kimdir? MHP'li Ahmet Vefik Alp yaşamını yitirdi!
Ahmet Vefik Alp kimdir? MHP'li Ahmet Vefik Alp yaşamını yitirdi! Ünlü mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp hayatını kaybetti. Alparslan Türkeş’in danışmanlığını yapan ünlü mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp 1994 mahalli idareler seçimlerinde MHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmuştu. Bu acı haberin ardından pek çok kişi Ahmet Vefik Alp kimdir? Ahmet Vefik Alp kaç yaşındaydı? Ahmet Vefik Alp'in hastalığı neydi? sorularını araştırıyor. İşte Ahmet Vefik Alp hayatı hakkında bilgiler...
10.01.2021 Gündem
MHP lideri Bahçeli, Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'nun görüşme talebini reddetti
MHP lideri Bahçeli, Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'nun görüşme talebini reddetti MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun 'Tam Demokrasi İçin Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' teklifini sunmak için yaptığı görüşme talebini reddetti.
19.11.2020 Siyaset
MHP'de İl başkanları toplantısı 4 Temmuz'a ertelendi
MHP'de İl başkanları toplantısı 4 Temmuz'a ertelendi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 27 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirileceği açıklanan il başkanları toplantısının, 4 Temmuz'a ertelendiğini duyurdu.
22.06.2020 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan, Bahçeli'ye ziyaret
TBMM Başkanı Şentop'tan, Bahçeli'ye ziyaret TBMM Başkanı Mustafa Şentop, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi parti genel merkezinde ziyaret etti.
19.06.2020 Siyaset
Alaatin Çakıcı'dan Devlet Bahçeli'ye ziyaret
Alaatin Çakıcı'dan Devlet Bahçeli'ye ziyaret Alaattin Çakıcı cezaevinden çıktıktan sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.
2.06.2020 Siyaset
Alparslan Türkeş'in vefatının 23. yılı: Alparslan Türkeş kimdir, ne zaman öldü?
Alparslan Türkeş'in vefatının 23. yılı: Alparslan Türkeş kimdir, ne zaman öldü? Ülkücü Hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş vefatının 23. yılında rahmetle anılıyor. Peki, Alparslan Türkeş kimdir, ne zaman öldü? İşte Alparslan Türkeş'in biyografisi...
4.04.2020 Gündem
Alparslan Türkeş’i anma programı iptal edildi
Alparslan Türkeş’i anma programı iptal edildi MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili E. Semih Yalçın, “Başbuğ Alparslan Türkeş’in ölüm yıl dönümü dolayısıyla 4 Nisan’da düzenlenmesi planlanan anma programları iptal edilmiştir” dedi.
30.03.2020 Siyaset
Ankara'da sıcak saatler! İdlib hareketliliği...
Ankara'da sıcak saatler! İdlib hareketliliği... İdlib'de Mehmetçiğe yapılan saldırı sonrası Ankara'da parti merkezlerinde hareketlilik yaşanıyor. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli parti genel merkezlerinde gelişmeleri takip ederken Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştü. CHP Sözcüsü Faik Öztrak Meclis'i saldırıyı görüşmek üzere toplantıya çağırdıklarını duyurdu.
28.02.2020 Siyaset
MHP Tavas ilçe yönetimi istifa etti
MHP Tavas ilçe yönetimi istifa etti Denizli'nin Tavas ilçesinde, MHP ilçe yönetimi istifa etti.
4.01.2020 Siyaset
MHP Nazilli İlçe Başkanı Kormaz ve yönetimi istifa etti
MHP Nazilli İlçe Başkanı Kormaz ve yönetimi istifa etti Aydın'da MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, görevlerinden istifa etti.
24.12.2019 Gündem
MHP’li Yalçın’dan oğlunun vefatı sonrası ilk açıklama
MHP’li Yalçın’dan oğlunun vefatı sonrası ilk açıklama Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın, “Acımız çok büyük lakin rıza, tevekkül ve inkıyadımız kuvvetlidir” dedi.
24.10.2019 Siyaset
Bakan Akar'dan önemli açıklamalar
Bakan Akar'dan önemli açıklamalar Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MHP ile görüşme sonrası " TSK mensuplarının faaliyeti yüksek moralle devam ediyor." ifadelerini kullandı.
14.10.2019 Gündem
MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP Genel Merkezi'nde!
MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP Genel Merkezi'nde! Ankara'da üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tedavisinin ardından parti genel merkezinde mesaisine başladı.
14.10.2019 Siyaset
Seri yargılama usulü geliyor
Seri yargılama usulü geliyor AK Parti’nin ekim ayında Meclis’ten geçirmeyi planladığı 1. Yargı Paketi’ne göre hukuk mesleklerine giriş sınavı getirilecek. Paketin yasalaşması halinde yargı işlemleri ‘seri ve basit yargılama’ usulleriyle hızlandırılacak
22.09.2019 Gündem
Hulusi Akar'dan üç partiye 'S-400' ziyareti
Hulusi Akar'dan üç partiye 'S-400' ziyareti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ziyarette bulundu. Son olarak CHP Genel Merkezi'ne giden Akar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştü. MHP lideri ile görüşmesi sonrası konuşan Akar, "Bu hafta Amerikan Savunma Bakanıyla, NATO Savunma Bakanları toplantısı çerçevesinde bir araya geleceğiz. Daha sonra Cumhurbaşkanımız G-20 çerçevesinde Amerikan Başkanı'yla bir araya gelecekler" dedi.
24.06.2019 Gündem
Bahçeli'den eski model otomobille Ankara turu
Bahçeli'den eski model otomobille Ankara turu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisinin kullandığı eski model otomobille başkent caddelerinde turladı.
6.05.2019 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli: CHP'nin İstanbul adayının mazbata diye tutturması akla ziyandır
MHP Lideri Bahçeli: CHP'nin İstanbul adayının mazbata diye tutturması akla ziyandır MHP Lideri Devlet Bahçeli, "CHP'nin İstanbul adayının mazbata diye tutturması akla ziyandır. Herkesi, özellikle CHP'yi ve büyükşehir belediye başkan adayını sağduyuya davet ediyorum" dedi.
4.04.2019 Siyaset
Devlet Bahçeli, sandık sonuçlarını parti genel merkezinde takip etti
Devlet Bahçeli, sandık sonuçlarını parti genel merkezinde takip etti MHP, ülke genelindeki sandık sonuçlarını, parti genel merkezindeki Seçim Koordinasyon Merkezi'nde takip etti.
1.04.2019 Gündem
Bahçeli'ye doğum gününde kurt kafası hediyesi
Bahçeli'ye doğum gününde kurt kafası hediyesi 71 yaşına giren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Merkezi’nde partililerin kutlamalarını kabul etti.
2.01.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mhp Genel Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mhp genel merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.