Meydan Okuma

Meydan Okuma

Son dakika meydan okuma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meydan okuma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meydan okuma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meydan Okuma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meydan okuma gelişmeleri de dahil olmak üzere 503 meydan okuma haberi bulunmuştur. Tüm meydan okuma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum Miting Etkinlik ve Gösteri Alanı'ndaki mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin önemli deprem kuşaklarından olan Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız. Bunun için bakanlık ve belediyeleri seferber edeceğiz" ifadelerini kullandı.
16.03.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu Galatasaray'dan sakatlık açıklaması geldi. Sarı-Kırmızılı kulüp Sergio Oliveira'nın sakatlık yaşadığını duyurdu.
15.12.2023 Galatasaray
Florya'da seveni yok! Kerem Aktürkoğlu, Zaha'yı çıldırtacak: Bu bir meydan okuma
Florya'da seveni yok! Kerem Aktürkoğlu, Zaha'yı çıldırtacak: Bu bir meydan okuma Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'ın 25 yaşındaki yıldızı Kerem Aktürkoğlu, son dönemde Avrupa basınının gözdesi haline geldi. Süper Lig'in ardından Şampiyonlar Ligi'nde de dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu, Avrupa basınına verdiği röportajda kendisiyle alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
15.12.2023 Galatasaray
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler Belaruslu sevgilisinden geçen yıl ayrılan Nursace’nin sahibi Nurettin Çelik mahkemeye velayet davası açtı. Nurettin Çelik, velayet hakkını kötüye kullanarak 4 yaşındaki kızını göstermediği iddiasıyla Belaruslu eski sevgilisi Valeryıa Korosteleva’ya velayet davası açtı.
21.08.2023 Gündem
Düğün eğlencesinde yine aynı görüntüler! Silahlar konuştu
Düğün eğlencesinde yine aynı görüntüler! Silahlar konuştu Bursa’nın Yenişehir ilçesinde düğün töreni için bir araya gelen kalabalık, evlerinde bulunduğu alanda pompalı tüfek ve tabanca ile arka arkaya havaya ateş açtı. O anlar ise kameraya yansıdı.
20.08.2023 Yaşam
Yıkım sırasında bina çöktü! Operatör enkaz altında kaldı
Yıkım sırasında bina çöktü! Operatör enkaz altında kaldı Gaziantep'te 4 katlı ağır hasarlı bina, kontrollü yıkım sırasında çöktü; iş makinesi operatörü enkaz altında kaldı.
20.08.2023 Gündem
Sosyal medyadaki meydan okuma akımı çocukların hayatını tehdit ediyor!
Sosyal medyadaki meydan okuma akımı çocukların hayatını tehdit ediyor! Son zamanlarda sosyal medyada hızla yayılan ‘challenge’ (meydan okuma) akımı, çocuk ve gençlerin sağlığını, hatta hayatını ciddi şekilde tehdit ediyor.
20.08.2023 Yaşam
Türkiye'den savaş meydanında oyun değiştiren atak! Dünyada bir ilk
Türkiye'den savaş meydanında oyun değiştiren atak! Dünyada bir ilk Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Genel Müdürü İlhami Keleş, Uçaktan Atılabilir Güdümlü Dip Mayın UÇA Projesi'nin dünyada bir ilk olduğunu ve oyun değiştirici bir ürün olduğunu ifade etti.
25.07.2023 Gündem
Sosyal medya bu olayla çalkalanıyor! Yeni trend 4 can aldı
Sosyal medya bu olayla çalkalanıyor! Yeni trend 4 can aldı Bir TikTok trendi ABD’de dört kişinin ölümüne neden oldu.
11.07.2023 Bilim ve Teknoloji
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı NATO Zirvesi için geri sayım sürerken ABD'nin Türkiye'ye karşı ısrarcı olduğunu yazan dünya medyası, İsveç'in ise kördüğümü çözmek için son bir çareye başvurduğunu bildiriyor.
10.07.2023 Dünya
Salma Hayek yıllara meydan okuyor! Teknede bikinili poz
Salma Hayek yıllara meydan okuyor! Teknede bikinili poz Salma Hayek onlarca yıla rağmen hala genç gösteriyor. Son olarak 'Magic Mike's Last Dance' adlı yapımda yer alan 56 yaşındaki Hollywood yıldızı sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozuyla adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, 24,5 milyon takipçisi olan hesabından hatırlatma mesajı da paylaştı.
13.06.2023 Magazin
Yeni kabine ne zaman belli olacak? İbrahim Kalın açıkladı: Erdoğan ile Biden görüşecek
Yeni kabine ne zaman belli olacak? İbrahim Kalın açıkladı: Erdoğan ile Biden görüşecek Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı televizyon programında seçim sonuçlarını değerlendiriyor. Erdoğan'ın bu akşam ABD Başkanı Biden ile görüşeceğini söyleyen Sözcü Kalın, 'Kabine ne zaman açıklanacak?' sorusuna da yanıt verdi.
29.05.2023 Gündem
TikTok meydan okuması, vücudunun yüzde 80'ini yaktı!
TikTok meydan okuması, vücudunun yüzde 80'ini yaktı! TikTok'ta viral haline gelen ve çoğunlukla gençlerin katıldığı 'meydan okumalar' giderek daha tehlikeli bir hale geliyor. Son olarak ABD'de bir çocuğun TikTok'taki meydan okuma nedeniyle vücudunun yüzde 80'i yandı.
30.04.2023 Gündem
TBMM Başkanvekili Celal Adan: Demokrasi sahtekarlığı yapanlar 14 Mayıs'ta perişan olacaklardır
TBMM Başkanvekili Celal Adan: Demokrasi sahtekarlığı yapanlar 14 Mayıs'ta perişan olacaklardır MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Celal Adan, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor? programında gündeme dair gelen soruları yanıtladı.
23.04.2023 Gündem
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor...
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı AK Parti Seçim Beyannamesi dünya basınında geniş yer buldu. Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Yunan basını son seçim anketlerinin sonuçlarını açıkladı.
12.04.2023 Dünya
Bakan Akar: Ege ve Akdeniz’in dostluk denizi olması temennimiz
Bakan Akar: Ege ve Akdeniz’in dostluk denizi olması temennimiz Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın daveti üzerine deprem bölgesi Hatay’a geldi. Bakan Akar, “Ege ve Akdeniz'in artık gerçekten dostluk denizi olması bizim samimi temennimiz. Böylece Türkiye'de ve Yunanistan'da yaşayanların rahat içinde, güven içinde ve refah içinde yaşaması temel düşüncemizdir” dedi.
4.04.2023 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye'de: Ekrem İmamoğlu'na tercih edildi
Dünyanın gözü Türkiye'de: Ekrem İmamoğlu'na tercih edildi Fransız Le Monde muhalif bloğun Kılıçdaroğlu'nu bir 'psikodrama'nın ardından aday gösterdiğini yazdı, Meral Akşener için 'ilham perisi' dedi. Amerikan Politico, 'Türk muhalefeti Erdoğan'a karşı aday olarak Kılıçdaroğlu'nun arkasında birleşti' başlığını seçti. Haaretz "Erdoğan'a muhalefet Türk lokumu değil: Zirve hızına ulaşırken dağılan muhalefet, bir İsrail klişesi oldu. Ancak İsrail görünüşe göre yalnız değil" derken, Jerusalem Post anketlerde belediye başkanlarının önde olduğunu belirtti. Al Jazeera ise, anket sonuçlarına göre muhalif ittifakın HDP'nin desteğine ihtiyaç duyduğunu gösterdiğini kaydetti.
8.03.2023 Dünya
Akşener krizi dünya basınına böyle yansıdı!
Akşener krizi dünya basınına böyle yansıdı! Dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masanın adayının Kılıçdaroğlu olduğunu ve CHP liderinin adaylığına karşı çıktığını söyledi. İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı aday olmaya çağıran Akşener'i dünya basını manşetten gördü.
4.03.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kontrollü olarak doğal gaz verilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kontrollü olarak doğal gaz verilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıklama yaptı. Fuat Oktay, "Doğal gaz ana iletim hatlarında sorunları çözmeye devam ediyoruz. 9 ana hattaki tüm arızaların bakımı tamamlandı. Tüm afet bölgesine kontrollü bir şekilde doğal gaz vermeye başlıyoruz. Refakatsiz çocuklar ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çocuklarımız bizim için kıymetlilerimiz." dedi.
8.02.2023 Gündem
Yılmaz Vural'dan Cristiano Ronaldo itirafı! 'Uzaydan gelse gidilir'
Yılmaz Vural'dan Cristiano Ronaldo itirafı! 'Uzaydan gelse gidilir' Türk futbolunun en renkli simalarından biri olan teknik direktör Yılmaz Vural, Misli TV’ye özel açıklamalarda bulundu.
13.01.2023 TFF 1.Lig
Cristiano Ronaldo, görkemli törenle Al Nassr’a imza attı
Cristiano Ronaldo, görkemli törenle Al Nassr’a imza attı Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a görkemli bir törenle imza attı. Avrupa'da bir çok transfer teklifi aldığını aktaran Ronaldo, "kazanabileceğim her şeyi kazandım. O yüzden bu kararı verdim" dedi.
3.01.2023 Futbol
Picasso eserleri nelerdir? İşte Picasso eserlerinin özellikleri
Picasso eserleri nelerdir? İşte Picasso eserlerinin özellikleri Fransa'da yaşamını sürdürmüş olan İspanyol ressam Picasso, yaptığı eserler ve kendine has üslubu ile resim tarihinde bir meydan okuma olarak nitelendirilir. Picasso klasizmden modernizme kadar olan akımlar içinde eserlerini üretmiş sürekli bir araştırma içinde olmuştur. Ama resme, gerçeküstücülük, dışavurumculuk, fütürizm, kübizm ve daha birçok “izmler”le yan yana çalışırken, kendine has tarzı ve bireyselliğini hep sürdürmüştür. Protest tavrı ile de öne çıkan Picasso, en büyük tablosu olan Guernica, aynı zamanda dünyanın en etkili savaş karşıtı eserlerinden sayılır. Peki, Picasso kimdir? Picasso eserleri nelerdir? Picasso eserlerinin özellikleri neler? Picasso hangi alanlarla ilgilenmiştir? İşte detaylar…
1.12.2022 Kültür Sanat
Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu
Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu Dün Manchester United'ın yollarını ayırdığı Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun yeni Premier Lig'de kalacağı ve tecrübeli forvetin Chelsea'yle anlaşacağı öğrenildi.
23.11.2022 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Meydan Okuma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meydan okuma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.