Metrekare

Metrekare

Son dakika metrekare haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metrekare ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metrekare haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metrekare

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metrekare gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.476 metrekare haberi bulunmuştur. Tüm metrekare haberleri aşağıda listelenmiştir.
O bölgede arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı
O bölgede arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı Gayrimenkul fiyatlarındaki artış gündemde. Türkiye genelindeki OSB’lerde kira artış oranları yüzde 150’ye yaklaşırken, OSB arazilerin metrekare satış fiyatı ise Boğaz’daki yalıların değerini aştı. Artış hızının en yüksek olduğu bölgelerin başında ise açık ara Marmara geliyor.
25.04.2024 Ekonomi
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan Bad-ı Saba Konutları’nda 42 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 2’si tutuklu 10 sanığın ‘bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Binanın müteahhidi tutuklu Şahin Avşaroğlu (50), binayı yönetmeliğe uygun yaptığını belirterek, “Biz projelerimizi yönetmelikteki ivmelere göre yaparız. Ortada AFAD’ın ortaya koyduğu değerler var. Bu değerlere baktığımızda depremin hem hızı hem de ivme değerleri çok yüksek. Değerlere baktığımız da bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde 2 kat, bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde ise 4 kat, 6 kat var. Bu da depremin yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem olduğunu ortaya koyuyor” dedi.
24.04.2024 Gündem
AVM ciroları enflasyonu solladı! Neredeyse ikiye katladı
AVM ciroları enflasyonu solladı! Neredeyse ikiye katladı Alışveriş merkezlerinde metrekare başına düşen cirodaki artış, enflasyonu solladı. Şubatta yıllık enflasyon yüzde 67.07 iken, aynı dönemde AVM’lerin ciroları yüzde 114.6 arttı. İstanbul’daki AVM’lerde metrekare başına düşen ciro Şubat 2023’te 5 bin 735 TL iken, Şubat 2024’te 11 bin 704 TL’ye yükseldi.
23.04.2024 Ekonomi
“Çukurova, Adana’nın Manhattın’ı olacak”
“Çukurova, Adana’nın Manhattın’ı olacak” Adana’nın Çukurova İlçesi’nde yapımı süren binaların tamamlanmasıyla bölge Adana’nın Manhattın’ı haline gelecek.
17.04.2024 Adana
Zeugma Mozaik Müzesi’nde günlük ziyaretçi rekoru kırıldı
Zeugma Mozaik Müzesi’nde günlük ziyaretçi rekoru kırıldı Dünyanın en büyük mozaik müzeleri arasında yer alan Zeugma Mozaik Müzesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla günlük ziyaretçi rekorunu kırdı. Gaziantep Müze Müdürü Özgür Çomak, "Bayramın 3'üncü günündeyiz. Müzemize akın akın ziyaretçi geliyor. Özellikle bayramın 2'nci gününde, dün 5 bin 660 ziyaretçiyi ağırladık. Zeugma Mozaik Müzesi'nin tüm zamanlardaki en büyük günlük ziyaretçi rekoruydu bu rakam. Bugün bu rakamları daha da artıracağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan bayram tatili dolayısıyla birçok tatil beldesinde yoğunluk yaşandı.
12.04.2024 Gündem
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu'
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu' Adana’da depremzedeler için yapımı tamamlanan afet konutlarını gören depremzedelerin mutlulukları yürekleri ısıttı. İnşaatı yapan firmanın ise önce zemin iyileştirmesi yaptığı, daha sonra depreme dayanıklı konutlar inşa ettiği öğrenildi.
3.04.2024 Adana
Kiralık ve satılık ev fiyatlarında artış yaşandı! İşte konutta İstanbul, Ankara ve İzmir'de en ucuz ilçeler
Kiralık ve satılık ev fiyatlarında artış yaşandı! İşte konutta İstanbul, Ankara ve İzmir'de en ucuz ilçeler Türkiye genelinde konut satışları ile ilgili çarpıcı veriler gelmeye devam ediyor. Yapılan son araştırmaya göre 2023 yılı genelinde İstanbul’da en çok konutun satıldığı ilçe belli oldu. Öte yandan son 1 yıldaki değişim İstanbul genelinin altında, fiyatların son 1 yılda enflasyona göre çok az arttığını söyleyebiliriz. Özellikle satılık konutlarda değişim yüzde 25 civarında oldu. Kiralıkta ise fiyatlar çok daha yüksek arttı. İstanbul ortalamasına göre kira fiyatları Esenyurt’ta düşük, bugün için metrekare olarak 100 TL seviyelerinde alternatifler bulmak mümkün. Son 1 yılda kiralar yüzde 65 seviyelerinde artarken, satışlar ise son 1 yılda yüzde 25 arttı. Peki İzmir ve Ankara’da durum ne? 3 büyükşehirde fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Arsin, Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerini ziyareti sonrası, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’la bir araya gelerek, ulaştırma ve altyapı projelerini masaya yatırdı.
29.03.2024 Gündem
AK Parti İBB adayı Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti
AK Parti İBB adayı Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum BAYKAR'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası BAYKAR çalışanlarıyla bir söyleşi gerçekleştiren Kurum, BAYKAR'ın 'Milli Savunma Hamlesi'ni gerçekleştiren mühendislerine, “Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz.” dedi.
29.03.2024 Gündem
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Evini gören depremzedenin mutluluğu yürekleri ısıttı! "8 bin konut yapımı devam ediyor"
Evini gören depremzedenin mutluluğu yürekleri ısıttı! "8 bin konut yapımı devam ediyor" Adana’da depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarının büyük bir bölümü tamamlanırken kurası çekilen konutları da depremzedeler görmeye başladı. Evini gören depremzede kadının mutluluğu görenlerin içini ısıttı.
27.03.2024 Adana
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER)'in Ziraat GYO'nun katkılarıyla hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 4. Çeyrek Raporu’na göre, 2023 yılı dördüncü çeyrek konut satışları bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yaklaşık yüzde 23,9 oranında gerileme kaydederek son sekiz yılın en düşük seviyesine indi.
22.03.2024 Ekonomi
Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak?
Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak? Uzun süredir kanserle mücadele eden Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan 61 yaşında hayatını kaybetti. Öztan’ın cenazesi Şakirin Cami’den kalkacak. Peki, Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak, Şakirin Cami’ye nasıl gidilir?
22.03.2024 Gündem
Yan dal uzmanlığı mecburi hizmetle ilgili düzenleme
Yan dal uzmanlığı mecburi hizmetle ilgili düzenleme Bakan Koca, yan dal mecburi hizmetle ilgili düzenleme yaptıklarını da ifade ederek, "Özellikle ana dal uzmanlığının ardından yan dal uzmanlığını kazandıktan hemen sonra başlayabilmeyi ve devamında olan mecburi hizmetle ilgili sorumluluk taşımamayı, bu mecburi hizmetin kaldırıldığı bir düzenleme önümüzdeki 1-2 ay içerisinde Meclis açıldığında gündeme gelmiş olur." diye konuştu.
16.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Gündüz Bakımevi açıldı.
14.03.2024 Adana
Yeşilbağlar Mahallesi çok yakında kapalı semt pazarına kavuşacak
Yeşilbağlar Mahallesi çok yakında kapalı semt pazarına kavuşacak Yüreğir Belediyesi, Yeşilbağlar Mahallesi’nde vatandaşların modern ve sağlıklı koşullarda alışveriş yapabilmeleri için kapalı semt pazarı projesini hayata geçirecek.
13.03.2024 Adana
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek İstanbul'un raylı sistem ağı genişlemeye devam ediyor. Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek olan Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek. CNN TÜRK'te konuşan Bakan Uraloğlu, "Çam ve Sakura Hastanesi ile İncirli arası 31 dakikaya düşecek." dedi.
10.03.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nın açılışa hazır hale getirildiğini belirterek, “Sadece bu hattın hizmete açılması ile ülkemizin ekonomik kazancı 6,1 milyar dolar olacak. Projemizi hizmete açarak Bakanlığımızın İstanbul’a kazandırdığı raylı sistem hatlarının uzunluğunu 147,7 km’ye çıkarmış olacağız. Bakanlığımızın yapımı devam eden projeleri bittiğinde ise İstanbul’un raylı sistem uzunluğunun 394,2 kilometreye çıkacak” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Türkiye'nin yeni nesil savaş uçağı KAAN'ın lastikleri de yerli
Türkiye'nin yeni nesil savaş uçağı KAAN'ın lastikleri de yerli İlk uçuşunu başarıyla gerçekleştiren 5'inci nesil savaş uçağı KAAN'da, lastik sektörünün Ar-Ge'ye yatırım yapan yüzde 100 yerli sermayeli şirketi Petlas'ın tasarladığı lastikler kullanıldı.
7.03.2024 Ekonomi
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
İstanbul’a bir metro hattı daha geliyor! Detayları Bakan  Uraloğlu açıkladı
İstanbul’a bir metro hattı daha geliyor! Detayları Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, “Projemizi çok kısa bir zaman içerisinde hizmete açarak İstanbul’a yeni bir metro hattı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.
4.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metrekare ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metrekare haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.