Meteorolojiden Son Dakika

Meteorolojiden Son Dakika

Son dakika Meteorolojiden son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meteorolojiden son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meteorolojiden son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meteorolojiden Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meteorolojiden son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 meteorolojiden son dakika haberi bulunmuştur. Tüm meteorolojiden son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteorolojiden son dakika buzlanma ve don uyarısı
Meteorolojiden son dakika buzlanma ve don uyarısı Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, bölge geneli için buzlanma ve don uyarısında bulundu.
8.01.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Bugün başlıyor, 5 gün sürecek
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Bugün başlıyor, 5 gün sürecek Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Bugünden itibaren başlıyor. 5 gün boyunca artarak devam edecek. Önümüzdeki hafta çok önemli. Vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.
11.07.2021 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul için son dakika kar uyarısı! Çok şiddetli geliyor, günlerce sürecek
Meteoroloji'den İstanbul için son dakika kar uyarısı! Çok şiddetli geliyor, günlerce sürecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika kar yağışı uyarısı! Yurt genelinde günlerdir sıcak hava hakimdi. Güney sahillerinde vatandaşlar denizin tadını çıkardı. Meteoroloji'den gelen son dakika haberine göre ise Türkiye hafta sonu soğuk ve karlı havanın etkisine giriyor. İstanbul’da günlerdir 20 dereceyi aşan hava sıcaklığının karla birlikte 0 dereceye düşmesi bekleniyor. Uzmanlar kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu 1987 kışındaki gibi bir yağışın görüleceğini açıkladı. Meteoroloji vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. İstanbul Valiliği'nden son dakika uyarısı geldi. Sosyal medyadan yapılan açıklamada, "İstanbul’da Meteoroloji raporuna göre; hava sıcaklığının azalmaş, hafta sonundan itibaren yağışların kar şeklinde olması bekleniyor. Bugün(11 Şubat) rüzgarın yer yer kuvvetli olması beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.
11.02.2021 Gündem
Meteorolojiden son dakika yağış uyarısı!
Meteorolojiden son dakika yağış uyarısı! Gelen bir son dakika bilgisine göre; Marmara Bölgesi'nin batısı ile Trakya'da, yarından itibaren kuvvetli lodosla birlikte kuvvetli yağmur ve sağanak bekleniyor.
20.12.2019 Yaşam
Meteoroloji'den son dakika uyarı üstüne uyarı! Hem sel hem buzlanma var
Meteoroloji'den son dakika uyarı üstüne uyarı! Hem sel hem buzlanma var Türkiye, bugünden itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisine giriyor. Doğu Anadolu'da etkili olan kar yağışı bugün Bolu dolaylarında karla karışık yağmur şeklinde kendini gösterecek.
14.11.2018 Gündem
Meteorolojiden son dakika buzlanma ve don uyarısı
Meteorolojiden son dakika buzlanma ve don uyarısı Türkiye'nin bugünden itibaren soğuk havanın etkisine girmesi ve hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalması beklenirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınabilecek tedbirlere ilişkin tavsiyelerde bulunuldu.
13.11.2018 Gündem
Meteorolojiden son dakika flaş uyarı geldi! Metrekareye...
Meteorolojiden son dakika flaş uyarı geldi! Metrekareye... Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara’nın kuzeyi, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi başta olmak üzere pek çok il için sağanak yağış uyarısı yaptı. Buna göre akşam saatlerinden sonra İstanbul'un batı kesimlerinde metrekareye 50 kilogram yağış düşmesi bekleniyor.
11.10.2018 Gündem
Meteorolojiden son dakika sağanak uyarısı!
Meteorolojiden son dakika sağanak uyarısı! Meteorolojiden hava durumu ile ilgili son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor... Marmara Bölgesi'nin doğu kesimlerinde sağanak bekleniyor. Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki 5 il için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Yurt genelinde beklenen hava durumu şöyle...
2.10.2018 Gündem
Kocaeli için meteorolojiden son dakika kuvvetli yağış uyarısı
Kocaeli için meteorolojiden son dakika kuvvetli yağış uyarısı Kocaeli'de sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
10.09.2018 Gündem
Meteorolojiden son dakika uyarı geldi! O saatlere dikkat!
Meteorolojiden son dakika uyarı geldi! O saatlere dikkat! Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmeye göre Marmara'nın doğusu, Trakya kesimi, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimlerinde yağış görülecek. İstanbul'da ise öğle saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
6.06.2018 Yaşam
Meteorolojiden son dakika uyarısı! İstanbul'da yağış...
Meteorolojiden son dakika uyarısı! İstanbul'da yağış... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da yağışın saat 15.00'dan itibaren etkisini azaltacağını açıkladı. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan bir diğer hava durumu açıklamasına göre, İzmir ve Manisa’da bugün gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı belirtirken, sıcaklığın yarından itibaren artacağı kaydedildi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika haberi: Meteoroloji 5 il için uyardı!
Son dakika haberi: Meteoroloji 5 il için uyardı! Meteorolojiden son dakika haberi geldi. Alınan bilgiye göre; Malatya, Adıyaman, Elazığ, Tunceli ile Bingöl için buzlanma ve don uyarısı yapıldı. İşte güncel meteoroloji uyarısı...
20.01.2017 Yaşam
Meteorolojiden Son Dakika Hava Durumu Uyarısı
Meteorolojiden Son Dakika Hava Durumu Uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurdun iç ve doğu kesimlerinde 2 ile 4 derece azalacağı belirtildi. Yurdun bazı bölgelerinde ise yağış bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
Meteorolojiden Son Dakika Hava Durumu
Meteorolojiden Son Dakika Hava Durumu Bugün hava nasıl olacak? Yağış bekleniyor mu? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son değerlendirmelere göre yurtta hava durumu...
20.08.2015 Magazin
Meteorolojiden son dakika hava durumu açıklaması - 4 gün kaldı
Meteorolojiden son dakika hava durumu açıklaması - 4 gün kaldı Hava durumu önümüzdeki günlerde nasıl olacak? Meteoloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminleri Müdürü Ahmet Uçar önümüzdeki 4 gün için uyarılarda bulundu. Afrika ve Arap Yarımadası'ndan gelen aşırı sıcak hava 4 gün boyunca etkisini sürdürecek.
29.09.2021 Gündem
Meteorolojiden son dakika haberleri - Okullar tatil mi?
Meteorolojiden son dakika haberleri - Okullar tatil mi? Meteorolojiden kritik bir son dakika uyarısı daha. Meteorolojiden Kar haberleri gelmeye devam ediyor. Peki kar ne zaman yağacak, hangi illerde yoğun olarak görülecek. Hangi illerde okullar tatil edilecek? Meteorolojiden gelen son dakika haberlerini sizlere anında aktaracağız
29.09.2021 Gündem
Meteorolojiden son dakika haberleri!
Meteorolojiden son dakika haberleri! Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika haberleri ile vatandaşları uyardı. Meteoroloji yapılan son değerlendirmelere göre sıcaklıkta düşüş gözükecek. Peki hangi bölgelerde hava nasıl olacak. Meteorolojinin son dakika olarak geçtiği tüm haberler burada olacak.
29.09.2021 Gündem
Meteorolojiden son dakika uyarısı!
Meteorolojiden son dakika uyarısı! Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...
24.04.2014 Yaşam
Rize Valiliğinden "şaşırtan" güneşli hava uyarısı
Rize Valiliğinden "şaşırtan" güneşli hava uyarısı Rize Valiliği, hafta sonu artış gösterecek hava sıcaklıkları için vatandaşları "şaşkınlık yaşamamaları" konusunda uyardı.
5.11.2022 Yaşam
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu...
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu... Aşırı yağmur, kuvvetli sağanak ve sel ile ilgili son dakika açıklaması! AFAD ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kırmızı kod uyarıları art arda geldi. Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Sinop'ta alarm verildi. Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde şiddetli yağışın etkisiyle taşan sel suları 2 köprüyü yıktı, bir mahallede ise evleri sel suları bastı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İnebolu'da dere kenarında dükkanların açılmayacağını belirtti. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında yaptığı açıklamada, bugünün tehlikeli olduğunu ifade ederek, “Kritik saatler başladı. Yağış şiddetini artırdı. İş biraz daha ciddileşmeye başladı" uyarısında bulundu. AFAD'dan yapılan son açıklamada ise Batı Karadeniz'deki 15 ilçe için taşkın riskinin tehlikeli boyutlara ulaştığı bildirildi.
27.06.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı!
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Okullarla ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde okullar tatil edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
13.03.2022 Gündem
Memur, işçi ve personeller ile ilgili son dakika izin kararı! İstanbul Valisi Yerlikaya resmen duyurdu, yasak geldi...
Memur, işçi ve personeller ile ilgili son dakika izin kararı! İstanbul Valisi Yerlikaya resmen duyurdu, yasak geldi... İstanbul için son dakika açıklaması! İdari izin ve yasak kararı alındı... İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıklamada bulunarak, "Kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında memur, işçi ve diğer personelin 11 Mart 2022 Cuma günü idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir. Motosiklet ve scooterların kullanımı bugün 19.00’dan sonra 2. bir karara kadar yasaklandı. Ulaşımda toplu taşıma araçlarına tercih edelim ve bir önemli uyarı daha, araçlarınızla mutlaka kış lastiği olsun. Acil çağrı merkezimiz de 7/24 sizlerin hizmetinizde. " dedi.
10.03.2022 Gündem
Valilikler peşe peşe duyurdu! Okullar birçok ilde tatil edildi
Valilikler peşe peşe duyurdu! Okullar birçok ilde tatil edildi İstanbul'da fırtına nedeniyle yüz yüze eğitime bir gün ara verildi. Ayrıca kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel de izinli sayılacak. Öte yandan Tekirdağ, Kocaeli, Balıkesir, Düzce, Bartın, Yalova, Sakarya ve Bursa'da da eğitime ara verildi
30.11.2021 Gündem
İstanbul’a kar geliyor! İşte o tarih...
İstanbul’a kar geliyor! İşte o tarih... Milyonlarca vatandaş 'kar ne zaman yağacak?' sorunun yanıtını merak ediyor. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeni ile birçok kişi kar yağışı beklemiyor. Meteoroloji kar yağışı ile ilgili bir açıklama yaptı. Meteorolojiden yapılan son dakika açıklamasına göre karın yağış tarihi belli olurken, İstanbul'da ne zaman kar yağacak sorusu da yanıt buldu. Türkiye'de, yarından itibaren kuzey ve batı bölgelerde yağmur ve sağanak şeklinde görülecek olan yağışların, Çarşamba gününden itibaren ülke geneline yayılması, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görülmesi bekleniyor. Meteoroloji'nin haftalık tahmin haritasında 'İstanbul'a kar ne zaman gelecek?' sorusu da cevap buldu. İşte o tarih…
11.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meteorolojiden Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meteorolojiden son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.