Mesut Mertcan

Mesut Mertcan

Son dakika mesut mertcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mesut mertcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mesut mertcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mesut Mertcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mesut mertcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 mesut mertcan haberi bulunmuştur. Tüm mesut mertcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğlu yaptığı menemeni beğenmeyen anne, balkondan atladı
Oğlu yaptığı menemeni beğenmeyen anne, balkondan atladı Adana'da Atike T. (70), yaptığı menemeni beğenmeyen oğlu Barış T. ile tartışmasının ardından 2'nci kattaki balkondan atladı. Ayağı kırılan anne hastaneye kaldırılırken, oğlu gözaltına alındı.
11.09.2019 Yaşam
TRT’nin eski spikerini yaşarken öldürdüler!
TRT’nin eski spikerini yaşarken öldürdüler! İsimlerin, sözlerin kulaktan kulağa nasıl değiştiğinin ve “halk gazeteciliği”nin son kurbanı Orhan Ertanhan oldu.
25.12.2017 Televizyon
Mesut Mertcan, son yolculuğuna uğurlandı
Mesut Mertcan, son yolculuğuna uğurlandı TRT'de, 12 Eylül 1980 askeri darbesi sırasında Milli Güvenlik Kurulu (MGK) bildirisini okumasıyla tanınan ve son günlerini geçirdiği Adana Huzurevi'nde dün yaşamını yitiren ünlü spiker 71 yaşındaki Mesut Mertcan için Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) önünde tören düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Mesut Mertcan'ın son sözleri yürekleri dağladı!
Mesut Mertcan'ın son sözleri yürekleri dağladı! Adana Huzurevi'nde hayatını kaybeden TRT'nin unutulmayan spikerlerinden Mesut Mertcan'ın kurum müdürüne birkaç gün önce "Dipteyim", bugün de vefatından 1 saat önce, "Beni öbür yere götürün" dediği belirtildi. Dr. Ethem Şahin, uzun süredir depresyonda olan spikeri ölmeden önce kontrol ettiğini, ağrıları olduğunu söylediğini anlattı.
25.08.2017 Televizyon
Mesut Mertcan vefat etti
Mesut Mertcan vefat etti TRT'nin unutulmayan spikerlerinden Mesut Mertcan, yaşamını sürdürüğü Adana Huzurevi'nde yaşamını yitirdi. Mesut Mertcan, 12 Eylül 1980 askeri darbesinde sabaha karşı radyoda 1 numaralı MGK bildirisini okumasıyla tanınmıştı.
29.09.2021 Gündem
Adana'da akılalmaz kaza!
Adana'da akılalmaz kaza! Kaza, saat 01.30 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Mavil Bulvar ile Mesut Mertcan Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi.Kazada takla atan otomobilden dışarıya fırlayan İbrahim Güneş doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamazken yolcu konumundaki eşi Deniz Güneş, ağır yaralandı.
25.05.2017 Haber
Adana'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Adana'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı Adana'da iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu Deniz Güneş öldü, eşi ibrahim Güneş ise yaralandı.
25.05.2017 Yaşam
Erhan Çelik'e açıkça soruldu: Gülben Ergen ihanet mi etti
Erhan Çelik'e açıkça soruldu: Gülben Ergen ihanet mi etti Dün akşam katıldığı davette, bugün tek celsede biten evlilikleriyle ilgili açıklama yapan Erhan Çelik'in "ihanet var mı?" sorusuna verdiği yanıt akıllarda soru işareti uyandırdı.
6.12.2016 Magazin
Yıllar sonra ekranda
Yıllar sonra ekranda Usta spiker Mesut Mertcan, yıllar sonra TRT'de ekranlarda ana haber bültenini sundu.
6.12.2016 Sinema-Dizi
Erhan Çelik hayalini gerçekleştirdi!
Erhan Çelik hayalini gerçekleştirdi! Usta spiker Mesut Mertcan, yıllar sonra TRT'de ekranlarda ana haber bültenini sundu.
6.12.2016 Televizyon
TRT’de haber sunacak!
TRT’de haber sunacak! Bir döneme damga vuran duayen spiker Mesut Mertcan, yaptığı bir röportajda en büyük isteğinin yıllarca çalıştığı TRT ekranlarında haber sunmak olduğunu açıkladı...
29.11.2016 Magazin
TRT, duayen spikerin son isteğine duyarsız kalmadı
TRT, duayen spikerin son isteğine duyarsız kalmadı Erhan Celik; TRT'nin büyük emektarı Mesut Mertcan ile koltuğunu paylaşacak ve ikili ana haberi birlikte sunacak.
29.11.2016 Televizyon
İyi günde kötü günde
İyi günde kötü günde TRT’nin ünlü spikerlerinden Mesut Mertcan’ı arkadaşları yalnız bırakmıyor...
25.09.2016 Magazin
TRT'nin efsane spikeri huzurevinde
TRT'nin efsane spikeri huzurevinde TRT'nin bir döneme damgasını vuran efsane spikeri Mesut Mertcan şu an huzurevinde yaşadığı ortaya çıktı.
13.03.2015 Haber
Efsane ismin gözyaşları...
Efsane ismin gözyaşları... Eşi canlı yayında öyle bir talepte bulundu ki...
13.03.2015 Magazin
TRT'nin efsane spikeri huzurevinde
TRT'nin efsane spikeri huzurevinde Ekranların sevilen spikeri Mesut Mertcan 3 aydır huzurevinde yaşıyor.
4.11.2014 Magazin
'Darbelere karşıyım ama ne yapayım'
'Darbelere karşıyım ama ne yapayım' Darbe bildirisini okuyan TRT spikeri isyan etti
29.09.2021 Gündem
Türk medyasının gizli tarihi
Türk medyasının gizli tarihi Gazeteci Serhat Hürkan ve Nuri Kayış’ın yazdığı "Meraklısına Medya Dersleri-Basın, Radyo ve Televizyon Tarihçesi" adlı kitap, raflardaki yerini aldı...
29.09.2021 Gündem
Bin kişi barışa semah dönecek
Bin kişi barışa semah dönecek Atatürk Olimpiyat Stadı pazar günü, "Barışa Semah Dönenler"! ağırlayacak. Bin kişinin aynı anda semah döneceği gösteriyi 100 bin kişinin izlemesi bekleniyor
8.06.2006 Yaşam
Baykal'a rağmen
Baykal'a rağmen İhraç tehdidi işe yaramadı Sarıgül'ün Mersin mitingine 18 CHP milletvekili katıldı
29.09.2021 Gündem
Hileli yayın anlaşmalarında ben de vardım! (1)
Hileli yayın anlaşmalarında ben de vardım! (1) Televole'nin yaratıcılarından biri o. Kanallar arası maç yayınlama savaşında da hep ön saflarda yer aldı. 30 yıldan fazla süredir futbol dünyasının içinde olan Sansal Büyüka, futbolun geldiği noktadan endişeli. Çünkü kapalı kapılar ardında dönenleri ve futbolun içyüzünü çok iyi biliyor...
30.04.2004 Arşiv
Hakkari'nin altın çocuğu yine rekor peşinde
Hakkari'nin altın çocuğu yine rekor peşinde 3.5 milyonluk gişe rekoruyla 'en çok izlenen Türk filmi' olan Vizontele'nin yaratıcısı Yılmaz Erdoğan, Vizontele Tuuba ile kendi rekorunu kırmaya hazır
21.01.2004 Magazin
Hayatı kolaylaştıran 3D cihazlar üretiyorlar
Hayatı kolaylaştıran 3D cihazlar üretiyorlar Farklı okullarda okuyan 10 öğrenci, hayırsever bir vatandaşın desteğiyle açtıkları atölyede robotik kodlama yöntemi ve 3D yazıcılarla günlük hayatı kolaylaştıracak aletler üretiyor.
14.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Son dakika haberi: Kayseri'de hain saldırı! 14 şehit 55 yaralı
Son dakika haberi: Kayseri'de hain saldırı! 14 şehit 55 yaralı Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nin ana girişinin yakınında, bugün saat 08.45'de, içinde çarşı iznine çıkan sivil kıyafetli askerlerin de bulunduğu halk otobüsü geçerken, bomba yüklü araç patlatıldı. Hain saldırıda 14 asker şehit olurken 55 kişi de yaralandı.
29.09.2021 Gündem
O Ses Türkiye'de stüdyoyu salladı!
O Ses Türkiye'de stüdyoyu salladı! O Ses Türkiye dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Acun Ilıcalı'nın ilgiyle izlenen programı O Ses Türkiye'de performansını sergileyen bir ses stüdyoyu salladı. İşte O Ses Türkiye'deki o anlar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mesut Mertcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mesut mertcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.