Mesut Akusta

Mesut Akusta

Son dakika mesut akusta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mesut akusta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mesut akusta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mesut Akusta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mesut akusta gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 mesut akusta haberi bulunmuştur. Tüm mesut akusta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında? Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu, öldü mü? NOW TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek diziye deva ediyor. Peki, Hudutsuz Sevda Ceylan neden diziden ayrılıyor?
25.04.2024 Magazin
Mesut Akusta ve Şafak Özbir’in yedi yıllık evliliği bitti! Eski eşin paylaşımı gündem oldu
Mesut Akusta ve Şafak Özbir’in yedi yıllık evliliği bitti! Eski eşin paylaşımı gündem oldu En son TRT’de yayınlan 'Yürek Çıkmazı' adlı yapımda yer alan Mesut Akusta, yedi yıl önce evlendiği Şafak Özbir ile boşandı. İkilinin tek celsede biten davasının ardından, Şafak Özbir sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
22.03.2024 Magazin
Esra Erol'un görümcesi Şafak Özbir Mesut Akusta ile boşandı
Esra Erol'un görümcesi Şafak Özbir Mesut Akusta ile boşandı 2yılında dünya evine giren oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir’in yedi yıllık evliliği tek celsede sona erdi.
21.03.2024 Magazin
Yürek Çıkmazı bitiyor mu? Yürek Çıkmazı neden final yapıyor?
Yürek Çıkmazı bitiyor mu? Yürek Çıkmazı neden final yapıyor? Yürek Çıkmazı dizisi neden bitiyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta'nın yer aldığı dizi final bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Daha önce açıklanan final haberi sonrası 13 Haziran Salı akşamı Yürek Çıkmazı 28. bölümüyle bitiyor. Senaryosunu Toprak Karaoğlu'nun yazdığı Yürek Çıkmazı neden final yapıyor? İşte detaylar...
13.06.2023 Televizyon
Yürek Çıkmazı bu akşam var mı? 18 Nisan Yürek Çıkmaz yeni bölümü yayınlanacak mı?
Yürek Çıkmazı bu akşam var mı? 18 Nisan Yürek Çıkmaz yeni bölümü yayınlanacak mı? Yürek Çıkmaz bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 17 Nisan Yürek Çıkmazı yeni bölümü yayınlanacka mı izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Alp Navruz, İrem Helvacooğlu ve Mesut Akusta'nın yer aldığı dizi 20. bölümüyle Salı akşamı ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak 18 Nisan TRT 1 yayın akışında yer almadı.
17.04.2023 Televizyon
Yürek Çıkmazı 12. bölüm fragmanı: Halil mirasa kondu!
Yürek Çıkmazı 12. bölüm fragmanı: Halil mirasa kondu! Yürek Çıkmazı 12 bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Alp Navruz ve Mesut Akusta'nın yer aldığı dizinin yeniş bölüm fragmanında ölen Ali Fuat tüm mirasını Halil'a bıraktı. Öte yandan Yılmaz, dünürüne, "Gözün aydın dünür, dede oluyoruz" diyerek mesajı verdi.
4.04.2023 Televizyon
TRT’nin yeni dizisi “Yürek Çıkmazı” başlıyor!
TRT’nin yeni dizisi “Yürek Çıkmazı” başlıyor! Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı, Yürek Çıkmazı dizisi TRT 1’de başlıyor.
1.11.2022 Televizyon
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek?
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? Ekranların sevilen dizisi Teşkilat ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un ayrılmasının ardından yerine kimin geleceği merak ediliyordu. Dizinin kadrosuna Survivor'dan bir ismin katılacağı iddia edildi. Peki, Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? İşte detaylar…
3.08.2022 Televizyon
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak...
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak... TRT’nin Tims&B imzalı reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’ın yeni sezon çekimleri ağustos ayında başlayacak. Ankara’da çekilen dizinin İstanbul’a taşınması gündeme geldi. Dizide Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul'un projeye devam edip etmeyeceği belli oldu.
11.07.2022 Magazin
Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı!
Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı! Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi, aksiyon yüklü dizisi Teşkilat’ın bayram sonrasında yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Dizilerin pek çoğu setlere bayram arası vermişti. Bu akşam yayınlanması beklenen Teşkilat dizisinin yeni bölümle mi yoksa tekrarıyla mı yayınlanacağı araştırılıyor. Peki, Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı!
8.05.2022 Televizyon
Mesut Akusta Teşkilat’tan ayrıldı mı? Mesut Akusta diziden ayrıldı mı?
Mesut Akusta Teşkilat’tan ayrıldı mı? Mesut Akusta diziden ayrıldı mı? Ekranların sevilen dizilerinden Teşkilat dizisi son bölümüyle gündem oldu. Teşkilat dizisinin 40. bölümünde kurşunların hedefi olan Mesut Akusta’nın canlandırdığı Mete Başkan karakterinin şehit düşmesi dizinin takipçilerini üzdü. Son bölümde, “Bizi kurtarmak için kendi canını feda etti. Mete Başkan ve tüm şehitlerimiz için.” Sözleri damga verdu. Mesut Akusta’nın diziden ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor. Peki, Mete Başkan öldü mü? Mesut Akusta Teşkilat’tan ayrıldı mı? Mesut Akusta diziden ayrıldı mı? İşte detaylar…
28.03.2022 Televizyon
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Ölerek veda ediyor...
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Ölerek veda ediyor... Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Ezgi Eyüboğlu ve Nihat Altınkaya'nın başrollerini paylaştığı Teşkilat dizisine usta oyuncu veda ediyor.
21.03.2022 Magazin
Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı!
Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı! Kadrosunda Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Ezgi Eyüboğlu ve Mesut Akusta gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisi, her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide hayat verdiği 'Pınar' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Ezgi Şenler, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozuyla dikkat çekti.
31.12.2021 Magazin
Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu?
Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu? MİT destekli Teşkiltat dizisinin nefes kesen son fragmanı yayınlandı. Adrenalin dolu yeni fragmanda, Ebru'nun vurulması ve ardından Serdar'ın bıçaklanması yürekleri ağza getirdi. Teşkilat dizisinin yeni fragmanında Zehra'nın Serdar'a kızını bulması için yalvarması gözleri yaşarttı. Peki, Teşkilat dizisinde neler olacak? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu? Teşkilat dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
14.11.2021 Gündem
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
Teşkilat ne zaman başlıyor? Yarın Teşkilat var mı, Teşkilat 2. sezon ne zaman başlayacak?
Teşkilat ne zaman başlıyor? Yarın Teşkilat var mı, Teşkilat 2. sezon ne zaman başlayacak? TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın 2. sezonu merakla bekleniyor. Yeni sezon fragmanı yayınlanan dizinin 2. sezon tarihi de belli oldu. Peki, Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor, bugün Teşkilat var mı?
25.09.2021 Gündem
Mesut Akusta 'Teşkilat' dizisine devam edecek mi? Eşi Şafak Özbir açıkladı
Mesut Akusta 'Teşkilat' dizisine devam edecek mi? Eşi Şafak Özbir açıkladı Geçtiğimiz haftalarda evinde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan oyuncu Mesut Akusta, taburcu olup evinde dinlenmeye çekildi. TRT1'de yayınlanan 'Teşkilat'ta rol alan Akusta'nın eşi Şafak Özbir, bir takipçisinden gelen "Mesut Bey nasıl oldu. Dizeye devam edebilecek mi?" sorusunu yanıtladı.
4.09.2021 Magazin
Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir yaşadığı o zor günleri anlattı
Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir yaşadığı o zor günleri anlattı 'Teşkilat' dizisinde rol alan Mesut Akusta, geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi oldu ve sağlığına kavuştu. Şimdilerde evinde dinlenen oyuncunun eşi Şafak Özbir Akusta ise bu süreçte yaşadıklarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
1.09.2021 Magazin
Teşkilat dizisinin çekimleri durdu! Sebebi...
Teşkilat dizisinin çekimleri durdu! Sebebi... TRT 1'nin sevilen dizisi Teşkilat'ın yeni sezon öncesi çekimler idurduruldu. Eylül'de seyirciyle buluşacak olan dizide ünlü oyuncu Mesut Akusta'nın beyin kanaması geçirmesinden sonra ikinci şok yaşanıyor.
31.08.2021 Magazin
Beyin kanaması geçirmişti! Mesut Akusta bugün uyandırılacak
Beyin kanaması geçirmişti! Mesut Akusta bugün uyandırılacak TRT1'de yayınlanan 'Teşkilat' dizisinin başrol oyuncularından Mesut Akusta (57), önceki gün Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan evinde beyin kanaması geçirdi. Acil ameliyata alınan usta oyuncu, bugün uyandırılacak.
21.08.2021 Magazin
Şafak Özbir Akusta kimdir? Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir kaç yaşında ve nereli?
Şafak Özbir Akusta kimdir? Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir kaç yaşında ve nereli? Oyuncu Mesut Akusta, Ankara'daki evinde beyin kanaması geçirdi. Mesut Akusta'nın Ankara'da beyin kanaması geçirdiğini duyuran eşi Şafak Özbir, pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Mesut Akusta kiminle evli? Mesut Akusta eşi kim? Şafak Özbir Akusta kimdir? Şafak Özbir kaç yaşında? İşte Şafak Özbir'in biyografisi...
20.08.2021 Gündem
Mesut Akust’a ne oldu, son sağlık durumu nasıl? Mesut Akusta kimdir, nereli, kaç yaşında?
Mesut Akust’a ne oldu, son sağlık durumu nasıl? Mesut Akusta kimdir, nereli, kaç yaşında? Teşkilat dizisinde Mete rolü ile ekranlara gelen usta oyuncu Mesut Akusta'nın beyin kanaması geçirdiği öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardından Mesut Akusta’nın sağlık durumu merak edilirken, biyografisi de araştırılmaya başlandı. Peki, Mesut Akusta kimdir, nereli, kaç yaşında? Mesut Akust’a ne oldu, son sağlık durumu nasıl?
20.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mesut Akusta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mesut akusta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.