Merve Şarapçıoğlu

Merve Şarapçıoğlu

Son dakika merve şarapçıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan merve şarapçıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını merve şarapçıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Şarapçıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve şarapçıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 merve şarapçıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm merve şarapçıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıldız Çağrı Atiksoy: Dönem dizisinde oynadığım için oje süremiyorum!
Yıldız Çağrı Atiksoy: Dönem dizisinde oynadığım için oje süremiyorum! Dönem dizisi olan 'Kuruluş: Osman'da rol alan Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu olan Berk Oktay 10 Eylül'de evlenmişti. 36 yaşındaki güzel, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Didem Balçın ve Can Aydın'ın hediyesi olan özel yüzüğünü gösteren Atiksoy, " Alyansımın yanında bu yüzüğü de takıyorum ve hiç çıkarmıyorum" dedi.
9.11.2022 Magazin
Merve Şarapçıoğlu'ndan Berk Oktay'a gönderme! 'Adamlığın gerçek anlamını bilmiyormuşum'
Merve Şarapçıoğlu'ndan Berk Oktay'a gönderme! 'Adamlığın gerçek anlamını bilmiyormuşum' Oyuncu Berk Oktay'dan iki yıl önce olaylı bir şekilde boşanan Merve Şarapçıoğlu, Instagram'dan sevgilisiyle pozunu paylaştı. Sevgilisiyle olan fotoğrafa düştüğü notla, hem aşkını öve öve bitiremedi hem de eski eşine göndermede bulundu.
29.09.2022 Magazin
Merve Şarapçıoğlu'dan şoke eden iddia! 'Beni Yıldız’la aldattı'
Merve Şarapçıoğlu'dan şoke eden iddia! 'Beni Yıldız’la aldattı' Berk Oktay'ın eski eşi avukat Merve Şarapçıoğlu, 'Söylemezsem Olmaz' programına telefon bağlantısı ile canlı yayın konuğu oldu. Beraat ettiği Berk Oktay davasıyla ilgili konuşan Şarapçıoğlu, geçtiğimiz hafta Polonezköy'de dünyaevine giren eski eşi ve Yıldız Çağrı Atiksoy hakkında şoke eden bir iddiada bulundu.
13.09.2022 Magazin
Merve Şarapçıoğlu'dan olay sözler: Berk adını bir daha duymak istemiyorum!
Merve Şarapçıoğlu'dan olay sözler: Berk adını bir daha duymak istemiyorum! Oyuncu Berk Oktay'ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. İstanbul 23. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçundan hapis cezasına çarptırılan Merve Şarapçıoğlu, Bebek’te basın açıklaması yaptı.
11.09.2022 Magazin
İlham Gencer 30 dakika taksi bekledi! Yardımına gazeteciler koştu: 'Taksiciler beni almıyor'
İlham Gencer 30 dakika taksi bekledi! Yardımına gazeteciler koştu: 'Taksiciler beni almıyor' Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden biri olan İlham Gencer (99), önceki gün Kuruçeşme'de 30 dakika taksi bekledi. "Evim çok yokuşta, yürüyemiyorum" diyen usta müzisyenin yardımına gazeteciler koştu.
19.03.2022 Magazin
Oğuz Kayhan’dan Merve Şarapçıoğlu'nun evine bıçaklı baskın!
Oğuz Kayhan’dan Merve Şarapçıoğlu'nun evine bıçaklı baskın! Ünlü oyuncu Berk Oktay ile olaylı bir şekilde boşanan Merve Şarapçıoğlu, Demet Akalın'ın eski eşi Oğuz Kayhan ile aşk yaşamaya başlamıştı.Şarapçıoğlu'nun bir dargın bir barışık olduğu sevgilisinden ayrıldığı ortaya çıktı. Kayhan’ın, ayrıldığı avukat sevgilisi Merve Şarapçıoğlu’nun evinin kapısına bıçakla dayandığı iddia edildi.
19.03.2022 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy-Berk Oktay çifti nişanlandı!
Yıldız Çağrı Atiksoy-Berk Oktay çifti nişanlandı! Şimdilerde 'Yasak Elma' dizisinde rol alan Berk Oktay ile 'Kuruluş Osman'da 'Malhun Hatun'a hayat veren oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlandı.
3.02.2022 Magazin
Berk Oktay aşka geldi!
Berk Oktay aşka geldi! Fox TV'de yayınlanan 'Yasak Elma' dizisinde rol alan Berk Oktay, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile verdiği romantik bir pozu Instagram’dan sevenlerinin beğenisine sundu.
11.10.2021 Magazin
Dava başladı! Parasını babası yönetiyor
Dava başladı! Parasını babası yönetiyor Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Şarapçıoğlu’nun tanıkları, ikilinin düğün masrafını yarı yarıya ödediğini ve Oktay’ın parasını babasının yönettiğini söyledi.
20.06.2021 Magazin
Berk Oktay: Hayatı seninle paylaşabilmek ne güzel
Berk Oktay: Hayatı seninle paylaşabilmek ne güzel Berk Oktay, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'a, "Ne güzel şey hayatı seninle paylaşabilmek" sözleriyle seslendi.
4.06.2021 Magazin
Berk Oktay'dan romantik paylaşım!
Berk Oktay'dan romantik paylaşım! Berk Oktay, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'un doğum gününü kutladı. Birlikte çekilen karelerini yayınlayan Oktay, "Kadınım... Ömrün hep kalbinin temizliği gibi pür, ruhun kadar huzurlu geçsin... İyi ki doğdun" ifadelerini kullandı.
1.04.2021 Magazin
Sular durulmuyor! 'İnsanda biraz utanma olur!'
Sular durulmuyor! 'İnsanda biraz utanma olur!' Olaylı bir şekilde boşanan eski eşler arasındaki sular durulmuyor. Merve Şarapçıoğlu, ‘Mal Rejimi Listesi’ne evliyken çıktıkları tatilleri fatura eden eski eşi Berk Oktay’ı bombaladı.
18.01.2021 Magazin
Paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı salladı!
Paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı salladı! Oyuncu Berk Oktay, sosyal medyadan paylaştığı kaslı fotoğrafıyla olay yarattı.
11.01.2021 Magazin
Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasında yeni kriz!
Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasında yeni kriz! Oyuncu Berk Oktay ile Avukat Merve Şarapçıoğlu’nun evliliği, geçen yıl bitti. Eski eşinin uygunsuz görüntülerini yayma suçundan ceza alan Şarapçıoğlu, Oktay'ın, ailesi tarafından takılan 59 bin TL’lik saatin sertifikasını bile istediğini söyledi.
7.01.2021 Magazin
Berk Oktay hakkında şok iddia! 'Cinsiyet değiştirme operasyonu öncesi benimle ilişkiye girdi'
Berk Oktay hakkında şok iddia! 'Cinsiyet değiştirme operasyonu öncesi benimle ilişkiye girdi' Berk Oktay hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. 4 yıl önce bir trans birey ile ilişkiye girdiği öne sürüldü. Oktay ile 3-4 kez ilişkiye girdiğini söyleyen Birsu Hanım, "Cinsiyet değiştirme operasyonu olmamda Berk'in etkisi büyük. Artık cinsiyet değiştirdin ve sen benim kadınımsım dedi" iadelerini kullandı. Berk Oktay ise iddiaları kesin bir dille yalanlayarak dava açacağını belirtti.
26.12.2020 Magazin
Berk Oktay: Deliliniz neredeydi?
Berk Oktay: Deliliniz neredeydi? Oyuncu Berk Oktay, eski eşi Merve Şarapçıoğlu'nun 'özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçundan hapis cezası ile sonuçlanan dava sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
24.12.2020 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan sevgilisi Berk Oktay'a destek!
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan sevgilisi Berk Oktay'a destek! Oyuncu Berk Oktay ve eski eşi Merve Şarapçıoğlu arasındaki özel hayata ilişkin görüntülerini ifşa etme davasında karar çıktı. Şarapçıoğlu, iki yıl hapis cezası aldı. Kararın ardından Yıldız Çağrı Atiksoy'dan sevgilisi Berk Oktay'a destek geldi.
24.12.2020 Magazin
Berk Oktay'ın görüntülerini ifşalamıştı! Merve Şarapçıoğlu'nun cezası...
Berk Oktay'ın görüntülerini ifşalamıştı! Merve Şarapçıoğlu'nun cezası... Oyuncu Berk Oktay'ın sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddiasıyla yargılanan eski eşi Merve Şarapçıoğlu hakkındaki dava karara bağlandı. Merve Şarapçıoğlu, "Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.
22.12.2020 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy-Berk Oktay aşka geldi
Yıldız Çağrı Atiksoy-Berk Oktay aşka geldi 2016 yılından evlendiği Merve Şarapçıoğlu ile olaylı bir şekilde boşanan Berk Oktay, yeni bir aşka yelken açtığı Yıldız Çağrı Atiksoy ile çektirdiği fotoğrafı, "Sefa geldin gönlüme" notuyla paylaşmıştı. İkili, Çeşme tatilinde objektiflere yakalandı.
14.08.2020 Magazin
Yeni aşktan ilk fotoğraf! Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy...
Yeni aşktan ilk fotoğraf! Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy... Geçtiğimiz şubat ayında avukat eşi Merve Şarapçıoğlu'ndan boşanan Berk Oktay, yeni bir aşka yelken açtı. Yakışıklı oyuncu, meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile görüntülendi.
31.07.2020 Magazin
Berk Oktay: Boşandım, mutluyum
Berk Oktay: Boşandım, mutluyum Oyuncu Berk Oktay ile avukat Merve Şarapçıoğlu arasında iki yıldır devam eden çekişmeli boşanma davası sonuçlandı. Mahkeme, Şarapçıoğlu’nun tazminat ve nafaka talebini reddetti.
19.02.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Şarapçıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve şarapçıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.