Merve Boluğur Eşi

Merve Boluğur Eşi

Son dakika Merve Boluğur eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Merve Boluğur eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Merve Boluğur eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Boluğur Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve boluğur eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 merve boluğur eşi haberi bulunmuştur. Tüm merve boluğur eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Flaş gelişme! Pişman mı oldu?
Flaş gelişme! Pişman mı oldu? Merve Boluğur’la evliliğini bitirme kararı alan popçu Murat Dalkılıç, dün Gripin’in bir şarkısındaki "Son bir defa boynuna sarılıp gitsem huzuru koklasam Ege‘de" kısmını videoya çekip paylaştı. Akıllara Çeşme’de tatilde olan Merve Boluğur geldi.
30.08.2017 Magazin
Merve tektaşı iade etti, Murat almadı!
Merve tektaşı iade etti, Murat almadı! Boşanma kararı aldıktan sonra Merve Boluğur, eşi Murat Dalkılıç'ın düğünde taktığı 150 bin TL değerindeki tektaşı geri vermek istedi.
20.08.2017 Magazin
Ve kesinleşti! Boşanıyorlar...
Ve kesinleşti! Boşanıyorlar... Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddialarını her fırsatta yalanlayan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur cephesinden kötü haber geldi.
15.08.2017 Magazin
Merve Boluğur'un eşi stüdyoyu bastı!
Merve Boluğur'un eşi stüdyoyu bastı! Murat Dalkılıç, 3 Adam'a konuk olan eşi Merve Boluğur'a sürpriz yaptı ve stüdyoya geldi. Ünlü çift birlikte 'Boya Gitsin' şakısını söyledi. İşte Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinin o anları...
25.05.2017 Magazin
Murat ve Merve'den 'ayrılmadık' pozu!
Murat ve Merve'den 'ayrılmadık' pozu! Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur, evlilikleri üzerinde kara bulutların dolandığı iddiasını yaptığı paylaşımla yalanladı.
22.05.2017 Magazin
Merve Boluğur ve Hande Erçel sorusuna Murat Dalkılıç'tan yanıt!
Merve Boluğur ve Hande Erçel sorusuna Murat Dalkılıç'tan yanıt! Oyuncu Merve Boluğur ile 2015'te evlenip, 2017'de boşanan şarkıcı Murat Dalkılıç; 2017'nin sonlarında yine oyuncu olan Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamıştı. 10 aylık ilişkinin ardından ayrılık kararı alan, ancak 2019'da tekrar bir araya gelen ikili; 2020'de tekrar yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz akşam 'Mitat' filminin teknik ve özel gösterimine katılan Dalkılıç, eski eşi ve eski sevgilisiyle ilgili soru sorulması üzerine sinirlendi.
26.03.2023 Magazin
Murat Dalkılıç'la barıştığı iddiasına Merve Boluğur'dan yanıt!
Murat Dalkılıç'la barıştığı iddiasına Merve Boluğur'dan yanıt! Merve Boluğur özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. DJ Mert Aydın'la evliliği sadece 53 gün süren Boluğur, "eski eşi Murat Dalkılıç'la barıştığı" haberlerine yanıt verdi. Mabel Matiz ve Mert Demir'in popüler parçası 'Antidepresan' yorumuyla da çok konuşulan oyuncu, müziğe yönelmesinin nedeni olarak ilginç sözler sarf etti.
4.02.2023 Magazin
Ünlü isim nafaka cevabıyla Cem Yılmaz'a göndermede bulundu: Kadını mağdur edenler acizdir
Ünlü isim nafaka cevabıyla Cem Yılmaz'a göndermede bulundu: Kadını mağdur edenler acizdir Şefik Öztek ile 2.5 yıl önce yollarını ayıran Şebnem Özinal, "Ben evlilik kadını değilmişim" itirafında bulunurken, Mert Aydın'dan sadece 53 günde boşanan meselektaşı Merve Boluğur'la ilgili sözleriyle dikkat çekti. Eski eşlerine nafaka ödemek istemeyen erkekleri de acizlikle suçlayan oyuncu, "Kusura bakmayın imza attıysanız indirime gidemezsin" dedi.
19.01.2023 Magazin
Merve Boluğur deliye döndü!  "İnsan değilsiniz siz"
Merve Boluğur deliye döndü! "İnsan değilsiniz siz" Merve Boluğur, 53 gün süren evliliğinden sonra boşandığı eşi Mert Aydın’la görüntülenince muhabirlere tepki gösterdi. Aydın da aracını muhabirlerin üzerine sürdü.
29.12.2022 Magazin
Merve Boluğur yine çok konuşuldu! Mayolu pozlarıyla sosyal medyayı salladı
Merve Boluğur yine çok konuşuldu! Mayolu pozlarıyla sosyal medyayı salladı Merve Boluğur, DJ Mert Aydın ile 53 gün süren evliliği sonrası gündem olmaya devam ediyor. Survivor 2023'te eski eşi Mert Aydın ile birlikte yarışacağı öne sürülen Boluğur, mayolu pozuyla Instagram'ı salladı. Merve Boluğur yanık teniyle dikkat çekti.
25.12.2022 Magazin
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek Geçtiğimiz günlerde DJ Mert Aydın ile evliliği 53 gün süren Merve Boluğur’un ‘Survivor’a katılacağı iddia edildi. 2023 yılında başlayacak program için Dominik Cumhuriyeti’ne gideceği öğrenilen oyuncu, uzun zaman sonra da ekrana dönmüş olacak.
5.12.2022 Magazin
Mert Aydın, eski eşi Merve Boluğur'a 'gereksiz insan' dedi!
Mert Aydın, eski eşi Merve Boluğur'a 'gereksiz insan' dedi! Merve Boluğur ile 53 gün süren evliliği 23 Kasım'da tek celsede biten, beş dakika süren boşanma davası sonrası "Olmadı, yürütemedik" demekle yetinen Mert Aydın, DJ'lik yaptığı etkinlikte eski eşini hedef aldı. Basın mensuplarına "Bana ne soracağınızı biliyorum" diyen 35 yaşındaki Aydın, ünlü oyuncuya yönelik tepkisi sözlerine de yansıdı.
3.12.2022 Magazin
Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı!
Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı! Aşktan yüzü bir türlü gülmeyen oyuncu Merve Boluğur ile DJ eşi Mert Aydın, evliliklerini geçtiğimiz gün noktaladı. Merve Boluğur ve Mert Aydın’ın ayrılık sebepleri belli oldu.
24.11.2022 Magazin
Merve Boluğur ekranlara dönmeye hazırlanıyor!
Merve Boluğur ekranlara dönmeye hazırlanıyor! Geçtiğimiz ay DJ Mert Aydın ile dünyaevine giren Merve Boluğur, kısa süre sonra anlaşamadıklarını ve boşanacaklarını açıklamıştı. Bir AVM'de objektiflere yansıyan genç oyuncu, ekrana dönmeye hazırlandığını belirtti.
19.11.2022 Magazin
Mert Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Merve Boluğur’un eşi DJ Mert Aydın hakkında merak edilenler…
Mert Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Merve Boluğur’un eşi DJ Mert Aydın hakkında merak edilenler… Ünlü oyuncu Merve Boluğur DJ Mert Aydın ile dün akşam Fuat Paşa Yalısı'nda nikâh masasına oturdu. Gelişmenin ardından Merve Boluğur'un eşi Mert Aydın hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Mert Aydın kimdir, kaç yaşında? Mert Aydın aslen nereli, ne iş yapıyor?
3.10.2022 Televizyon
Merve Boluğur ve Mert Aydın'dan ilgi gören paylaşım!
Merve Boluğur ve Mert Aydın'dan ilgi gören paylaşım! Oyuncu Merve Boluğur geçtiğimiz ayalarda DJ sevgilisi Mert Aydın'dan evlilik teklifi almıştı. Mert Aydın, Instagram hesabından müstakbel eşi ile yavru bir maymunu beslerken çekilen karelerini paylaştı. Büyük ilgi gören fotoğrafa Boluğur'un yaptığı yorum, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
25.09.2022 Magazin
Merve Boluğur küstü! Gazetecilerle konuşmadı, telefonuyla ilgilendi
Merve Boluğur küstü! Gazetecilerle konuşmadı, telefonuyla ilgilendi Merve Boluğur'un eski eşi Murat Dalkılıç; geçtiğimiz günlerde kendisine gelen tepkilere Instagram hesabından cevap vermişti. Dalkılıç'ın paylaşımı sonrası kendisi de konu hakkında konuşarak gündem olan Boluğur, sonraki gün bir AVM'de yeni sevgilisi Mert aydın ile görüntülenmiş; kendisine eski eşini soran gazetecilerle gerginlik yaşamıştı. Merve Boluğur önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı...
13.08.2022 Magazin
Merve Boluğur, Murat Dalkılıç sorusunu duyunca çileden çıktı! 'Yanımda sevgilim var'
Merve Boluğur, Murat Dalkılıç sorusunu duyunca çileden çıktı! 'Yanımda sevgilim var' Son dönemde Merve Boluğur hakkında yapılan 'Murat'tan sonra toparlayamadı', 'Merve delirdi' şeklindeki yorumlar Murat Dalkılıç'ı kızdırdı. Ünlü popçu geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozdu. Merve Boluğur da son günlerde hakkında yapılan yorumlara verdiği yanıtla gündeme geldi. İlişkilerine dair aldığı yorumlara isyan eden oyuncu, sevgilisi Mert Aydın ile görüntülendi. Sevgilisinin yanında eski eşi Murat Dalkılıç’ın açıklamalarıyla ilgili soru sorulunca Merve Boluğur sinirlendi.
7.08.2022 Magazin
Murat Dalkılıç ilk defa eski eşi Merve Boluğur hakkında konuştu, isyan etti! 'Hangi hakla 'Bu kız delirdi' yazıyorsunuz!'
Murat Dalkılıç ilk defa eski eşi Merve Boluğur hakkında konuştu, isyan etti! 'Hangi hakla 'Bu kız delirdi' yazıyorsunuz!' Merve Boluğur, 2015 yılında nikah masasına oturduğu şarkıcı Murat Dalkılıç ile 2017'de boşanmıştı. Son dönemlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Boluğur için sık sık "Murat'tan sonra kendini toparlayamadı" gibi yorumlar yapılmıştı. Ünlü oyuncunun eski eşi Murat Dalkılıç, konuyla ilgili suskunluğunu bozdu. Boluğur da Dalkılıç'ın paylaşımının ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
6.08.2022 Magazin
Emre Kaya'nın eski eşi olan menajeri Demir'den "yaş" açıklaması!
Emre Kaya'nın eski eşi olan menajeri Demir'den "yaş" açıklaması! Ünlü popçu Emre Kaya, oyuncu Merve Boluğur ile aşk yaşadıklarına ilişkin yazılıp çizilenlere sessiz kalmaya devam ederken, Merve Boluğur’un "Aşk değil iş" şeklindeki açıklamasının ardından şu günlerde, bu kez magazin gündeminde aralarındaki yaş farkının konu edilmesine, ünlü popçunun eski eşi olan menajeri Gizem Demir’den yanıt geldi.
10.02.2022 Magazin
Merve Boluğur hakkında şoke eden iddia!
Merve Boluğur hakkında şoke eden iddia! İş ve aşkta mutsuz olduğu konuşulan Merve Boluğur, iddiaya göre tükenmişlik sendromuna yakalandı. Eski eşi Murat Dalkılıç'ın aşkı Hande Erçel'i gizli gizli takip eden oyuncunun, dostlarıyla da bağını kopardığı öne sürülüyor.
27.11.2019 Magazin
Hande Erçel'den nispet
Hande Erçel'den nispet Oyuncu Hande Erçel, şarkıcı sevgilisi Murat Dalkılıç ile Karadağ Budva'da tatil yapıyor.
21.06.2018 Magazin
Hande'nin haberi bile yok!
Hande'nin haberi bile yok! Şimdilerde kendi ruj markasını çıkaran Merve Boluğur, eski eşi Murat Dalkılıç'ın düğünde hediye ettiği bileziği kolundan çıkaramadı.
20.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Boluğur Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve boluğur eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.