Merve Boluğur Sevgilisi

Merve Boluğur Sevgilisi

Son dakika Merve Boluğur sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Merve Boluğur sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Merve Boluğur sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Boluğur Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve boluğur sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 merve boluğur sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm merve boluğur sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim'
Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim' 'Acemi Cadı', 'Küçük Sırlar' ve 'Kuzey Güney' gibi pek çok dizide rol alan Merve Boluğur, oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa yönelmişti. Geçtiğimiz haftalarda da DJ Mert Aydın ile dünyaevine giren Boluğur, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Üç soru alacağını ifade eden ünlü isim, 'Eşinizle ortak bir müzik çalışması var mı?' diye merak eden takipçisine cevap verdi.
20.10.2022 Magazin
Merve Boluğur küstü! Gazetecilerle konuşmadı, telefonuyla ilgilendi
Merve Boluğur küstü! Gazetecilerle konuşmadı, telefonuyla ilgilendi Merve Boluğur'un eski eşi Murat Dalkılıç; geçtiğimiz günlerde kendisine gelen tepkilere Instagram hesabından cevap vermişti. Dalkılıç'ın paylaşımı sonrası kendisi de konu hakkında konuşarak gündem olan Boluğur, sonraki gün bir AVM'de yeni sevgilisi Mert aydın ile görüntülenmiş; kendisine eski eşini soran gazetecilerle gerginlik yaşamıştı. Merve Boluğur önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı...
13.08.2022 Magazin
Merve Boluğur kafaları karıştırdı! Önce ayrılık, sonra sürpriz isimle yakınlaşma!
Merve Boluğur kafaları karıştırdı! Önce ayrılık, sonra sürpriz isimle yakınlaşma! Ünlü oyuncu Merve Boluğur, önce Erkan Şen ile ayrılık daha sonra Emre Kaya ile sürpriz bir yakınlaşma haberi ile gündeme geldi. İşletmeci Erkan Şen'le birlikteliği iki ay süren oyuncunun, ayrılık haberinin basına yansıdığı gün, Arnavutköy'de şarkıcı Emre Kaya ile görüntülenmesi kafaları karıştırdı.
23.01.2022 Magazin
Merve Boluğur ile Erkan Şen'in ilişkisi bitti! Takipten çıktı
Merve Boluğur ile Erkan Şen'in ilişkisi bitti! Takipten çıktı Şimdilerde oyunculuktan şarkıcılığa geçmeye hazırlanan Merve Boluğur, gündemden düşmüyor. Boluğur'un işletmeci Erkan Şen ile ayrılık yaşadığı iddia edildi. Merve Boluğur ve Erkan Şen ilişkisi yaklaşık iki aydır sürüyordu.
22.01.2022 Magazin
Merve Boluğur o soruyu duyunca kahkaha attı! Sevgilisi Erkan Şen...
Merve Boluğur o soruyu duyunca kahkaha attı! Sevgilisi Erkan Şen... Oyuncu Merve Boluğur ile yeni bir aşka yelken açtığı Erkan Şen, geçtiğimiz gece Akaretler'deydi. Uzun süredir ekranlardan uzak olması nedeniyle oyunculuk kariyerinden çok Instagram gönderileriyle adından sıkça söz ettiren Boluğur, bu konunun hatırlatılması üzerine bakın nasıl tepki verdi!
1.01.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan göğüs dekolteli poz! 'Sokağa bu kadar seksi çıkmazsın'
Merve Boluğur'dan göğüs dekolteli poz! 'Sokağa bu kadar seksi çıkmazsın' Burak Dayı'yla ilişkisini altı ay önce sonlandıran Merve Boluğur, yeni bir aşka yelken açtı. İşletmeci Meriç Kırdan'la paylaşım yapan ünlü oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düştü.
27.03.2021 Magazin
Sürpriz ikili!
Sürpriz ikili! Oyuncu Merve Boluğur (30) ile iş adamı Hakan Sabancı (27) Yalıkavak’ta bir mekanda sarmaş dolaş eğlendi
18.06.2018 Magazin
Merve Boluğur tektaşını vermek istedi; ama...
Merve Boluğur tektaşını vermek istedi; ama... Merve Boluğur ayrıldığı eski eşi Murat Dalkılıç'a tektaşını iade etmek istedi.
24.09.2017 Magazin
Flaş gelişme! Pişman mı oldu?
Flaş gelişme! Pişman mı oldu? Merve Boluğur’la evliliğini bitirme kararı alan popçu Murat Dalkılıç, dün Gripin’in bir şarkısındaki "Son bir defa boynuna sarılıp gitsem huzuru koklasam Ege‘de" kısmını videoya çekip paylaştı. Akıllara Çeşme’de tatilde olan Merve Boluğur geldi.
30.08.2017 Magazin
Merve Boluğur'un morali sıfır
Merve Boluğur'un morali sıfır Aldatılmanın ardından...
26.02.2014 Magazin
Anta Toros, Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı!
Anta Toros, Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı! Anta Toros, meslektaşı Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 31 Aralık 2018 tarihinde hayata gözlerini yuman Gülriz Sururi ile birlikte en uzun çalışan kadın oyuncu olan 74 yaşındaki sanatçı, "Bana bir vasiyeti olmuştu" diyerek, usta ismin kendisiyle paylaştığı sözleri açıkladı.
5.11.2022 Magazin
Merve Boluğur ve Mert Aydın'dan ilgi gören paylaşım!
Merve Boluğur ve Mert Aydın'dan ilgi gören paylaşım! Oyuncu Merve Boluğur geçtiğimiz ayalarda DJ sevgilisi Mert Aydın'dan evlilik teklifi almıştı. Mert Aydın, Instagram hesabından müstakbel eşi ile yavru bir maymunu beslerken çekilen karelerini paylaştı. Büyük ilgi gören fotoğrafa Boluğur'un yaptığı yorum, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
25.09.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan aşk dolu sözler: Mert benim en büyük hediyem
Merve Boluğur'dan aşk dolu sözler: Mert benim en büyük hediyem Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Mert Aydın'dan evlilik teklifi alan Merve Boluğur muhabirlere "Bugün benim doğum günüm" dedi. Muhabirlerin hediye sorusunu yönelttiği Boluğur, "Benim hediyem yanımda" dedi.
18.09.2022 Magazin
Merve Boluğur'un nikah tarihi belli oldu!
Merve Boluğur'un nikah tarihi belli oldu! Geçtiğimiz hafta sevgilisi Mert Aydın'dan evlilik teklifi alan Merve Boluğur, ani bir karar alarak evlenmeye karar verdi. Boluğur’un nikah tarihi belli oldu.
12.09.2022 Magazin
Murat Yıldırım, ‘Teşkilat’ dizisi kadrosunda
Murat Yıldırım, ‘Teşkilat’ dizisi kadrosunda Ekran yolculuğu sona eren 'Aziz'in ardından yeni sinema filminin çekimlerini tamamlayan oyuncu Murat Yıldırım, üçüncü sezonuyla ekrana gelecek TRT 1 dizisi ‘Teşkilat’ kadrosuna dahil oldu.
3.09.2022 Magazin
Merve Boluğur evleniyor! Sevgilisi Mert Aydın'dan evlilik teklifi aldı: 'Evet dedim!'
Merve Boluğur evleniyor! Sevgilisi Mert Aydın'dan evlilik teklifi aldı: 'Evet dedim!' Oyuncu Merve Boluğur, müzisyen sevgilisi Mert Aydın'dan evlilik teklifi aldı. Boluğur, evlilik teklifine 'evet' yanıtını verdi. Tektaşını gösterdiği fotoğrafına, "I said yes (evet dedim) kocam" notunu düşen Merve Boluğur'un fotoğraflarda da oldukça keyifli olduğu görüldü.
3.09.2022 Magazin
Merve Boluğur, Murat Dalkılıç sorusunu duyunca çileden çıktı! 'Yanımda sevgilim var'
Merve Boluğur, Murat Dalkılıç sorusunu duyunca çileden çıktı! 'Yanımda sevgilim var' Son dönemde Merve Boluğur hakkında yapılan 'Murat'tan sonra toparlayamadı', 'Merve delirdi' şeklindeki yorumlar Murat Dalkılıç'ı kızdırdı. Ünlü popçu geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozdu. Merve Boluğur da son günlerde hakkında yapılan yorumlara verdiği yanıtla gündeme geldi. İlişkilerine dair aldığı yorumlara isyan eden oyuncu, sevgilisi Mert Aydın ile görüntülendi. Sevgilisinin yanında eski eşi Murat Dalkılıç’ın açıklamalarıyla ilgili soru sorulunca Merve Boluğur sinirlendi.
7.08.2022 Magazin
Merve Boluğur eski sevgilisi Erkan Şen'e sert çıktı: Erkekcik gibi konuşmaktan vazgeçin!
Merve Boluğur eski sevgilisi Erkan Şen'e sert çıktı: Erkekcik gibi konuşmaktan vazgeçin! Oyunculuğu bırakıp, müziğe yönelen Merve Boluğur'un eski sevgilisi Erkan Şen kendisi için, "Bana gücünü göster" diye açıklama yapmıştı. Paragöz bir kadın olmadığını söyleyen oyuncu, eski sevgilisinin sözlerine sert çıktı.
26.07.2022 Magazin
Murat Dalkılıç'tan Hande Erçel sorusuna şaşırtan yanıt!
Murat Dalkılıç'tan Hande Erçel sorusuna şaşırtan yanıt! Murat Dalkılıç, 2 sene evli kaldığı Merve Boluğur ile düğününe de gelen arkadaşı Emre Kaya hakkında çıkan aşk haberlerini değerlendirdi. Uzun süredir birlikte olduğu Sitare Akbaş'la ilişkisinden bahseden 38 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz ay Fenerbahçe Beko-Real Madrid basketbol maçında pişti olduğu eski sevgilisi Hande Erçel sorusuna da yanıtladı.
2.03.2022 Magazin
Merve Boluğur makyajsız halini paylaştı!
Merve Boluğur makyajsız halini paylaştı! Son olarak işletmeci sevgilisi Erkan Şen ile ayrılmasıyla gündeme gelen oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya hesabından makyajsız bir pozunu paylaştı. Boluğur'un bu paylaşımına, binlerce beğeni ve yorum geldi.
3.02.2022 Magazin
Merve Boluğur ve Erkan Şen Arnavutköy'de!  'Gidelim, çok üşüyorum'
Merve Boluğur ve Erkan Şen Arnavutköy'de! 'Gidelim, çok üşüyorum' Oyuncu Merve Boluğur, önceki gün işletmeci sevgilisi Erkan Şen ile birlikte Arnavutköy'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Gazetecilerin sorularına yanıt vermek istemeyen Boluğur, yeni aşkına "Gidelim, çok üşüyorum" dedi.
9.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Boluğur Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve boluğur sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.