Erkan Şen

Erkan Şen

Son dakika erkan şen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erkan şen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erkan şen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkan Şen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkan şen gelişmeleri de dahil olmak üzere 552 erkan şen haberi bulunmuştur. Tüm erkan şen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Erol-Erkan Şen aşkının ilk görüntüsü! El ele görüntülendiler
Eda Erol-Erkan Şen aşkının ilk görüntüsü! El ele görüntülendiler Oyuncu Merve Boluğur ile Ocak 2022'de olaylı şekilde ayrılan işletmeci Erkan Şen, ünlü sunucu Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile yeni bir aşka yelken açtı. Birlikte ilk gez kameralara yansıyan çiftten Eda Erol, basın mensuplarını karşısında görünce şaşkınlık yaşadı.
9.04.2023 Magazin
Merve Boluğur eski sevgilisi Erkan Şen'e sert çıktı: Erkekcik gibi konuşmaktan vazgeçin!
Merve Boluğur eski sevgilisi Erkan Şen'e sert çıktı: Erkekcik gibi konuşmaktan vazgeçin! Oyunculuğu bırakıp, müziğe yönelen Merve Boluğur'un eski sevgilisi Erkan Şen kendisi için, "Bana gücünü göster" diye açıklama yapmıştı. Paragöz bir kadın olmadığını söyleyen oyuncu, eski sevgilisinin sözlerine sert çıktı.
26.07.2022 Magazin
Merve Boluğur’dan Emre Kaya açıklaması: Aşk yok, iş var
Merve Boluğur’dan Emre Kaya açıklaması: Aşk yok, iş var Ünlü popçu Emre Kaya ile oyuncu Merve Boluğur, birlikte objektiflere poz verdi. İkili arasındaki aşk dedikoduları kafaları karıştırırken, Kaya sessiz kaldı. Merve Boğulur ise “Aşk yok, iş var” ifadelerini kullandı.
7.02.2022 Magazin
Merve Boluğur makyajsız halini paylaştı!
Merve Boluğur makyajsız halini paylaştı! Son olarak işletmeci sevgilisi Erkan Şen ile ayrılmasıyla gündeme gelen oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya hesabından makyajsız bir pozunu paylaştı. Boluğur'un bu paylaşımına, binlerce beğeni ve yorum geldi.
3.02.2022 Magazin
Erkan Şen: Merve ile artık arkadaş bile değiliz!
Erkan Şen: Merve ile artık arkadaş bile değiliz! Oyuncu Merve Boluğur ile işletmeci Erkan Şen, yaklaşık iki ay süren ilişkilerini geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Şen ile arkadaş olduklarını söyleyen Boluğur'a, işletmeciden cevap geldi.
31.01.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan Erkan Şen açıklaması!
Merve Boluğur'dan Erkan Şen açıklaması! İşletmeci Erkan Şen ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran oyuncu Merve Boluğur, çok geçmeden yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. Hiç vakit kaybetmeyen Boluğur, yine Emre Kaya ile görüntülendi. Aşk sorularına sessiz kalırken, Erkan Şen sorusunu pas geçmedi.
27.01.2022 Magazin
Merve Boluğur kafaları karıştırdı! Önce ayrılık, sonra sürpriz isimle yakınlaşma!
Merve Boluğur kafaları karıştırdı! Önce ayrılık, sonra sürpriz isimle yakınlaşma! Ünlü oyuncu Merve Boluğur, önce Erkan Şen ile ayrılık daha sonra Emre Kaya ile sürpriz bir yakınlaşma haberi ile gündeme geldi. İşletmeci Erkan Şen'le birlikteliği iki ay süren oyuncunun, ayrılık haberinin basına yansıdığı gün, Arnavutköy'de şarkıcı Emre Kaya ile görüntülenmesi kafaları karıştırdı.
23.01.2022 Magazin
Merve Boluğur ile Erkan Şen'in ilişkisi bitti! Takipten çıktı
Merve Boluğur ile Erkan Şen'in ilişkisi bitti! Takipten çıktı Şimdilerde oyunculuktan şarkıcılığa geçmeye hazırlanan Merve Boluğur, gündemden düşmüyor. Boluğur'un işletmeci Erkan Şen ile ayrılık yaşadığı iddia edildi. Merve Boluğur ve Erkan Şen ilişkisi yaklaşık iki aydır sürüyordu.
22.01.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan gündem olan pozlar! Büyük ilgi gördü!
Merve Boluğur'dan gündem olan pozlar! Büyük ilgi gördü! Kısa bir süre önce Erkan Şen ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Merve Boluğur'un son pozları gündem oldu. Derin yırtmaçlı ve sırt dekolteli bir elbise giyen ünlü oyuncunun fotoğrafları yoğun ilgi gördü.
14.01.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan tekne paylaşımı! Makyajsız hali dikkat çekti
Merve Boluğur'dan tekne paylaşımı! Makyajsız hali dikkat çekti Bir süre önce Erkan Şen ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Merve Boluğur, bu kez sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti.
12.01.2022 Magazin
Merve Boluğur ve Erkan Şen Arnavutköy'de!  'Gidelim, çok üşüyorum'
Merve Boluğur ve Erkan Şen Arnavutköy'de! 'Gidelim, çok üşüyorum' Oyuncu Merve Boluğur, önceki gün işletmeci sevgilisi Erkan Şen ile birlikte Arnavutköy'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Gazetecilerin sorularına yanıt vermek istemeyen Boluğur, yeni aşkına "Gidelim, çok üşüyorum" dedi.
9.01.2022 Magazin
Merve Boluğur o soruyu duyunca kahkaha attı! Sevgilisi Erkan Şen...
Merve Boluğur o soruyu duyunca kahkaha attı! Sevgilisi Erkan Şen... Oyuncu Merve Boluğur ile yeni bir aşka yelken açtığı Erkan Şen, geçtiğimiz gece Akaretler'deydi. Uzun süredir ekranlardan uzak olması nedeniyle oyunculuk kariyerinden çok Instagram gönderileriyle adından sıkça söz ettiren Boluğur, bu konunun hatırlatılması üzerine bakın nasıl tepki verdi!
1.01.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan şaşırtan ayak paylaşımı!
Merve Boluğur'dan şaşırtan ayak paylaşımı! 2015 senesinde evlendiği şarkıcı Murat Dalkılıç ile 2017 yılında evliliğini sona erdiren Merve Boluğur şimdilerde Erkan Şen isimli bir işletmeciyle aşk yaşıyor. Son dönemde kariyerinden daha çok özel hayatıyla anılan Merve Boluğur, sosyal medya sayfasından ayaklarının fotoğrafını paylaşarak takipçilerini şaşırttı.
26.12.2021 Magazin
Merve Boluğur'dan iddialı pozlar! 'Akşama hazırlık'
Merve Boluğur'dan iddialı pozlar! 'Akşama hazırlık' İşletmeci Erkan Şen ile yeni bir aşka yelken açan Merve Boluğur, önceki akşam bir yeni yıl partisine davetliydi. Ünlü oyuncu, etkinlikte iddialı bir kıyafet tercih etti.
24.12.2021 Magazin
Merve Boluğur yeni sevgilisiyle görüntülendi!
Merve Boluğur yeni sevgilisiyle görüntülendi! 2015 yılında dünyaevine girdiği şarkıcı Murat Dalkılıç'tan 2017'de boşanan ve uzun süredir aşka kapılarını kapatan Merve Boluğur, yeni sevgilisi Erkan Şen'le görüntülendi. Yeni sevgilisine yöneltilen "Merve Hanım'ın kalbini nasıl çaldınız?" sorusu üzerine ünlü oyuncudan dikkat çeken bir cevap geldi.
23.12.2021 Magazin
Dilara Akyüsek ile Erkan Şen'den yeni aşk iddialarına yanıt!
Dilara Akyüsek ile Erkan Şen'den yeni aşk iddialarına yanıt! Önceki gün Cihangir'de görüntülenen ve aşk yaşadıkları ileri sürülen Dilara Aksüyek ile Erkan Şen konuyla ilgili sessizliklerini bozdu. Instagram hesaplarından açıklama yapan ikili, iddialara son noktayı koydu.
1.12.2021 Magazin
Dilara Aksüyek isyan etti! 'Neden konuşmadan görüntü alıyorsunuz?'
Dilara Aksüyek isyan etti! 'Neden konuşmadan görüntü alıyorsunuz?' Onur Bay ile olan ilişkisini bitiren oyuncu Dilara Aksüyek, Cihangir'de bir mekanın sahibi olan Erkan Şen ile yeni bir aşka yelken açtı. Aksüyek, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince, "Neden benimle konuşmadan görüntü alıyorsunuz?" diyerek sitem etti.
30.11.2021 Magazin
Oyuncu Cansu Tosun'un babaannesi corona virüse yakalandı
Oyuncu Cansu Tosun'un babaannesi corona virüse yakalandı Geçtiğimiz ay oğlu Marsel'i kucağına alan oyuncu Cansu Tosun, babaannesi Döne Tosun'un corona virüse yakalandığını duyurdu. Tosun, yaptığı paylaşımda "Babaannem, dualarımız seninle... Güçlenip, çıkacaksın inşallah hastaneden" ifadelerini kullandı.
24.08.2020 Magazin
Cansu Tosun: Sen nasıl bir eşsin
Cansu Tosun: Sen nasıl bir eşsin Geçtiğimiz günlerde oğlu Marsel'in dünyaya gelmesiyle anne olan oyuncu Cansu Tosun mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Eşi Erkan Koçak Köstendil ve bebeğiyle çekilen karesini yayınlayan oyuncu, "41 haftanın sonunda bu mucizeye kavus¸tuk ve sen nasıl bir es¸, sevgili, arkadas¸, ruh ve babasın." ifadelerini kullandı.
17.07.2020 Magazin
Modellik oyunculuk için bir basamaktı
Modellik oyunculuk için bir basamaktı Fotoğraf: Elif MANDAN 2009’da Türkiye’de Best Model seçilen Erkan Meriç, ertesi yıl da Bulgaristan’da dünya birincisi seçilmişti...
19.03.2015 Arşiv
Aydınlardan Zana'ya destek
Aydınlardan Zana'ya destek Kürt sorunu hakkında Başbakan Erdoğan'a güvendiğini ilan eden Zana'ya destek geldi
13.07.2012 Siyaset
Caniliğin böylesi!
Caniliğin böylesi! 2 yaşındaki Rojin'i çadırdan kaçırıp öldürdüler
17.08.2011 Yaşam
Genç sivillerin isyanı!
Genç sivillerin isyanı! Kürtler ve Türkler de bir arada yaşayamayacaksa batsın bu dünya!
29.09.2021 Gündem
EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de!
EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de! EuroLeague’de her geçen hafta heyecan daha da artarken; çift maç haftasıyla birlikte basketbol severleri birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Çift maç haftası, bugün oynanacak 7 maç ile başlayacak. Temsilcilerimizin de sahne alacağı günde, Fenerbahçe Beko sahasında Partizan’ı ağırlayacakken; Anadolu Efes ise Panathinaikos’a konuk olacak.
9.01.2024 İddaa
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı  Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlendiği hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem, Gaziantep'te ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit oğlunun tabutuna sarılan baba Mehmet İyem, "Oğlum sana bütün haklarım helaldir" dedi. Kardeşi ise ağabeyini asker selamıyla uğurladı.
24.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erkan Şen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkan şen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.