Merve Boluğur Dizi

Merve Boluğur Dizi

Son dakika Merve Boluğur dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Merve Boluğur dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Merve Boluğur dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Boluğur Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve boluğur dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 merve boluğur dizi haberi bulunmuştur. Tüm merve boluğur dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Boluğur yeni hedefini açıkladı: Ömrümü çürütemem!
Merve Boluğur yeni hedefini açıkladı: Ömrümü çürütemem! Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen başarılı oyuncu Merve Boluğur, tatil sezonunu Çeşme'de açtı. Dizi setlerinden artık bıktığını söyleyen ünlü oyuncu, yeni kariyer hedefini açıkladı.
3.05.2022 Magazin
Merve Boluğur tarzıyla dikkat çekti
Merve Boluğur tarzıyla dikkat çekti Bebek Grandpa adlı mekanda bir erkek arkadaşıyla görüntülenen oyuncu Merve Boluğur, kırmızı ruju ve derin göğüs dekolteli mini elbisesiyle dikkat çekti. “Mesafeleri olan bir insanım. Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum" diyen oyuncu yine maskesiz görüntülendi.
3.10.2020 Magazin
Merve Boluğur böyle görüntülendi
Merve Boluğur böyle görüntülendi Merve Boluğur, önceki gün Bebek’te maskesiz olarak görüntülendi.
16.09.2020 Magazin
'Güçlü olun, çok yakında!'
'Güçlü olun, çok yakında!' Yeni sezonda ekranlardan uzak kalan Merve Boluğur, önceki gün hayranlarını heyecanlandırdı.
22.02.2018 Magazin
Merve Boluğur sessizliğini bozdu: Sabahtan beri...
Merve Boluğur sessizliğini bozdu: Sabahtan beri... Güzel oyuncu Merve Boluğur, basında kendisi hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi. İşte Merve'nin o açıklamaları...
21.12.2017 Magazin
Ünlü çiftten kötü haber! İpler iyice koptu...
Ünlü çiftten kötü haber! İpler iyice koptu... Boşanma haberleriyle gündeme gelen Merve Boluğur tektaş yüzüğünü çıkardı. Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç çifti boşanıyor mu? İşte tüm detaylar...
19.03.2017 Magazin
Merve Boluğur, dizi tutmayınca imaj değiştirdi!
Merve Boluğur, dizi tutmayınca imaj değiştirdi! Uzun süre sonra ekranlara dönen, ancak umduğunu bulamayan Merve Boluğur, imaj değiştirdi. İşte Merve Boluğur'un yeni imajı...
16.03.2017 Magazin
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi!
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi! Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, terliğe benzeyen ilginç ayakkabı tercihiyle görenleri şaşırttı.
9.05.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan hayranlarına müjdeli haber!
Merve Boluğur'dan hayranlarına müjdeli haber! Bir süredir ekranlardan uzak olan ve ilişkileriyle gündeme gelen Merve Boluğur, Instagram sayfasından takipçisine verdiği bir cevap ile tekrar ekranlara döneceğini açıkladı.
22.04.2023 Magazin
Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Öyle alışveriş yapmaya geldik'
Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Öyle alışveriş yapmaya geldik' Geçtiğimiz sene yaptığı "Üç büyük aşk yaşadım" açıklamasıyla çok konuşulan şarkıcı ve oyuncu Keremcem, geçtiğimiz gün AVM'de kameralara yansıdı. Yanında sarışın bir kadınla alışveriş merkezini gezen ünlü isim, flaşların patlamasıyla arkadaşından uzaklaşarak, gazetecilere açıklama yaptı.
25.03.2023 Magazin
Anta Toros, Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı!
Anta Toros, Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı! Anta Toros, meslektaşı Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 31 Aralık 2018 tarihinde hayata gözlerini yuman Gülriz Sururi ile birlikte en uzun çalışan kadın oyuncu olan 74 yaşındaki sanatçı, "Bana bir vasiyeti olmuştu" diyerek, usta ismin kendisiyle paylaştığı sözleri açıkladı.
5.11.2022 Magazin
Merve Boluğur: Normalde para olarak yatıyor hesabıma ama komik rakamlar
Merve Boluğur: Normalde para olarak yatıyor hesabıma ama komik rakamlar Merve Boluğur, Nişantaşı'nda mücevher mağazalarını dolaşırken görüntülendi. 'Kendi kendime evleniyorum' diyerek espri yapan Merve Boluğur'dan 'tektaş' açıklaması geldi. Çok konuşulan direk dansı paylaşımıyla ilgili de 'Benim 'yapmak istediklerim' diye bir listem var, o da onlardan biriydi' diyen Boluğur, YouTube hesabı, dizi setleri ve müzik kariyeriyle ilgili de dikkat çeken itiraflarda bulundu.
28.05.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan göğüs estetiği açıklaması!
Merve Boluğur'dan göğüs estetiği açıklaması! 'Acemi Cadı' dizisiyle küçük yaşlarda dizi setleriyle tanışan, dört yıldır ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, son dönemde sadelikten yana. Güzellik takıntısının dayatmadan ibaret olduğunu savunan ünlü oyuncu, bu konuda kendisini de eleştirdi.
6.11.2021 Magazin
Merve Boluğur'dan çok konuşulacak açıklama! 'İlk gün eve gelen erkek...'
Merve Boluğur'dan çok konuşulacak açıklama! 'İlk gün eve gelen erkek...' Şarkıcılığa adım atmaya hazırlanan oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya fenomeni Enes Batur'un YouTube kanalına konuk oldu. Boluğur, "Kadın ve erkek bir aydan önce aynı eve girmemeli. Ben net bir tavır koyarım” dedi ve çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
5.02.2021 Magazin
Merve Boluğur: Şu sıralar yoğun bir dönemden geçiyorum
Merve Boluğur: Şu sıralar yoğun bir dönemden geçiyorum Oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
12.09.2020 Magazin
Bilirkişi Merve’yi haklı buldu
Bilirkişi Merve’yi haklı buldu Yayından kaldırılan “İçimdeki Fırtına” dizisindeki iki bölümlük alacağı için Aslan Film’e dava açan Merve Boluğur’u bilirkişi haklı buldu. Bilirkişi, genç oyuncunun iki bölüm için 110 bin lira alacaklı olduğu yönünde görüş bildirdi.
26.07.2019 Magazin
Alacak davası dosyası bilirkişiye gitti
Alacak davası dosyası bilirkişiye gitti Oyuncu Merve Boluğur'un yayından kaldırılan "İçimdeki Fırtına" adlı diziden iki bölümlük alacağı için yapım şirketine açtığı 110 bin liralık dava dosyasını mahkeme, bilirkişiye gönderdi
6.03.2019 Magazin
Merve Boluğur'dan yeşil ışık
Merve Boluğur'dan yeşil ışık Geçtiğimiz gün bir toplantı için gittiği bir AVM'de görüntülenen oyuncu magazin muhabirlerlerine flaş açıklamalarda bulundu.
27.12.2018 Magazin
Paramı verin!
Paramı verin! Merve Boluğur, yayından kaldırılan ‘İçimdeki Fırtına’ dizisinden iki bölümlük alacağı olduğunu iddia ederek Aslan Film Yapım Hizmetleri şirketine 110 bin TL’lik dava açtı
25.07.2018 Magazin
Merve’nin dönüşü
Merve’nin dönüşü Merve Boluğur, önceki akşam arkadaşlarıyla Bebek’te buluştu.
3.02.2018 Magazin
Merve Boluğur darmadağın oldu!
Merve Boluğur darmadağın oldu! Boşanma öncesi ve sonrasında 3 ayda 8 kilo veren Merve Boluğur’a doktorundan set yasağı geldiği iddia edildi. 43 kiloya düşen güzel oyuncunun, bünyesi yoğun dizi temposunu kaldıramayacağı için bir süre sadece modellik yapacağı öne sürüldü.
28.10.2017 Magazin
Bomba iddia! Beren Saat'in yeni partneri Barış Arduç
Bomba iddia! Beren Saat'in yeni partneri Barış Arduç Beren Saat, yeni sezonda ‘Gazino’ isimli dönem dizisinde rol alacak. Saat'in partneri Barış Arduç olacak...
4.07.2017 Televizyon
İçerde kadrosuna usta bir isim dahil oldu!
İçerde kadrosuna usta bir isim dahil oldu! İçerde'de Yusuf Müdür'ün ölmesinden sonra yerine gelen isim belli oldu. İşte İçerde'ye gelen usta oyuncu...
21.05.2017 Televizyon
Bensu Soral 'İçerde'den ayrıldı mı?
Bensu Soral 'İçerde'den ayrıldı mı? Reyting rekorları kıran İçerde'de Melek'in ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. İçerde dizisinin Melek'i Bensu Soral, diziden ayrılmayacağını ima etti. İşte Bensu Soral'ın o açıklamaları...
28.04.2017 Televizyon
Yapımcıların hırsına kurban ediliyorlar
Yapımcıların hırsına kurban ediliyorlar Yeni sezonda başlayan 30 diziden 15’i erken final yaptı. Bir önceki sezondan devam eden 7 dizi de sona erdi. Böylece toplamda 22 dizinin ekran macerası bitti. Set çalışanları bu durumdan çok rahatsız, yapımcılar ise sessiz...
15.04.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Merve Boluğur Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve boluğur dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.