Merve Boluğur Aşk

Merve Boluğur Aşk

Son dakika Merve Boluğur aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Merve Boluğur aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Merve Boluğur aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Boluğur Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve boluğur aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 merve boluğur aşk haberi bulunmuştur. Tüm merve boluğur aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Boluğur: Taşın üstüne taş oturdu
Merve Boluğur: Taşın üstüne taş oturdu Hayranı olan Burak Dayı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Merve Boluğur, Antalya'da verdiği tatil pozunu takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncu, yakın arkadaşının "Hep böyle oturursun zaten" yorumuna, "Taşın üstüne taş oturdu" şeklinde yanıt verdi.
7.08.2020 Magazin
Aşk değil iş yemeği
Aşk değil iş yemeği Merve Boluğur, önceki akşam Etiler Papermoon’da reklamcı Enis Özkan ile yemek yedi
24.04.2018 Magazin
Merve Boluğur'un paylaşımı yürekleri dağladı!
Merve Boluğur'un paylaşımı yürekleri dağladı! Murat Dalkılıç ile boşanacakları ortaya çıkan Merve Boluğur'un son paylaşımı yürekleri dağladı. İşte Merve Boluğur'un o paylaşımı...
23.08.2017 Magazin
Ve kesinleşti! Boşanıyorlar...
Ve kesinleşti! Boşanıyorlar... Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddialarını her fırsatta yalanlayan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur cephesinden kötü haber geldi.
15.08.2017 Magazin
Bu fotoğraflarla ortaya çıktı! Merve Boluğur...
Bu fotoğraflarla ortaya çıktı! Merve Boluğur... Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç çiftinin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.
14.08.2017 Magazin
Üçüncü kadınım sen ol!
Üçüncü kadınım sen ol! Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'le oyuncu Merve Boluğur, aşk yaşıyor!
16.12.2013 Magazin
Merve Boluğur yeni stilini  Kristien Stewart'a benzetti!
Merve Boluğur yeni stilini Kristien Stewart'a benzetti! Sosyal medya paylaşımları ve aşk hayatıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Merve Boluğur, imajını yeniledi. Ünlü oyuncu, saç modelini Kristien Stewart'a benzetip göndermede bulundu.
3.05.2023 Magazin
Merve Boluğur ve Hande Erçel sorusuna Murat Dalkılıç'tan yanıt!
Merve Boluğur ve Hande Erçel sorusuna Murat Dalkılıç'tan yanıt! Oyuncu Merve Boluğur ile 2015'te evlenip, 2017'de boşanan şarkıcı Murat Dalkılıç; 2017'nin sonlarında yine oyuncu olan Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamıştı. 10 aylık ilişkinin ardından ayrılık kararı alan, ancak 2019'da tekrar bir araya gelen ikili; 2020'de tekrar yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz akşam 'Mitat' filminin teknik ve özel gösterimine katılan Dalkılıç, eski eşi ve eski sevgilisiyle ilgili soru sorulması üzerine sinirlendi.
26.03.2023 Magazin
Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Öyle alışveriş yapmaya geldik'
Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Öyle alışveriş yapmaya geldik' Geçtiğimiz sene yaptığı "Üç büyük aşk yaşadım" açıklamasıyla çok konuşulan şarkıcı ve oyuncu Keremcem, geçtiğimiz gün AVM'de kameralara yansıdı. Yanında sarışın bir kadınla alışveriş merkezini gezen ünlü isim, flaşların patlamasıyla arkadaşından uzaklaşarak, gazetecilere açıklama yaptı.
25.03.2023 Magazin
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt!
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt! Oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın, 45 süren evlilikleri bittikten sonra birkaç kez birlikte görüntülenmiş ve 'Aşk yeniden mi?' sorularını akıllara getirmişti. Mert Aydın, Merve Boluğur'la ilgili "Yeniden bir araya gelir misiniz?" sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
20.03.2023 Magazin
Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç barıştı mı? Murat Dalkılıç, Merve Boluğur'un sokağında yakalandı!
Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç barıştı mı? Murat Dalkılıç, Merve Boluğur'un sokağında yakalandı! Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç yeniden mi? Uzun bir süre aşk yaşayan çift 2015 yılında evlenmiş, 2017 yılında da boşanmıştı. Merve Boluğur, geçtiğimiz aylarda Mert Aydın ile ikinci kez dünyaevine girmişti. 53 gün süren bu evlilik sonrası ilginç bir gelişme yaşandı. Murat Dalkılıç'ın Merve Boluğur'un evinin sokağında görülmesi kafaları karıştırdı. Peki Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç barıştı mı?
29.01.2023 Televizyon
Merve Boluğur'dan Selen Görgüzel'e tepki: Benim gibi güzel değilsin
Merve Boluğur'dan Selen Görgüzel'e tepki: Benim gibi güzel değilsin 'Antidepresan' şarkısını yorumlayıp adından söz ettiren Merve Boluğur, şarkıcı Selen Görgüzel'in, kendisi hakkında yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi. Boluğur, "Okuyamadığı halde sürekli şarkı paylaşıyor. Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım" yorumuna, "Ablacığım benim gibi güzel değilsin, asıl senin sesin yok" karşılığını verdi. Görgüzel de oyuncunun olay yaratan sözlerine yanıt verdi.
14.01.2023 Magazin
Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı!
Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı! Aşktan yüzü bir türlü gülmeyen oyuncu Merve Boluğur ile DJ eşi Mert Aydın, evliliklerini geçtiğimiz gün noktaladı. Merve Boluğur ve Mert Aydın’ın ayrılık sebepleri belli oldu.
24.11.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan romantik paylaşım!
Merve Boluğur'dan romantik paylaşım! Bir süredir aşk yaşadığı müzisyen sevgilisiyle evlenen Merve Boluğur’dan şimdi ise romantik bir paylaşım geldi.
30.10.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan aşk dolu sözler: Mert benim en büyük hediyem
Merve Boluğur'dan aşk dolu sözler: Mert benim en büyük hediyem Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Mert Aydın'dan evlilik teklifi alan Merve Boluğur muhabirlere "Bugün benim doğum günüm" dedi. Muhabirlerin hediye sorusunu yönelttiği Boluğur, "Benim hediyem yanımda" dedi.
18.09.2022 Magazin
Merve Boluğur ve Mert Aydın'dan aşk dolu paylaşım! 'İlk ve son aşkımsın'
Merve Boluğur ve Mert Aydın'dan aşk dolu paylaşım! 'İlk ve son aşkımsın' Murat Dalkılıç’ın sosyal medya paylaşımının sorulmasına büyük tepki göstermesi ile gündemde olan Merve Boluğur, Mert Aydın ile aşk dolu bir paylaşıma imza attı. Boluğur-Aydın çifti, yaşananların ardından adeta düşman çatlattı.
20.08.2022 Magazin
Merve Boluğur, Murat Dalkılıç sorusunu duyunca çileden çıktı! 'Yanımda sevgilim var'
Merve Boluğur, Murat Dalkılıç sorusunu duyunca çileden çıktı! 'Yanımda sevgilim var' Son dönemde Merve Boluğur hakkında yapılan 'Murat'tan sonra toparlayamadı', 'Merve delirdi' şeklindeki yorumlar Murat Dalkılıç'ı kızdırdı. Ünlü popçu geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozdu. Merve Boluğur da son günlerde hakkında yapılan yorumlara verdiği yanıtla gündeme geldi. İlişkilerine dair aldığı yorumlara isyan eden oyuncu, sevgilisi Mert Aydın ile görüntülendi. Sevgilisinin yanında eski eşi Murat Dalkılıç’ın açıklamalarıyla ilgili soru sorulunca Merve Boluğur sinirlendi.
7.08.2022 Magazin
Afara'da Burcu Kıratlı’nın Bihter Ziyagil taklidi geceye damga vurdu!
Afara'da Burcu Kıratlı’nın Bihter Ziyagil taklidi geceye damga vurdu! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı “Afara”, canlı yayınlanan yedinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Burcu Kıratlı’nın Aşk-ı Memnu dizisinin iz bırakan karakterlerinden Bihter Ziyagil taklidi ise geceye damga vurdu. Kıratlı, Bihter Ziyagil’in, “Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar” replikleriyle hatırlanan o sahnesini alkışlar eşliğinde canlandırdı.
28.05.2022 Televizyon
Merve Boluğur yeni hedefini açıkladı: Ömrümü çürütemem!
Merve Boluğur yeni hedefini açıkladı: Ömrümü çürütemem! Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen başarılı oyuncu Merve Boluğur, tatil sezonunu Çeşme'de açtı. Dizi setlerinden artık bıktığını söyleyen ünlü oyuncu, yeni kariyer hedefini açıkladı.
3.05.2022 Magazin
Murat Dalkılıç'tan Hande Erçel sorusuna şaşırtan yanıt!
Murat Dalkılıç'tan Hande Erçel sorusuna şaşırtan yanıt! Murat Dalkılıç, 2 sene evli kaldığı Merve Boluğur ile düğününe de gelen arkadaşı Emre Kaya hakkında çıkan aşk haberlerini değerlendirdi. Uzun süredir birlikte olduğu Sitare Akbaş'la ilişkisinden bahseden 38 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz ay Fenerbahçe Beko-Real Madrid basketbol maçında pişti olduğu eski sevgilisi Hande Erçel sorusuna da yanıtladı.
2.03.2022 Magazin
Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur ile ilgili şaşırtan iddia! O isim düğünlerine katılmış!
Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur ile ilgili şaşırtan iddia! O isim düğünlerine katılmış! Şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlilikleri sadece üç yıl süren ve sonrasında aşkta aradığı mutluluğu uzun süredir bulamayan güzel oyuncu Merve Boluğur'un ismi, bir süredir şarkıcı Emre Kaya ile anılıyordu. Aralarında çıkan aşk söylentilerini yalanlayan Merve Boluğur ve Emre Kaya ile ilgili bir bilgi hayranlarını şaşırttı. Emre Kaya’nın, 2015 yılında evlenen Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur’un düğününe katıldığı ortaya çıktı.
23.02.2022 Magazin
Merve Boluğur: Evleneceğim kişiyle aramda tutku olmalı
Merve Boluğur: Evleneceğim kişiyle aramda tutku olmalı Oyuncu Merve Boluğur, 2015 yılında nikah masasına oturduğu popçu Murat Dalkılıç'tan Eylül 2017'de tek celsede boşanmıştı. Sonrasında sevgilileri olsa da Boluğur aradığı mutluluğu bir türlü bulamadı.
22.02.2022 Magazin
Merve Boluğur’dan samimi pozlar! Yine kafa karıştırdı!
Merve Boluğur’dan samimi pozlar! Yine kafa karıştırdı! Mutluluğu uzun süredir bulamayan ünlü oyuncu Merve Boluğur'un ismi bir süredir şarkıcı Emre Kaya ile anılıyordu. Sık sık Emre Kaya ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen ancak, "Aşk yok, iş var" açıklamasında bulunan oyuncu Merve Boluğur’un paylaşımları kafaları karıştırdı.
13.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Boluğur Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve boluğur aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.