Çıplak fotoğraf şantajı ve ürün satma vaadiyle dolandırıcılığa çok sayıda tutuklama!
Çıplak fotoğraf şantajı ve ürün satma vaadiyle dolandırıcılığa çok sayıda tutuklama! Adana’da çıplak fotoğraf ile şantaj yaparak 32 kişiden 1.5 milyon lira dolandırdığı öne sürülen ve ürün satma vaadiyle 1.5 milyon dolandırdığı iddia edilen 35 kişiden 18’i tutuklandı.
20.05.2024 Gaziantep
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Meteoroloji açıkladı! 39 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji açıkladı! 39 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı Ülke genelinde yarın beklenen kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 39 il için "turuncu" ve "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.
17.11.2023 Gündem
Ütü ile gelen lezzet! Yoğun ilgi görüyor
Ütü ile gelen lezzet! Yoğun ilgi görüyor Sivas’ta bir balık restoranı işletmecisi, ekmek arası balığı ütü eşliğinde tost haline getirip müşterilerine sunuyor.
5.11.2023 Yaşam
12 ilde Narkogüç operasyonu!  Bakan Yerlikaya detayları duyurdu
12 ilde Narkogüç operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları duyurdu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zehir tacirlerine yönelik 12 ilde düzenlenen Narkogüç operasyonunda 158 şüpheli şahsın yakalandığını açıkladı.
30.10.2023 Gündem
Yolcu otobüsünde skandal! 45 kişi 13 saat ayakta kaldı
Yolcu otobüsünde skandal! 45 kişi 13 saat ayakta kaldı Mersin-İstanbul seferini yapan bir otobüste tahta kurusu paniği yaşandı. Araçtaki yaklaşık 45 yolcu tahta kurularından dolayı yaklaşık 13 saat boyunca ayakta yolculuk yapmak zorunda kaldı. Yaşanan panik yolcuların kamerasına yansıdı.
14.07.2023 Yaşam
Pazar esnafına vergi müjdesi: Fiyatlara düşüş olarak yansıması öngörülüyor
Pazar esnafına vergi müjdesi: Fiyatlara düşüş olarak yansıması öngörülüyor Pazar esnafını gelir vergisinden istisna tutacak düzenleme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyuruldu. Pazarcılar gerekli kriterleri taşıyorsa gelir vergisinden istisna edilecek.
26.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 10 ilde 3 aylık OHAL ilan edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 10 ilde 3 aylık OHAL ilan edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Depremin yaşandığı 10 ilimizi genel hayata etkili afet bölgesi olarak ilan ediyoruz. Arama- kurtarma faaliyetlerini ve sonrasındaki çalışmaların süratle yürütülebilmesini temin için Anayasa'nın 119'uncu maddesinin bize verdiği yetkiye dayanarak olağanüstü hal (OHAL) ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayacak ve 3 ay sürecek bu kararla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız" dedi.
7.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinde hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji tek tek açıkladı
Deprem bölgesinde hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji tek tek açıkladı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden acı haberler gelmeye devam ediyor. Çok sayıda ilde hissedilen depremin büyüklüğünü AFAD 7.7 olarak duyururken, tüm birimler arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Bölgeden sıcak haberler gelirken Meteoroloji de deprem bölgesi için sarı ve turuncu kodlu kar uyarısı yaptı. İşte Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay’da hava durumu...
6.02.2023 Gündem
iscisonuc.saglik.gov.tr neden açılmıyor, çöktü mü? iscisonuc saglik gov tr hata veriyor! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama sayfasına neden girilmiyor?
iscisonuc.saglik.gov.tr neden açılmıyor, çöktü mü? iscisonuc saglik gov tr hata veriyor! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama sayfasına neden girilmiyor? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden açıklanacak. Sağlık Bakanlığı sistemine giriş yapmaya çalışan başvuru sahipleri, sorgulama sayfasının hata verdiğini gördü. Sağlık Bakanlığı kura sonuçlarını sorgulamaya çalışan adaylar sistemin neden açılmadığını araştırıyor. Peki, iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresi neden açılmıyor? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sayfasına neden girilmiyor?
30.12.2022 Personel Alımı
İşçi sonuç sağlık gov tr sorgulama! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2022 isim listesi açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı kura çekimi!
İşçi sonuç sağlık gov tr sorgulama! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2022 isim listesi açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı kura çekimi! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları belli oluyor. Sağlık Bakanlığı 5 bin 80'ni temizlik görevlisi, 3 bin 559'u güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 11 bin 317 sürekli işçi alımı yapacak. Sonuçlar 28-29 Aralık 2022 tarihlerinde Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde saat 10.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında yapılacak kura çekimi sonrası netlik kazanacak. Kura çekimini canlı takip etmek isteyenler Bakanlığın YouTube sayfası üzerinden izleyebilecek. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesin öğrenileceği yer…
28.12.2022 Personel Alımı
Yüksek meyve fiyatları dikkat çekiyor! Kilosu 69 liraya kadar çıktı...
Yüksek meyve fiyatları dikkat çekiyor! Kilosu 69 liraya kadar çıktı... Yazla birlikte manav ve pazar tezgahları renklendi. Ancak yazlık meyvelere henüz yaz gelmedi, yüksek fiyatlar dikkat çekiyor. Vatandaşlar fiyatların ne zaman düşeceğini merak ediyor. Nektarin ve şeftali kilo fiyatı 35 liradan 69 liraya kadar değişiklik gösteriyor. Kayısı satış fiyatı ise kilo bazında 19-30 lira arası. Kiraz türüne göre 35-50 lira bandında satılıyor. İşte meyve fiyatlarına ilişkin son gelişmeler...
15.06.2022 Ekonomi
7 Nisan Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı izle! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? (iscisonuc.saglik.gov.tr)
7 Nisan Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı izle! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? (iscisonuc.saglik.gov.tr) Sağlık Bakanlığı kura çekimi bugün de devam ediyor. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışacak 10 bin personel ve sürekli işçi alımı başvurularının 21 Mart’ta sona ermesinin ardından gözler kura çekiminin yapılacağı gün ve saatte odaklanmıştı. Sağlık Bakanlığı 6 Nisan kura çekimi tamamlandı, bugün ikinci gün olan 7 Nisan kura çekimi yapılıyor. Adaylar bir yandan 6-7 Nisan Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları sorgulaması yaparken kura çekiminin nasıl canlı izleneceğini araştırıyor. İşte Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı izleme linki ve kura sonucu sorgulama ekranı…
7.04.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları 2022! Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları sorgulama ve isim listesi!
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları 2022! Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları sorgulama ve isim listesi! Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 10 bin işçi alımı başvurularını 15 Mart'ta başlayıp 21 Mart'ta sona ermişti. Başvur yapan adayların gözü Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi sonuçlarında. Sağlık Bakanlığı kuraları canlı yayında çekiliyor. İşçi alımı kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda yarın da (7 Nisan 2022) devam edecek. Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları iscisonuc.saglik.gov.tr adresi üzerinden sorgulanabilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları 2022 açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel işçi alımı kura sonuçları sorgulama nasıl yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı personel işçi alımı kura sonuçları!
6.04.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları canlı yayın linki! Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları nasıl öğrenilir?
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları canlı yayın linki! Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları nasıl öğrenilir? Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları açıklanıyor! Sağlık Bakanlığı’nın İŞKUR üzerinden başvurularını aldığı 10 bin sürekli işçi alımında gözler kura çekimindeydi. 15 Mart'ta başlayıp 21 Mart'ta biten başvuru sürecinin ardından Sağlık Bakanlığı işçi alımı için kuralar bugün çekiliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonucu açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları nasıl öğrenilir? Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları canlı yayın linki!
6.04.2022 Personel Alımı
KDV indiriminin ardından harekete geçildi! Değişiklik öncesi ve sonrası satış fiyatlarında...
KDV indiriminin ardından harekete geçildi! Değişiklik öncesi ve sonrası satış fiyatlarında... KDV indiriminin ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde 2 bin 800 kişilik enflasyon timi oluşturuldu. Her biri 2 vergi müfettişi, 2 gelir uzmanından oluşan timler temel tüketim ürünlerine ilişkin olarak Anadolu'nun her tarafında günde 2 bin adrese gidecek.
21.02.2022 Gündem
Et, yumurta ve tavuk fiyatlarıyla flaş açıklama! Enflasyon timi göz açtırmıyor
Et, yumurta ve tavuk fiyatlarıyla flaş açıklama! Enflasyon timi göz açtırmıyor Et, yumurta ve tavuk fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık bünyesindeki 2 bin 800 kişilik ‘Enflasyon Timi’ yurt genelinde KDV indirimi ve zam denetimleri yapıyor. Stokları kontrol edip mal alış fiyatlarına bakan ekipler önceliği et, yumurta ve tavuk ürünlerine veriyor. Bugüne kadar 10 bin 336 yeri denetleyen timler önümüzdeki günlerde denetimleri günde 3’e çıkaracak.
21.02.2022 Ekonomi
20 ile yatırıldı! 16 Kasım evde bakım parası hangi illere yattı? Evde bakım parası yatan illeri öğrenme…
20 ile yatırıldı! 16 Kasım evde bakım parası hangi illere yattı? Evde bakım parası yatan illeri öğrenme… 16 Kasım evde bakım parası yatan iller belli oldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere il il yatırılan evde bakım parası yatırılan illerin sayısı 20 oldu. Peki, evde bakım parası hangi illere yatıldı, nasıl öğrenilir? Evde bakım parası 16 Kasım 2020…
16.11.2020 Gündem
Ölüm deposuna operasyon! 5 bin 400 litre ele geçirildi...
Ölüm deposuna operasyon! 5 bin 400 litre ele geçirildi... İstanbul Avcılar’da, 5 ilde 35 kişinin hayatını kaybettiği sahte içkilerin imal edildiği imalathaneye operasyon düzenlendi. Metil alkolleri damıtarak Türkiye’nin dört bir yanına kargo ile gönderen 2 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 5 bin 400 litre metil alkol ele geçirildi.
13.10.2020 Gündem
MEB Müdür ve Müdür yardımcılığı atama sonuçlarını açıklayan iller belli oldu! MEB müdür - müdür yardımcılığı atamaları 2020
MEB Müdür ve Müdür yardımcılığı atama sonuçlarını açıklayan iller belli oldu! MEB müdür - müdür yardımcılığı atamaları 2020 MEB Müdür-Müdür Yardımcılığı Atama Sonuçları belli oldu. 2020 MEB müdür-müdür yardımcılığı atama sonuçları il il açıklanıyor. MEB 2020 yönetici görevlendirme takvimine göre 25-28 Ağustos tarihleri arasında yönetici atama sonuçları açıklandı. İşte MEB müdür - müdür yardımcılığı atamaları 2020…
29.08.2020 Eğitim
Sarı kod nedir? Meteoroloji sarı kod uyarısı yaptı! Sarı kod uyarısı ne demek?
Sarı kod nedir? Meteoroloji sarı kod uyarısı yaptı! Sarı kod uyarısı ne demek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6 il hariç hafta sonu 75 il için sıcak hava uyarısı yayınladı. Hava sıcaklıkları 8 derece artarken, 11:00 ile 16:00 saatleri arası dışarı çıkmayın uyarısı geldi. Sarı kod nedir? Meteoroloji Sarı kod uyarısı ne demek?
29.08.2020 Gündem
Adana merkezli, 5 ilde FETÖ operasyonu! Gözaltılar var
Adana merkezli, 5 ilde FETÖ operasyonu! Gözaltılar var Adana merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PYD) yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. Aralarında eski polislerin de olduğu 22 kişi hakkında gözaltı kararı bulunan operasyon kapsamında çok sayıda şüpheli yakalandı. Ayrıca Balıkesir ve İzmir merkezli operasyonlarda çok sayıda kişi için gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, illi Eğitim Bakanlığı personeli 5'i ihraç, 11'i aktif görevde toplam 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
21.01.2020 Gündem
YÖKDİL, pazar günü 41 ilde uygulanacak! YÖKDİL hangi illerde uygulanacak?
YÖKDİL, pazar günü 41 ilde uygulanacak! YÖKDİL hangi illerde uygulanacak? ÖSYM, Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı’nın hangi iller yapılacağını duyurdu. Bu yıl ilk kez ÖSYM tarafından düzenlenecek olan YÖKDİL hangi illerde uygulanacak?
1.11.2019 Eğitim
Mersin merkezli 6 ilde FETÖ/PDY operasyonu! 49 gözaltı...
Mersin merkezli 6 ilde FETÖ/PDY operasyonu! 49 gözaltı... Mersin merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 49 şüpheli gözaltına alındı.
17.10.2019 Gündem
Üst sıralarda yer almak için günlük 20 bin TL ödemişler!
Üst sıralarda yer almak için günlük 20 bin TL ödemişler! Ankara merkezli 8 ilde, tatil veya iş amaçlı yurt dışı seyahatleri için vize almak isteyenleri dolandıran suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 87 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
28.05.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri